Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

veee bugünkü menüm
sabah kan verdiğim için kahvaltı geç yaptım 2dilim kepek ekmeği 1kk peynir 3 zeytin sonra doymadım yarım tabak kadar patates yemeği
arada 1 yeşilçay 3 günkurusu
3 gibi 1 porsiyon iskender söyledik yanında yoğurt hepsini hüplettim
arada kuşburnu 2 günkurusu
akşam karnım şiş olduğundan yemedim biraz öncede 1 yeşilçay içtim

2lt su

çok güzel bacımmm

arkadaslar kendımden bahetmem ıstenmıs evlıyım evlendıkten sonra yaklasık 15 kg aldım su an 82 kg dayım boyum 1.52 vermem gereken kıloyu yazamıyorum bıle durum o kadar vahım yanı:)dıyet denemelerım oluyor ama cıkolata ve tatlı turune dur dıyemedıgımden veremıyorum hıc ogun yemıyım ama o cıkolatayı onume koysunlar yanı ne yapacagım benım gıbı tatlıya cıkolata turlerıne duskun olupta bu bagımlılıktan kurtulanınız varsa onerılerını beklıyorum oncelıkle calısıyorum o yuzden spor yapamıyorum

aramıza hoşgeldinn canım benim benimde önceden canım çok tatlı çekerdi ama artık bu kuru kayısı kuru incir kabe hurması faaln yersen daha az kalori alarak tatlı krizini sağlıklı çekilde geçirirsin...

Siteyi de daha yeni keşvettim ve kaydoldum acamiyim yani:44: takımada kabul ettiler sağolsunlar:)
Benim 2,5 aylık bir kızım var ve 15 kiloda fazlalığım boyum 1.70 80 kiloyum hamile kalmadan önce 70 kiloydum yani 5 kiloda fazlalığım vardı. üff inşallah verebilirim HERKESE BAŞARILARRR

tamam canım, ben kaçırmışım.
menün çok güzel olmuş maşallah.

gözüme gözükme

canım, kendini tanıttığım için teşekkür ederim.
ben de rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğluşum var. ankaradayım.
sen kaç yaşındaydın?
yeni evlisin gibi anladım ben yazdıklarından. kadınların çok büyük bir kısmı evlenince kilo almaya başlıyor zaten. beylere güzel mamalar yapıcaz diye mi bu hale geliyoruz, anlamadım
çalışıyorum, o yüzden spor yapamıyorum olmaz:) burda bak çalışan bir sürü arkadaş var. yarın sana onlar da yazar. herbiri kendince bir fırsat oluşturup spor yapmaya çalışıyor. hareket edicez daima. üzerimizden ataleti atıcaz.

hoşgeldin canım. çok güzel boyun var. bu senin avantajın olur bence. o boyda 80 çok aşırı durmuyordur. uzunboylu olanlar bir 5 kg bile verse hemen anlaşılıyor. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
ben de rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğluşum var. ankaradayım.
sen kaç yaşındaydın?
kurallarımızı da eklemek istiyorum. bir önceki sayfada diğer arkadaşa kopyalamıştım. kısaca şöyle:
cuma günleri kilo bildirim günlerimiz. saat 11.30'dan önce, sabah, bildirim yapman gerekiyor.
düzenli menü paylaşımı bekliyoruz. aynı zamanda paylaşılan menülere de yorumlarda bulunursan bir paylaşım ortamı olabiliriz.
1 hafta deneme süren var. paylaşım açısından yeterli olursan, hem kendi paylaşımlarından hem de takımdaki diğer arkadaşlarla olan/olacak olan paylaşımdan bahsediyorum, 1 hafta sonunda listemizde yer alabilirsin.

sen alışık olmadığın için değişik gelebilir hatta agzına batabilir sen onu çorba yap iç çok harika oluyor nane kokulu pardon kekik olcak sen bir gece önceden ısla biraz sonra sabah ekşimi değil mi bak çok ekşiyse süz sonra güzelce fok fok kaynasın sonra en son yağ koy az salça koy az nane falan ohhh yeme yanında yat uyu keskin bir yoğurt kokusu manayag güzel .
salep yokkk yaşadın gitmiştir gramlar heee dombilim

iskernder yersinde karnın boş mu olur loo valla dün eşim iskender yedi dışarda et üstüne sos falan olayları bilmiyorum ekmeğinde yediysen
su miktarın güzel ama

evlenince epey almışın canım çok mu yattın uyudun nettin sen yav :26: evlendim begendi begenen diye koyverdin gittimi yoksa ama eminim geri gider cünkü senin epey puf kilocukların ,yağcıkların var hemen cevap verir vücudun hadi bakalım hoşgeldin .çikolataya tatlıyada ara ver cünkü bak yakında 90 kilo olucaksın ikiye katlıcaksın nerdeyse
boyle yazıyorum ki gaza gelesin canım okey.

canım boyuna göre çok da fazla değil gibi ama ideal olduğun kilo her zaman iyidir.
65 kilo gayet süper olur sana ama tabi öncelikle bebeğini düşün bence sıkı bir diyete asla girme anne sütünü etkilicek şeylerden kaçın .zaten emzirdikçe senin kiloların gidicek merak etme.2.5 aylık bebiş çok kücük annesi ya :26: kokla onu benim yerime melek o melekk

sabah saat 8 de .kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:yarım armut,yarım muz
öğlen:1 dilim ekmek,3 dilim domates,yarım yeşil biber
ara:resimde gördüğünüz kadar tarhana
akşam:3 yk kadar meyhane pilavı,6-7 tane tavuk kuşbaşıdan sote az havuç vardı içinde,turp ,tere limonlayıp yedim onlardan da.1çy bardağı meyve suyu
ara:yarım armut
su miktarım :2.5 litre
valla kocam hurmaydı ,incirdi ,çay yanında gofretlerdi yedi ben yemedim .cumaya az kaldı benim son 2 gün sıkılaşcak du bakalım hayırlısı .bir karın batmasıdır gidiyom ya of
karnım çok acıyo demir ilacını şimdi alıp yatıcam valla iştah açıyo dediniz ben bu ilacı almak istemiyom hiç

Son düzenleme:
Kızlaar günaydınn
22 Mart menüm
Sabah : corn flekx
Ara: 2 ad kuru erik, 2 ad kayısı, yarım pk form bisk
Öğlen:yarım kase çorba,6 ymk kaşığı nohut,yoğurt, salata
Ara: yarım pk eti form, 2 ad kuru erik,elma
Akşam:yoğurt, tost
Ara:8 ad fındık, 3 ad badem,yarım ayva
He bi de 1 saat yürüyüş yaptım, 10 dakka da ütü

hayr cnm okul bıttı benım ıc mımarlık sımdı acıkdan ceko okuyorum
Benim bir arkadaşım da mimar sinanda okuyor, insan kaynakları ile ilgili araştırma yapması gerekiyormuş..oradan aklıma geldi de sordum
selam bayanlar bende gubunuza dahıl olmak ıstıyorum neyneyse msj ı gordum tesekkur ederım umarımmm boll bolll kılo verırızzz:)
Hoşgeldin bebişim ben de geçen hafta başladım, şuana kadar 1 kilo verdim, iyi motive oldum,başarılar
ay ne güzel menün keşke bende şöle kuş kadar yesem de doysam,karnım guruldamasa :26:
inanıyorum az kaldı 59lara geldim mi olacak :86:
ooo afiyet olsun, gözüme fazla görünen sadece iskender, diğer öğünler hafif, e akşam da yememişsin bence dengelemişsin ciciç :81: dün benimde aklımdan iskender geçmişti, zor tuttum kendimi, tost yaptım eve gidince sen kan vermişsin ama kendini toplayana kadar iyi beslenmen, kan yapıcı yiyecekler yemelisin
bende evlendikten sonra kilo aldım, e bi de masa başı oturuyorsun totiş büyüyor yani günde 30 dk yürüyebilsen o bile kar yani, bende tatlıydı çikolataydı çok severim, ben sabah cornfleksime 1 çay kaşığı tarşın koyuyorum, kan şekerini dengeliyor ve tatlı yeme isteğini azaltıyor.. aslında diyetisyenler bitter çikolata yiyebilirsiniz diyor, haftada 2-3 gün küçük parça bitter yiyebilirsin
hoşgeldin şeker, oo boyun iyi senin 80 kiloysan bile 75 gösterirsin
verirsin verirsin, sağlıklı beslenmeye odaklan canım

evet canım ya giden gelen eksık olmuyor ne kapı susyor ne tlf. iddia demeyelım de eşim u hafta evde olmayınca bıraz daha rahat oluyor
ayy kıyamam ben ona
ayy çok güldüm çocuktan al haberi
hoşgeldin aramıza canım. verirsin inşallah ama öyle oturduğun yerden verilmiyor malesef bol bol spor yapman lazım. tatlı krizlerine de alternatifler bulacaz artık
hoşgeldin

günaydın arkadaşlar nasılsıznız kimse gelmeden menumu yazayım

kalkış1 bardak su
kahvaltı : yarım kase müsli üstüne süt
ara: 3-4 tane badem ve fındık
öğle: 1 kase kuru fasülye 1 dilim ekmek 1-2 y.kaşığı kadar pilav
ara: 1 çay tabağı kadar kuru üzüm leblebi yanında yeşilçay
akşam : 2 tane börek 2 bardak çay saat 7de yedım. akşam misafırlerım vardı onlara hazırlık yapıtım alelacele akşam yemeği yeme fırsatım olmadı.
yürüyüş 4,5-5 km olmuştur havada çok soğuktu hızlı hızlı adımlarla yürüdüm.

hoşgeldin canım benimm kız fazla kilocuk yokmuş çabuk verirsin kendine inan iste ve başarrrinşallahhh ama bebiş de daha küçük annesii yirim onu benn
rabişşş dur yapma vurmaaa bida yapmicam bacımmkız dayanamadımm ete napimm ekmeğinin hepsini yemedim ama iiii doydummm dünkü kan vermeden sonra iyi geldi
ekmeğinin yarısını yedim ama dün baya yol yürümüştüm sağlık ocağına yürüme yolu vardaa birazcıkkk
benim kan bi düzene girmedi ki balım yaa hep düşüyoo nedenini araştırmıyolarr paso ilaç veriler yaw onlarda şişiriyooo

menü güzel olmuşşş canım yürüyüşşşş mükemmellllll

yaaaa bu mımarlar ıç mımarlar deısık oluyolar
sende dahıl
butun degısık seyler sızde

hehe sanırım öyle cunku bende aynı seylerı onlar ıcın soyluyorum bıde kendımızı normal sanıyoruz sanırım bknz : ben onları dıyorum birde

dombişim bak tahana böyle oluyo tadı çok nefis alışsan duramazsın he
:

ben bı tadına baktım bu tarhananın hıc sevmemişdim tabıkı zevk meselesı ki arkadaşım bayıldı elınden dusurmuodu :) gerçi ben normal çorbasınıda sevmem tarhana
çok güzel olmuş bacım

senin beslenmene bayılıyorum yaabu şarkı nasıl bi dinlim netten bakalımmm

bıde benı tatmın etse beslenmem hıc memnun degılım yeşil çayın ballısı falan cıkmıs degısık bır suru seyı baya once almışdım daha yenı denıyorum bıtkı caylarıda katıyorum artık beslenmeme

hoşgeldin cnm aramıza Allah bağışlasn kızını bır ömür sağlıklı mutlu olursunuz inş. cnm senın 15 kg fazlalığın var bız napalım ıkı katı karamsarlığa yer yok gitcek bu kılolar
Benim bir arkadaşım da mimar sinanda okuyor, insan kaynakları ile ilgili araştırma yapması gerekiyormuş..oradan aklıma geldi de sordum
:

hmm anladım cnm yok değil :)

selam herkese :)
sabah : yarım sımıt yanı sunu yemekden nefret edıyorum ama bu hafta taşıncaz kahvaltımı yapıp cıkcam ondan sonra o yuzden ole bı şansım yok sımdılık :S
ara : şu an yapıyorum mavı yesıl cubuk krekrımı aldım birde ballı yeşil çay karışımı extra bal koymadım kendısı ole olanlardan :) önumde kıtabım ve kadınlar kulubum acık derse gecmeden once yazım dedım kuzılotalarıma ben ders calısmaya gıder akşama doğru uğrarım akşam yogaya gitcem hocanın aktardıklarını yıne sızlerle paylaşırım :79:

Son düzenleme:
güzel olmuş bence kaçamak yok.

seyyahım güzel yemişsin börekler akşam menüsü olmuş ne güzel .

yürüdüm geldim 15 dk falan kızlar ama çok soğuk hava. açıktım badem fındık attım agzıma. siz neler yapıyorsunuz? nihan hiç gelmez oldu demi ya nerdeki benim hemşo :26:

güzel olmuş bence kaçamak yok.

seyyahım güzel yemişsin börekler akşam menüsü olmuş ne güzel .
öğle oldu rakibem akşamları eşim yokken canım tek başıma yemek yemek istemıyo. dolapta hiçbişey kalmadı biraz salatalık malzeme alsam aslında salata yapar yerdım. akşam pazar var işyerıne yakın biyerde üşenmezsem gideyım barı

sabah aynı 2 kaysı kurusu 1 bardak su..
kahvaltı..
3 minik dilim sucuk..
1 yumurta
2 tam buğday ekmeğine tost..
yeşil çay..
ara
5 badem
1 incir kurusu
ve malesef kızım tost istedi yaptım karın ağrısındna yiyemedi onun yarısını ben yedim yağlı tostu..(17:
öğle
bu sefer eşim sucuklu yumurta istedi
ondan çeyrek yumurtalı sucuklu ekmek arası yedim.
bir kasede yy yağlı yoğurt içine 1 salatalık doğradım kırmızı pul biber ekleyip yedim..
ara
6 badem
1 kuru incir..
iki tanede gofredo(regl geçikince bir anda iştah tavan yaptı tatlı krizi tuttu)
akşam
bir adet tavuk baget
iki kaşık
pilav.
2 kaşık domates çorbası..
4 cin biber ile yedim..
sonra annemlere gittik orda annem börek yapmış ama yemedim..
3.5 litre su içitm..
spor yoktu hertarafım kırlıyordu yapamadım..bende hastayım antibiyotik kullanmaya başladım.
faranjit olmuşum..reglde oldum hepsi birbirine girdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…