aslında menumu yazmıstım ama tekrar edem
sabah 1 dılım ekm 1/2 peynır 1 salatalık 2 yaprak marul
*elma
ögle 4yk yogurtlu ıspanak 2 dılım ekm 2 salatalık tursusu
*portakal
akşam 4 yk bakla yogurtlu 1 dılım ekm
*1 elma
salep yok cunkı ogle 1 dılım fazla ekm yedım
arkadaslar kendımden bahetmem ıstenmıs evlıyım evlendıkten sonra yaklasık 15 kg aldım su an 82 kg dayım boyum 1.52 vermem gereken kıloyu yazamıyorum bıle durum o kadar vahım yanı:)dıyet denemelerım oluyor ama cıkolata ve tatlı turune dur dıyemedıgımden veremıyorum hıc ogun yemıyım ama o cıkolatayı onume koysunlar yanı ne yapacagım benım gıbı tatlıya cıkolata turlerıne duskun olupta bu bagımlılıktan kurtulanınız varsa onerılerını beklıyorum oncelıkle calısıyorum o yuzden spor yapamıyorum
tamam canım, ben kaçırmışım.aslında menumu yazmıstım ama tekrar edem
*elma
*portakal
*1 elma
gözüme gözükmeveee bugünkü menüm
sabah kan verdiğim için kahvaltı geç yaptım 2dilim kepek ekmeği 1kk peynir 3 zeytin sonra doymadım yarım tabak kadar patates yemeği
arada 1 yeşilçay 3 günkurusu
3 gibi 1 porsiyon iskender söyledik yanında yoğurt hepsini hüplettim
arada kuşburnu 2 günkurusu
akşam karnım şiş olduğundan yemedim biraz öncede 1 yeşilçay içtim
2lt su
canım, kendini tanıttığım için teşekkür ederim.arkadaslar kendımden bahetmem ıstenmıs evlıyım evlendıkten sonra yaklasık 15 kg aldım su an 82 kg dayım boyum 1.52 vermem gereken kıloyu yazamıyorum bıle durum o kadar vahım yanı:)dıyet denemelerım oluyor ama cıkolata ve tatlı turune dur dıyemedıgımden veremıyorum hıc ogun yemıyım ama o cıkolatayı onume koysunlar yanı ne yapacagım benım gıbı tatlıya cıkolata turlerıne duskun olupta bu bagımlılıktan kurtulanınız varsa onerılerını beklıyorum oncelıkle calısıyorum o yuzden spor yapamıyorum
hoşgeldin canım. çok güzel boyun var. bu senin avantajın olur bence. o boyda 80 çok aşırı durmuyordur. uzunboylu olanlar bir 5 kg bile verse hemen anlaşılıyor. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.Siteyi de daha yeni keşvettim ve kaydoldum acamiyim yani:44: takımada kabul ettiler sağolsunlar:)
Benim 2,5 aylık bir kızım var ve 15 kiloda fazlalığımboyum 1.70 80 kiloyum hamile kalmadan önce 70 kiloydum yani 5 kiloda fazlalığım vardı. üff inşallah verebilirim HERKESE BAŞARILARRR
sen alışık olmadığın için değişik gelebilir hatta agzına batabilir sen onu çorba yap iç çok harika oluyor nane kokulu pardon kekik olcakmedine,
bu tarhanadan kayınvaldem bize de getirmiş. ben de geçen dolaptan çıkardım. ara öğün niyetine yerim artık. ben çok tadını sevmedim gerçi. katır kutursunta bisküviden iyidir diyerek tüketeyim dedim.
deryacım, kızına koptum:)) çocuktan al haberi diye boşuna dememişleriğne gerçekten meşakkatli ama şifa olur inşallah.
dombilim, belinin ağrısı foruma yaradı sanırım:)) katılım rekoru kırıyorsun maşallah. ne yediğini yazdın mı sen bugün? ben mi kaçırdım?
tek tek yazamadım kusura bakmayın kızlar. eşim geliyormuş. o gelince bilgisayarda işi var. ben pek oturamıyorum.
salep yokkkaslında menumu yazmıstım ama tekrar edem
*elma
*portakal
*1 elma
iskernder yersinde karnın boş mu olur looveee bugünkü menüm
sabah kan verdiğim için kahvaltı geç yaptım 2dilim kepek ekmeği 1kk peynir 3 zeytin sonra doymadım yarım tabak kadar patates yemeği
2lt su
evlenince epey almışın canım çok mu yattın uyudun nettin sen yav :26: evlendim begendi begenen diye koyverdin gittimi yoksaarkadaslar kendımden bahetmem ıstenmıs evlıyım evlendıkten sonra yaklasık 15 kg aldım su an 82 kg dayım boyum 1.52 vermem gereken kıloyu yazamıyorum bıle durum o kadar vahım yanı:)dıyet denemelerım oluyor ama cıkolata ve tatlı turune dur dıyemedıgımden veremıyorum hıc ogun yemıyım ama o cıkolatayı onume koysunlar yanı ne yapacagım benım gıbı tatlıya cıkolata turlerıne duskun olupta bu bagımlılıktan kurtulanınız varsa onerılerını beklıyorum oncelıkle calısıyorum o yuzden spor yapamıyorum
canım boyuna göre çok da fazla değil gibi ama ideal olduğun kilo her zaman iyidir.Siteyi de daha yeni keşvettim ve kaydoldum acamiyim yani:44: takımada kabul ettiler sağolsunlar:)
Benim 2,5 aylık bir kızım var ve 15 kiloda fazlalığımboyum 1.70 80 kiloyum hamile kalmadan önce 70 kiloydum yani 5 kiloda fazlalığım vardı. üff inşallah verebilirim HERKESE BAŞARILARRR
Benim bir arkadaşım da mimar sinanda okuyor, insan kaynakları ile ilgili araştırma yapması gerekiyormuş..oradan aklıma geldi de sordumhayr cnm okul bıttı benım ıc mımarlık sımdı acıkdan ceko okuyorum
Hoşgeldin bebişimselam bayanlar bende gubunuza dahıl olmak ıstıyorum neyneyse msj ı gordum tesekkur ederım umarımmm boll bolll kılo verırızzz:)
ay ne güzel menün keşke bende şöle kuş kadar yesem de doysam,karnım guruldamasa :26:aslında menumu yazmıstım ama tekrar edem
*elma
*portakal
*1 elma
ooo afiyet olsun, gözüme fazla görünen sadece iskender, diğer öğünler hafif, e akşam da yememişsin bence dengelemişsin ciciç :81: dün benimde aklımdan iskender geçmişti, zor tuttum kendimi, tost yaptım eve gidinceveee bugünkü menüm
2lt su
bende evlendikten sonra kilo aldım, e bi de masa başı oturuyorsun totiş büyüyor yaniarkadaslar kendımden bahetmem ıstenmıs evlıyım evlendıkten sonra yaklasık 15 kg aldım su an 82 kg dayım boyum 1.52 vermem gereken kıloyu yazamıyorum bıle durum o kadar vahım yanı:)dıyet denemelerım oluyor ama cıkolata ve tatlı turune dur dıyemedıgımden veremıyorum hıc ogun yemıyım ama o cıkolatayı onume koysunlar yanı ne yapacagım benım gıbı tatlıya cıkolata turlerıne duskun olupta bu bagımlılıktan kurtulanınız varsa onerılerını beklıyorum oncelıkle calısıyorum o yuzden spor yapamıyorum
hoşgeldin şeker, oo boyun iyi senin 80 kiloysan bile 75 gösterirsinSiteyi de daha yeni keşvettim ve kaydoldum acamiyim yani:44: takımada kabul ettiler sağolsunlar:)
evet canım ya giden gelen eksık olmuyor ne kapı susyor ne tlf. iddia demeyelım de eşim u hafta evde olmayınca bıraz daha rahat oluyorafıyet olsun
anlaılan sızın orası yogun
ende sabahtan nete bakacagım malum belım agrıoo
pde oturmak zor geldı
camasırlarıa astım oglus basından asagıya yemgı doktu onu banya yaptırdım sankı canını acıtıyorum nasıl cıgrınıyo
yemek yedırdım sımdı uyutacagım hatta uyutuyorum
yuruyusler super dıyette guzel gıdıoo
seyyah bu hafta ıddalı anlasılan
ayy kıyamam ben onamerhaba hatunlar..
sabah kızımı iğneye götürdük..kaldı 5 iğnemiz..ama dünden beri iğne sohbetinden gına geldi amanın ne çok soru sordu..ve hala şu anda konumuz iğne içim dışım iğne oldu.. acıyor haklı ama ne yapabilirm bilemiyorum..
dün çok kotkmuş bana soruyor sanada iğne yapıldımı falan sonra anlatıyor herkes popomu gördü niye ordan vuryorlar diye..sende yaptırdınmı dedi evet dedim sana hamileykenm çok hastaned eyattım ozaman vuruyorlardı dedim..hem senin totuş küçükcük kızım ya biz neyapalım kocamn totoyla dedim..az moral bulsun diye anlatıyorum ve bu sabah dayısyla gittik iğneye arabada birden dayısına demezmi annem bana hamileyken kocaman popsuna iğne vurmuşlar diye ayyyyyyyy rezil etti beni eşşek sıpası..ne diyeceğimi şaşırdım..
hoşgeldin aramıza canım. verirsin inşallah ama öyle oturduğun yerden verilmiyor malesef bol bol spor yapman lazım. tatlı krizlerine de alternatifler bulacaz artıkarkadaslar kendımden bahetmem ıstenmıs evlıyım evlendıkten sonra yaklasık 15 kg aldım su an 82 kg dayım boyum 1.52 vermem gereken kıloyu yazamıyorum bıle durum o kadar vahım yanı:)dıyet denemelerım oluyor ama cıkolata ve tatlı turune dur dıyemedıgımden veremıyorum hıc ogun yemıyım ama o cıkolatayı onume koysunlar yanı ne yapacagım benım gıbı tatlıya cıkolata turlerıne duskun olupta bu bagımlılıktan kurtulanınız varsa onerılerını beklıyorum oncelıkle calısıyorum o yuzden spor yapamıyorum
hoşgeldinSiteyi de daha yeni keşvettim ve kaydoldum acamiyim yani:44: takımada kabul ettiler sağolsunlar:)
hoşgeldin canım benimm kız fazla kilocuk yokmuşSiteyi de daha yeni keşvettim ve kaydoldum acamiyim yani:44: takımada kabul ettiler sağolsunlar:)
rabişşş dur yapma vurmaaa bida yapmicam bacımmtamam canım, ben kaçırmışım.
menün çok güzel olmuş maşallah.
gözüme gözükme
canım, kendini tanıttığım için teşekkür ederim.
ben de rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğluşum var. ankaradayım.
sen kaç yaşındaydın?
yeni evlisin gibi anladım ben yazdıklarından. kadınların çok büyük bir kısmı evlenince kilo almaya başlıyor zaten. beylere güzel mamalar yapıcaz diye mi bu hale geliyoruz, anlamadım
çalışıyorum, o yüzden spor yapamıyorum olmaz:) burda bak çalışan bir sürü arkadaş var. yarın sana onlar da yazar. herbiri kendince bir fırsat oluşturup spor yapmaya çalışıyor. hareket edicez daima. üzerimizden ataleti atıcaz.
ekmeğinin yarısını yedim ama dün baya yol yürümüştüm sağlık ocağına yürüme yolu vardaa birazcıkkksen alışık olmadığın için değişik gelebilir hatta agzına batabilir sen onu çorba yap iç çok harika oluyor nane kokulu pardon kekik olcaksen bir gece önceden ısla biraz sonra sabah ekşimi değil mi bak çok ekşiyse süz sonra güzelce fok fok kaynasın sonra en son yağ koy az salça koy az nane falan ohhh yeme yanında yat uyu keskin bir yoğurt kokusu manayag güzel .
salep yokkkyaşadın gitmiştir gramlar heee dombilim
iskernder yersinde karnın boş mu olur loovalla dün eşim iskender yedi dışarda et üstüne sos falan olayları bilmiyorum ekmeğinde yediysen
su miktarın güzel ama
evlenince epey almışın canım çok mu yattın uyudun nettin sen yav :26: evlendim begendi begenen diye koyverdin gittimi yoksaama eminim geri gider cünkü senin epey puf kilocukların ,yağcıkların var hemen cevap verir vücudun hadi bakalım hoşgeldin .çikolataya tatlıyada ara ver cünkü bak yakında 90 kilo olucaksın ikiye katlıcaksın nerdeyse
boyle yazıyorum ki gaza gelesin canım okey.
canım boyuna göre çok da fazla değil gibi ama ideal olduğun kilo her zaman iyidir.
65 kilo gayet süper olur sana ama tabi öncelikle bebeğini düşün bence sıkı bir diyete asla girme anne sütünü etkilicek şeylerden kaçın .zaten emzirdikçe senin kiloların gidicek merak etme.2.5 aylık bebiş çok kücük annesi ya :26: kokla onu benim yerime melek o melekk
benim kan bi düzene girmedi ki balım yaa hep düşüyoo nedenini araştırmıyolarr paso ilaç veriler yaw onlarda şişiriyoooBenim bir arkadaşım da mimar sinanda okuyor, insan kaynakları ile ilgili araştırma yapması gerekiyormuş..oradan aklıma geldi de sordum
Hoşgeldin bebişimben de geçen hafta başladım, şuana kadar 1 kilo verdim, iyi motive oldum,başarılar
ay ne güzel menün keşke bende şöle kuş kadar yesem de doysam,karnım guruldamasa :26:
inanıyorum az kaldı 59lara geldim mi olacak :86:
ooo afiyet olsun, gözüme fazla görünen sadece iskender, diğer öğünler hafif, e akşam da yememişsin bence dengelemişsin ciciç :81: dün benimde aklımdan iskender geçmişti, zor tuttum kendimi, tost yaptım eve gidincesen kan vermişsin ama kendini toplayana kadar iyi beslenmen, kan yapıcı yiyecekler yemelisin
bende evlendikten sonra kilo aldım, e bi de masa başı oturuyorsun totiş büyüyor yanigünde 30 dk yürüyebilsen o bile kar yani, bende tatlıydı çikolataydı çok severim, ben sabah cornfleksime 1 çay kaşığı tarşın koyuyorum, kan şekerini dengeliyor ve tatlı yeme isteğini azaltıyor.. aslında diyetisyenler bitter çikolata yiyebilirsiniz diyor, haftada 2-3 gün küçük parça bitter yiyebilirsin
hoşgeldin şeker, oo boyun iyi senin 80 kiloysan bile 75 gösterirsin
verirsin verirsin, sağlıklı beslenmeye odaklan canım
günaydın arkadaşlar nasılsıznız kimse gelmeden menumu yazayım
kalkış1 bardak su
kahvaltı : yarım kase müsli üstüne süt
ara: 3-4 tane badem ve fındık
öğle: 1 kase kuru fasülye 1 dilim ekmek 1-2 y.kaşığı kadar pilav
ara: 1 çay tabağı kadar kuru üzüm leblebi yanında yeşilçay
akşam : 2 tane börek 2 bardak çay saat 7de yedım. akşam misafırlerım vardı onlara hazırlık yapıtım alelacele akşam yemeği yeme fırsatım olmadı.
yürüyüş 4,5-5 km olmuştur havada çok soğuktu hızlı hızlı adımlarla yürüdüm.
yaaaa bu mımarlar ıç mımarlar deısık oluyolar
sende dahıl
butun degısık seyler sızde
dombişim bak tahana böyle oluyo tadı çok nefis alışsan duramazsın he
:
çok güzel olmuş bacım
senin beslenmene bayılıyorum yaabu şarkı nasıl bi dinlim netten bakalımmm
Siteyi de daha yeni keşvettim ve kaydoldum acamiyim yani:44: takımada kabul ettiler sağolsunlar:)
Benim bir arkadaşım da mimar sinanda okuyor, insan kaynakları ile ilgili araştırma yapması gerekiyormuş..oradan aklıma geldi de sordum
:
güzel olmuş bence kaçamak yok.Kızlaar günaydınn
22 Mart menüm
Sabah : corn flekx
Ara: 2 ad kuru erik, 2 ad kayısı, yarım pk form bisk
Öğlen:yarım kase çorba,6 ymk kaşığı nohut,yoğurt, salata
Ara: yarım pk eti form, 2 ad kuru erik,elma
Akşam:yoğurt, tost
Ara:8 ad fındık, 3 ad badem,yarım ayva
He bi de 1 saat yürüyüş yaptım, 10 dakka da ütü
seyyahım güzel yemişsin börekler akşam menüsü olmuş ne güzel .günaydın arkadaşlar nasılsıznız kimse gelmeden menumu yazayım
kalkış1 bardak su
kahvaltı : yarım kase müsli üstüne süt
ara: 3-4 tane badem ve fındık
öğle: 1 kase kuru fasülye 1 dilim ekmek 1-2 y.kaşığı kadar pilav
ara: 1 çay tabağı kadar kuru üzüm leblebi yanında yeşilçay
akşam : 2 tane börek 2 bardak çay saat 7de yedım. akşam misafırlerım vardı onlara hazırlık yapıtım alelacele akşam yemeği yeme fırsatım olmadı.
yürüyüş 4,5-5 km olmuştur havada çok soğuktu hızlı hızlı adımlarla yürüdüm.
öğle oldu rakibem akşamları eşim yokken canım tek başıma yemek yemek istemıyo. dolapta hiçbişey kalmadı biraz salatalık malzeme alsam aslında salata yapar yerdım. akşam pazar var işyerıne yakın biyerde üşenmezsem gideyım barıgüzel olmuş bence kaçamak yok.
seyyahım güzel yemişsin börekler akşam menüsü olmuş ne güzel .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?