dikişten dolayı 3 gün birşey yiyememiştim kendi düşen iplikten güya hala ipleri duruyor ortalıkta kendim çekim dedim acıdı
malesef, mimar sinan ünv. mi okuyorsun Plastik?
dombişim benim sende az giriyorsun daha önce daha sık görüyordum gerçi bende ço yoğunum oğlanın kreşinden sürekli ödev yolluyolar bana şapka yaptım bu sefer ne getircek merak ediyomçok hamarat oluyorum
canım tarhana nasıl tane ıle oluyor ?sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:yarım armut,yarım muz
öğlen:1 dilim ekmek,3 dilim domates,yarım yeşil biber
ara:annemin yolladığı tarhana geldi ondan yedim ama çok değil tadımlık bir kase içine koydum elim kadar 4-5 tane işte kalorisi düşük ama dişlerimden dolayı biraz tıntın yedim .dikişli olan tarafla hala yiyemiyorum ve bir iki kere götürdüm orda yiyeyim diye dikiş atılan yer değil üst dişlerim acıdı.kullanmadım diyemi acaba çok acıdı.
bayılırım cevızlı sucuğa1 bucuk litre kdarda su içmiştim ayol ben gidiyom dizim başladı bile.
çamaşır katlım o aradadahaftaya teyzem ve dayımın kızı gelicek bana pekmezli sucuk falan getiriceklermiş hehe kayseriden aslında şahin sucuk getirmişti geçen yok getirme diyetteyim dedim o da enişteye getiriyom sana değil dedi bu dolaylı yoldan sende yee manasına geliyor :44: neyse gelsinler bakem
bende daha regl olcam bugünde aynı çıktımşişim var göbişimde ama
canım yarım tepsi baklavalar zamanla crom stoğunu tüketiyor ve başlıyorsun kilo almaya hemde göbek bölgenden ..yemek sonrasıd aaçlık hisediyorsan yada yemek sonrası canın ürekli tatlı istiyorsa dışardan krom takviyesi öneririm..
ayyyy op annesı yazık yaaaane merak hemde..
dünkünü kötü yapmışlar hala yürüyemiyor..bugünkü daha iyi acımıyormuş ama oda morardı..
plastıkcıgım kılo verdımde suphesız her yerden gıdıyor ama ben 34 bedenken bıle kollar benım deyımımle PEHLIVAN GIBI tıtanıc fılmınde kate wınslet gıbı hanı gemıdekı sahne varta hatun dusuk omuzdan askılı elbıse gıymıs bordolu sıyahlı aynen onun kolları gıbıay cnm sana yazcakdım acıl ısım cıktı dışarı cıktım :) canım benım mıktarlarım çok az zaten yemek fırması cımrı cık kadar verıobıde ben onun yarısını falan yıyorum o yuzden yazmıyorum başda yazmışdım ole dıeeee şey ettim :)
öğrencılık hayatım bıttıde başıma iş actım yıne devam okumaya 2. :) annemle aramızda 14 yaş falan var :) ablam gıbı hehe
canım sordum dedıkı bolgesel zayıflama dıye bısey yoktur zaten kg verınce her yerden gıtcek sıkıntı yapmayın :)
kızlar ben hasta olcam sanırım :S düşünüyorum akşam sporamı gıtsem evdemı spor yapsam sizce ? spora gıdersem duş sonrası soğuk kötü olma ihtimalim daha yüksek :S
plastıkcıgım kılo verdımde suphesız her yerden gıdıyor ama ben 34 bedenken bıle kollar benım deyımımle PEHLIVAN GIBI tıtanıc fılmınde kate wınslet gıbı hanı gemıdekı sahne varta hatun dusuk omuzdan askılı elbıse gıymıs bordolu sıyahlı aynen onun kolları gıbı
bende eve gıt dınlen
bol bol c vıtamınıal bak poly e kotu oldu
hehe cnm zayıflamamız bıtsınde sonra detayları duzeltrız ınanmıyorlar ya resım gosterırım
evde yaparım artık sporumu kızlar p90x yapıyorum araştırın bı
ve sağlıklı zayıflama hipnomeditasyon yapıyorum mis çok işe yarıyor :)
Canım aslında buralardayım tabı malum cocouklar olunca 1 gunumuz 1 gunumuze benzemıyor
ogretmenler odevlerı zaten velılere yaptırıyorlar
canım tarhana nasıl tane ıle oluyor ?
merekımdan soruyorum
tarhana sadece corba dıe bılıyordum
benımde 20 lık dıslerım kudurmus durumda su emzırmeyı bıtırseydım
bayılırım cevızlı sucuğa
cok sevrım
kocacım bı ara hep getırıyordu
sucugada hamılelıkte dustum
sımdı de sevıyorum ama et sucuk olacak
crom ecz de mi satılıyor?
ayyyy op annesı yazık yaaaa
3 yasındaydı demı ?
plastıkcıgım kılo verdımde suphesız her yerden gıdıyor ama ben 34 bedenken bıle kollar benım deyımımle PEHLIVAN GIBI tıtanıc fılmınde kate wınslet gıbı hanı gemıdekı sahne varta hatun dusuk omuzdan askılı elbıse gıymıs bordolu sıyahlı aynen onun kolları gıbı
dombişim bak tahana böyle oluyo tadı çok nefis alışsan duramazsın he
canım tarhana cok degısık tatmak lazımsabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:resimde gördüğünüz kadar tarhana
akşam:3 yk kadar meyhane pilavı,6-7 tane tavuk kuşbaşıdan sote az havuç vardı içinde,turp ,tere limonlayıp yedim onlardan da.1çy bardağı meyve suyu
ara olarakda bir bardak şekersiz çay içerim.
yarım portakal,yarım elma yerim.
yarın kanepeleri yıkattırcam ilk olcak ama 30 tl yıkıcakmış tekini halı fabrikasını aradım.pahalı mı kızlar ya ? teyzemler geliyo ya enesin el lekeleri var krem rengi kanepede hafif farkediyorumay ne pisiz demi of halılarımda da parmak boyalarınıda olmuş onuda yollucam yıkamaya.çocuklu ev böylemi oluyo bir taraftan temizliyom bir taraftan gidiyor.geçen duvar sildim kapılara baktım enesin boya izleri var ,oyun hamurunu duvara yapıştırmış reng olmuş duvarda
anlaşılan bu hafta çok temizlik yapacam ben.
hoşgeldin canım. biraz kendinden bahseder misiniz? takımiçi tanışma açısından iyi olur.selam bayanlar bende gubunuza dahıl olmak ıstıyorum neyneyse msj ı gordum tesekkur ederım umarımmm boll bolll kılo verırızzz:)
tesekkurler canım okudum acıkcası bayagı kuralları fazlaca olan bır yazı yazmıssın ama emınım kı senınde soyledıgın gıbı bu kurallar olmasa kımse motve olamaz cıdden hozuma gıttı pekı ben kılo mu cuma aksamları yazsam o saatte ıste oluyorum ve ısyerımde net olmuyr nasıl olur bır de bu hafta verecek mıyım yoksapazartesı den ıtıbaren mı vereyım lıstemı ayrıca kusura bakma cok olmadıysam kılo cızelgesını nasıl olusturayım yenı uyyım ve herseye yabancıyım acıkcası yardımcı olursan sevınırımm:)
az beslenmişsin canım ama sanırım moral bozukluğundan. inşallah deden daha iyi olmuştur.selam arkadaşlar nasılsınız ben bugün sabah sahanda yumurta ve 2dilimekmek yedim ...öğlen hiç bişi istemedi canım form pllus çay içtim akşamüstü yoğurt yedim...akşamda ızgara tavuk ve pilav yedim turp ile gecede elma yerim yatarken
çok güzel olmuş bacımmerhaba arkadaşlar sabahtan berı kaç kere yazdım menumu geçmişi okudum tam cevap verecem pat bırı gelıyor yada benım çıkmam gerekıyor kapatıyorum netı. deli oldum. şimdi yıne kımse gelmeden yazabılırım umarım menumu
kalkış:2 bardak su
kahvaltı:yarım kase müsli üzerıne süt
ara:1 avuç k.yemiş
öğle:1 kase mercımek çorbası 1 dilim ekmek
ara:1 yeşilçay
akşam:1 ortaboy haşlanmış patates üstüne tuz ve pulbiber serptım yoğurt ekledım yedım.
yürüyüş:gün içinde en az1,5 km yürüdüm
bugun
sabah:yarım kase müsli üzerine süt
ara: 3-5 tane badem ve fındık
öğle:1 kase kuru fasülye 1 dilim ekmek 2 y.kaşığı pilav
ara: suan leblebı kuru üzüm yıyorum yanında yeşilçayla
az önce yaklasık 4km yürüyüp geldım.
şimdi geçmişi okumaya calışacam öpüyorum hepınızı
senin beslenmene bayılıyorum yaaSabah : yarım simit
Öğlen : yarım çorba , az köftelı patates (bak yazıyorum mıktarları hehe :) )
Ara : sabah kalan yarım simit
Spor oncesı bısıler yıycez bakalım tost falan yerım spor sonrası bişi yok
bu şarkıyı cok sevdım sızede yazım
Dün gece rüyamda seni gördüm
Ben kördüm, sen de bi pipo
Pipoyu içen bi kadın gördüm
Ama kördüm
Bu mu libido?
......
Dün gece rüyamda seni gördüm
Ben kördüm, sen de bi pipo
Ama sonra bi yazı gördüm
Froid demiş ki;
Bazen pipo, SADECE PİPO
tmm bacım almadım simitiiii zatiimenün iyi..kimin parçası bilemedim..
menüler gayet güzel..yürüyüşte var..
tekrar geçmiş olsun..
çok çok geçmiş olsun..
yapmaz ama miktarı çoğlatırsan onlarda kilo yapar..ne yediğimizden çok ne kadar yediğimiz önemli..
sonuçların iyi çıkar inşallah..alma lama yeme şu simiti..
nedne öğün atlamayı düşünüyorsunki..heleki aç aç uyumak direk kan şekerin düşecek sonrası ne olur bir düşün bakalım..öğün atlam derim..
rakibem bir hafta sabret sonra bünye yeni yeme düzenine alışıyor..
menün yine gzüel tatlı hariç..
akşam eve gitmeden öncede bir ara öğün ekle ozaman açlık krizine girmeyesin..birde yemek öncesi 2 bardak su iç..
30 fıstık bolero gofret..
hep bu regl sıkıntısı benimde hala gelmedi tatlı krizimi desem açlık hissi hiç bitmiyor onumu desem..
saool canım üşütmüş cumartesi soğuk betona oturmuşlar..hala kaırn ağrımız var..
kan hapı kabzı yapar kilo yapar..ahanda ben dedim..
yapmayacaksın olucek ..ilakide yapacaksanda yağını yarım bardak koy..sütünü yveya yoğurdunu yy yağlıdan koy..yumurta sayısını azalt..
canım yarım tepsi baklavalar zamanla crom stoğunu tüketiyor ve başlıyorsun kilo almaya hemde göbek bölgenden ..yemek sonrasıd aaçlık hisediyorsan yada yemek sonrası canın ürekli tatlı istiyorsa dışardan krom takviyesi öneririm..
öğlen azmı olmuş neesabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:resimde gördüğünüz kadar tarhana
akşam:3 yk kadar meyhane pilavı,6-7 tane tavuk kuşbaşıdan sote az havuç vardı içinde,turp ,tere limonlayıp yedim onlardan da.1çy bardağı meyve suyu
ara olarakda bir bardak şekersiz çay içerim.
yarım portakal,yarım elma yerim.
yarın kanepeleri yıkattırcam ilk olcak ama 30 tl yıkıcakmış tekini halı fabrikasını aradım.pahalı mı kızlar ya ? teyzemler geliyo ya enesin el lekeleri var krem rengi kanepede hafif farkediyorumay ne pisiz demi of halılarımda da parmak boyalarınıda olmuş onuda yollucam yıkamaya.çocuklu ev böylemi oluyo bir taraftan temizliyom bir taraftan gidiyor.geçen duvar sildim kapılara baktım enesin boya izleri var ,oyun hamurunu duvara yapıştırmış reng olmuş duvarda
anlaşılan bu hafta çok temizlik yapacam ben.
hoşgeldin canımselam bayanlar bende gubunuza dahıl olmak ıstıyorum neyneyse msj ı gordum tesekkur ederım umarımmm boll bolll kılo verırızzz:)
selam arkadaşlar nasılsınız ben bugün sabah sahanda yumurta ve 2dilimekmek yedim ...öğlen hiç bişi istemedi canım form pllus çay içtim akşamüstü yoğurt yedim...akşamda ızgara tavuk ve pilav yedim turp ile gecede elma yerim yatarken
canım bilg ım oldudombilim, belinin ağrısı foruma yaradı sanırım:)) katılım rekoru kırıyorsun maşallah. ne yediğini yazdın mı sen bugün? ben mi kaçırdım?
hosgeldın kendını bıraz tanıtırmısın ?selam bayanlar bende gubunuza dahıl olmak ıstıyorum neyneyse msj ı gordum tesekkur ederım umarımmm boll bolll kılo verırızzz:)
canım bırazdaha saglam ye kı gece saldırmaselam arkadaşlar nasılsınız ben bugün sabah sahanda yumurta ve 2dilimekmek yedim ...öğlen hiç bişi istemedi canım form pllus çay içtim akşamüstü yoğurt yedim...akşamda ızgara tavuk ve pilav yedim turp ile gecede elma yerim yatarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?