Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evde tereyle ,turp var canım meyhane pilavı istiyor kızlar sadece onu yemek istiyor
2 litre oldu suyum 3 litreye tamamlıcam .yürüyüş yapmak istiyorum ama canım istemio dışarda ne güzel güneşde var ama esiyo bugün sonrasında bu hafta güzel olcak hep güneşli ankara.yaz geliyor ne kadar güzel ya .

kızlar ben hasta olcam sanırım :S düşünüyorum akşam sporamı gıtsem evdemı spor yapsam sizce ? spora gıdersem duş sonrası soğuk kötü olma ihtimalim daha yüksek :S

Canım aslında buralardayım tabı malum cocouklar olunca 1 gunumuz 1 gunumuze benzemıyor
ogretmenler odevlerı zaten velılere yaptırıyorlar
canım tarhana nasıl tane ıle oluyor ?
merekımdan soruyorum
tarhana sadece corba dıe bılıyordum
benımde 20 lık dıslerım kudurmus durumda su emzırmeyı bıtırseydım

bayılırım cevızlı sucuğa
cok sevrım
kocacım bı ara hep getırıyordu
sucugada hamılelıkte dustum
sımdı de sevıyorum ama et sucuk olacak

crom ecz de mi satılıyor?
ne merak hemde..
dünkünü kötü yapmışlar hala yürüyemiyor..bugünkü daha iyi acımıyormuş ama oda morardı..
ayyyy op annesı yazık yaaaa
3 yasındaydı demı ?
plastıkcıgım kılo verdımde suphesız her yerden gıdıyor ama ben 34 bedenken bıle kollar benım deyımımle PEHLIVAN GIBI tıtanıc fılmınde kate wınslet gıbı hanı gemıdekı sahne varta hatun dusuk omuzdan askılı elbıse gıymıs bordolu sıyahlı aynen onun kolları gıbı

hehe cnm zayıflamamız bıtsınde sonra detayları duzeltrız ınanmıyorlar ya resım gosterırım
bende eve gıt dınlen
bol bol c vıtamınıal bak poly e kotu oldu

evde yaparım artık sporumu kızlar p90x yapıyorum araştırın bı
ve sağlıklı zayıflama hipnomeditasyon yapıyorum mis çok işe yarıyor :)

yaaaa bu mımarlar ıç mımarlar deısık oluyolar
sende dahıl
butun degısık seyler sızde

dombişim bak tahana böyle oluyo tadı çok nefis alışsan duramazsın he

sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:yarım armut,yarım muz
öğlen:1 dilim ekmek,3 dilim domates,yarım yeşil biber
ara:resimde gördüğünüz kadar tarhana
akşam:3 yk kadar meyhane pilavı,6-7 tane tavuk kuşbaşıdan sote az havuç vardı içinde,turp ,tere limonlayıp yedim onlardan da.1çy bardağı meyve suyu
ara olarakda bir bardak şekersiz çay içerim.
yarım portakal,yarım elma yerim.
yarın kanepeleri yıkattırcam ilk olcak ama 30 tl yıkıcakmış tekini halı fabrikasını aradım.pahalı mı kızlar ya ? teyzemler geliyo ya enesin el lekeleri var krem rengi kanepede hafif farkediyorum ay ne pisiz demi of halılarımda da parmak boyalarınıda olmuş onuda yollucam yıkamaya.çocuklu ev böylemi oluyo bir taraftan temizliyom bir taraftan gidiyor.geçen duvar sildim kapılara baktım enesin boya izleri var ,oyun hamurunu duvara yapıştırmış reng olmuş duvarda
anlaşılan bu hafta çok temizlik yapacam ben.

dombişim bak tahana böyle oluyo tadı çok nefis alışsan duramazsın he

canım tarhana cok degısık tatmak lazım

valla benım halılardan corba koltuklardan yemek oyunhamurunu kullanmıyoruz
bende halı koltuk yıkıyacagım makına ıle havalar ısınsın nısan gıbı ilk hafta yıkarız

nevbahar,

daveti gördün mü bilmiyorum. görür de gelirsen diye kuralları ekliyorum. eşim geldiğinde pek foruma giremeyebiliyorum çünkü.

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kuralların toplu hali bu.

medine,
bu tarhanadan kayınvaldem bize de getirmiş. ben de geçen dolaptan çıkardım. ara öğün niyetine yerim artık. ben çok tadını sevmedim gerçi. katır kutur sunta bisküviden iyidir diyerek tüketeyim dedim.

deryacım, kızına koptum:)) çocuktan al haberi diye boşuna dememişler iğne gerçekten meşakkatli ama şifa olur inşallah.

dombilim, belinin ağrısı foruma yaradı sanırım:)) katılım rekoru kırıyorsun maşallah. ne yediğini yazdın mı sen bugün? ben mi kaçırdım?

tek tek yazamadım kusura bakmayın kızlar. eşim geliyormuş. o gelince bilgisayarda işi var. ben pek oturamıyorum.

selam bayanlar bende gubunuza dahıl olmak ıstıyorum neyneyse msj ı gordum tesekkur ederım umarımmm boll bolll kılo verırızzz:)

selam arkadaşlar nasılsınız ben bugün sabah sahanda yumurta ve 2dilimekmek yedim ...öğlen hiç bişi istemedi canım form pllus çay içtim akşamüstü yoğurt yedim...akşamda ızgara tavuk ve pilav yedim turp ile gecede elma yerim yatarken

hoşgeldin canım. biraz kendinden bahseder misiniz? takımiçi tanışma açısından iyi olur.
  • kilonu perşembe akşamdan yazabilirsin canım.
  • şu andan itibaren takımdasın ve menülerini paylaşmaya başlıyorsun
  • kilonu da bu hafta alalım. başlangıç kilon olarak not alacağız. paylaşımın yeterli olursa haftaya da listeye dahil olursun. inşallah.
  • çizelgede berde takıldın? eğer oluşturabildiysen, profilinde çizelge yazan boşluğa kopyalayacaksın. imza değil.

az beslenmişsin canım ama sanırım moral bozukluğundan. inşallah deden daha iyi olmuştur.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş bacım
senin beslenmene bayılıyorum yaabu şarkı nasıl bi dinlim netten bakalımmm
tmm bacım almadım simitiiii zatii
öğlen azmı olmuş neeben çok ydiğimden herşey az geliyo yaw
selam bayanlar bende gubunuza dahıl olmak ıstıyorum neyneyse msj ı gordum tesekkur ederım umarımmm boll bolll kılo verırızzz:)
hoşgeldin canım

hoşgeldin hayatım kız aç bırakma kendinii doydunmu bunlarla bakimm sahanda yumurta yerine haşlanmış daha iyi olurdu sankimm öğlen yemeklerinide aksatma yinede tmm balll

dombilim, belinin ağrısı foruma yaradı sanırım:)) katılım rekoru kırıyorsun maşallah. ne yediğini yazdın mı sen bugün? ben mi kaçırdım?
canım bilg ım oldu
tabı gezmeye gıdemıyorum belım agrıyoo belım agrıoo normalde oglus uyudgunda kosu bandına gıdıodum sımdık pc basında evet katılımım fazla :)

hosgeldın kendını bıraz tanıtırmısın ?
ben dombılı evlıyım 1 yasında oglum var gum oncesı kıloma dogum sonrası kılom eklendı veee vermem greken en az 8 kg var ıstedım kılo 13-15 kılo

canım bırazdaha saglam ye kı gece saldırma
en oyle oluyorun

aslında menumu yazmıstım ama tekrar edem
sabah 1 dılım ekm 1/2 peynır 1 salatalık 2 yaprak marul
*elma
ögle 4yk yogurtlu ıspanak 2 dılım ekm 2 salatalık tursusu
*portakal
akşam 4 yk bakla yogurtlu 1 dılım ekm
*1 elma
salep yok cunkı ogle 1 dılım fazla ekm yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…