ay şu yogayı bende merak ediyorum, ama işten eve zor gidiyorum bir de yogaya nasıl gideyim
resimlerin çok güzelmiş, allah tamamını erdirsin bebişim:
hoşgeldin canım. çok güzel boyun var. bu senin avantajın olur bence. o boyda 80 çok aşırı durmuyordur. uzunboylu olanlar bir 5 kg bile verse hemen anlaşılıyor. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
ben de rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğluşum var. ankaradayım.
sen kaç yaşındaydın?
kurallarımızı da eklemek istiyorum. bir önceki sayfada diğer arkadaşa kopyalamıştım. kısaca şöyle:
cuma günleri kilo bildirim günlerimiz. saat 11.30'dan önce, sabah, bildirim yapman gerekiyor.
düzenli menü paylaşımı bekliyoruz. aynı zamanda paylaşılan menülere de yorumlarda bulunursan bir paylaşım ortamı olabiliriz.
1 hafta deneme süren var. paylaşım açısından yeterli olursan, hem kendi paylaşımlarından hem de takımdaki diğer arkadaşlarla olan/olacak olan paylaşımdan bahsediyorum, 1 hafta sonunda listemizde yer alabilirsin.
kızlar selam kımse ugramamıs sanırım ben geldım cok hasyaım ejderha gelsın benden ders alsınateş cıkıo heryerımden puff cok kotu oldum ben kg veremezsem bana kızmak yok 3 gundur hastayım dahada kotuledı hıc bu kadar grıp olmazdım ben ya pofff kecı grıbı ölsün istiyorum sürekli yenılıyor kendını pis mikrop
saol cnm benım yaparsın cok güzelde dınlendırıo
Günlerden birgün bir adam bir kadına ‘benimle evlenir misin?’ diye sordu, kadın ...‘hayır’ dedi.
Ondan sonra da kadın hep mutluluk içinde yaşadı;
Rahatça alışverişe gidebildi, arkadaslarıyla martini içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pişirmesi gerekmedi, her zaman giysi ve ayakkabılarla dolu bir gardrobu oldu, hep zayıf kaldı ve hiç aldatılmadı!
...
..................................................................
:
kızlar hiç keyfim yok neşem yok..(motivasyonum sıfır... yatsam uyurum modundayım ama yatamam çocukların ikiside ayakta..oğlan yeni uyandı yoğurt saati..bu arada ben 1 saattir onubunu atıştırp duruyorum..
bu takım işi diye kendime durdurdum saçmalıyorum...
sıkıntımın sebebi belli ama şu an paylaşmak istemiyorum..
ay şu yogayı bende merak ediyorum, ama işten eve zor gidiyorum bir de yogaya nasıl gideyim
resimlerin çok güzelmiş, allah tamamını erdirsin bebişim
ay canım çekti bacımakşama çorbasını mı yapsam napsam :44: annemde yoğurt, domates, kırmızı biber vs ile yapılıyor yöreden yöreye değişiyor, cipsi olduğunu da ilk burdan duyuyorum, bakalım daha neler öğreneceğiz
hafta sonu yaptım, yağda kızarttım, peki yağsız nasıl oluyor? nasıl pişiyor :44:
canım, maşallah çok güzel ve çok mutlu çıkmışsın. Allah mutluluğunuzu daim etsin diyeceğim ama daha bu aralar evlenmeyi düşünmediğini yazdın diye hatırlıyorum:) düğün ne zaman nasip olursahttp://www.kadinlarkulubu.com/albumler/320964-11-temmuz-2009-nisanim-plasticwoma.html
nişan albumume bakcakdım resımlerı almak ıcın sızınlede paylaşım :)
Sabah : Yarım simit
Ara : light mavi yeşil kraker + btki çayı
Öğlen : Yarım çorba,tavuk ve patates
Ara : sabahdan kalan mavi yeşilimi yiyorum :) bitki çayı eşliğinde
Spor öncesi yarım sımıtımı yerım artık spor sonrası cıcek tozumu
akşam : Yoga dersi
niye ya? noldu böyle?kızlar hiç keyfim yok neşem yok..(motivasyonum sıfır... yatsam uyurum modundayım ama yatamam çocukların ikiside ayakta..oğlan yeni uyandı yoğurt saati..bu arada ben 1 saattir onubunu atıştırp duruyorum..
bu takım işi diye kendime durdurdum saçmalıyorum...
sıkıntımın sebebi belli ama şu an paylaşmak istemiyorum..
iyi akşamlar canım. menünü yazdığında yorum yaparım çikolata meselesine.kızlar ben çıkıyorum, yarın sabah bugün yediklerimin hepiciğini yazacağım sizlere, arada bir kaçamaklar oldu(çikolata) ama kendimi salıp bırakmıyorum, aynen devam akşama gene 1 saat yürüyeceğim..
herkese kolay gele
kızının iyileşmesine çok sevindim canım Allaha şükürler olsun.RABİA canım bu gün başka katılımım olmazsa mazur görün..
birazdan tosun paşayı doyurup spor yapmayı planlıyorum.yapabilirsem leslie 5 mil yapacağım...o kendime getirir beni.
kızım bu gün çok iyi şükür..yarında okula gitmeye başlıyacak..
kavitasyonunda ikinci seansı ama bu sefrde adetten dolayı gidemeybilirm sanırım ozaman uygulanamıyordu..onu arayıp öğrenemedim daha..
çok geçmiş olsun canım ya. hakikaten bu grip senin yakanı bırakmadı
kızlar ben kotuyum ıcım tıtrıo sobanın dıbınde :S spora bugunde gıdemıycem :S bu hafta kg veremem herhalde :S Sağlık olsun...
emziren birine göre çok az olmamış mı elifcim? tok hissediyor muydun? ukalalık olmasın ama önce bebek canım. sen emziriken zaten çok iyi kalori harcıyorsun. boş kalori içeren gıdalardan kaçınıp, sağlıklı beslenerek çok rahat kilo verirsin.Memnun oldum ben de Elif. 28 yaşındayım. o zaman bu gübkü menümü anlatıyım hemen:)
saat 7:30 ıkı dılım kepek ekmek , iki dilim peynir, iki zeytin, kaynamış yumurta, ir tatlı kaşığı bal ve ıhlamur
saat 11:30 k-fleks meyveli
saat 15:00 kocaman bir tabak salata ve adından meyveli süt (emziriyorum da iki de bir süt)
akşam yemeğine misafirlige gidiyoruz dayanacağimm:))
yok canım ne kızması? hastalığın kızması olmaz ki.. sana kızmıycam ama ayrıca yazıcam. dikkat etmeyip kilo alanlar için yeni kurallar getirmeyi düşünüyorum. takımda herkes de buna katılırsa. ama hastalık gibi durumlarda kesinlikle sorun yok. önemli olan iyileşmen.kızlar selam kımse ugramamıs sanırım ben geldım cok hasyaım ejderha gelsın benden ders alsınateş cıkıo heryerımden puff cok kotu oldum ben kg veremezsem bana kızmak yok 3 gundur hastayım dahada kotuledı hıc bu kadar grıp olmazdım ben ya pofff kecı grıbı ölsün istiyorum sürekli yenılıyor kendını pis mikrop
çok güzel canım. spor yapman iyi gelmiştir inşallah.sporumu yaptım..leslie 5 mil..akşam canım bişey istemedi sadece antibiyotik içeceğim için az bişey peynir ekmek yiyeceğim....spor sonrası greyfurt suyu içiyordum antibiyotikten dolayı içmedim.
rondolar hariç bir sıkıntı yok menünde. ara öğünde çok acıkmışsın belli ki.. ben olsam güçlü bir öğlen yemeği yerdim. tavuğu, yoğurt çorbasıyla yeseydin problemsiz menü olurdu.sabah 2 kaysı kurusu
2 bardak su
kahvaltı
1 domates
1 yumurta
kk beyaz peynir..
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay
ara
1 kur incir
4 badem..
öğle
yoğurt çorbası..
1 dilim ekmek
ara
1 bardak süt..
3 adet muzlu rondo bisküvi..
2 adet zyetin..
minik tavuk kanat haşlama..
akşam ,
1 kase yoğurt ve salatalık
..sporumu yaptım..
leslie 5 mil..
3 litre su içtim..
sabah çok eken kalktığım için akşama kadar 3 litre su bitiyor..
çok çok çok kötüıyı akşamalr ırım varelif hosgeldın saglıklı olarakistedıgındı kıloya ınersın valtıya mısaf
bugun resmen sacmaladımm
sabah kahvaltıya mısafırım vardı oglenede kaldı
17 de gıttı anca yazdım
yarında akşam gelırım sabahtan gıdecegim
dun gece 2 kase cerez(nohut kaju fındık badem karısımı)
sabah 1 kase cerezabak bulgu
kahvaltı 1 dılım ekm
peynır slatalık
öğle
2 tabak bulgur pılavı 2 bardak ayran ve tursu
akşam 1 tabak bulgur pılavı
metro cıkolata
keyfimi eşim kaçırdı..kilo verme işimden sıkılmış..ne zaman son bulacakmış mış mış..boş boş konuşup canımı sıktı...sizler olmasanız ne yapardım bilemiyorum..ama şimdi iyiyim ..
bence güzel bir şey.yapabilirükkkkkızlar,
takımdaki motivasyondan memnun değilim. geçen hafta da konuştuk. sanki hepimiz acaba hangimiz daha çok kaçıracak modundayız. benim bu takıma başladığımda gördüğüm tablo bu değildi. ben kaçamağımı yazmaya utanıyordum çünkü herkes çok güzel menüler yazıyordu. şimdi ise iyi menü yazanı zorla buluyoruz. bu durumda bir önerim var, bu şekilde kaçamaklarında ısrarcı olanları ve cuma listesinde de 3 hafta üstüste kilo alanları listeden çıkaralım. kurala ben de dahilim. kaptan olmam bir şeyi değiştirmez. listeye girmek ve listede varlığını sürdürmek bir yarış olsun artık. kuralımız hastalık durumlarını kapsamıyor. hastalık veya geçerli bir mazereti olmaksızın 3 hafta üstüste kilo alanları ve menülerinde ısrarla kaçamaklara yer verenleri izne ayıralım diyorum. haftalık kaçamak hakkımız 1 kere ve 1 çeşit şey olsun. 1 kereden başka kaçamağı alışkanlık haline getirenleri de listeden çıkaralım. günleri, doğum günlerini, ikramları bir kenara bırakın artık ya.
bu önerime "evet" diyenler lütfen bu mesajı alıntılayarak yazsınlar. "hayır" diyenler de aynı şekilde. bu kararı oyunuza sunuyorum. ayrıca bu öneriyi geliştirmek isterseniz de buna açığım. puanlama sistemi de yapabiliriz. her kaçamk başı şu kadar puan düşer ve 0 olunca listeden çıkar gibi vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?