Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rabıacım haklısında ne yapabılırızkı
kacamakalr oluyor olamasa
bence nefsımıze engelolamıyoorz tek yapmamız yememek bunu bıle beeremıyorum

zaten bır bıkkınlık yılgınlık geldı
herseyden yoruldum

evet rabıscım onleyelım
ne gıbı ceza verebılırız kacamaklara ? mesala ben gezmeelrde saptıyorum çok var
hatta hafas onu esımın arkadasları pıknıge gıdıyormus hanımlarla ısyerındekıler dedımkı kalsın bıde bu cıkmasın :)
cumartesı akşamı yenı evlenen gelın goremeye gıdecez
yanı hep cıkıyoo hepsıde gıtmek ıstenılen yerler

bende kahvaltıya arkadasa gıdıom aksama gelırım ınsalah
devam ederım
 

Yıyorumda bır suru yemek yememe gerek yok doydum sonucda de aman bızde bahane cok onlarda laf cok :)
sorumluluklarım yıne var zaten bıde ustune evlılık falan eklemeyı hıc dusunmuyorum daha yapmam gerekenler var ıdeallerım var eş bana hep engel olacak bılıyorum destek değil köstekler çoğu zaman şimdi bile öyleyse ilerde ne olur kımbılır :)
bı tek diyet ve spor konusunda oyle değil mesala dayım kılo aldın falan demıstı bı ara sporu bırakınca almışdım hemen atladı lafa ya aslında cok yemıo ama spor yapmayınca kılo alıo yapınca verıo verır yıne falan hıc laf soletmıo o konuda goruyor uğraşımı cunku bı o yandan köstek değil zaten
 
Nil Gün'ün "Pazartesi Diyete Başlıyorum" kitabını okumuştum, cips, kola yeme isteğim bu kitap sayesinde neredeyse gitti, bitti,çok güzel anlatımı var..
mesela orada diyorki "Doğadaki canlılara bakın, hiçbiri gereğinden fazla yemiyor, şişmanlık sorunu yok, acıkınca yiyiyorlar, bir de ev hayvanları, sahiplerinin sayesinde oburlaşmış, kilo almışlardır, evde hareketsiz yaşam.. aslında bastırılmış duygularımızı kapatmak için kendimizi yemek yemeğe, aç olmasak bile tatlı, kurabiye, çikolata yiyerek mutlu olduğumuzu zannediyoruz.." bunun gibi bir anlatısı vardı çok hoşuma gitmişti.. mesela bünye de çok önemli be bir fil zayıflamak istese zurafa gibi olabilirmi? bizler de öyle,kemikli, yapısa olarak iri olan, o tvlerde özendiğimiz mankenler gibi olamaz.. hipomeditasyon CDsi bende de var ama dinleyemiyorum aslında 21 gün kuralı var, 21 gün boyunca düzenli olarak yapılan işler alışkanlık yaparmış ve insan sonrasında o işi rutin olarak yapabilirmiş..
 
Son düzenleme:
afiyet olsun canım, çok güzel olmuş.

canım, senin sorunun çok fazla sosyal bir yaşantının olması. yani bu aslında bir sorun olmaz ama diyet yapınca sorun. maşallah hemen hemen her gün bir planınız oluyor sizin. bu gezmeye gittiğiniz arkadaşlar yakınsa kibarca diyette olduğunu ve yiyemeyeceğini söyle. meyve tarzı ikramları tercih et. gerekirse yanında götür biraz yoğurt vs. ve gelen tabağı da gönder. ayıp olacaksa da olsun be canım. inan kimi bayanlar bizim kadar kilolu olmadıkları halde biraz yağlı bulsalar çoğu ikramı geri çeviriyorlar. hiç de takmıyorlar yani karşıdaki üzülür mü falan diye. ben de artık kızmıyorum böylelerine. çünkü benim gibi önlerine konan her şeyi yeseler fil oluyorlar işte.
 
plastic,

bu nil-gün'ün sağlıklı zayıflamayı mı dinleyeceğiz? her gün mü dinliyoruz nasıl oluyor?
 
Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar yıne yoğun koşturmalı bi gün dünkü menumu yazayım hemen

kalkış 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli üzerine süt
ara. 3 badem 3 fındık
öğle 1 porsıyon piliç sote 1 kase cacık 1 dilim ekmek
ara:1 fincan yeşilçay
akşam yarım kase kellogs - sonra arkadaşıma gittim 2 minik poğca 1 fıncan nescafe içtim.

bu sabah kalkış 1 bardak su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
 
geçmişe göz attım rabıa kaçamaklarla ilgili bi soru sormuşşun. bende destekliyorum canım. sonuçta burda olmamızın sebebi birbirimizi desteklemekse nasıl az paylaşım yapanları listeye dahil etmiyorsak kötü örnek teşkil edenleri de dahil etmeyelim.
buna bende dahilim. akşam tek başım acanım yemek yemek istemedi. tezgahta da paketın dbınde kalan kellosgları bı kaseye toplamıştım o vardı. üstüne süt döküp yıyıverdım. sonra arkadaşa gidince poğçalara dayanamadım. sonrada keşke doru dürüst yıyıp gitseydım tokken yemezdım diye pişman oldum. hala pişmanım. yarın kılo bıldırımı yapıp bır sonrakı hafta için bu kuralı devreye sokabılırız bence.
 

evet cnm cok basarılı bı kadın ve onun mp3'leri var dınlıyorsn ındırebılırsın mp3 çalarıma attım hıpnomedıtasyon yapıyorum dırek bılınc altını etkılıyor
 
plastic,

bu nil-gün'ün sağlıklı zayıflamayı mı dinleyeceğiz? her gün mü dinliyoruz nasıl oluyor?

canım 21 gun boyunca hergun gunde 2 kere dınlıyorsun sonra ıdeal kılona ulaşana kadar gunde 1 kez dınlıyorsun sonra ıstedıgın zaman dınlıyorsun ısteyen ve bulamayan olursa msn verırırm ekleyın gonderırım beynımızı programlıyor resmen zayflamaya :)
 
ben CDsini almıştım, ama MP3 olsa bende otobüste gidip gelirken dinlerim..

cnm google yaz Nil Gün hipnomeditasyon indir die çıkıyor hemde başka konularıda var stresden arınma vs hepsı cok ıyı bulamazsan soyle yazamadm ızın vermedı 10 dakkda dolması lazımmıs :)
 
arkadaşlar ben bi türlü bilg. basında duramıyorum yaa bu minik kuş sürekli ilgi istiyoo:.:) yorum yapan herkese teşekkür ederim:) Rabia emziren anne için az olmuş dedin haklısın ama biraz fazla kacırınca hemen kilo almaya başlıyorum napıcamı şaşrdım NAPICAM:)
 

cnm bol bol yeşiilik ye ama maydonz tuketme o sutu azaltıyor birde balık,tavuk ye hem diyet hem süt işte :) bol bol sıvı al

Anne sütünü azaltan baharat ve bitkiler:

> Ada çayı
> Nane / Mentol
> Kekik
> Maydonoz
> Kara ceviz
> Civanperçemi
> Kuzu kulağı
Emziren annelerin acı baharatlardan, sigara, kahve, çay ve alkolden uzak durması gerekmektedir. Bu tür maddeler anne sütü yoluyla bebeğinize geçebileceği gibi süt üretimini de olumsuz yönde etkileyecektir.

 
Son düzenleme:
evet rabiş bir de arkadaşım 45-46 kilo ve benden uzun kendisi 5 tane yedi üstüne kahveydi bilmem meyveydi hepsindende yedi iştahı güzel ama kilo almıyo işte.tiroid var sende kız git baktır diyordum temiz çıkmış şükür ama onun metabolizmasına hayranım ne güzel hiç kiloda almıyo ya bende dedim 1 tane yeter illaki yemezsen asla bende sende agzıma sürmem diye allahat veriyor e tamam o zaman yiyim dedim yedim.küstürmemek için yedim.hafif gibi görünüyordu ama hayatım içine yarım paket margarın ,sıvı yağda koyduğunu duyunca üzüldüm ama oldu bir kere.

niye karışyo bu erkek milleti kendi işine baksaya bacım gı.ben diyette yaparım şunuda yaparım hiç karışmaz eşim.senin bu eşine kararlarına saygı duymasını öğretmen lazım.mesela o yerken ne kadar çok yedin az ye biraz falan de kendini eleştir ki nasıl olduğunu anlasın bir .

kız dombili valla sana yakın gelip oturucam ha hiç arkadaşım yok.benide alır giderdik b eraber

afiyet olsun canım. minik poğçaların çokda değil en azından yağlı deil benimkiler gibi :26:
 
sabah: 11 de 1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek
kızlar bu aktivia yoğurt gördüm ya içinde gevrekte var kalorisi epey düşük alıp geleyim.öğlen vakti güzel gider.
hala adet olmayı bekliyorum şişliğim var ama rakam yinede güzel bakalım yarına biraz yağ eritsek iyi olur ya.
 
afiyet olsun canım. minik poğçaların çokda değil en azından yağlı deil benimkiler gibi :26:

margarin olmadığı belliydı mayalı hamurla yapmış. dün günü vardı da kalanları kocasıyla bana kakaladı işte

öğle yemeğim 1 kase mercimek çorba ve 1,5 dililim ekmek. sabah yarım dilim yemiştim etti sana 2 dilim. akşam canım bol ekşili salata istıyor. sırf salatalık malzeme için pazara gittim dün.tere aldım marul yeşil soğan turp havuç aldım. ha bu arada ben yuruyuşumu yazmadım dünkü menume. valla bürodan vergi dairesine 4 kere gidip geldim arka arkaya. 15 dk mesafede desek 2 saat yürümüş olurum. bide akşam pazara gittim baya yürüdüm. havalar da ısındı artık bol bol yürürüm.
 
Son düzenleme:

canın ekşimi istiyor abovv kız hamişmisin ne yoksa
 
menumu toparlıyım hoş bişi yokya neyse
sabah canım hiç bişi istemıo boğazlarım cok kotü :s

öğlen : 4 kaşık falan çorba yemek kaşığı,patatesli tavuk az,yoğurt

şimdide bitki çayımı ıcıyorum
 
neyin olmadığını zaten biliyorsun. o yüzden yazmıyorum:) "o" olmasaydı 4*4'lük menüydü:97:

evet canım bence de haftaya başlamak daha uygun olur. çoğumuz böyle bir kural olsa iyi olur diyoruz, bu anlaşıldı.
canım, bu hataya hep düşüyoruz. karnımızı normal besinlerle iyice doyurmuyoruz sonra böyle bir misafirlikte falan elden gidiyor. olan olmuş artık. bu noktadan sonrasına nakalım.

canım a yüzü b yüzü diyor:44: a yüzünü mü 21 gün dinliyorum?

abur cubur ve hamurişi yemezsen almazsın canım. emziren anneler normal menülerine devam edebilirler. atıştırmadan, hazır gıdalardan kaçın. 3 ana öğün 3 tane de ara öğün yap. olduğun yerde bile kilo verirsin.

o nasıl arkadaş öyle medine ya? niye bizde de yok o metabolizmadan:97:
elmalı pastanız da pastaymış ha yarım paket margarin haçok güzel olmuştur eminim
iyi bak medine hala kilo veriyorsun azar değmesin sana bence senin metabolizman da iyi. bense sabah yine kilo almış çıktım. yarın eğer gitmezse ciddi önlemler almaya başlayacağım
 
sen bu kadar az beslenmeyle nasıl iğne ipliğe dönmüyorsun ben bi anlasam:) tiroit falan yok değil mi? hayır bir de çok hareketlisin, ben öyle düşünüyorum en azından. kıpır kıpır birisin sanki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…