evet ama hemen niye yemiyorsun ne oldu diye başlıyor..aslada yalan söylemem söyleyemem..neyse ..canım saolun ilginiz için teşekkür ederim..bakarım canım dediğine ..
bekarlık gerçekten sultanlık..evlenince sorumluluklar artıyor ..ama herşeyinde kendine göre artısı eksisi var değilmi..hayatın kendisi gibi..
Nil Gün'ün "Pazartesi Diyete Başlıyorum" kitabını okumuştum, cips, kola yeme isteğim bu kitap sayesinde neredeyse gitti, bitti,çok güzel anlatımı var..cnm cok ıyı olmuş bence sen aldırma boşver onlara göre zaten butun bayanlar hep dıyette zayıf olanlarda bunu hobı olarak bıle yapan var artık :) bişi solemek zorunda degılsın dıyet yapıyorum deme sen yıne az ye doydum de kalk mesala sofradan yada canım salata yemek ıstıo yada aksam yemegı yemek ıstemıyorum sağlıklı beslencem sebze haşlıycam de diyet deme sende olsun bıtsın :) morelınıde bozmasın kımse Nil Gün Hipnomeditasyon kasetlerını arat googleda onları yap cok ıyı motıvasyon verıo
afiyet olsun canım, çok güzel olmuş.katılıyorum..
bugün güne güzel başladım, iyiyim hamdolsun
sabah güzel bir tost yaptım kendime kepek ekmeğine kaşarlı domatesli, yarım bardak çayımı içtim(1 küp şeker) :83: şimci de yeşil çayımı içiyorum
canım, senin sorunun çok fazla sosyal bir yaşantının olması. yani bu aslında bir sorun olmaz ama diyet yapınca sorun. maşallah hemen hemen her gün bir planınız oluyor sizin. bu gezmeye gittiğiniz arkadaşlar yakınsa kibarca diyette olduğunu ve yiyemeyeceğini söyle. meyve tarzı ikramları tercih et. gerekirse yanında götür biraz yoğurt vs. ve gelen tabağı da gönder. ayıp olacaksa da olsun be canım. inan kimi bayanlar bizim kadar kilolu olmadıkları halde biraz yağlı bulsalar çoğu ikramı geri çeviriyorlar. hiç de takmıyorlar yani karşıdaki üzülür mü falan diye. ben de artık kızmıyorum böylelerine. çünkü benim gibi önlerine konan her şeyi yeseler fil oluyorlar işte.rabıacım haklısında ne yapabılırızkı
kacamakalr oluyor olamasa
bence nefsımıze engelolamıyoorz tek yapmamız yememek bunu bıle beeremıyorum
zaten bır bıkkınlık yılgınlık geldı
herseyden yoruldum
evet rabıscım onleyelım
ne gıbı ceza verebılırız kacamaklara ? mesala ben gezmeelrde saptıyorum çok var
hatta hafas onu esımın arkadasları pıknıge gıdıyormus hanımlarla ısyerındekıler dedımkı kalsın bıde bu cıkmasın :)
cumartesı akşamı yenı evlenen gelın goremeye gıdecez
yanı hep cıkıyoo hepsıde gıtmek ıstenılen yerler
bende kahvaltıya arkadasa gıdıom aksama gelırım ınsalah
devam ederım
Nil Gün'ün "Pazartesi Diyete Başlıyorum" kitabını okumuştum, cips, kola yeme isteğim bu kitap sayesinde neredeyse gitti, bitti,çok güzel anlatımı var..
mesela orada diyorki "Doğadaki canlılara bakın, hiçbiri gereğinden fazla yemiyor, şişmanlık sorunu yok, acıkınca yiyiyorlar, bir de ev hayvanları, sahiplerinin sayesinde oburlaşmış, kilo almışlardır, evde hareketsiz yaşam.. aslında bastırılmış duygularımızı kapatmak için kendimizi yemek yemeğe, aç olmasak bile tatlı, kurabiye, çikolata yiyerek mutlu olduğumuzu zannediyoruz.." bunun gibi bir anlatısı vardı çok hoşuma gitmişti.. mesela bünye de çok önemli be bir fil zayıflamak istese zurafa gibi olabilirmi? bizler de öyle,kemikli, yapısa olarak iri olan, o tvlerde özendiğimiz mankenler gibi olamaz.. hipomeditasyon CDsi bende de var ama dinleyemiyorum aslında 21 gün kuralı var, 21 gün boyunca düzenli olarak yapılan işler alışkanlık yaparmış ve insan sonrasında o işi rutin olarak yapabilirmiş..
evet cnm cok basarılı bı kadın ve onun mp3'leri var dınlıyorsn ındırebılırsın mp3 çalarıma attım hıpnomedıtasyon yapıyorum dırek bılınc altını etkılıyor
plastic,
bu nil-gün'ün sağlıklı zayıflamayı mı dinleyeceğiz? her gün mü dinliyoruz nasıl oluyor?
ben CDsini almıştım, ama MP3 olsa bende otobüste gidip gelirken dinlerim..
arkadaşlar ben bi türlü bilg. basında duramıyorum yaa bu minik kuş sürekli ilgi istiyoo:.:) yorum yapan herkese teşekkür ederim:) Rabia emziren anne için az olmuş dedin haklısın ama biraz fazla kacırınca hemen kilo almaya başlıyorum napıcamı şaşrdımNAPICAM:)
evet rabiş bir de arkadaşım 45-46 kilo ve benden uzuncanım sıkıldı da gelmedim yaw. ütü falan yaptım. sonra da başım ağrıyordu, yattım.
bence güzel olmuş menün. arkadaşına bayağı direnmişsin belli.
yok, bence çok değil. afiyet olsun.
canım, ilk haftalarda tabi biraz zorlanmak normal. yine de çikolata yerine meyve falan yemeye çalış. ondan başka menün güzel.
niye karışyo bu erkek milleti kendi işine baksaya bacım gı.ben diyette yaparım şunuda yaparım hiç karışmaz eşim.senin bu eşine kararlarına saygı duymasını öğretmen lazım.mesela o yerken ne kadar çok yedin az ye biraz falan de kendini eleştir ki nasıl olduğunu anlasın bir .günaydın..
RABİA canım eşim canı sıkıldımı bana takar..bir rüzgardı geçti gitti...ona göre bu iş çok uzamış halbuki daha sizlerle takılmaya başalyınca kilo verme işine başladım..geçen seneyide katıyor geçen sene bu zamanlarda 74 kiloydum..yeni doğum yapmışım bebek küçük bir azimle 61 kiloya düşmüştüm..ona göre ben sürekli kilo vermeye uğraşıyorum gibi geliyormuş..((
kimseye prim vermeye niyetim yok öyle olsaydı akşam sporumu yapmazdımki hastaydım elim kolum kalkmıyordu birde moral bozukluğu ..ama iyikide yaptım kendime geldim..
ERTELEME ÜŞÜNME VAZGEÇME..BUNLAR HEP AKLIMDA..
kız dombili valla sana yakın gelip oturucam ha hiç arkadaşım yok.benide alır giderdik b eraberrabıacım haklısında ne yapabılırızkı
kacamakalr oluyor olamasa
bence nefsımıze engelolamıyoorz tek yapmamız yememek bunu bıle beeremıyorum
zaten bır bıkkınlık yılgınlık geldı
herseyden yoruldum
evet rabıscım onleyelım
ne gıbı ceza verebılırız kacamaklara ? mesala ben gezmeelrde saptıyorum çok var
hatta hafas onu esımın arkadasları pıknıge gıdıyormus hanımlarla ısyerındekıler dedımkı kalsın bıde bu cıkmasın :)
cumartesı akşamı yenı evlenen gelın goremeye gıdecez
yanı hep cıkıyoo hepsıde gıtmek ıstenılen yerler
bende kahvaltıya arkadasa gıdıom aksama gelırım ınsalah
devam ederım
afiyet olsun canım. minik poğçaların çokda değil en azından yağlı deil benimkiler gibi :26:günaydın arkadaşlar yıne yoğun koşturmalı bi gün dünkü menumu yazayım hemen
kalkış 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli üzerine süt
ara. 3 badem 3 fındık
öğle 1 porsıyon piliç sote 1 kase cacık 1 dilim ekmek
ara:1 fincan yeşilçay
akşam yarım kase kellogs - sonra arkadaşıma gittim 2 minik poğca 1 fıncan nescafe içtim.
bu sabah kalkış 1 bardak su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
afiyet olsun canım. minik poğçaların çokda değil en azından yağlı deil benimkiler gibi :26:
margarin olmadığı belliydı mayalı hamurla yapmış. dün günü vardı da kalanları kocasıyla bana kakaladı işte
öğle yemeğim 1 kase mercimek çorba ve 1,5 dililim ekmek. sabah yarım dilim yemiştim etti sana 2 dilim. akşam canım bol ekşili salata istıyor. sırf salatalık malzeme için pazara gittim dün.tere aldım marul yeşil soğan turp havuç aldım. ha bu arada ben yuruyuşumu yazmadım dünkü menume. valla bürodan vergi dairesine 4 kere gidip geldim arka arkaya. 15 dk mesafede desek 2 saat yürümüş olurum. bide akşam pazara gittim baya yürüdüm. havalar da ısındı artık bol bol yürürüm.
neyin olmadığını zaten biliyorsun. o yüzden yazmıyorum:) "o" olmasaydı 4*4'lük menüydü:97:günaydın arkadaşlar yıne yoğun koşturmalı bi gün dünkü menumu yazayım hemen
kalkış 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli üzerine süt
ara. 3 badem 3 fındık
öğle 1 porsıyon piliç sote 1 kase cacık 1 dilim ekmek
ara:1 fincan yeşilçay
akşam yarım kase kellogs - sonra arkadaşıma gittim 2 minik poğca 1 fıncan nescafe içtim.
bu sabah kalkış 1 bardak su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
evet canım bence de haftaya başlamak daha uygun olur. çoğumuz böyle bir kural olsa iyi olur diyoruz, bu anlaşıldı.geçmişe göz attım rabıa kaçamaklarla ilgili bi soru sormuşşun. bende destekliyorum canım. sonuçta burda olmamızın sebebi birbirimizi desteklemekse nasıl az paylaşım yapanları listeye dahil etmiyorsak kötü örnek teşkil edenleri de dahil etmeyelim.
buna bende dahilim. akşam tek başım acanım yemek yemek istemedi. tezgahta da paketın dbınde kalan kellosgları bı kaseye toplamıştım o vardı. üstüne süt döküp yıyıverdım. sonra arkadaşa gidince poğçalara dayanamadım. sonrada keşke doru dürüst yıyıp gitseydım tokken yemezdım diye pişman oldum. hala pişmanım.yarın kılo bıldırımı yapıp bır sonrakı hafta için bu kuralı devreye sokabılırız bence.
canım a yüzü b yüzü diyor:44: a yüzünü mü 21 gün dinliyorum?canım 21 gun boyunca hergun gunde 2 kere dınlıyorsun sonra ıdeal kılona ulaşana kadar gunde 1 kez dınlıyorsun sonra ıstedıgın zaman dınlıyorsun ısteyen ve bulamayan olursa msn verırırm ekleyın gonderırım beynımızı programlıyor resmen zayflamaya :)
abur cubur ve hamurişi yemezsen almazsın canım. emziren anneler normal menülerine devam edebilirler. atıştırmadan, hazır gıdalardan kaçın. 3 ana öğün 3 tane de ara öğün yap. olduğun yerde bile kilo verirsin.arkadaşlar ben bi türlü bilg. basında duramıyorum yaa bu minik kuş sürekli ilgi istiyoo:.:) yorum yapan herkese teşekkür ederim:) Rabia emziren anne için az olmuş dedin haklısın ama biraz fazla kacırınca hemen kilo almaya başlıyorum napıcamı şaşrdımNAPICAM:)
o nasıl arkadaş öyle medine ya? niye bizde de yok o metabolizmadan:97:evet rabiş bir de arkadaşım 45-46 kilo ve benden uzunkendisi 5 tane yedi üstüne kahveydi bilmem meyveydi hepsindende yedi iştahı güzel ama kilo almıyo işte.tiroid var sende kız git baktır diyordum temiz çıkmış şükür ama onun metabolizmasına hayranım ne güzel hiç kiloda almıyo ya bende dedim 1 tane yeter illaki yemezsen asla bende sende agzıma sürmem diye allahat veriyor e tamam o zaman yiyim dedim yedim.küstürmemek için yedim.hafif gibi görünüyordu ama hayatım içine yarım paket margarın ,sıvı yağda koyduğunu duyunca üzüldüm ama oldu bir kere.
iyi bak medine hala kilo veriyorsun azar değmesin sanasabah: 11 de 1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek
kızlar bu aktivia yoğurt gördüm ya içinde gevrekte var kalorisi epey düşük alıp geleyim.öğlen vakti güzel gider.
hala adet olmayı bekliyorum şişliğim var ama rakam yinede güzel bakalım yarına biraz yağ eritsek iyi olur ya.
sen bu kadar az beslenmeyle nasıl iğne ipliğe dönmüyorsun ben bi anlasam:) tiroit falan yok değil mi? hayır bir de çok hareketlisin, ben öyle düşünüyorum en azından. kıpır kıpır birisin sanki.menumu toparlıyım hoş bişi yokya neyse
sabah canım hiç bişi istemıo boğazlarım cok kotü :s
öğlen : 4 kaşık falan çorba yemek kaşığı,patatesli tavuk az,yoğurt
şimdide bitki çayımı ıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?