Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ideallerini gerçekleştir öyle evlen..yoksa içinde kalır..
eşleri destek olan alıp yürüyor köstek olan olduğu yerde sayıyor yada geriliyor..
evet, deryacım. şimdilik senden ve medineden bir cevap aldım. takımdaki arkadaşların görüşleri gelsin durumu netleştirelim.
bu hafta başlayalım yoksa böyle olmayacak ..:13:
afiyet olsun..rakibem ..
gezmek güzleir bende sana komşu geleceğim yanlızım evde oturmaktan sıkıldım.benide al yanına..sen şikayetçisin bizde hevesli..
biz insanlara hiç birşey yaramıyor....
baktım ama indirmeyi başaramadım henüz..ama aklımda ilgileneceğim..
poğaça harici güzel ..
zaten şu yemden önce pişmalık duygusunu hatırlasak yemeyiz heralde değilmi..
:13:
hamur işi ve tatlı yeme emziridğin için çok çabuk kilo verirsin..senin emzirirken yaktığın kaloriyi biz 1 saat aerobik yaparak yakmaya açlışıyoruz.
günlük 500 kalori yakıyorsun beslenmeni düzene koy gitsin kilocuklar..
ben oldum ama kilom pek iç açıcı değil..bakalım yarına ne olucak..
menün güzel..yüryüşte yapmışsın..
hayırdır ekşi felan..
canın ekşimi istiyor abovv kız hamişmisin ne yoksa

değilmi..?

Son düzenleme:
tavuk güzel olmuş yoğurtta iyi.geçmiş olsun cnaım .

aslında ben geçen haftadan beri şişim rabiş eğer rakam haftaya inerse 3 haftalık sonucu olacak.57.2 dim geçen hafta diş çektirmiştim ya o an işte 56.5 gelmem gerekirken şişmiştim ,bu haftada şişim var göbekte hala ama yine rakam ikisinin ortasında seyredicek bu durumda kilo verememiş ama korumuş oluyorum almamaktan iyidir diyorum bakalım.diğer hafta da zaten regl olsam şişim gitse 56.5den aşağı görürsem o zaman tam kilom ortaya çıkıyor.biraz karışık ama sen anlaşımındır anlatımımdan kaptansın .
he ya birşeyler yapmalıyız ne bu gerçekten özellikle rakibem de bizim gibi bir ileri hop sonra geri
napsak ki bildiğin birşeyler varsa paylaş bacım.
olmadı liste yapıp ona mı uyalım napalım.benim de pazartesi teyzemler geliyo perşembe günü dönüş yapacaklarmış düşün sucuk bilmem ne getiricekler.dışarda yemek vs yenilicek ,inşallah almam kilo
bu kiloylada mutlumusun diye sorarsan 62.5 değilim ,60 değilim,58 değilim buna şükür yarabbim diyorum vücutla orantılı şuan küt gibiyim işte .

meraba kızlar nasılsınızzz bugün uğrayamadım yorgunum yarın tahlil sonucum çıkıcak ama işlerden gidebilir miyim bilmiyorum yarın muhasebe var patronumda gitcek doktora sanırım çıkamicammmmm(((

sabah:1 kaynamış yumurta,1 dl ekmek
ara:maraş tarhanası rabiş o kasenin yarısı kadardı
öğlen:1 tane aktivia yoğurt 96 kaloriymiş yanında gevrekler vardı onu yemek istemedim onla birlikte yenseymiş 198 kaloriymiş ama hemen mi etki eder bilem cırcır etti beni ya da tuzruhu,vs ile uğraştım 1 saat ondan mı oldum nedir.hemen
ara:1 tane elma
kızlar akşamada makarna yapıcam eşime,çorbam ve meyhane pilavım var evde.
salatada yaparım ,ben makarnayı yoğurtlu yicem sarımsak istiyo canım

meraba kızlar nasılsınızzz bugün uğrayamadım yorgunum yarın tahlil sonucum çıkıcak ama işlerden gidebilir miyim bilmiyorum yarın muhasebe var patronumda gitcek doktora sanırım çıkamicammmmm(((
sabah o gitsin öğleden sonrada sen git.
hastalık dikkate alınır sen soyle ona .
sağlıkdan daha mühim ne var.başım dönüyo falan filan yap

ben çıkıyorum kızlar gelirim gece
enesin sınıfında betül nisan ın doğum günü varmış bu seferde ona takı toka bişeyler alp gelim
sürekli biri doğuyo anlamadım ki allahtan sınıflarında 11 kişiler.
birde bir gün önce söylüyo bari önceden soylese.

canım, ben diğer başlıkları okuyorum da yapabileceğimiz en mantıklı hareket vücudu şaşırtmak olacak. karbonhidratları kesip, proteinle besleneceğiz. poly'nin bir listesi vardı ya bol süt ürünleri ve et içeriyordu. o listeyi 5 gün uygulamayı düşünüyorum. meyve ve kuruyemiş olmayacak. ben vücudumun artık sisteme fazlsaıyla adapte olduğunu düşünüyorum. bu yüzden kilom yerinde sayıyor. değişik bir diyet uygularsam belki kilom iner:97:
sen de dikkat etmeye çalış teyzenler gelince. gerçi şöyle iyi gezersen yediğini yakarsın. yeyip oturunca kilo alınıyor.
ya ben de şu anki kilomdan memnunum ama hırs oldu artık:))

kolay gelsin canım. yine yoğun bir döneme girdin sanırım.

o mısır gevreğini yeme bence. çok kalorili duruyor o haliyle. tek activia iyidir. düzenli tüketilirse bağırsak sorunlarına iyimiş ama ben tadını sevmiyorum.
menün de iyi duruyor canım. afiyet olsun.

enesin doğumgününde de onlar alır artık
çocuklara zorla doğumgünü aşılıyorlar ya neyse.

canım a yüzü b yüzü diyor:44: a yüzünü mü 21 gün dinliyorum?

ıkısınıde dınlıyceksın cnm 1.başla orda sana anlatcak zaten
sen bu kadar az beslenmeyle nasıl iğne ipliğe dönmüyorsun ben bi anlasam:) tiroit falan yok değil mi? hayır bir de çok hareketlisin, ben öyle düşünüyorum en azından. kıpır kıpır birisin sanki.

evet cnm hareketlıyımdır mesala herkes tatılde kılo alır ben verırım :) hele yazın cok verıyorum ama kışın yatıyorum hep hehe cnm spor yapmadıgım hafta hıc kılo veremıyorum dıkkat ettım hp öyle yok cnm ben onları yaptırmışdım zaten
ideallerini gerçekleştir öyle evlen..yoksa içinde kalır..
eşleri destek olan alıp yürüyor köstek olan olduğu yerde sayıyor yada geriliyor..

aynn oyle cnm ozaman kadarda yaş kemale erer hehe
tavuk güzel olmuş yoğurtta iyi.geçmiş olsun cnaım .

Sağol cnm. geçse bıde kurtulsam pof

rakibem nasılsın? bakalım yarın kimin yüzü gülecek...benim bu hafta adetti çocuğun hastalığıydı sonra kendim hastalandım durumum pek iç açıcı değil..

Kızlar yoğunluktan yazamadım bişey çok yoruldum bugün akşam erkenden yatıp dinlenmek istiyorum
yarın umarım kilocukları vermiş sevinçli bişekilde çıkarım karşınıza bye bye ..

sabah 2 kaysı kurusu 2 bardak su.
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynri..
bir bardak süt..
ara
5 badem
1 kuru incir.
6 tane lebelebi.
öğlen
haşlama tavuk baget
salata
1 dilim ekmek..
ara
6 badem
1 kuru incir
10 lebelbi..
yeşil çay..
2.ara
4 kaşık yy yoğurt
kırmızı pul biberli yedim.
akşama
makarna salata var bakalım ..
şu ana kadar 1.5 litre su tüekttim.bu gün az içtim..spor henüz yok..

tamam canım. ben de başlıyorum yarın inşallah:) hayırlısı bakalım.
kış çok etkiliyor gerçekten. ben de yazdan umutluyum. havalar ısınsın, şöyle bir hareketlenelim.:97:
Kızlar yoğunluktan yazamadım bişey çok yoruldum bugün akşam erkenden yatıp dinlenmek istiyorum
yarın umarım kilocukları vermiş sevinçli bişekilde çıkarım karşınıza bye bye ..
hadi inşallah canım.

gayet güzel. makarna salatası akşam olmasa daha iyiydi ama eşin de bu aralar diyetine takmış madem bir şey demeyelim:))

selam kızlar bugün sabah 2dilim kepekli ekmek 1haşlanmış yumurta 1dilim peynir yedim...öğlen kıymalı patates yemeği yedim 1dilim ekmek ve yoğurtla akşam üstü 1tane kurabiye yedim akşam yemeğindede semiz yemeği ve makarna var makarna yemem çünkü kurabiye yedimmmm...

tamam canım. ben de başlıyorum yarın inşallah:) hayırlısı bakalım.
kış çok etkiliyor gerçekten. ben de yazdan umutluyum. havalar ısınsın, şöyle bir hareketlenelim.:97:

cnm inş. bende yarın başlıyım ara vermiştim 21 gün beraber yapalım ozaman hergun soralım bırbırımızede atlamak olmasın :) evet evet yaz gelsın

çok yorgunum kızlar yaa bişi yaptığımdan da deill bide pazar günü ygs sınavım varr dua edinn banaaaaçıköğretim seçicem zatenn bakalım seçme hakkım olsun sizlere danışıcam bölümüüü

ve bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 günkurusu 2 bardak su
sabah 2 dilim ekmek 3 zeytin 1 kk peynir 3 ç.k. pekmez
arada yeşilçay
öğlen 4 dilim ekmek 1 yağsız teflon tavada yumurta 3 yk yoğurt
arada yeşilçay
akşm 1kase çorba salata
2lt su içildi göbiş şişirildii

bakalım yarın sabah kaç göstercek tartı bu haftadan pek bi beklentim yok ama zaten nasıl bi haftaydı anlamadım gitti yaa iskender pasta bakalımm sınav stresi de var rüyalarıma giriyoo ya

noldu kız ekmek krizine mi girdin 6 dilim ekmek hüpletmişsin. yemek anlamında da pek bir şey yememişsin.
pazar günü ben de giriyorum inş. ygs'ye. ygs'den yeterli puan alırsam dil sınavına giricem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…