ideallerini gerçekleştir öyle evlen..yoksa içinde kalır..Yıyorumda bır suru yemek yememe gerek yok doydum sonucda de aman bızde bahane cok onlarda laf cok :)
sorumluluklarım yıne var zaten bıde ustune evlılık falan eklemeyı hıc dusunmuyorum daha yapmam gerekenler var ıdeallerım var eş bana hep engel olacak bılıyorum destek değil köstekler çoğu zaman şimdi bile öyleyse ilerde ne olur kımbılır :)
bı tek diyet ve spor konusunda oyle değil mesala dayım kılo aldın falan demıstı bı ara sporu bırakınca almışdım hemen atladı lafa ya aslında cok yemıo ama spor yapmayınca kılo alıo yapınca verıo verır yıne falan hıc laf soletmıo o konuda goruyor uğraşımı cunku bı o yandan köstek değil zaten
eşleri destek olan alıp yürüyor köstek olan olduğu yerde sayıyor yada geriliyor..
bu hafta başlayalım yoksa böyle olmayacak ..:13:evet, deryacım. şimdilik senden ve medineden bir cevap aldım. takımdaki arkadaşların görüşleri gelsin durumu netleştirelim.
afiyet olsun..rakibem ..katılıyorum..
bugün güne güzel başladım, iyiyim hamdolsun
sabah güzel bir tost yaptım kendime kepek ekmeğine kaşarlı domatesli, yarım bardak çayımı içtim(1 küp şeker) :83: şimci de yeşil çayımı içiyorum
gezmek güzleir bende sana komşu geleceğim yanlızım evde oturmaktan sıkıldım.benide al yanına..sen şikayetçisin bizde hevesli..rabıacım haklısında ne yapabılırızkı
kacamakalr oluyor olamasa
bence nefsımıze engelolamıyoorz tek yapmamız yememek bunu bıle beeremıyorum
zaten bır bıkkınlık yılgınlık geldı
herseyden yoruldum
evet rabıscım onleyelım
ne gıbı ceza verebılırız kacamaklara ? mesala ben gezmeelrde saptıyorum çok var
hatta hafas onu esımın arkadasları pıknıge gıdıyormus hanımlarla ısyerındekıler dedımkı kalsın bıde bu cıkmasın :)
cumartesı akşamı yenı evlenen gelın goremeye gıdecez
yanı hep cıkıyoo hepsıde gıtmek ıstenılen yerler
bende kahvaltıya arkadasa gıdıom aksama gelırım ınsalah
devam ederım
biz insanlara hiç birşey yaramıyor....
baktım ama indirmeyi başaramadım henüz..ama aklımda ilgileneceğim..Nil Gün'ün "Pazartesi Diyete Başlıyorum" kitabını okumuştum, cips, kola yeme isteğim bu kitap sayesinde neredeyse gitti, bitti,çok güzel anlatımı var..
mesela orada diyorki "Doğadaki canlılara bakın, hiçbiri gereğinden fazla yemiyor, şişmanlık sorunu yok, acıkınca yiyiyorlar, bir de ev hayvanları, sahiplerinin sayesinde oburlaşmış, kilo almışlardır, evde hareketsiz yaşam.. aslında bastırılmış duygularımızı kapatmak için kendimizi yemek yemeğe, aç olmasak bile tatlı, kurabiye, çikolata yiyerek mutlu olduğumuzu zannediyoruz.." bunun gibi bir anlatısı vardı çok hoşuma gitmişti.. mesela bünye de çok önemli be bir fil zayıflamak istese zurafa gibi olabilirmi? bizler de öyle,kemikli, yapısa olarak iri olan, o tvlerde özendiğimiz mankenler gibi olamaz.. hipomeditasyon CDsi bende de var ama dinleyemiyorum aslında 21 gün kuralı var, 21 gün boyunca düzenli olarak yapılan işler alışkanlık yaparmış ve insan sonrasında o işi rutin olarak yapabilirmiş..
poğaça harici güzel ..günaydın arkadaşlar yıne yoğun koşturmalı bi gün dünkü menumu yazayım hemen
kalkış 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli üzerine süt
ara. 3 badem 3 fındık
öğle 1 porsıyon piliç sote 1 kase cacık 1 dilim ekmek
ara:1 fincan yeşilçay
akşam yarım kase kellogs - sonra arkadaşıma gittim 2 minik poğca 1 fıncan nescafe içtim.
bu sabah kalkış 1 bardak su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
zaten şu yemden önce pişmalık duygusunu hatırlasak yemeyiz heralde değilmi..geçmişe göz attım rabıa kaçamaklarla ilgili bi soru sormuşşun. bende destekliyorum canım. sonuçta burda olmamızın sebebi birbirimizi desteklemekse nasıl az paylaşım yapanları listeye dahil etmiyorsak kötü örnek teşkil edenleri de dahil etmeyelim.
buna bende dahilim. akşam tek başım acanım yemek yemek istemedi. tezgahta da paketın dbınde kalan kellosgları bı kaseye toplamıştım o vardı. üstüne süt döküp yıyıverdım. sonra arkadaşa gidince poğçalara dayanamadım. sonrada keşke doru dürüst yıyıp gitseydım tokken yemezdım diye pişman oldum. hala pişmanım.yarın kılo bıldırımı yapıp bır sonrakı hafta için bu kuralı devreye sokabılırız bence.
:13:canım 21 gun boyunca hergun gunde 2 kere dınlıyorsun sonra ıdeal kılona ulaşana kadar gunde 1 kez dınlıyorsun sonra ıstedıgın zaman dınlıyorsun ısteyen ve bulamayan olursa msn verırırm ekleyın gonderırım beynımızı programlıyor resmen zayflamaya :)
hamur işi ve tatlı yeme emziridğin için çok çabuk kilo verirsin..senin emzirirken yaktığın kaloriyi biz 1 saat aerobik yaparak yakmaya açlışıyoruz.arkadaşlar ben bi türlü bilg. basında duramıyorum yaa bu minik kuş sürekli ilgi istiyoo:.:) yorum yapan herkese teşekkür ederim:) Rabia emziren anne için az olmuş dedin haklısın ama biraz fazla kacırınca hemen kilo almaya başlıyorum napıcamı şaşrdımNAPICAM:)
günlük 500 kalori yakıyorsun beslenmeni düzene koy gitsin kilocuklar..
ben oldum ama kilom pek iç açıcı değil..sabah: 11 de 1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek
kızlar bu aktivia yoğurt gördüm ya içinde gevrekte var kalorisi epey düşük alıp geleyim.öğlen vakti güzel gider.
hala adet olmayı bekliyorum şişliğim var ama rakam yinede güzel bakalım yarına biraz yağ eritsek iyi olur ya.
menün güzel..yüryüşte yapmışsın..margarin olmadığı belliydı mayalı hamurla yapmış. dün günü vardı da kalanları kocasıyla bana kakaladı işte
öğle yemeğim 1 kase mercimek çorba ve 1,5 dililim ekmek. sabah yarım dilim yemiştim etti sana 2 dilim. akşam canım bol ekşili salata istıyor. sırf salatalık malzeme için pazara gittim dün.tere aldım marul yeşil soğan turp havuç aldım. ha bu arada ben yuruyuşumu yazmadım dünkü menume. valla bürodan vergi dairesine 4 kere gidip geldim arka arkaya. 15 dk mesafede desek 2 saat yürümüş olurum. bide akşam pazara gittim baya yürüdüm. havalar da ısındı artık bol bol yürürüm.
hayırdır ekşi felan..
canın ekşimi istiyor abovv kız hamişmisin ne yoksa
Son düzenleme: