aslında haklsın hepsı komsumafiyet olsun canım, çok güzel olmuş.
canım, senin sorunun çok fazla sosyal bir yaşantının olması. yani bu aslında bir sorun olmaz ama diyet yapınca sorun. maşallah hemen hemen her gün bir planınız oluyor sizin. bu gezmeye gittiğiniz arkadaşlar yakınsa kibarca diyette olduğunu ve yiyemeyeceğini söyle. meyve tarzı ikramları tercih et. gerekirse yanında götür biraz yoğurt vs. ve gelen tabağı da gönder. ayıp olacaksa da olsun be canım. inan kimi bayanlar bizim kadar kilolu olmadıkları halde biraz yağlı bulsalar çoğu ikramı geri çeviriyorlar. hiç de takmıyorlar yani karşıdaki üzülür mü falan diye. ben de artık kızmıyorum böylelerine. çünkü benim gibi önlerine konan her şeyi yeseler fil oluyorlar işte.
akşam yemegı yerıne gecmıs poğacalar afıyet olsungünaydın arkadaşlar yıne yoğun koşturmalı bi gün dünkü menumu yazayım hemen
kalkış 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli üzerine süt
ara. 3 badem 3 fındık
öğle 1 porsıyon piliç sote 1 kase cacık 1 dilim ekmek
ara:1 fincan yeşilçay
akşam yarım kase kellogs - sonra arkadaşıma gittim 2 minik poğca 1 fıncan nescafe içtim.
bu sabah kalkış 1 bardak su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
yanı en sana ne dıem kız butun entellıkler sende vallacnm google yaz Nil Gün hipnomeditasyon indir die çıkıyor hemde başka konularıda var stresden arınma vs hepsı cok ıyı bulamazsan soyle yazamadm ızın vermedı 10 dakkda dolması lazımmıs :)
tesekkurlercnm bol bol yeşiilik ye ama maydonz tuketme o sutu azaltıyor birde balık,tavuk ye hem diyet hem süt işte :) bol bol sıvı al
Anne sütünü azaltan baharat ve bitkiler:
> Ada çayı
> Nane / Mentol
> Kekik
> Maydonoz
> Kara ceviz
> Civanperçemi
> Kuzu kulağı
Emziren annelerin acı baharatlardan, sigara, kahve, çay ve alkolden uzak durması gerekmektedir. Bu tür maddeler anne sütü yoluyla bebeğinize geçebileceği gibi süt üretimini de olumsuz yönde etkileyecektir.
kız dombili valla sana yakın gelip oturucam ha hiç arkadaşım yok.benide alır giderdik b eraber
:
gezmek güzleir bende sana komşu geleceğim yanlızım evde oturmaktan sıkıldım.benide al yanına..sen şikayetçisin bizde hevesli..
biz insanlara hiç birşey yaramıyor....
menün çok da fena olmamış dombilicim. Allahtan sadece kakaolu kek varmış. akşam da yemeyince inşallah kiloya yansımaz. gezmeleri diyete uyduracaksın inşallah canım. ne gezmenden ne diyetinden vazgeç.aslında haklsın hepsı komsum
sorun olmaz ama ne bılem dedın gıbı yapmak lazımm bundan sonra ole yapam
bugun kahvaltı 1/2 elma
kahvaltıda 1 peynırlı tost 3-4 catal sucuklu yumurt kakaolu kek
ara yok
öglen 5 yk pilav 4 yk kurufasulye 2 yk pılav
ara 2 dılım kakaolu kek
akşam yemek yok
gece meyve
bu arada karar aldım aynen
rabısın dedıgı gbı
gıttım yere meyveerımı goturecegım
oglumun corbasnı evden goturecegım bana olan tabagı ellemeyecegım bıle
evet canım değiştirmek lazım.ay farkettin mi bende ekmeği azalttım he listede çok yok demi farkında bile değilim aslındacanım, ben diğer başlıkları okuyorum da yapabileceğimiz en mantıklı hareket vücudu şaşırtmak olacak. karbonhidratları kesip, proteinle besleneceğiz. poly'nin bir listesi vardı ya bol süt ürünleri ve et içeriyordu. o listeyi 5 gün uygulamayı düşünüyorum. meyve ve kuruyemiş olmayacak. ben vücudumun artık sisteme fazlsaıyla adapte olduğunu düşünüyorum. bu yüzden kilom yerinde sayıyor. değişik bir diyet uygularsam belki kilom iner:97:
sen de dikkat etmeye çalış teyzenler gelince. gerçi şöyle iyi gezersen yediğini yakarsın. yeyip oturunca kilo alınıyor.
ya ben de şu anki kilomdan memnunum ama hırs oldu artık:))
kolay gelsin canım. yine yoğun bir döneme girdin sanırım.
mısır gevreginin kalorisi çokk yoğurtu çok lezzetli iştah açıyor o yüzden bir dah almayacağım.o mısır gevreğini yeme bence. çok kalorili duruyor o haliyle. tek activia iyidir. düzenli tüketilirse bağırsak sorunlarına iyimiş ama ben tadını sevmiyorum.
menün de iyi duruyor canım. afiyet olsun.
enesin doğumgününde de onlar alır artık
çocuklara zorla doğumgünü aşılıyorlar ya neyse.
canım şu bademleri yeme ya .12 tanemi yemişsin bir gün için çok geldi bana .bende iyi beslenmiyom ama işte kelin ilacı olsa kafasına sürerdi eleştiriyom ya hoş ben ne kadar uyuyom ne uyuz oluyom kendime bazen böyle milleti eleştirincesabah 2 kaysı kurusu 2 bardak su.
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynri..
bir bardak süt..
ara
5 badem
1 kuru incir.
6 tane lebelebi.
öğlen
haşlama tavuk baget
salata
1 dilim ekmek..
ara
6 badem
1 kuru incir
10 lebelbi..
yeşil çay..
2.ara
4 kaşık yy yoğurt
kırmızı pul biberli yedim.
akşama
makarna salata var bakalım ..
şu ana kadar 1.5 litre su tüekttim.bu gün az içtim..spor henüz yok..
afiyet olsun sen kurabiye ve dilimli ekmekle 4-5 tane yemiş sayılıyorsun tahminimce.patatesli yemeklerin yanında ekmek yememeliyiz sanırım öyle duydum gerçi ya .bir araştır bakalım canım.selam kızlar bugün sabah 2dilim kepekli ekmek 1haşlanmış yumurta 1dilim peynir yedim...öğlen kıymalı patates yemeği yedim 1dilim ekmek ve yoğurtla akşam üstü 1tane kurabiye yedim akşam yemeğindede semiz yemeği ve makarna var makarna yemem çünkü kurabiye yedimmmm...
zavallı bir yumurtaya 4 ekmeklemi yumuldun kıçok yorgunum kızlar yaa bişi yaptığımdan da deill bide pazar günü ygs sınavım varr dua edinn banaaaaçıköğretim seçicem zatenn bakalım seçme hakkım olsun sizlere danışıcam bölümüüü
ve bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 günkurusu 2 bardak su
sabah 2 dilim ekmek 3 zeytin 1 kk peynir 3 ç.k. pekmez
arada yeşilçay
öğlen 4 dilim ekmek 1 yağsız teflon tavada yumurta 3 yk yoğurt
arada yeşilçay
akşm 1kase çorba salata
2lt su içildi göbiş şişirildii
bakalım yarın sabah kaç göstercek tartı bu haftadan pek bi beklentim yok ama zaten nasıl bi haftaydı anlamadım gitti yaaiskender pasta bakalımm sınav stresi de var rüyalarıma giriyoo ya
iyi olur gezmek canım.tabi işte kilo problemi olana işkence oluyor orası ayrı .ama şu öğlen pilav iki keremi yedin .kakaolu kekde var.akşam yemek niye yemion gece de meyve yicekmişsin .sen iyice bozdun he demedi deme:44: bu hafta dombilim biraz silkelen bak.rabişlere uy .birşeyler yap .durduğun yerde leslimi neyse onlardan yap kaldır bacakları ,bisiklet sür falan ya .aslında haklsın hepsı komsum
akşam yemegı yerıne gecmıs poğacalar afıyet olsun
yanı en sana ne dıem kız butun entellıkler sende vallabended eneyem valla degısıklıge acıgım
tesekkurler
rezene anne sutunu arttırıooooo
derya ve medıne ılahıı :)
ıkı sene cok bunaldım esım ın arkadaslaı var dıe tasındım 2 sene kapımı acmadılar dombılı cagırınca gelıolardı cagırmayınca yoook
malesef cok aglıyordum bıdegurbet
ıste neyse bende eylul-ekım gıbı komsu buldum onlarla arkadaslık edıyorum akşam gezmesı ayrı grup esımın arkadası :) bakalımm
ne kadar surecek ınsallah uzun surer
bugun kahvaltı 1/2 elma
ara yok
ara 2 dılım kakaolu kek
akşam yemek yok
gece meyve
rabısın dedıgı gbı
tamam canım. ben de başlıyorum yarın inşallah:) hayırlısı bakalım.
kış çok etkiliyor gerçekten. ben de yazdan umutluyum. havalar ısınsın, şöyle bir hareketlenelim.:97:
hadi inşallah canım.
gayet güzel. makarna salatası akşam olmasa daha iyiydi ama eşin de bu aralar diyetine takmış madem bir şey demeyelim:))
ferdiciye yorumuna koptumevet canım değiştirmek lazım.ay farkettin mi bende ekmeği azalttım he listede çok yok demi farkında bile değilim aslındasüt içmem lazım onu nereye sıkıştırıcamı bilmiyorum,sabah geç kalkıyorum ,yürüyüş yapmıyorum sende önceden spor ekliyodun oda benim dikkatimi çekti göremiyom sanki ya .
birşeyler yapalım sanırım regl olucam karnımın agrısı gidiyo gibi bakalım.
mısır gevreginin kalorisi çokk yoğurtu çok lezzetli iştah açıyor o yüzden bir dah almayacağım.
başla başla yürüyüşe. menün de güzel olmuş. bu cumayı devirince başlıyoruz. hatta diyorum ki hali hazırda eşler var ya herkes eşini takip etsin. haftaya perş günü rapor versin. senle seyyah eşsiniz zaten. derya ile de vintage mı eş oldu? pehlivan ferdici ile eşti ama pehlivan bu hafta diskalifiye oluyor. dombilim var, ben varım. eşleşiyoruz. herkes eşinin kaçamağını takip edecek. bir de diyorum ki cuma günü bir de kendi takımiçi listemizi yapalım. kim 1. kim sonuncu bakalım.sabah:1 kaynamış yumurta,1 dl ekmek
ara:maraş tarhanası kıtır kıtır yedim.
öğlen:1 tane aktivia yoğurt 96 kaloriymiş
ara:1 tane elma
akşam:kızlar dışarı çıktık o ara enes elinde simit yiyordu 2-3 ısırık aldım.sonra biraz gezdik
dışarda tavuk şiş yedim sanırım tavuk gögsünden yapmışlar 6-7 adet vardı .yanında bir su bardağı ayran ve salata yedim.
sonra enese halka tatlı istedik bir ısırımda ondan aldım.
eve geldik işte .
ara falna yapmıcam cünkü evde meyvem kalmamış.marketede cumartesi gidicem malum yatılı misafirlerim gelicek toplu alışveriş yapim diye.
1 litre su içmiştim 1 litre daha içerim rahat çok susadım .
sanırım kaçamak yapanlara önlem için şu program işe yarıcak galiba.
morel bozucu listeler çok ben dahil ve hep düzensiz besleniyoruz.
poly çabuk gel
pehlivan son şişmiştir hee asumanda almıştır kilo
ben öyle tahmin ediyorum tabi
böyle liste olmasını istemiyorum kaçamaklı of ya .
yarından bende rabişler madem birşey başlıyor bende yürüyüşe başlım tekrar yarım saat yürüsem kar kardır.
süpermakarnayı yemedim.yerine spor yapıp geldim dışarda 45 dk tempolu yürüdüm..gelince yarım greyfurt yedim..20 dk sonrada klefks yedim yy yağlı sütle..
su 2 litre oldu..
biraz öncede 1 kuru incir yedim...evde elma bitmiş.bu hafta kuruyemişi kesip meyvaya başlayacağım..ara öğünleri değiştiriyorum..
patates karbo yanınd aekmek olamsa iti olurdu..selam kızlar bugün sabah 2dilim kepekli ekmek 1haşlanmış yumurta 1dilim peynir yedim...öğlen kıymalı patates yemeği yedim 1dilim ekmek ve yoğurtla akşam üstü 1tane kurabiye yedim akşam yemeğindede semiz yemeği ve makarna var makarna yemem çünkü kurabiye yedimmmm...
bend ebaşayım bend e..ama daha indiremedimki..cnm inş. bende yarın başlıyım ara vermiştim 21 gün beraber yapalım ozaman hergun soralım bırbırımızede atlamak olmasın :) evet evet yaz gelsın
artık bişeyleri değişmek gerek değilmi..tamambenim için daha iyi olur. yoksa unuturum çünkü:) sen soracaksın telaşesiyle dinlerim:)
bir sabah bir akşam değil mi?
bool ekmekli olmuş menü..çok yorgunum kızlar yaa bişi yaptığımdan da deill bide pazar günü ygs sınavım varr dua edinn banaaaaçıköğretim seçicem zatenn bakalım seçme hakkım olsun sizlere danışıcam bölümüüü
ve bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 günkurusu 2 bardak su
sabah 2 dilim ekmek 3 zeytin 1 kk peynir 3 ç.k. pekmez
arada yeşilçay
öğlen 4 dilim ekmek 1 yağsız teflon tavada yumurta 3 yk yoğurt
arada yeşilçay
akşm 1kase çorba salata
2lt su içildi göbiş şişirildii
bakalım yarın sabah kaç göstercek tartı bu haftadan pek bi beklentim yok ama zaten nasıl bi haftaydı anlamadım gitti yaaiskender pasta bakalımm sınav stresi de var rüyalarıma giriyoo ya
aslında haklsın hepsı komsum
akşam yemegı yerıne gecmıs poğacalar afıyet olsun
yanı en sana ne dıem kız butun entellıkler sende vallabended eneyem valla degısıklıge acıgım
tesekkurler
rezene anne sutunu arttırıooooo
derya ve medıne ılahıı :)
ıkı sene cok bunaldım esım ın arkadaslaı var dıe tasındım 2 sene kapımı acmadılar dombılı cagırınca gelıolardı cagırmayınca yoook
malesef cok aglıyordum bıdegurbet
ıste neyse bende eylul-ekım gıbı komsu buldum onlarla arkadaslık edıyorum akşam gezmesı ayrı grup esımın arkadası :) bakalımm
ne kadar surecek ınsallah uzun surer
bugun kahvaltı 1/2 elma
ara yok
ara 2 dılım kakaolu kek
akşam yemek yok
gece meyve
rabısın dedıgı gbı
süper
ay herkese bir can geldi, bir değişiklik havası çok güzel. silkiniyoruz kızlar.
sana özel mesaj attım şeker, nil gün hakkındadeğişim gerek takım çok yavaş ilerliyor..haydi kızlar.....
haklısın ama keki 2 kez yedım.
iyi olur gezmek canım.tabi işte kilo problemi olana işkence oluyor orası ayrı .ama şu öğlen pilav iki keremi yedin .kakaolu kekde var.akşam yemek niye yemion gece de meyve yicekmişsin .sen iyice bozdun he demedi deme:44: bu hafta dombilim biraz silkelen bak.rabişlere uy .birşeyler yap .durduğun yerde leslimi neyse onlardan yap kaldır bacakları ,bisiklet sür falan ya .
evet kızar goreceksınız yapacagımefet efet yapabilirisn diyetteyim de. yeme...
keksler arada olmasa iyi olurdu sanki..
noldu kız ekmek krizine mi girdin6 dilim ekmek hüpletmişsin. yemek anlamında da pek bir şey yememişsin.
pazar günü ben de giriyorum inş. ygs'ye. ygs'den yeterli puan alırsam dil sınavına giricem inş.
haha asıl sen medinenin yorumunu okukızz ne yediğmi içtiğimi bilmiyom zatiiihe ya 6 dilim yemişim cidden hahaha allah yardımcın olsun rabişimm inşallahhhh
şu belini sakatlamasaydın sen sporunu yapıyordun aslında. yürüyüş de yapamıyor musun? bebişi alsan yürüsen, faydası olur diyorum. öğleden sonra çok soğuk ama öğleden önce bugün süperdi.haklısın ama keki 2 kez yedım
valla sapıttım gari
evet yarından baslımmmm
kız belim sakat totomun ustnde otursam yeter
evet kızar goreceksınız yapacagım
şu belini sakatlamasaydın sen sporunu yapıyordun aslında. yürüyüş de yapamıyor musun? bebişi alsan yürüsen, faydası olur diyorum. öğleden sonra çok soğuk ama öğleden önce bugün süperdi.
evet canım değiştirmek lazım.ay farkettin mi bende ekmeği azalttım he listede çok yok demi farkında bile değilim aslındasüt içmem lazım onu nereye sıkıştırıcamı bilmiyorum,sabah geç kalkıyorum ,yürüyüş yapmıyorum sende önceden spor ekliyodun oda benim dikkatimi çekti göremiyom sanki ya .
birşeyler yapalım sanırım regl olucam karnımın agrısı gidiyo gibi bakalım.
mısır gevreginin kalorisi çokk yoğurtu çok lezzetli iştah açıyor o yüzden bir dah almayacağım.
canım şu bademleri yeme ya .12 tanemi yemişsin bir gün için çok geldi bana .bende iyi beslenmiyom ama işte kelin ilacı olsa kafasına sürerdi eleştiriyom ya hoş ben ne kadar uyuyom ne uyuz oluyom kendime bazen böyle milleti eleştirince
afiyet olsun sen kurabiye ve dilimli ekmekle 4-5 tane yemiş sayılıyorsun tahminimce.patatesli yemeklerin yanında ekmek yememeliyiz sanırım öyle duydum gerçi ya .bir araştır bakalım canım.
zavallı bir yumurtaya 4 ekmeklemi yumuldun kıiyi ama az görünüyor göze.
iyi olur gezmek canım.tabi işte kilo problemi olana işkence oluyor orası ayrı .ama şu öğlen pilav iki keremi yedin .kakaolu kekde var.akşam yemek niye yemion gece de meyve yicekmişsin .sen iyice bozdun he demedi deme:44: bu hafta dombilim biraz silkelen bak.rabişlere uy .birşeyler yap .durduğun yerde leslimi neyse onlardan yap kaldır bacakları ,bisiklet sür falan ya .
sabah:1 kaynamış yumurta,1 dl ekmek
ara:maraş tarhanası kıtır kıtır yedim.
öğlen:1 tane aktivia yoğurt 96 kaloriymiş
ara:1 tane elma
akşam:kızlar dışarı çıktık o ara enes elinde simit yiyordu 2-3 ısırık aldım.sonra biraz gezdik
dışarda tavuk şiş yedim sanırım tavuk gögsünden yapmışlar 6-7 adet vardı .yanında bir su bardağı ayran ve salata yedim.
sonra enese halka tatlı istedik bir ısırımda ondan aldım.
eve geldik işte .
ara falna yapmıcam cünkü evde meyvem kalmamış.marketede cumartesi gidicem malum yatılı misafirlerim gelicek toplu alışveriş yapim diye.
1 litre su içmiştim 1 litre daha içerim rahat çok susadım .
sanırım kaçamak yapanlara önlem için şu program işe yarıcak galiba.
morel bozucu listeler çok ben dahil ve hep düzensiz besleniyoruz.
poly çabuk gel
pehlivan son şişmiştir hee asumanda almıştır kilo
ben öyle tahmin ediyorum tabi
böyle liste olmasını istemiyorum kaçamaklı of ya .
yarından bende rabişler madem birşey başlıyor bende yürüyüşe başlım tekrar yarım saat yürüsem kar kardır.
ferdiciye yorumuna koptum1 yumurtaya 4 dilim ekmekle yamulmuş
ya hep diyorlar ya ekmeği bile değiştirmek lazım. bir müddet tam buğday, bir müddet çavdar, kepek vs amaç vücut şaşırsın. ben 1 hafta poly'nin wasa'dan yemiştim ya o hafta kilo vermiştim bak. ben diyete başladığımdan beri meyve yiyorum, bir müddet yemesem iyi olacak sanırım. kilo verebilirsem ne güzel olur.
spor benim haftada 3 kez canım. önceden arada leslie ekliyordum. şimdi vakit bulamıyorum. eşim falan olunca olmuyor.
başla başla yürüyüşe. menün de güzel olmuş. bu cumayı devirince başlıyoruz. hatta diyorum ki hali hazırda eşler var ya herkes eşini takip etsin. haftaya perş günü rapor versin. senle seyyah eşsiniz zaten. derya ile de vintage mı eş oldu? pehlivan ferdici ile eşti ama pehlivan bu hafta diskalifiye oluyor. dombilim var, ben varım. eşleşiyoruz. herkes eşinin kaçamağını takip edecek. bir de diyorum ki cuma günü bir de kendi takımiçi listemizi yapalım. kim 1. kim sonuncu bakalım.
haha asıl sen medinenin yorumunu oku
canım, stres yapma bu kadar. bence açıköğretime yetecek kadar puanı çok rahat alırsın inşallah. rahat ol. türkçe sorularında falan okuduğunu anlayıp yapacaksın. zor değil.
ayyy çok koptum yaaa napam kız açmı kalaydım 1 yumurta ya 4 ekmek yoğurtta vardı ya onu katın garii ekmek kepek ekmeğiydi bu aradaa ayyy sınavıma gelince heyecan yokta ne bilim bi tuhafım yaww açıköğretim hangi bölümleri yazsam bilmiyom benimkide doğmamışş çocuğa don biçiyomm hehehehe hade bakem inşşşş şu bizim burdaki bfit bi açılsada spora da gitsem yaaww
b-fit 40 dk da ıncelme saglıo annemın arkadası 1 ayda10 cm ıncelmıs kılo vermmeıs ama hıc dıyet yapmamıs o bel fıtıgı ıcın gıtmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?