o zaman dediğin gibi kaçamaksız bitirmeliyiz deee benim misafirlerim val valla 3 gün burdan 2 günde perşembe cua 5 gün dikkat ederim kesinlikle .sorma ya 200 gr cık ıykkkkk utanalım kendımızden. dombilicim tebrikler canımmm
kımselere vermem helebıde spora baslayabılsem
tatıma cıvı cakaraım daaa belım daha ıyı
ıyı akşamlar ıyı tatıller asuman yoklugun hıssedılıor dıyet yapmadını soylemıssın barı kılo alma
oglanlar annelre duskun oluyooo benım kuzumm daha 1 yasında ama cok duskun annelık dunyanın en guzel seyı
akşamesımede soyledım dun kopekler saldırınca normalde kımse ıcın kendımı one atmam ama evladımı arkama aldım dedımkı onu ısırmasın benı ısırsın ..
bunu soylerlerdı anlayamazdım dun basıma gelınce evladım bı yana dunya bıyana
kaptancıgım bole guzl olmus super
canım bu hafta ıkımızde hıc kacamak yapmayalım bı sınayalım kendımızı
anam demir eksikliğidir du bakim benim tahliller vardı demirle alakalı .hahahaha çok güldüm kızzdombilimin tahtına göz diktimm 2,olmakta güzell böle daha iyi olmuşş yaa bacım sen ver gazıı bende kilocukları verem yoksa evde kalcam gıı hakkatnn neyse yaş daha 20 buçuk ama kız kanım yokmuşş ki kaynasınn
ne kaaaaa güzelll yaaa dombilimm sana yaklaşıyom kız az kaldı bi sabit dur hele
bu arada bugün gittim tahlil sonuçlarımı aldım şükürr 20 dk kadar da yürüdümm kıpkırmızı oldum gelene kadar yaa bide beyaz tenliyim siz düşünün gerisini....kan tahlilime gelince bana yine kan değerlerim normal gözüküyomuş ama yapısında bozukluk varmışş rdw mch mcv anam bunlar hp düşük yaw ne hikmtse bi tanesinin normal değeri 80le 100 arası olması gerekiyo benimki 65 hehe 6 ay ilaçtan sonra 2 sayı yükselmişşş ne dirençli bi bünyem varrr dua edin kızlarr akdeniz anemisi de olabilir demir eksikliğide
heheh gaza geldım gaza.
abovv dombişe bak hemen havalandı he kızlar bu dombiş ferdici bak valla sıkı bir şampiyon var önümüzde en dişli seni görüyorum
gobek ınıyoruyanış:1 kayısı
kahvaltı:yarım simit
ara mı ikindimi anlamadım maraş tarhanası
ara:2 incir 1 hurma
1.5 litre su
spor:45 dakika seri yürüyüş yaptım kasığım agrıdı durdum devam edemedim daha .
bu arada regl oldum kızlar.göbiş vs inicek inşallah bakalım.
akşama sebze çorbası,pirinç pilavı ve patates pilaki var.ben pataes yemeği yicem et suylu yaptım güzel kokuyo ekmek yicemturp da yerim.
aha kaçtım öptüm sizi gece gelir gncellerim su 1 litre daha içmek istiyorum belkim kuru üzüm ve incir yerim yine yoksa çikolata falan istiyo canım kaçamak olmaz demi incir ya
dur bkalımm spor salonu açılsa bende spora gitcemmo zaman dediğin gibi kaçamaksız bitirmeliyiz deee benim misafirlerim val valla 3 gün burdan 2 günde perşembe cua 5 gün dikkat ederim kesinlikle .
abovv dombişe bak hemen havalandı he kızlar bu dombiş ferdici bak valla sıkı bir şampiyon var önümüzde en dişli seni görüyorum
anam demir eksikliğidir du bakim benim tahliller vardı demirle alakalı .
karşılaştırım sana soylerim.
bu hafta sıkı tut da daha ver tamam mı?
ilaç verdimi doktor ne verdi ferra sanol içiyom bende. dr arıcam ya almak istemiyom mu desem acep?
rdw mch mcv
bak benimkiler de bunlar düşük
rdv 16.90
mch 22.20
mcv: 70.10
aynen böyle işte
mchc diye de birşe yvar 31.60 oda
bu tahlili ne zaman yaptırmışım şubatın 2 sinde canomm
kız, ben senin mesajını görmemişim. msn benim telefonda açık. o gün de bilgisayarım malum nete girmiyordu. telefondan asumanla haberleştim. balım sana neden cevap vermeyim yoksa?seyyahla ,rabiş bir de pehlivanson dan msn aldım ki arada diyet vs konuşuruz diye allahtan hiç açmıyolar açtıklarını görmedim rabiş bir kere selam verdim cevap vermedi
ekle ben sana msj atım da senle arada sohbet edelim.görüyonuz işte genç kan işte nasılda dinç kız maşallah sana.sende kepek ekmeği bırak beyaz ekmek ye.daha az olur .
bak senin için dua edim bacım o gün allah zihin açıklığı versin.fetih suresini okut anneye ya da sen oku çok iyi oluyor.aof yazıcaksan da iki yıllık yaz oku bitsin hemen.
sözelmi sayısalmmı neyden tercih edicen olmazsa iki yıllık bir adalet meslek bitirsen iyi olurdu.
4 yıllık aof yazma zor gelir evlenirsin ne olur cocuk böcük derken kalır.2 yılda tertemiz bitirirsin tamam sonra 4 yıllıga geçş yapan
şimdi senin menülerin bu hafta genel olarak iyiydi. bir ara sadece biraz bozuldu. tartıya yansımamış olabilir ama bence haftaya yansıyacaktır. aslında ben bir de menülere göre sıralama yapsam. süper olur.GÜNAYDIN..
sabahın köründe uyandık ..:)))
gelelim kilo bildirimime..sonuç hiç iç açıcı değil..hiç veremedğim kesin ama kaç kiloda kalmışım sizce..?madem kimse yok kilomu yazmayayım..yok yok tam tamına 64.1gr çıktım..200 grcık fazlayım ve veremediğimide eklersek 1 kilo fazlayım .. ( 50: yazık oldu bu haftaya..yanlız baya bir sıkı ve inceyim..sabah 38 beden pantalonumu giydim..göbiş kısmı az sıkıyor yani oturma payım yok.. ayakta durursam gayet iyi.. ama popuş bacak bol oldu.. olcek olcek bu hafta farklı olcek..bende sıkıldım bu işten..:92:
tamam canım sen ve vintage eşsiniz ve bu hafta birbirinizi izliyorsunuz. sizlerin bildirilerine göre cezalar gelecek.evet vintage Esra yani benim eşim..adını doğru hatırladım değilmi kız sefgili eşim..bu hafta sinir bir haftaydı..aslında 4 günde spor yapmışım yav..
RABİA bu fikrinede katılıyorum..takım içi liste güzel olur..
günaydın..senlen ben peşepeşe takılıyoruz..
tamam inşallah pazartesi başlıyorum.bence bu hafta bir karbo diyeti yap kırılsın şu direnç..birden 62 yi görürsün..
çok güzelgünaydın arkadaşlar kilom 54.2
sabah nette sorun vardı giremeyecem sandım ama hallettım.
dünkü menüm
kalkış:1 bardak su
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
öğle :1 kase çorba 1,5 dilim ekmek
ara: kuru yemiş ve yeşilçay
akşam : 7-8 tane hamsi tava -salata - 2 dilim ekmek
ara:1 bardak çay
ara: 1 portakal 1 muz 1 elmadan oluşan koca br meyve tabağı. muza tarçın da serptim.
yürüyüş: 2 kere 1,5 kmlik yola gittim geldim. çıkışta balık aldım durağa yürüdüm ordan anneme yürürüm. 5 km olmuştur.
dombilim tebrik ederim. bu hafta en fazla veren sen oldun.gunaydınnnnn
kızlar kılom 67.6
bugunkı menummm
sabah 1dilm ekm 10 gr peynır marul 3 yk yogurt
ara 1 portakal,
öğle 4 yk bakla 1 dlm ekm
ara elma
akşam 2 tane orta boy biber dolmadı 1 kase yogurt 1dlm ekm
deryacım bence öyle düşünme. önümüzdeki hafta daha güzel olacak inş canım.böyle güzel olmuş..ama bu haftam boşa gitti..:93:
maalesef diskalifiye oldu. bundan sonra deneme süresi 2 hafta olucak zaten.pıtırcık diskalifiyemi oldu..
esma bu hafta aslında 400 gr verdim kilom 64.5 dü ama geçen haftaya göre almış göründüğüm için malesef böyle..
rakibem haftaya kadar daha iyi diyet yapalım ..artık gr gr sıktı..
rabia kolay gelsin mamaları kaçırma sakın..
asumancım, canım beni yine kurtardın teşekkür ederimcanlar merhaba. inşallah herkesler iyidir. bende idare ediyorum işte. bu günümüze şükürolsun.
diyet yapmıyorum,ama adet zamanım yaklaştı,bittkten sonra yani bu ayın sonunda Allah'ın izniyle sporuma başlıyorum vede diyetime. şuan 58 kiloyum :78: sporla beraber düzelicem inşallah.
bende başka bir gelişme yok.
işyerimde yoğunluğum devam ediyor,beyannameleri çıkaracak diye muhasebeci kılı kırk yardık. herşeyi didik didik ettik. hala daha tam sonuçlanmadı,bakalım durum ne olacak. onun stresinide yaşıyorum açıkçası. biran önce sonuçlansın istiyorum.
bu arada oğlum büyüyor ve bunu belli ediyor.:))) çok bilmiş oldu,bazen çok gülüyorum bazende çok kızıyorum. herşeyii anlıyor.bana çok düşkün,bensiz yatağa girmemeye alıştı.babasını istemiyor. kaynımın oğlu sevilirken oğlumda bebeğii seven kişinin yanına gidiyor. gözünün içine bakıyor. sevimlilik hat safhada bi ara gelip resim eklicem buraya.
işyerideki pc iyice eskidi. buradayken çok yavaş çalışıyor. sabahtan beri uğruyorum ama ancak yazabiliyorum. benden şimdilik bu kadar kızlar.hepinizi çok öpüyorum. iyi akşamlar.
bak o iskenderi yemesen belki 1. olurdun. bu hafta senden iyi bir derece bekliyorum, tamam mı?bu arada bugün gittim tahlil sonuçlarımı aldım şükürr 20 dk kadar da yürüdümm kıpkırmızı oldum gelene kadar yaa bide beyaz tenliyim siz düşünün gerisini....kan tahlilime gelince bana yine kan değerlerim normal gözüküyomuş ama yapısında bozukluk varmışş rdw mch mcv anam bunlar hp düşük yaw ne hikmtse bi tanesinin normal değeri 80le 100 arası olması gerekiyo benimki 65 hehe 6 ay ilaçtan sonra 2 sayı yükselmişşş ne dirençli bi bünyem varrr dua edin kızlarr akdeniz anemisi de olabilir demir eksikliğide
incir kaçamak sayılmıyor canım ama miktarı önemli. aşırı yeme.uyanış:1 kayısı
kahvaltı:yarım simit
ara mı ikindimi anlamadım maraş tarhanası
ara:2 incir 1 hurma
1.5 litre su
spor:45 dakika seri yürüyüş yaptım kasığım agrıdı durdum devam edemedim daha .
bu arada regl oldum kızlar.göbiş vs inicek inşallah bakalım.
akşama sebze çorbası,pirinç pilavı ve patates pilaki var.ben pataes yemeği yicem et suylu yaptım güzel kokuyo ekmek yicemturp da yerim.
aha kaçtım öptüm sizi gece gelir gncellerim su 1 litre daha içmek istiyorum belkim kuru üzüm ve incir yerim yine yoksa çikolata falan istiyo canım kaçamak olmaz demi incir ya
afiyet olsun canım. güzel menü olmuş.bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 3 günkurusu
sabah 2dilim ekmek 1 kk kaşar 3 zeytin 2 çk pekmez
arada yeşilçay
öğlen 1 tabak pırasa yemeği 2dilim ekmek 2 k yoğurt
arada 1 yeşilçay sonra 3 tane günkurusu 2 kaşık pırasa yemeği
akşam 1kaseye yakın ezogelin çorbası
birazdan da 1 bardak yy süt içerimm
suda 2ltden fazladır
kızlar,
- seyyah ve ayyıldızım
- sakaleynmaster ve vintage
- dombili85 ve ferdici
- neyneyse ve plastic ve dosba
9 kişi olduğumuz için benle 2 kişi eşleşmiş gibi oldu
şimdi bu arkadaşlar birbirlerinin kontrol mekanizması olacaklar. bu hafta menülere göre değerlendirme yapacağız. eşinizin menülerini yakından inceliyorsunuz ve yaptığı kaçamakları sayıyorsunuz. gerekirse bir yere not alabilirsiniz. perşembe günü değerlendirme günümüz olacak.
bu eş listesi herkese uygun mu?
etinde sorun yok da sosu çok kalorili. sadece etini yesen zaten bir şey olmaz.bence uygundur bacımmkızz iskenderi yemesem 1 verirdim sanırım da iskendere dayanamıyom yaa mis gibi ettt aslında evde yapmak lazımm daha az kalorili olurr
,selam bugun kı menum sabah 1 bardak ballı ılık sut ardından 1 sımıt oglen 1 kase ezogelın corbası ve 4 kasık et haslama ara yapamadım aksam 1 avuc leblebı yedım bu aradakılomu bıraz gec verıyorum lısteye benıde almıyacak mısınız 82 ıle basladım 1 hafta oldu 81.1 kg bugun ıtıbarıyle 2 lt de su ıctım acaba sudan mı gıttı 900 gr herkese ıyı geceler haftaya daha azımlı olacagım bu yola koyulduk hakkınıverelım barı:)
demı kız hele haftaya gorun benıııdombilim tebrik ederim. bu hafta en fazla veren sen oldun.
.
bana uyar ferdıcı yandın kızmkızlar,
- seyyah ve ayyıldızım
- dombili85 ve ferdici
şimdi bu arkadaşlar birbirlerinin kontrol mekanizması olacaklar. bu hafta menülere göre değerlendirme yapacağız. eşinizin menülerini yakından inceliyorsunuz ve yaptığı kaçamakları sayıyorsunuz. gerekirse bir yere not alabilirsiniz. perşembe günü değerlendirme günümüz olacak.
canım benı anladınmı mutlaka kacıyor helekı ev sahıbı oluncakahvaltı: 1 dilim kek, biraz yumurta, salatalık, peynir ve 2 zeytin.
ara: 1 elma, 1 hurma, biraz tarhana
öğle: makarna salatası, 1 kase
ara: (misafirle) 1 kase makarna salatası, 1 dilim kek
akşam: 2 çatal revani, barbun tava
şimdi: çay inşallah.
güzel bir menü değil. misafirle bu kadar oldu. bir de misafirden sonra dışarı çıktık.
spor: 45 dk pilates
bence uygundur bacımmkızz iskenderi yemesem 1 verirdim sanırım da iskendere dayanamıyom yaa mis gibi ettt aslında evde yapmak lazımm daha az kalorili olurr
seni anlıyorum zaten dombilicim. ben senin kadar gezmeye gitsem, senden çok daha fazla kilo alırdım. ben, "hayır" diyemeyen bir insanım. bir de evsahibi o kadar emek çekmiş diye üzülüyorum. yarın da bir yere davetliyim. haftaiçi de bir yere gitme durumum var ama olmazsa gitmeyeceğim. yarın nasıl kurtaracağım bakacağız?canım benı anladınmı mutlaka kacıyor helekı ev sahıbı olunca
malesef mısafıre ayıp olmasın dıe sende yıyorsun
ama olabıldınce mınımum duzeyde atlatmıssın
barbun da evı çok kokutuyor ben yapmıyorum ama cok lezzetlıdır hafta sonu bızde balık yapalım kocacıma solemde alsın bana
bu arada dolapta
2lt sutten yapılan sutlac var yemıcem yemıcem
cumartesı 26 mart
sabah dılım ekm 1 dılım penır 2 yk omlet
ara 1 elma
ögle 2 bbıber domadı 1 kase yogurt 1dılım ekm
ara 1 portakal
akşam patlıcan yemegı 4 yk 1 kase yogurt 1 dılım ekm
veeee gezmede tabagıma dokunmayacagım kı kılo vereyım
yanımda 2 kuru ıncır goturecegım ara olarak sadece ıncır alırım belkı ısrar olursa 1 mınık kurabıye ozamn ıncır yemem
inşallah olursun gülüşüm ben çok istiyorum vermeni senin. sütlaç pirinçli demi ama dikkat et bak.pilav yemiş gibi olma .heheh gaza geldım gaza
gobek ınıyor
bende adet oldum tatlı krızım bıttı
bugunde 2 lt sutten sutlac yaptım haıka olmus 1 kasecık meyve yerıne yedım
akşam meyve yemem gari gercı ogle ıle akşam arası yedıydım olsun haftaya bakalım nasılolacak 66.5 olabılecekmıyım
dur bkalımm spor salonu açılsa bende spora gitcemmmedinem çok gaz verdi yaw
canımcım benimkilere baktım
rdv 16.70
mch20.50
mcv 65
mchc 31.8 ay bide bunlar 6 ay ilaç kullanmış halim bide kullanmasammm düşünemiyomtşk gülümm ilgin içinn
anlaşılan pırasa seviyorsun aradayada girmiş menüde dikkatimi ekmek çekti azalttttttt dostumbugünkü menüm
kahvaltı öncesi 3 günkurusu
sabah 2dilim ekmek 1 kk kaşar 3 zeytin 2 çk pekmez
arada yeşilçay
öğlen 1 tabak pırasa yemeği 2dilim ekmek 2 k yoğurt
arada 1 yeşilçay sonra 3 tane günkurusu 2 kaşık pırasa yemeği
akşam 1kaseye yakın ezogelin çorbası
birazdan da 1 bardak yy süt içerimm
suda 2ltden fazladır
alınmadım gülüşüm belki işi vardır dedimkız, ben senin mesajını görmemişim. msn benim telefonda açık. o gün de bilgisayarım malum nete girmiyordu. telefondan asumanla haberleştim. balım sana neden cevap vermeyim yoksa?
şimdi senin menülerin bu hafta genel olarak iyiydi. bir ara sadece biraz bozuldu. tartıya yansımamış olabilir ama bence haftaya yansıyacaktır. aslında ben bir de menülere göre sıralama yapsam. süper olur.
tamam canım sen ve vintage eşsiniz ve bu hafta birbirinizi izliyorsunuz. sizlerin bildirilerine göre cezalar gelecek.
biz ayrılamayız..
tamam inşallah pazartesi başlıyorum.
çok güzel
dombilim tebrik ederim. bu hafta en fazla veren sen oldun.
deryacım bence öyle düşünme. önümüzdeki hafta daha güzel olacak inş canım.
maalesef diskalifiye oldu. bundan sonra deneme süresi 2 hafta olucak zaten.
asumancım, canım beni yine kurtardın teşekkür ederim
inşallah işlerin tez zamanda yoluna girer. biz seni çok özledik
bak o iskenderi yemesen belki 1. olurdun. bu hafta senden iyi bir derece bekliyorum, tamam mı?
incir kaçamak sayılmıyor canım ama miktarı önemli. aşırı yeme.
afiyet olsun canım. güzel menü olmuş.
eşim bak kız rakibem başı çekiyok e haliyle bizde başlatanız yani olsun o kadar ama işte görünüyo ki hekes dengini bulmuş seyyahımla aynı kulvardayız tiplerde aynı amaçta aynı yahu bu kadar tesadüf olamaz .kızlar,
- seyyah ve ayyıldızım
- dombili85 ve ferdici
anlaşılan o ki kaptancığımızsa psikolojik harpe uğramış kekler yenmiş .yarın başlıyoduk neye pilates miydi sizinki lesli miydi ?kahvaltı: 1 dilim kek, biraz yumurta, salatalık, peynir ve 2 zeytin.
ara: 1 elma, 1 hurma, biraz tarhana
öğle: makarna salatası, 1 kase
ara: (misafirle) 1 kase makarna salatası, 1 dilim kek
akşam: 2 çatal revani, barbun tava
şimdi: çay inşallah.
güzel bir menü değil. misafirle bu kadar oldu. bir de misafirden sonra dışarı çıktık.
spor: 45 dk pilates
bana uyar ama ben hafta sonları giremiyorum biliosunuz. pzt toplu menuyle hallederımkızlar,
- seyyah ve ayyıldızım
- dombili85 ve ferdici
evet çok güzel tesadüf oldueşim bak kız rakibem başı çekiyok e haliyle bizde başlatanız yani olsun o kadar ama işte görünüyo ki hekes dengini bulmuş seyyahımla aynı kulvardayız tiplerde aynı amaçta aynı yahu bu kadar tesadüf olamaz .
KIZLAR MERHABA
bu hafta ne hiç giremedim hastane ev iş arasında koşturmaktan vakit kalmadı. Yemek düzenim de gitti çoğu zaman geç yedim ekmek arası atıştırdım.
ve size bişey daha söylemek istiyorum adetim 5 gün geciktiHamiş olabilirim off kafam karmakarışık ne yapcam şimdi ne yiycem ne yemiycem neler yapcam offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?