geçmiş olsun cnaım deden rahatsızdı nasıl oldu iyi mi şimdi?KIZLAR MERHABA
bu hafta ne hiç giremedim hastane ev iş arasında koşturmaktan vakit kalmadı. Yemek düzenim de gitti çoğu zaman geç yedim ekmek arası atıştırdım.
ve size bişey daha söylemek istiyorum adetim 5 gün geciktiHamiş olabilirim off kafam karmakarışık ne yapcam şimdi ne yiycem ne yemiycem neler yapcam offffff
canım sarelleye az demişsin zaten bir sanırım dolmaların içindeki bulgur mu pirinçmi o sanırım .bence çok değil idareli hayatım.merhaba arkadaşlar. sabah gelemedım büroda ufak çaplı bi temizlik yaptık. hava çok güzel. 1 saate kadar da eve gidecem. bugun eşim evde. evde vakıt geçiririz.
dünkü menüm
kalkış:1 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmeke az sarelle.
öğle : 1 kuşbaşılı pide salata
ara: leblebi ve kuru üzüm
akşam : 2 yemek kaşığı kadar fırında karnabahar. 1 biber 1 kuru patlıcan dolması 1 kase yoğurt
ara: 2 fincan çay
ara: 1 çok minik kasede vanilyalı puding üzerine muz.
özeleştiri: sabahkı sarelleyı kaçamaktan saymıyorum zaten çok azdı. öğlen kı pideyi istemeye istemeye yedim ama büroda herkeze söylenınce yok ben çorba sölicem diyemıyor insan. yarım pide yiyeyım diye düşündüm ama hiç doymadım. akşamkı sütlü tatlım cidden çok azdı. kasenın yarısını doldurup kendıme ayırdım. ama kaçamak sayabılırız.
bu sabah kalkış :1 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmekten 2 ince dilim sucuklu ve biraz peynirli yarım tost. 1 dilim ekmeyı 2 ye böldüm. yanında yarım bardak süt
evden çıkarken 1 hurma
ara: leblebi ve kuru üzüm
öğle: şimdi eve gidince yerım mantar sote yapmayı planlıyorum ama akşama mı yaparım öğlene mı bılmıyorum. bugunden itibaren kaçamaklarımı not al medınecım. bu aralar biraz su içememem sıkınrım var sadece
pühhhhhhh kız ne umutlar besliyodum napmışın sen oylemeraba kızlar bugün pek kimse uğramamışşşşbugün sabah 1 saat temizlik yaptımm kahvaltı öncesi baya kalori yaktımm ama gün boyuncada gayet iyi aldım hiç doymuyorum bugün bana bişiler olduu kafayı yedim yaa hele yarınki sınavv
bugünkü menüm
kah.öncesi 3 günkurusu 2 bardak su
kahvaltı tam başladım 2 dilim ekmek yedim yarım yumurta 5 6 zeytin 1kk kaşarr tam kahvaltımı yapıyorum müşteri geldi makbuz kestim hesapları düştümm geri döndüm kahvaltıyaa 3 dilimde öle yedim 2 çay içtim hiçbişi anlamadım kahvaltıdan
arada yeşilçay içtim
öğlen sabah çok yediğimden karnım şişti şişkinlik geçmedi 3 yk pırasa 2 yk yoğurt
arada 1 günkurusu 5i 1 arada çay
akşam eve geldim 1 bardak yy süt 2 dilim ekmekten sandeviç yaptım onuda hüplettimmiçine sucukla kaşar koydum bugün napmışım ben yaa biraz önce evdede terör estirdimm zatii:18:
günaydın..
dün hiç gtopiğe girmedim..ay nasıl canım sıkıldı alışkanlık yaptınız ya iyiki varsınız..
..şimdi dün niye girmedim aniden piknik kararı alındı ve bir hışımla evden çıkıldı..akşamda eve geldiğimde saat 8 di çocukları yedir yatır ve bende yorgunluktan bayılmış kalmışım ...
o yüzden dünkü ve bir önceki günkü menümü yazmam. gerek tabi aklımda kaldıysa..
dünkünü öne yazayım..
26 mart menü..
sabah aynı
2 kuru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 yumurta
1 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği.
yeşil çay
ara yapamdım
öğle
piknikte 3 kanat
3 köfte
bol salata
2 acı biber..azcukta sucuk yedim..
3 dilimde ekmek..
suyum 2 litre
akşam bişey yemedim sadece 1 bardak süt içtim..
spor bol açık havada küçük sıpamı dolaştırdım parkta oynattım sonrada göksüya gitmiştik bol bol tur attık..
25 mart menü..
sabah
2 kuru kaysı 1 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
az peynir..
1 bardak süt..
ara
3 badem
1 kuru incir..
yeşil elma..
öğle
acı soslu makarna 2 kaşıktı..
salata bol limonlu
ara
3 badem 1 kuru incir..
akşam
az etli patates..salata
spor öncesi kırmızı biberli yoğurt yedim..
lesile 3 mil yaptım..
2.5 litrede suyumu içtim..
niye of dedinki plansız bir gebelikmiki?..hayırlı haber verirsin inşallah..KIZLAR MERHABA
bu hafta ne hiç giremedim hastane ev iş arasında koşturmaktan vakit kalmadı. Yemek düzenim de gitti çoğu zaman geç yedim ekmek arası atıştırdım.
ve size bişey daha söylemek istiyorum adetim 5 gün geciktiHamiş olabilirim off kafam karmakarışık ne yapcam şimdi ne yiycem ne yemiycem neler yapcam offffff
regl olmuşsun kurtuldun ..uyanış:1 kayısı
kahvaltı:yarım simit
ara mı ikindimi anlamadım maraş tarhanası
ara:2 incir 1 hurma
spor:45 dakika seri yürüyüş yaptım
akşam:2 yk kadar sebze çorbası,1 yk kadar pirinç pilavı,6-7 kuşbaşı gibi patates küp doğranmış yemekten yedim.az turp yedim.
ara:1 tane incir yedim.
sonra bir fincan az şekerli türk kahvesi içtim dostlar.
toplam su miktarım :2.5 litre
ya şu regl olmak kadar güzel birşey var mı ya .nasılda rahatlıyo insan .böyle vücuttan ziyade benim stresimde gidiyor sankiyarın dışarı çıkıcam enesi masal saatine götürücem sonra etliğe geçiş yapıcaz ev bakmaya ... ordan anterese uğrarım ya da forum ankaraya alışveriş yapabilirim.
bugün internetten oğlana kıyafet aldım.us.polo 2 tane swit kollu aldım çok uygundu 15 tl adeti yarın bir de pantol falan bakım yaz geliyor gözlüğünüde aldım.bu oğlana ettiğim alışverişi kendime yapmıyorum sırf kilo vericem de aman aman diye bekliyom hep
yarın kendime bir pantol bakim bari acaba hamilelik pantolumu baksam kızlar ya fikir verin hele.
iskender sevilmezmi..2.5 kilo neki hemen verirsin..ferdıcı canım ıskender kebap cok severım 65 kg olana kadar yemıyecegım yanı 2.5 kg verıp yıyecegım ınsallh
menü gayet güzel.seni bu gezme tabakları mahvediyor ..dokunma bak haftaya nasıl güzle kilo veiyorsun..,
sabah kahvaltın ballı su bır sımıt
1 sımıt=1/2 ekmek yapıyor bırde ballı sut bıraz fazla tebrıkler 1 kg verdıgın ıcın
kaptanımız neyneyse yanı rabıa dır lıstede bu hafta yosun 2 hafta deneıyorsun paylasımlarından memnun kalınırsa lıstede oluyorsun rabıa dahada acıklar genelde lısteye grıyorlar sonra yazmıyorlar buda duzenı bozuyoo
demı kız hele haftaya gorun benııı
lıste ası benımmm vermemmm
bana uyar ferdıcı yandın kızm
sana hıc ı kacamak yaptırmayacagımmmaynı seyı sendende beklıyorum bacım
canım benı anladınmı mutlaka kacıyor helekı ev sahıbı olunca
malesef mısafıre ayıp olmasın dıe sende yıyorsun
ama olabıldınce mınımum duzeyde atlatmıssın
barbun da evı çok kokutuyor ben yapmıyorum ama cok lezzetlıdır hafta sonu bızde balık yapalım kocacıma solemde alsın bana
bu arada dolapta
2lt sutten yapılan sutlac var yemıcem yemıcem
cumartesı 26 mart
sabah dılım ekm 1 dılım penır 2 yk omlet
ara 1 elma
ögle 2 bbıber domadı 1 kase yogurt 1dılım ekm
ara 1 portakal
akşam patlıcan yemegı 4 yk 1 kase yogurt 1 dılım ekm
veeee gezmede tabagıma dokunmayacagım kı kılo vereyım
yanımda 2 kuru ıncır goturecegım ara olarak sadece ıncır alırım belkı ısrar olursa 1 mınık kurabıye ozamn ıncır yemem
baya karışmış menün....kahvaltı: 1 dilim kek, biraz yumurta, salatalık, peynir ve 2 zeytin.
ara: 1 elma, 1 hurma, biraz tarhana
öğle: makarna salatası, 1 kase
ara: (misafirle) 1 kase makarna salatası, 1 dilim kek
akşam: 2 çatal revani, barbun tava
şimdi: çay inşallah.
güzel bir menü değil. misafirle bu kadar oldu. bir de misafirden sonra dışarı çıktık.
spor: 45 dk pilates
uygundur başkan..not etmek mantıklı..unutabilirm..kızlar,
- seyyah ve ayyıldızım
- sakaleynmaster ve vintage
- dombili85 ve ferdici
- neyneyse ve plastic ve dosba
9 kişi olduğumuz için benle 2 kişi eşleşmiş gibi oldu
şimdi bu arkadaşlar birbirlerinin kontrol mekanizması olacaklar. bu hafta menülere göre değerlendirme yapacağız. eşinizin menülerini yakından inceliyorsunuz ve yaptığı kaçamakları sayıyorsunuz. gerekirse bir yere not alabilirsiniz. perşembe günü değerlendirme günümüz olacak.
bu eş listesi herkese uygun mu?
iyi yapmışsın canım havalar güzel giderken piknik harika olmuş.kanatlar da bence az cünkük ızgara tadı ve açık havada sucuk keyfiyle tamamlamışsın ne güzel.
geçmiş olsun cnaım deden rahatsızdı nasıl oldu iyi mi şimdi?
hamiş olduğunu kesinleştirmek için bir test yap canım bazen sinir,stres ve üzüntüden de geç olabiliyor.zaten bebek düşünüyordun sanki olursada iyi olur.yürüyüş hariç fazla spor yapma.
canım sarelleye az demişsin zaten bir sanırım dolmaların içindeki bulgur mu pirinçmi o sanırım .bence çok değil idareli hayatım.
pühhhhhhh kız ne umutlar besliyodum napmışın sen oyle
kaç dilim ekmek yedin ya beyaz ekmek ye kepek ekmeği bırak hemen .
kahvaltıda 5 dilim yemişsin ve üstünede sandiviç yemişsin ekmek çıkını oldun desene
neyse sınav stresinden mi nedir diyelim görmüyom valla rabiş görsünkaşar peynir yerine beyaz peynir tercih et. ve bir zahmet yarım kk ye bari ,sucukta yemiş
afiyet olsun canım güzel beslenmişsin .streç mi sardın çok yaşa emi faydalı olsunda tek yap bakalım canım.kavitasyon falan bende istiyordum ama artık 2 sene sonra falna ancak.sabah
2 kayıs kurusu
2 bardaksu..
kahvaltı
1 dilim incecik kek
ve 1 bardak yy yağlı süt..
ara
yeşil çay
3 badem
1 kuru incir.
10 leblebi..
öğle
ızgara tavuk kanat 4 tane..
1 bardak ayran..
ara
4 badem
1 kuru incir..
akşam
haşlama tavuk göğsü
3 adet marul
4 cin biber
1 bardak ayran..
su 2.5 litre..
leslie 3 mil yaptım..göbeciğimi dün hazırladığım karışım yağ sürüp streç filmle sardım..öyle spor yaptım..spor sonrasıda extra jelimi açtım onu sürdüm..bu hafta kavitasyonda var..
biraz önce öğlen ne yadim diye düşündüm..ve baya hatırlyamadım..doktora gitme zamanı geldi..öğlen tavuk yediğimi unuttuğum için akşamada haşlama yaptım iyimi.şimdi yazınca fark ettim..
geçmiş olsun canım .çikolatayla başlamışsın enerji vermiştir sanaah bacım ahhh hiç sormaa sınava girdimm ne zordu yaa bi türkçe de paragraflar var görmeliydinizz oku okuuu bitmiyoo zamanımıza yazık yaa
bugünkü menüdende bişi anlamadım sabah kah yok 1 tane dido çikolaya yedim
3 gibi eve geldim 2 dilim ekmekten tost yaptım
2 saat sonrada sofrayı hazırladık bide onlarla yedim kahvaltılık türü karnım dünden şişti geçmedi hala 1 lt su içtimm 30 dk kadar yürüdümm bugün
selam arkadaslar bugun kı menum sabah uyanıs 1'er adet kayısı ve gun kurusu kahvaltı 2 ınce dılım ekmek 3 zeytın 1 kk peynir ve cay ara bılıyorum cok ama dayanamadım uzulerek yazıyorum 1 kase pudıng oglen 5 kasık ıspanak kavurması tabı oglen yemegı 16:00 gıbı oldu bu saate kadar henuz bırsey yemedım sadace meyve yıyecegım aksamda bu kadar arkadaslar herkese ıyı aksamlar
kahvaltı saati...bugün başka gelemeyebilirm..birazdan maratoncu gibi koşturmacaya başlıyacağım..öğlende kızı okula gönderip kaviye gideceğim..burdan çankayayı bulacağım bakalım..küçük tosunu götürmek zorundayım..bırakacak kimse yok..yanlız gideceğim bakalım nasıl olcekse artıkın.?:18:
süper bana uyar, sakaleynmaster (derya umarım doğru hatırlıyorumdurkızlar,
- seyyah ve ayyıldızım
- sakaleynmaster ve vintage
- dombili85 ve ferdici
- neyneyse ve plastic ve dosba
9 kişi olduğumuz için benle 2 kişi eşleşmiş gibi oldu
şimdi bu arkadaşlar birbirlerinin kontrol mekanizması olacaklar. bu hafta menülere göre değerlendirme yapacağız. eşinizin menülerini yakından inceliyorsunuz ve yaptığı kaçamakları sayıyorsunuz. gerekirse bir yere not alabilirsiniz. perşembe günü değerlendirme günümüz olacak.
bu eş listesi herkese uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?