Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meraba kızlar bugün pek kimse uğramamışşşş bugün sabah 1 saat temizlik yaptımm kahvaltı öncesi baya kalori yaktımm ama gün boyuncada gayet iyi aldımhiç doymuyorum bugün bana bişiler olduu kafayı yedim yaa hele yarınki sınavv
bugünkü menüm
kah.öncesi 3 günkurusu 2 bardak su
kahvaltı tam başladım 2 dilim ekmek yedim yarım yumurta 5 6 zeytin 1kk kaşarr tam kahvaltımı yapıyorum müşteri geldi makbuz kestim hesapları düştümm geri döndüm kahvaltıyaa 3 dilimde öle yedim 2 çay içtim hiçbişi anlamadım kahvaltıdan
arada yeşilçay içtim
öğlen sabah çok yediğimden karnım şişti şişkinlik geçmedi 3 yk pırasa 2 yk yoğurt
arada 1 günkurusu 5i 1 arada çay
akşam eve geldim 1 bardak yy süt 2 dilim ekmekten sandeviç yaptım onuda hüplettimm içine sucukla kaşar koydumbugün napmışım ben yaa biraz önce evdede terör estirdimm zatii:18:

geçmiş olsun cnaım deden rahatsızdı nasıl oldu iyi mi şimdi?
hamiş olduğunu kesinleştirmek için bir test yap canım bazen sinir,stres ve üzüntüden de geç olabiliyor.zaten bebek düşünüyordun sanki olursada iyi olur.yürüyüş hariç fazla spor yapma.

canım sarelleye az demişsin zaten bir sanırım dolmaların içindeki bulgur mu pirinçmi o sanırım .bence çok değil idareli hayatım.

pühhhhhhh kız ne umutlar besliyodum napmışın sen oyle
kaç dilim ekmek yedin ya beyaz ekmek ye kepek ekmeği bırak hemen .
kahvaltıda 5 dilim yemişsin ve üstünede sandiviç yemişsin ekmek çıkını oldun desene
neyse sınav stresinden mi nedir diyelim görmüyom valla rabiş görsün kaşar peynir yerine beyaz peynir tercih et. ve bir zahmet yarım kk ye bari ,sucukta yemiş

cumartesi menüm
sabah:1 bardak çay,2 tane zeytin,2 dilim ekmek,yarım kk beyaz peynir,bir çatal ucu kadar kaşar,2yemek kaşığı kadar vişne reçeli
ara:1 incir
kahvaltıyı saat 10 da yaptık dışarı çıkmıştık saat 4 te geldim eve
akşam:1 servis kaşığı ıspanak kavurma yumurtada kırmıştım ,2 dilim ekmek,2 -3 yudum çay,yarım acı biber,1 çay kaşığı kadar nutella rakibem aynı şeyleri mi yiyoruz nedir.varan 1 olduk tobe tobe
ara:1 hurma,1 incir,maraş tarhanası iki avuçu birleştirin içi kadar.
eşimle tekrardan dışarı çıktık gezmeye ,enesi oyun alanına bıraktım o arada 1 sb kadar nar suyu içtim.
toplamda 1.5 litre su içtim
çok düzensiz menü oldu.

günaydın..
dün hiç gtopiğe girmedim..ay nasıl canım sıkıldı alışkanlık yaptınız ya iyiki varsınız..
..şimdi dün niye girmedim aniden piknik kararı alındı ve bir hışımla evden çıkıldı..akşamda eve geldiğimde saat 8 di çocukları yedir yatır ve bende yorgunluktan bayılmış kalmışım ...
o yüzden dünkü ve bir önceki günkü menümü yazmam. gerek tabi aklımda kaldıysa..
dünkünü öne yazayım..
26 mart menü..
sabah aynı
2 kuru kaysı 2 bardak su..
kahvaltı
1 yumurta
1 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği.
yeşil çay
ara yapamdım
öğle
piknikte 3 kanat
3 köfte
bol salata
2 acı biber..azcukta sucuk yedim..
3 dilimde ekmek..
suyum 2 litre
akşam bişey yemedim sadece 1 bardak süt içtim..
spor bol açık havada küçük sıpamı dolaştırdım parkta oynattım sonrada göksüya gitmiştik bol bol tur attık..
25 mart menü..
sabah
2 kuru kaysı 1 bardak su..
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
az peynir..
1 bardak süt..
ara
3 badem
1 kuru incir..
yeşil elma..
öğle
acı soslu makarna 2 kaşıktı..
salata bol limonlu
ara
3 badem 1 kuru incir..
akşam
az etli patates..salata
spor öncesi kırmızı biberli yoğurt yedim..
lesile 3 mil yaptım..
2.5 litrede suyumu içtim..

Son düzenleme:

iyi yapmışsın canım havalar güzel giderken piknik harika olmuş.kanatlar da bence az cünkük ızgara tadı ve açık havada sucuk keyfiyle tamamlamışsın ne güzel.

pazar menüm
2 dilim ekmek,1yk vişne reçeli,2 tane zeytin,yarım çay kaşığı tereyağ ,yarım çay kaşığı bal ekmeğe sürdüm yedim.1 bardak çay içtim,çok az biber yedim. saat: 11 de yaptık kahvaltıyı
ara:2 tane incir
dışarı gezmeye gittik geldik.saat 4 te spagetti makarna yaptım tahmini bir tabağın yarısı kadar ,acı sos kattım az ketçap kattım yedim.1 çay bardağıda meyve suyu içtim.1-2 tane halka salatalık turşusu
yemek menüm bitti cünkü makarna iyiydi
sanıırm çay demlerim yanında tarhana yiyebilirim
teyzemle tarhanadan konuştuk güneşte kuruduğu için vitaminli kilo yapıyo falan dedi kafam bozuldu ya .
hergün yemesemde olur ama şuan çok canım istiyo bir yazı buldum ya
Maraş tarhanası, beslenmemizde önem arzeden bir kısım mineral ile suda ve yağda çözünür vitaminleri de içermekte, yapımına çeşnilendirici olarak giren kekik baharatı, ürüne üstün bir aromatik profil kazandırmaktadır. Yoğurttan ve buğday türevlerinden gelen fermentatif mayalar da bu aromatik profili doğal olarak zenginleştirmektedir. Maraş tarhanası aynı zamanda beslenme açısından büyük önem arz eden bitkisel ve hayvansal proteinlerin buluştuğu ideal bir protein kombinasyonu olup, ürünün 100 gr’ı yaklaşık 133 kalori içermektedir.

ben şimdi bu 100 gramı nasıl ayarlıcam rabiş kız tartın var mı senin bir kase tart bakim kaç geliyor gram olarak .olmadı markete götürüm tahmini 100 gram nasıl oluyo yav.

niye of dedinki plansız bir gebelikmiki?..hayırlı haber verirsin inşallah..
regl olmuşsun kurtuldun ..
menünde güzel..
oğlunu yaza hazırlamışsın..normal pantalon al bence yada biraz daha ertele..hamiş olunca keyi,fli keyifli alırısn..
ferdıcı canım ıskender kebap cok severım 65 kg olana kadar yemıyecegım yanı 2.5 kg verıp yıyecegım ınsallh
iskender sevilmezmi..2.5 kilo neki hemen verirsin..
menü gayet güzel.seni bu gezme tabakları mahvediyor ..dokunma bak haftaya nasıl güzle kilo veiyorsun..
baya karışmış menün....
uygundur başkan..not etmek mantıklı..unutabilirm..
iyi yapmışsın canım havalar güzel giderken piknik harika olmuş.kanatlar da bence az cünkük ızgara tadı ve açık havada sucuk keyfiyle tamamlamışsın ne güzel.

çok iyi oldu hep evdeyim çocuklarda ..güzel oldu ama o yorgunluğa oğlum sabaha kadar uyumadı uyutmadı...birde şöyle güzle bir uyku çekeydim dört dörtlük bir gün olurdu..

sabah
2 kayıs kurusu
2 bardaksu..
kahvaltı
1 dilim incecik kek
ve 1 bardak yy yağlı süt..
ara
yeşil çay
3 badem
1 kuru incir.
10 leblebi..
öğle
ızgara tavuk kanat 4 tane..
1 bardak ayran..
ara
4 badem
1 kuru incir..
akşam
haşlama tavuk göğsü
3 adet marul
4 cin biber
1 bardak ayran..
su 2.5 litre..
leslie 3 mil yaptım..göbeciğimi dün hazırladığım karışım yağ sürüp streç filmle sardım..öyle spor yaptım..spor sonrasıda extra jelimi açtım onu sürdüm..bu hafta kavitasyonda var..
biraz önce öğlen ne yadim diye düşündüm..ve baya hatırlyamadım..doktora gitme zamanı geldi..öğlen tavuk yediğimi unuttuğum için akşamada haşlama yaptım iyimi.şimdi yazınca fark ettim..

selam arkadaslar bugun kı menum sabah uyanıs 1'er adet kayısı ve gun kurusu kahvaltı 2 ınce dılım ekmek 3 zeytın 1 kk peynir ve cay ara bılıyorum cok ama dayanamadım uzulerek yazıyorum 1 kase pudıng oglen 5 kasık ıspanak kavurması tabı oglen yemegı 16:00 gıbı oldu bu saate kadar henuz bırsey yemedım sadace meyve yıyecegım aksamda bu kadar arkadaslar herkese ıyı aksamlar

ah bacım ahhh hiç sormaa sınava girdimm ne zordu yaa bi türkçe de paragraflar var görmeliydinizz oku okuuu bitmiyoo zamanımıza yazık yaa

bugünkü menüdende bişi anlamadım sabah kah yok 1 tane dido çikolaya yedim
3 gibi eve geldim 2 dilim ekmekten tost yaptım
2 saat sonrada sofrayı hazırladık bide onlarla yedim kahvaltılık türü karnım dünden şişti geçmedi hala 1 lt su içtimm 30 dk kadar yürüdümm bugün

afiyet olsun canım güzel beslenmişsin .streç mi sardın çok yaşa emi faydalı olsunda tek yap bakalım canım.kavitasyon falan bende istiyordum ama artık 2 sene sonra falna ancak.

geçmiş olsun canım .çikolatayla başlamışsın enerji vermiştir sana
su miktarında az olmuş ciciş yarım litre daha içeydin ama şöyle bakılınca çok değil az hatta.çikolata kahvaltıya geçse diğeri öğlene geçse akşam yok aynı ben gibisin menüde saçmalıkta bir numarayız

2 dilim ekmek,1yk vişne reçeli,2 tane zeytin,yarım çay kaşığı tereyağ ,yarım çay kaşığı bal ekmeğe sürdüm yedim.1 bardak çay içtim,çok az biber yedim. saat: 11 de yaptık kahvaltıyı
ara:2 tane incir
dışarı gezmeye gittik geldik.saat 4 te spagetti makarna yaptım tahmini bir tabağın yarısı kadar ,acı sos kattım az ketçap kattım yedim.1 çay bardağıda meyve suyu içtim.1-2 tane halka salatalık turşusu
ara:yarım elma, çorba kasasi kadar maraş tarhanası yedim.
kızlar nereye kimse gelmemiş 2 gündür hı geliyom bakıyom gidiyom .
sakalaynmaster olmasa bir de ferdici ,başka uğrayan yok .nevbahar hiç yorum vs bırakmıyor yazıp çıkıyor sadece kimse yok anammm olmaz böyle .kaptan neredesin hu hu .

Son düzenleme:
günaydın..
doğru düzgün kimse uğramamış..topiğin hafta sonu direği bendenizim anlaşılan..birde ayyyıldızım ..kaptan hatun nerelerde....
streç sardım göbiş gitsin artık kilolardanda sıkıldım göbiştende.. iki doğumumda sezeryan benim..ama dikkat edince gidiyor gerçekten..
yazmayı unutuyorum plastik ve rabiş hatunları her gün nil gün hatunu sabah akşam dinledim..gündüz sabah kalkınca -gece oğlana mamaya kalkınca gece takıyorum kulaklığı kulağıma dinliyorum..bu gece ikinci yüzü dinleyemedim..(( çok ağrım vardı başım çatlıyordu...

çok dengesiz bir menü..az az sık sık yiyerek kilo vermelisin..3 ana 3 ara öğün olmalı..ve bol su+ spor..birde bizleirn mesajlarına bkımalısın Kaptan topi kurallarını yazmıştı ama okumadıysan diye hatırlatayım dedim..

Son düzenleme:
kahvaltı saati...bugün başka gelemeyebilirm..birazdan maratoncu gibi koşturmacaya başlıyacağım..öğlende kızı okula gönderip kaviye gideceğim..burdan çankayayı bulacağım bakalım..küçük tosunu götürmek zorundayım..bırakacak kimse yok..yanlız gideceğim bakalım nasıl olcekse artıkın.?:18:

nasılsınız kızlar
ben çok şükür iyiyim veee evimdeyim
evimi özlemişim ... biraz temizlik yapayım ...kiloma canım çok sıkkın ama ciddi bi şekilde başlıyorum...eğer bu hafta kaçamak yaparsam kaptanım beni takımdan at...bana yaptırımı olan bi ceza vermiş olursun....
buralardayım

hadi kolay gelsin canım....

günaydın arkadaşlar nasılsınız? hemen menümü yazayım kımse gelmeden
cumartesi sabah: yarım dilim ekmek biraz sarelle
ara: k.yemiş
öğle: 2 biber dolması - küçük bir kase yoğurt
akşam: 4 yemek kaşıpı mantar sote - 2 yemek kaşığı nohutlu pilav - zeytinyağlı bol salata- 1 dilim ekmek
ara: yarım portakal yarım elma

pazar sabah: ekmek yoktu buzluktaki börekleri kızarttım. 1 tane teflonda çevirdiğim börek yanında yarım kk peynir 2 küp helva 2 bardak çay
ara: 1 elma
öğle yok
ara:1 türk kahvesi
akşam: fırında kızarmış 4 köfte- 3 yemek kaşığı kadar salçalı makarna - bol salata - 1 dilim ekmek.
ara: 2 fincan çay yanında patlamış mısır bir avuçtan daha az

cumartesi günü çarşıya çıktık biraz yürüdük. evde dolma yıyıp çıktığımız için dışarda bişey yemedık
pazar günü ayrıntılı bi temizlik yaptım. halı kanepe kapı duvar dalan hepsini sildim. canım çıktı. ev o haldeyken de arkadaşlarım baskın yaptı rezil oldum bi kahve içip gittiler bende temizliğe devam ettim. öğle olunca akşam yemeği biraz sallamasyon oldu

benim hafta sonum böyle geçti kızlar. bu arada sanırım şu ödem illetinden artık bende de var. tartıda rakamsal olarak çok fark yok ama ellerim şiş falan.

süper bana uyar, sakaleynmaster (derya umarım doğru hatırlıyorumdur )peşindeyim şekerim :118: kaçamak yapmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…