Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın,
Hafta sonu yazamıyorum, biliyorsunuz..
3 günlük menümü yazayım

25 Mart Cuma
Sabah Kepek ekmeğine sandiwiç + 1 küp şekerli çay
Ara :yeşil çay
Öğlen: Az döner, 3 ymk kaşığı pilav, salata, ayran
Ara: Yeşil çay
Akşam: Kısır, 2 ad. sigara böreği.. (dgününe gitmiştim, ölçülü yemeğe çalıştım, pastadan da çok ince dilim aldım :83:)
26 Mart Cumartesi
Sabah:2 dilim kızarmış kepek ekmeği + 1 küp şekerli çay
Beyaz peynir kk, 3 ad zeytin, 3 ymk kaşığı menemen
Akşam: 2 parça tavuk ızgara, bol salata

Cumartesi tüm gün temizlik yaptım, ara ve öğlen yemekleri yok :83: cam sildim, pazar da yağmur yağdı, ne şanssızım

27 Mart Pazar
Sabah: 1 yumurta (omlet)+domates salatalık+2 dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1 Kase sebze çorbası + 1dilm kpk ekmek+ bezelye yemeği
Akşam:3 ad mercimek köftesi+1dilim elmalı pay

Çok şükür canım, iyi olmaya çalışıyoruz, afedersin kabız olmuşum hafta sonu çok su içemedim
ben yediklerimi buraya da yazıyorum birde defter tuttum, ne yediysem yazıyorum, iyice psikopata bağladım
şekerim koştur koştur kalori yakmış olursun böylece, ama yanında tosun olunca zor olacak tabi
ya bana da mail ortamında gönderebilirmisiniz Nil Gün ben de hergün dinlemek istiyorum, iş yerinden internetten indiremiyorum
buarada göbişe streç sarınca incelme oluyormu?
Şekerim çok kaçamak olmuş, yağlar ballar, makarnalar ooo yarayacak valla
canım süper gidiyorsun , kaçamak görmedim.. sporunu da yapmışsın bravo :81: 10 üzerinden 9
1 puanı da kekten kırdım onun yerine kepek ekmeğine tost alternatif olabilir..

geçmişi okuyamamıştım
eş durumu iyi olmuş... bana uyar :))
evimi toparladım valizleri boşalttım... çamaşır koydum akşama yemek yapacağım ve öğlen ne yiyeceğim bilmiyorum ... kendime bakım yaptım...
ara olarakta 3 hurma yedim (miniklerden)
bu arada burası çok sessizleşmiş... aslında yazın hep böle olur ama kızlar yaza çoook var bi de yaza kadar incelmemiz lazım :))

yeşil çayımı da içtim ödemlerime iyi gelir diye...
bugün bi arkadaşımdan duydum kortizon alanların ilerleyen yıllarda bile ödemi hiç bitmiyormuş...
kız sıfır tuz tüketerek 10 kilo vermiş... bende bugün kaya tuzuna geçmeye karar verdim zaten çok tuz tüketmiyorum ama bende elimden geldiğince daha da azaltmayı düşünüyorum

kızlaaarrr nerdesiniz
öğle yemeğimi yedim
bol yeşillikli ton balıklı salata....
şimdi de yeşil çay zamanı

kızlaaarrr nerdesiniz
öğle yemeğimi yedim

Ohh afiyet olsun
ben de ıspanak,yoğurt, salata yedim... kendimi çok hafif hissediyorum
Akşam da B-Fıte gideceğim, internetten üye olmuştum 1 gün denemeye çağırdılar

kolay gelsin canım.git gel akşam anlat nasıl bu kavitasyon.
hoşgeldin dosbacım. evine gelmenize sevindim diyebilirim insanın evi gibisi yok.ne güzel gezdin temiz hava aldın .

kız sen beni makarnama kaçamak diyon ,bal da kaçamak değil rabiş demişti yani çok yemedim. sen sigara böreği ne kadar yağlı biliyon mu bir de elmalı pay var,üstüne hem sandiwic yemişin hem de pilav yemişsin şekeride bırak istersen canım 1 küp 1 küptür

kızlaaarrr nerdesiniz
öğle yemeğimi yedim
dosbacım afiyet olsun canım.ben de geliyorum ama kızlar yok yaızma cevap veriliyo verilmiyor bakıyorum konuşucak laf da yok .benimde misafirlerim geldi. menümü yazıp kaçayım

sabah erken kalktık ve gara gittik biraz mide bulantım vardı bir tane 192 kalorilik bir kek yedim.
eve geldik öglen ancak kahvaltı yaptık yarım simit,yarım kk peynir,1 bardak çay
ara:1 tane muz
akşam yemeği dışarda yicez sanırım çöpte tavuk şiş yerim.salatayla .ayranla

saol indiriyorum..:)))yani eşim ben sazan gibi ilk gördüğüme tıkaldım alt sayfalardaymış meğerse ..
hastalık zor..geçmiş olsun..bol sıvı tüketmeye bak hatta destek c vitamini öneririm..

Sağol cnm bıraz daha ıyıyım başladınmı nasıl gıdıo

hihi ne güzel oldu pekde güzel oldu sevdim :)

Dünkü listemden başlıyım :)
Sabah : iki tane sunta olandan altınbaşak :)
Öğlen : Biraz geç oldu yemeğim fırsat bulamadım - ızgara köfte
Akşam : 2 tane kanat ızgara , azcık beyaz prınc pılavı cok az yağlıydı 2-3 çatal aldım

Bugun : Sabah : mavi yeşil kraker (canım hıc ıstemıodu hastayım dıe zorla yedım onuda)
öğlen : tavuk döner + ayran (pilav vs yok yanında yağsızdıda) + az çorba
spora gitmeden önce tost yerım sonrada cıcek tozumu bıttı

canım sarelleye az demişsin zaten bir sanırım dolmaların içindeki bulgur mu pirinçmi o sanırım .bence çok değil idareli hayatım.
2 bardak pirinç 1 bardak bulgur karıştırdım canım. çok yaptım buızluğa da attım. hazır yemek işte :) aslında sadece bulgurla yapıyrum ama şu yasemın pirinç dedikleri minik pirinçlarden varı evde onlar değerlensin dedim.
canım 2 ymeke kaşığı kadar vişen receli çok olmuş onu 1 tatlı kaşığı ile sınırlandır olurmu?
aran güzel. 4e kadar dışarda bişey yemediğsen daha da güzel. akşam yemeğin ölçülü ama ıspanak kavurmasıyla nutellayı nasıl yıyorsun onu anlamadım rakıbem sankı çok karıştırıyorsun tatlıları tuzluları. bugunden tek kaçamak ölçüsü kaçmış vişne receli bence. nutellayı görmezden geldım. sende benımkını görme ama bidaha yemıyelım anlaştık mı?_
canım bu doğum günü batırmış seni. hem pasta yemişşin hem de sıgara böreği ki sigara böreği kaçamağın önde gidenidir yani hadi doğum gununde onları yedın pazar günü hem de akşam sataınde mercimek köftesını ve elmalı payı yedin?
aaaa olmaz ama rakıbem 192 kalorılık kek
öğlen yemeğin güzel akşam da güzel ama sakın o tabağın altına koyulan harika pidelerden yeme

kızlar hafta sonu çokboşmuş topik. ben pzt leri oku oku bitiremezdim normalde. rabıanın netınde problem var sanırım hiç gelmemiş.

kızlar hafta sonu çokboşmuş topik. ben pzt leri oku oku bitiremezdim normalde. rabıanın netınde problem var sanırım hiç gelmemiş.
yoklugu hıssedılıyoo
bos oluyor

ınsan evını ozluyor
evet yaptırımı afzlalan ceza lazım bıze
benım bbu gezmeler ısımı cok bozuyoo
tuz tuketımıe gelınce ben cok az tuketıyorum hatta esım yemeklere fazladan tuz koyar

ay sen çok istikrarlı gıdıyorsun benımde idolüm sensin hehe :)

Ohh afiyet olsun
ben de ıspanak,yoğurt, salata yedim... kendimi çok hafif hissediyorum
Akşam da B-Fıte gideceğim, internetten üye olmuştum 1 gün denemeye çağırdılar
afiyet olsun canım seninkide çok hafif olmuş
bizim buraya da açıldı b-fit... daha önce spor yapanlara zvekli gelmiyormuş bi de senin görüşlerini almak istiyuorum

hoşbulduk canım valla insanın evi gibisi yok ama bana çok ii geldi
şimdi de evi temizlemek bile zevkli geliyo :))
en çok yatağımı özlemişim
evet topic biraz sessizleşmiş

afiyet olsun canım öğle için de bişiler yemelisin belki akşama çok acımış olabilirsin
dışarda en hafif yemek tavuk şiş...şimdiden afiyet olsun

evet sanırım neti yok ( yoksa gelir işim var derdi

eveeet evimi çok özledim
bi de yemek düzenimi...ara yapmayı...istediğim kadar yemeği tabağıma almayı
ama yinde gezmekte insanın ruhuna ii geliyor
tuz bende çoook az kullanıyorum tamamen kesen arkadaşım 10 kilo vermiş o da kortizon kullanmıştı (
peyniri ve ekmeği bile tuzsuz tüketiyomuş...aslında kısa bi süreliğine bende deneyim diyorum sonra tuza da ihtiyacım var diyorum karar veremedim

yeşil çay içince acıktım :)) ara olarak ne yesem ki ??
belki 1 elma yerim
markete gittim evde eksik çokk akşama da taze fasülye yapmaya karar verdim

belki 1 elma yerim

afiet olsun dosbam :) yazda gelıyor oh rahat rahat sebzemızı meyvemızı yıycez ne yesem diye düşünmeye gerek kalmıycak bolluk ayı gelıyor :)

30 günde vucudu şekle sokmaydı sanırım ole bısı onu ındırdım spor videosu :) onuda yapcam evde bugun başlarım belkim 30 gün yapalım bakalım :)

Son düzenleme:
belki 1 elma yerim

evet evet elma ye bende yiyeceğim şimdi..
Fiyatını bir öğreneyim, uygunsa 2-3 ay gitmek istiyorum.. aslında diyetisyene de gitmek istiyorum ama spor daha etkili gibi

ay sen çok istikrarlı gıdıyorsun benımde idolüm sensin hehe :)
canım ben bu aralar sacmalıom
canım ben hıc tuzsuza yakın yıyorum denemek lazım enım arkadasım 3a y hıc tuzsuz yedı ve 15 kg verdı gercı onun hamılelık kılalrıydı
gercı gebelıkte ılac almıs
dun form a gıttık ıncecık annelere nasıl ımrenıyorum emzırme odasına bırı geldımasallah cocugu degılde kardesı- yegenı sanılır
belki 1 elma yerim
ne guzel sebze fasulye bende severım bırazdahada mevsımı gelsın

evet bende bu duruma çok seviniyorum
bütün kış karnabahar ve brokoli yedik :)) eşim diğer sebzeleri çok sevmiyor
ama yaz geldi artık patlıcan kabak fasülye domates biber liste uzadıkça uzuyor hele ki meyvelerde
spora bende başlıyorum önce hafif yürüyüşler planlıyorum

evet evet elma ye bende yiyeceğim şimdi..
Fiyatını bir öğreneyim, uygunsa 2-3 ay gitmek istiyorum.. aslında diyetisyene de gitmek istiyorum ama spor daha etkili gibi

elma yedim hayatım :)) sende elma ye...şimdiden afiyet olsun

tuz konusunu bende değerlendireceğim
benimkide kortizondan kalma ( yerleşti gibi... zaten bi alıp bi veriyom ( bu aralar hiç ii değilim bu konuda (
taze fasülye olayı ise şöle dolapta son bi poşet kalmıştı...eee yaz geldi artık tüketmek lazım yenisi çıktı... zaten dolabımda bişi kalmadı aslında çok koymamak lazım sağlık açısından ii değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…