Çok şükür canım, iyi olmaya çalışıyoruz, afedersin kabız olmuşum hafta sonu çok su içemedimnasılsınız kızlar
ben çok şükür iyiyim veee evimdeyim
evimi özlemişim ... biraz temizlik yapayım ...kiloma canım çok sıkkın ama ciddi bi şekilde başlıyorum...eğer bu hafta kaçamak yaparsam kaptanım beni takımdan at...bana yaptırımı olan bi ceza vermiş olursun....
buralardayım
şekerim koştur koştur kalori yakmış olursun böylece, ama yanında tosun olunca zor olacak tabikahvaltı saati...bugün başka gelemeyebilirm..birazdan maratoncu gibi koşturmacaya başlıyacağım..öğlende kızı okula gönderip kaviye gideceğim..burdan çankayayı bulacağım bakalım..küçük tosunu götürmek zorundayım..bırakacak kimse yok..yanlız gideceğim bakalım nasıl olcekse artıkın.?:18:
ya bana da mail ortamında gönderebilirmisiniz Nil Gün ben de hergün dinlemek istiyorum, iş yerinden internetten indiremiyorumgünaydın..
doğru düzgün kimse uğramamış..topiğin hafta sonu direği bendenizim anlaşılan..birde ayyyıldızım ..kaptan hatun nerelerde....
streç sardım göbiş gitsin artık kilolardanda sıkıldım göbiştende.. iki doğumumda sezeryan benim..ama dikkat edince gidiyor gerçekten..
yazmayı unutuyorum plastik ve rabiş hatunları her gün nil gün hatunu sabah akşam dinledim..gündüz sabah kalkınca -gece oğlana mamaya kalkınca gece takıyorum kulaklığı kulağıma dinliyorum..bu gece ikinci yüzü dinleyemedim..(( çok ağrım vardı başım çatlıyordu...
Şekerim çok kaçamak olmuş, yağlar ballar, makarnalar ooo yarayacak valla2 dilim ekmek,1yk vişne reçeli,2 tane zeytin,yarım çay kaşığı tereyağ ,yarım çay kaşığı bal ekmeğe sürdüm yedim.1 bardak çay içtim,çok az biber yedim. saat: 11 de yaptık kahvaltıyı
ara:2 tane incir
dışarı gezmeye gittik geldik.saat 4 te spagetti makarna yaptım tahmini bir tabağın yarısı kadar ,acı sos kattım az ketçap kattım yedim.1 çay bardağıda meyve suyu içtim.1-2 tane halka salatalık turşusu
ara:yarım elma, çorba kasasi kadar maraş tarhanası yedim.
kızlar nereye kimse gelmemiş 2 gündür hı geliyom bakıyom gidiyom .
sakalaynmaster olmasa bir de ferdici ,başka uğrayan yok .nevbahar hiç yorum vs bırakmıyor yazıp çıkıyor sadece kimse yok anammm olmaz böyle .kaptan neredesin hu hu .
canım süper gidiyorsun , kaçamak görmedim.. sporunu da yapmışsın bravo :81: 10 üzerinden 9sabah
2 kayıs kurusu
2 bardaksu..
kahvaltı
1 dilim incecik kek
ve 1 bardak yy yağlı süt..
ara
yeşil çay
3 badem
1 kuru incir.
10 leblebi..
öğle
ızgara tavuk kanat 4 tane..
1 bardak ayran..
ara
4 badem
1 kuru incir..
akşam
haşlama tavuk göğsü
3 adet marul
4 cin biber
1 bardak ayran..
su 2.5 litre..
leslie 3 mil yaptım..göbeciğimi dün hazırladığım karışım yağ sürüp streç filmle sardım..öyle spor yaptım..spor sonrasıda extra jelimi açtım onu sürdüm..bu hafta kavitasyonda var..
biraz önce öğlen ne yadim diye düşündüm..ve baya hatırlyamadım..doktora gitme zamanı geldi..öğlen tavuk yediğimi unuttuğum için akşamada haşlama yaptım iyimi.şimdi yazınca fark ettim..
kızlaaarrr nerdesiniz
öğle yemeğimi yedim
bol yeşillikli ton balıklı salata....
şimdi de yeşil çay zamanı
kolay gelsin canım.git gel akşam anlat nasıl bu kavitasyon.kahvaltı saati...bugün başka gelemeyebilirm..birazdan maratoncu gibi koşturmacaya başlıyacağım..öğlende kızı okula gönderip kaviye gideceğim..burdan çankayayı bulacağım bakalım..küçük tosunu götürmek zorundayım..bırakacak kimse yok..yanlız gideceğim bakalım nasıl olcekse artıkın.?:18:
hoşgeldin dosbacım. evine gelmenize sevindim diyebilirim insanın evi gibisi yok.ne güzel gezdin temiz hava aldın .nasılsınız kızlar
evimi özlemişim ... biraz temizlik yapayım ...kiloma canım çok sıkkın ama ciddi bi şekilde başlıyorum...eğer bu hafta kaçamak yaparsam kaptanım beni takımdan at...bana yaptırımı olan bi ceza vermiş olursun....
buralardayım
Kızlar günaydın,
Hafta sonu yazamıyorum, biliyorsunuz..
3 günlük menümü yazayım
25 Mart Cuma
Sabah Kepek ekmeğine sandiwiç + 1 küp şekerli çay
Ara :yeşil çay
Öğlen: Az döner, 3 ymk kaşığı pilav, salata, ayran
Ara: Yeşil çay
Akşam: Kısır, 2 ad. sigara böreği.. (dgününe gitmiştim, ölçülü yemeğe çalıştım, pastadan da çok ince dilim aldım :83:)
26 Mart Cumartesi
Sabah:2 dilim kızarmış kepek ekmeği + 1 küp şekerli çay
Beyaz peynir kk, 3 ad zeytin, 3 ymk kaşığı menemen
Akşam: 2 parça tavuk ızgara, bol salata
Cumartesi tüm gün temizlik yaptım, ara ve öğlen yemekleri yok :83: cam sildim, pazar da yağmur yağdı, ne şanssızım
27 Mart Pazar
Sabah: 1 yumurta (omlet)+domates salatalık+2 dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1 Kase sebze çorbası + 1dilm kpk ekmek+ bezelye yemeği
Akşam:3 ad mercimek köftesi+1dilim elmalı pay
dosbacım afiyet olsun canım.ben de geliyorum ama kızlar yok yaızma cevap veriliyo verilmiyor bakıyorum konuşucak laf da yok .benimde misafirlerim geldi.kızlaaarrr nerdesiniz
öğle yemeğimi yedim
bol yeşillikli ton balıklı salata....
şimdi de yeşil çay zamanı
saol indiriyorum..:)))yani eşim ben sazan gibi ilk gördüğüme tıkaldım alt sayfalardaymış meğerse ..
hastalık zor..geçmiş olsun..bol sıvı tüketmeye bak hatta destek c vitamini öneririm..
kızlar,
- seyyah ve ayyıldızım
- sakaleynmaster ve vintage
- dombili85 ve ferdici
- neyneyse ve plastic ve dosba
9 kişi olduğumuz için benle 2 kişi eşleşmiş gibi oldu
şimdi bu arkadaşlar birbirlerinin kontrol mekanizması olacaklar. bu hafta menülere göre değerlendirme yapacağız. eşinizin menülerini yakından inceliyorsunuz ve yaptığı kaçamakları sayıyorsunuz. gerekirse bir yere not alabilirsiniz. perşembe günü değerlendirme günümüz olacak.
bu eş listesi herkese uygun mu?
2 bardak pirinç 1 bardak bulgur karıştırdım canım. çok yaptım buızluğa da attım. hazır yemek işte :) aslında sadece bulgurla yapıyrum ama şu yasemın pirinç dedikleri minik pirinçlarden varı evde onlar değerlensin dedim.canım sarelleye az demişsin zaten bir sanırım dolmaların içindeki bulgur mu pirinçmi o sanırım .bence çok değil idareli hayatım.
canım 2 ymeke kaşığı kadar vişen receli çok olmuş onu 1 tatlı kaşığı ile sınırlandır olurmu?cumartesi menüm
sabah:1 bardak çay,2 tane zeytin,2 dilim ekmek,yarım kk beyaz peynir,bir çatal ucu kadar kaşar,2yemek kaşığı kadar vişne reçeli
ara:1 incir
kahvaltıyı saat 10 da yaptık dışarı çıkmıştık saat 4 te geldim eve
akşam:1 servis kaşığı ıspanak kavurma yumurtada kırmıştım ,2 dilim ekmek,2 -3 yudum çay,yarım acı biber,1 çay kaşığı kadar nutellarakibem aynı şeyleri mi yiyoruz nedir.varan 1 olduk tobe tobe
ara:1 hurma,1 incir,maraş tarhanası iki avuçu birleştirin içi kadar.
eşimle tekrardan dışarı çıktık gezmeye ,enesi oyun alanına bıraktım o arada 1 sb kadar nar suyu içtim.
toplamda 1.5 litre su içtim
çok düzensiz menü oldu.
canım bu doğum günü batırmış seni. hem pasta yemişşin hem de sıgara böreği ki sigara böreği kaçamağın önde gidenidir yaniKızlar günaydın,
Hafta sonu yazamıyorum, biliyorsunuz..
3 günlük menümü yazayım
25 Mart Cuma
Sabah Kepek ekmeğine sandiwiç + 1 küp şekerli çay
Ara :yeşil çay
Öğlen: Az döner, 3 ymk kaşığı pilav, salata, ayran
Ara: Yeşil çay
Akşam: Kısır, 2 ad. sigara böreği.. (dgününe gitmiştim, ölçülü yemeğe çalıştım, pastadan da çok ince dilim aldım :83:)
26 Mart Cumartesi
Sabah:2 dilim kızarmış kepek ekmeği + 1 küp şekerli çay
Beyaz peynir kk, 3 ad zeytin, 3 ymk kaşığı menemen
Akşam: 2 parça tavuk ızgara, bol salata
Cumartesi tüm gün temizlik yaptım, ara ve öğlen yemekleri yok :83: cam sildim, pazar da yağmur yağdı, ne şanssızım
27 Mart Pazar
Sabah: 1 yumurta (omlet)+domates salatalık+2 dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1 Kase sebze çorbası + 1dilm kpk ekmek+ bezelye yemeği
Akşam:3 ad mercimek köftesi+1dilim elmalı pay
aaaa olmaz ama rakıbem 192 kalorılık keksabah erken kalktık ve gara gittik biraz mide bulantım vardı bir tane 192 kalorilik bir kek yedim.
eve geldik öglen ancak kahvaltı yaptık yarım simit,yarım kk peynir,1 bardak çay
ara:1 tane muz
akşam yemeği dışarda yicez sanırım çöpte tavuk şiş yerim.salatayla .ayranla
yoklugu hıssedılıyookızlar hafta sonu çokboşmuş topik. ben pzt leri oku oku bitiremezdim normalde. rabıanın netınde problem var sanırım hiç gelmemiş.
nasılsınız kızlar
buralardayım
yoklugu hıssedılıyoo
bos oluyor
ınsan evını ozluyor
evet yaptırımı afzlalan ceza lazım bıze
benım bbu gezmeler ısımı cok bozuyoo
tuz tuketımıe gelınce ben cok az tuketıyorum hatta esım yemeklere fazladan tuz koyar
afiyet olsun canım seninkide çok hafif olmuşOhh afiyet olsun
ben de ıspanak,yoğurt, salata yedim... kendimi çok hafif hissediyorum
Akşam da B-Fıte gideceğim, internetten üye olmuştum 1 gün denemeye çağırdılar
kolay gelsin canım.git gel akşam anlat nasıl bu kavitasyon.
hoşgeldin dosbacım. evine gelmenize sevindim diyebilirim insanın evi gibisi yok.ne güzel gezdin temiz hava aldın .
dosbacım afiyet olsun canım.ben de geliyorum ama kızlar yok yaızma cevap veriliyo verilmiyor bakıyorum konuşucak laf da yok .benimde misafirlerim geldi.menümü yazıp kaçayım
afiyet olsun canım öğle için de bişiler yemelisin belki akşama çok acımış olabilirsinsabah erken kalktık ve gara gittik biraz mide bulantım vardı bir tane 192 kalorilik bir kek yedim.
eve geldik öglen ancak kahvaltı yaptık yarım simit,yarım kk peynir,1 bardak çay
ara:1 tane muz
akşam yemeği dışarda yicez sanırım çöpte tavuk şiş yerim.salatayla .ayranla
kızlar hafta sonu çokboşmuş topik. ben pzt leri oku oku bitiremezdim normalde. rabıanın netınde problem var sanırım hiç gelmemiş.
yoklugu hıssedılıyoo
bos oluyor
ınsan evını ozluyor
evet yaptırımı afzlalan ceza lazım bıze
benım bbu gezmeler ısımı cok bozuyoo
tuz tuketımıe gelınce ben cok az tuketıyorum hatta esım yemeklere fazladan tuz koyar
yeşil çay içince acıktım :)) ara olarak ne yesem ki ??
belki 1 elma yerim
markete gittim evde eksik çokk akşama da taze fasülye yapmaya karar verdim
yeşil çay içince acıktım :)) ara olarak ne yesem ki ??
belki 1 elma yerim
canım ben bu aralar sacmalıomay sen çok istikrarlı gıdıyorsun benımde idolüm sensin hehe :)
canım ben hıc tuzsuza yakın yıyorum denemek lazım enım arkadasım 3a y hıc tuzsuz yedı ve 15 kg verdı gercı onun hamılelık kılalrıydıafiyet olsun canım seninkide çok hafif olmuş
bizim buraya da açıldı b-fit... daha önce spor yapanlara zvekli gelmiyormuş bi de senin görüşlerini almak istiyuorum
valla b fıt ıyı
sıkılastrıyormus
1 ayda 10 cm ıncelıyo
hoşbulduk canım valla insanın evi gibisi yok ama bana çok ii geldi
şimdi de evi temizlemek bile zevkli geliyo :))
en çok yatağımı özlemişim
evet topic biraz sessizleşmiş
evet kımsecıkelr yokkk
bugun bende perdelrı yıkadım 2 odanın
yarında salonu yaparım
carsamba mutfakla calısma odasını
bahar geldı temızlıklerde bslaıd
afiyet olsun canım öğle için de bişiler yemelisin belki akşama çok acımış olabilirsin
dışarda en hafif yemek tavuk şiş...şimdiden afiyet olsun
evet sanırım neti yok( yoksa gelir işim var derdi
eveeet evimi çok özledim
bi de yemek düzenimi...ara yapmayı...istediğim kadar yemeği tabağıma almayı
ama yinde gezmekte insanın ruhuna ii geliyor
tuz bende çoook az kullanıyorum tamamen kesen arkadaşım 10 kilo vermiş o da kortizon kullanmıştı(
peyniri ve ekmeği bile tuzsuz tüketiyomuş...aslında kısa bi süreliğine bende deneyim diyorum sonra tuza da ihtiyacım var diyorum karar veremedim
ne guzel sebze fasulye bende severım bırazdahada mevsımı gelsınyeşil çay içince acıktım :)) ara olarak ne yesem ki ??
belki 1 elma yerim
evet bende bu duruma çok seviniyorumafiet olsun dosbam :) yazda gelıyor oh rahat rahat sebzemızı meyvemızı yıycez ne yesem diye düşünmeye gerek kalmıycak bolluk ayı gelıyor :)
30 günde vucudu şekle sokmaydı sanırım ole bısı onu ındırdım spor videosu :) onuda yapcam evde bugun başlarım belkim 30 gün yapalım bakalım :)
evet evet elma ye bende yiyeceğim şimdi..
Fiyatını bir öğreneyim, uygunsa 2-3 ay gitmek istiyorum.. aslında diyetisyene de gitmek istiyorum ama spor daha etkili gibi
tuz konusunu bende değerlendireceğimcanım ben hıc tuzsuza yakın yıyorum denemek lazım enım arkadasım 3a y hıc tuzsuz yedı ve 15 kg verdı gercı onun hamılelık kılalrıydı
gercı gebelıkte ılac almıs
dun form a gıttık ıncecık annelere nasıl ımrenıyorum emzırme odasına bırı geldımasallah cocugu degılde kardesı- yegenı sanılır
ne guzel sebze fasulye bende severım bırazdahada mevsımı gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?