Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

en güzel hafif yuruyuslerle başla bende sana videolarımdan veririm :) evet evet yaşasın yaz ama şu 6.aya kadar birer 10 kg versek hiç kötü olmaz :)

canım kortızon ısı kotu o zaman tuzu dene bısı kaybetmezsın
benım olaptakıler bıttı yaza tekrardan koyarım ınsallah
en güzel hafif yuruyuslerle başla bende sana videolarımdan veririm :) evet evet yaşasın yaz ama şu 6.aya kadar birer 10 kg versek hiç kötü olmaz :)
ayyyyyyy ne guzel 10 kg versemm
dusunsene herkess dal gıbı ıncecık

Son düzenleme:
geçmişi okudum ancak ondan önce nerelerde olduğum konusuna açıklık getireyim

cumartesi günü eşimle ygs denemesi çözdümilk ve son denememdi öğleden sonra bir arkadaş davet etmişti, oraya gittik. akşam geldiğimde bir şey yapamadan ancak yattım uyudum, çok yorgundum.

pazar günü ygs vardı biliyorsunuz. sabah sınavla, öğleden sonra da sınav çözümleriyle geçti:) akşam da avm deyince yine gelemedim.

bugün de bir arkadaşa ev hayırlı olsuna gittik. sabah da eşim pc başındaydı, ben gelemedim.

beslenme düzenim iyi olmadı. bugün regl oldum, erken oldum bu ay. son günlerdeki karın ağrım ve iştahım da açıklanmış oldu.

ne gündü bea..
ben kaviden çok böyle peşpeşe çankayaya bir hafta gitsem rahat 3 kilo veririm..öldüm bittim..eve zor düştüm..koştur koştur in bin..pertim çıktı ..kavi yerinede pasif jimnastik önerildi göbişte azcuk sarkma mevcut kaviden daha etkili olur toparlar ve sıkılaştırır dediler. ve ilk uygulam yapıldı ..kavide bişey hissetmedim ama onda felaketti..bakalım az bir fark ödeyip onu yaptıracağım..ama 2 güne bir gitmek daha etkili olmasını sağlıyormuş ..yani haftada 3 kere denk geliyor..bana şans ve kuvvet dileyin..tosunu hala bırakacak kimse yok ..orda uyudu mama veremedim..sonrada bir çığlıkla uyandı üstü başı ıslanmış bezi kuru ama çiş üstüne çıkmış..bir posta paşayı değiş toparla amanın..neyse ilk maceram böyleydi..gerisi ALLAH kerim..

Son düzenleme:
selam kızlar ben sızın yazdıklarınızı okuyorum ama sız her konuda sohbet edıyorsunuz bazen ben sızı tanımıyorum kı bana hıc pas verenınız yok cok sukurr..

hos geldın ygs ne kız ben gerı kalmısım da
regl oldun yaa toplarsın artık

kavıtasyon bana korkunc gelıyoo yanı okudmda kalıcı degıl gıbı
sen dene bakalım

selam kızlar ben sızın yazdıklarınızı okuyorum ama sız her konuda sohbet edıyorsunuz bazen ben sızı tanımıyorum kı bana hıc pas verenınız yok cok sukurr..
nevbahar selam
oncelıkle paylasımın az
sen kımsenın yazdıklarına yorum yapmıyorsun
vede pek bısı yazmadıgın ıcın kopukluk oluyor
mesela bugunneler yaptın anlat kı sana cevap yazalım sende bbaskalrına yaz

kızlar regl olunca dıyete aramı verıyorsunuz
yok canım ara vermıyoruzda
adet oncesı ıstah acılıyorya
tatlı krızı falan
rabıa onu anlatmıs
bu arada benımde canım bısıler yemek ıstıo karnım tok olmasına ragmen

sadece yedıklerını yazmıssın nasıl konusmalara dahıl edecez kı
bıraz sende zorla

sadece yedıklerını yazmıssın nasıl konusmalara dahıl edecez kı
bıraz sende zorla izmirdeymısn ahhhh memeleketım
cok ozledım subatta ordaydım az oldu gelelı ama yınedeozluyorum

6. ayda 10 kilo vermişş olmak çok güzel olur..
canım ya ödem için lenf dranaj çok övüyorlar..gittim yerde doktorlar bile geliyormuş.bi araştır istersen..
9 pua iyiymiş ama kek ince bir dilim ve sabah kahvaltııda tekti..öyle arada tıştırm afelan değildi..
tosunla çok zorr oldu yoruldum bittim..ama sabır edip gideceğim..bu gün önce yorgunlukla vazgeçmiştim ama yok gideceğim..

rakibem ne yaptın ya..

neysecim hoşgeldin sınav nasıl geçti ??
deryacım kavi nasıl bilmiyorum ama ben pasif denedim... muhakkak sıklaşma oluyor ama kalıcı değil...illaki spor diyorum...moralini bozmak istemem hayatım ama bi daha düşün derim bi de ne kadar
nevbahar hoşgeldin
dombilicim verecez ya 10 kilo
plastic önce bi kaslarım çalışsın sonra seni şu videolar için rahatsız edeceğim

hakkında hayırlısı olsun.
kurallar gereği hem uğramadığın hem de kilo bildirimi yapmadığın için diskalifiye oldun. aramıza her zaman gelebilirsin ama listelerde yeralamıyorsun artık maalesef.

ben şimdi bu 100 gramı nasıl ayarlıcam rabiş kız tartın var mı senin bir kase tart bakim kaç geliyor gram olarak .olmadı markete götürüm tahmini 100 gram nasıl oluyo yav.
canım, benim tartım yok maalesef. ancak o tarhananın 100 gramı baya çoktur. tabi sen kase kase yediğin için çok kavramlarımız farklı olabilirsana tavsiyem 3-4 yapraktan fazla yeme.

geldim:)
takımı götürenler belli oluyor canım. bir de haftasonu giremeyen arkadaşlarımız var. onlarla ilgili bir sorun yok zaten. nevbahar da farkettiysen hala listede değil.

canım, zaten kişi sayımız azaldı baya. yeni üye almamız lazım ancak yeni aldıklarımız yeterli paylaşım yapmayınca listeye alamıyorum. yerimizde sayıyoruz yani.
hipnomeditasyona ben hala başlayamadım

ufaklıkla nasıl halledebilecksin ki? bakalım akşam yorumlarını bekliyorum. inşallah güzel geçmiştir.
sen aile yaşam merkezine falan neden gitmiyorsun? onların kreşi oluyor. spor yaparken tosun orda durur.

hoşgeldim dosbamözlettin kendini. inşallah güzel vakit geçirmişsindir.
bu hafta kaçamak yapanları sopalıycaz zaten. benim de sopalanmam lazım. ayrıca eşiz ona göre.

yok, bu sessizlik aşırı. 3 gün uğrayamadım, gelince sayfalarca okumayı bekliyordum. 2 dk da bitti.

işte ben bu tuzdan vazgeçemiyorum. çok atmıyorum kesinlikle ama 0 tuz mümkünü olmayan bir şey.

misafirlerin geldi sanırım, hadi hayırlı olsun.

kızlar hafta sonu çokboşmuş topik. ben pzt leri oku oku bitiremezdim normalde. rabıanın netınde problem var sanırım hiç gelmemiş.
evet bence de

neysecim menümü tam yazayım sen de eleştir hayatım madem eş olduk hakkını verelim :))
sabah 1 dilim ekmek 1 deilim peynir 2 zeytin 1çay kaşığı fındık ezmesi
ara 3 hurma 1 yeşil çay
öğlen ton balıklı salta
ara 1 yeşil çay sonra 1 elma
akşam 1 kase çorba 6-7yk taze fasülye 1 dilim ekmek yağsız tuzsuz salata
ara 1 yeşil çay ( ödem sorunum var )
şimdi de çilek yiyeceğim günü tamamlayacağım inş.
su ve spor konusunda yetersizdim

geçmiş olsun deryacım:) nerde hareket, orda bereket zaten.
ben kavi de pasif de denemedim, bilmiyorum açıkçası.
tosunu ne yapıyorsun, çocuk arabasında mı oturuyor?

hos geldın ygs ne kız ben gerı kalmısım da
regl oldun yaa toplarsın artık
ygs, öss'nin yeni adı canım:) yükseköğretim giriş sınavı.
regl'den sonra kilom nolacak çok merak ediyorum.

neysecim hoşgeldin sınav nasıl geçti ??
sınavım fena sayılmaz canım. tabi biz paslanmışız. 10 yıl oluyor, ilk girdiğimden beri. yalnız yapılamayacak kadar zor değildi, el çabukluğum olsa güzel netler gelirdi. ha bu haliyle de sorun yok şimdi lys için bakacağız duruma. dil'den girmek istiyorum. hayırlısı.

bizim yazdıklarımızı okuduğunu yazmışsın ama biz okuduğuna dair en ufak bir ipucuna sahip değiliz. bizi okuyorsan neden hiç yorum yapmıyorsun? burda görüyorsun ki 2 satır dahi olsun birbirimize birşeyler yazıyoruz. aramızdaki bağı canlı tutuyoruz. yoksa herkes girer, menüsünü yazar, sonra çıkar. bu durumda takım olur mu? olmaz. o zaman diyet gruplarının da bir anlamı olmaz. sen evde de bir not defterine günlük menülerini yazabilirsin ama burda bizim yaptığımızı farklı kılan şey paylaşım. biz birbirimize yorumlar yazıyoruz. yeri geliyor kızıyor, yeri geliyor motive ediyoruz. açıkçası ben sana birkaç kere yazdım, sonra baktım sen hiç benim yazdıklarımı okuyor gibi değilsin. bu yüzden yazmak bana anlamlı gelmedi ve bir daha yazmadım. zaten listeye de almadım. bu şekilde listeye almam mümkün değil. ha tabi listeye girmeden takımda yeralman mümkün. eğer öyle istiyorsan öyle de olur.

kızlar regl olunca dıyete aramı verıyorsunuz
yok canım ara vermiyoruz.

evet, hakkını verelim:)) gerçi ben menümü yazınca sen beni fena halde haklayabilirsin ama neyse
menün güzel. kahvaltı, öğle ve akşam yerli yerinde. ekmek miktarı ideal. yeşil çay da içilmiş. çilek sezonunu da açtın sanırım:) afiyet olsun ve maşallah.
su ne kadarda kaldı? gün bitmedi hala. içebildiğin kadar iç derim.
spor da markete çıkınca az yürüseydin ya?

Son düzenleme:
korkunun ecele faydası yok, menüyü yazacağız. kötü bir menü.

k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal. 20 dk sonra 2 kayısı ve 1 bardak su.
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, bol salatalık ve 1 dilim ekmek.
ara: oğlumdan kalan çeyrek dilim ekmek ama üstünde nutella vardı:78: 2 hurma
öğle: (gezmede) 2 ince dlim kek, 2 tane kurabiye.
ara: 1 simit, öğlen doymadım:78: 1/2 burma tatlısı
ara: 1 avuç kadar patlamış mısır:78:
akşam: tavuklu salata

ay facia gibiyim ya. bu halimle kaptan olmasam bariasuman çabuk gel ya

ben su içmeye önce niyet etmeliyim...çok ilginç dimi... bu nedenle ne kadar içtim bilmiyorum günü çay ile geçiştiriyorum...aslında geçen hafta çok düzenli su içtim...ama sanırım sadece içtiğim su çok düzenliydi çok yemedim ama düzenli de beslenemedim (
spora gelince gün içinde çok koşturdum evi toparla markete git yemek yap derken yürüyecek vakit bulamadım
sen neler yaptın bakalım ??

sen şu andan yatana kadar 1 lt su içmeye niyet et, olur mu?
çok koşturduysan o da spor sayılır bence. önemli olan hareket halinde olmak bence.
ya ben de sosyalleştim resmen ama bana yaramadı:96: cumartesiden beri geziyorum. spora da gidemedim çünkü saatler alınınca geç uyanmış oldum. çarşamba da bir yere davetliydim ama spora gideceğim, oraya gitmeyeceğim. hem sporum kalıyor çünkü hem de gitsen yemeden gelemiyorsun. yapacak bir şey yok, antisosyal hayata devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…