Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

istanbulun güzel havasını içine çek benim için. bu gün akşam üstü kayınvalidemi kandırabilirsem yürüyüşe çıkacağız birlikte.

balıkla aram da çok yok irademi zorlamadı. sorun akşam çaylardındaki tatlılar.

geçen sene okuldaki öğretmen arkadaşlarla bir karar almıştık ve bir ay hiç tatlı yememiştik. çok süperdi her gün birbirimizi kontrol ediyorduk çok motive ediyordu. bu grup da o yüzden çok güzel olacak. sabah yeşil çayımı okula getirdim okulda içiyorum baktım herkes istiyor. erkek bayan tüm öğretmenler yeşil çay içtik. komikti. onlar da motive mi oldu ne?

Özenmişlerdir:12:Herkes sağlıklı beslenen sağlıklı yaşıyan insanlara özenir.Gördügüm kadarıyla vermen gereken kiloda çok degil canım kendini kısa bir süre tutman yeterli olacak gibi:68:

ben kuralları okudum kabul ediorummmm inş yüzünüzü kara cıkarmam :1: yarın sabah 11 30 a kadar kilomu bildiricem her gün yediklermi de yazarımm sizlere de bldgm kadarıyla yardımcı olmaya calıscam haftada en az 2 gün yürüyüse gidiorumm cok bi etkisini görmedm cnkü daha tam rayına oturtamadım 170 boyum 87 kilom yasım 21 okuorumm 2 seneye kadar dügünüm olcak hayırlısıyla :):) 4 ay kadar bi süre werdm kendme inş istedgm kiloya gelcem ilk olarak hedefm 70 li rakamları görmek daha sora 65 yeterli benim icin inş hep beraber istedgmi kilolara ulasırız :1:
hedefın var basarılı olacagına ınanıyorum
Arkadaşlar hepinize mutluluklar ve başarılar diliyorum bu kutsal davada....

ben izmirde yaşıyorum 27 yaşındayım öğretmenim, evliyim, 2.5 yaşında biroğlum var. ikinci çocuğu düşünüyorum ve asıl zayıflamak isteme sebebim düşük kilo ile hamşileliğe başlayıp az kilo alabilmek....

dün yeşil çay içince arada açlık hissetmedim ve bu nedenle ara öğünlerde bişey yemedim.

her tenefüs önce bir bardak su içiyorum. sabah kahvaltı olayında zorlanıyorum. poğaça yiyorum genelde kahvaltılarda. bir ara sandwiç hazırlıyordum bol yeşillikli. tekrar başlamalıyım.

her türlü eleştirinize açığım.

dün karbonhidrat ağırlıklı olmuş öğünlerim haklısınız.
pogaca helekı pastane poğacası 350 cal buda 70 dk kosmak eder
kostugunda yakıyorsun
ben 172 cm boyunda 65 kiloyum. çalışıyorum, izmirde yaşıyorum. işim masabaşı olduğundan kalçamın gelişimine çok katkıda bulunuyor :( ayrıca 5 aydır evliyim ve 8 kg aldım maalesef. evlilik dengemi bozdu. eşimle bir ara rejime girdik fakat o dayanamadı ve bozdu. benim diyetimide bana kurabiye yap yok çikolata getir diye diye bozdu. akşamları yürüyüş yapalım diyorum hep bir bahane sunuyor. aslında onun benden daha çok ihtiyacı var.

evimize sık sık misafir gelir ve bizde sık sık arkadaşlarımıza gideriz bu durum benim diyetlerimi etkiliyor maalesef, ayıp olmasın diye azar azar yemek alıyorum. çoğu misafirimiz alkol kullanıyor bizde eşlik ediyoruz buda kilo yapıyor haliyle. durumum bu eski kıyafetlerimi giymeyi ve eski halimi çok özledim.

grup kurallarını okudum anladım ve kabul ediyorum. her türlü paylaşıma katılacağım.

esler oyle
dugunden 3 y sonra 10 kg almıstım
alkol hem zararlı
hemde kılo vermenı engellıyor
bu arada bende ızmırlıyım
ankarada yasıyorum
ızmırı çoookk ozledımm
Günaydın arkadaşlar...

bu gün benim ilk günüm. bu gün değerlendirme mi yapacağız:)

çarşamba menümü yazarak başlamak istiyorum.

sbh 7.30 1 bardak limonlu ılık su
8.30 1 bardak yeşil çay
8.45 1 poğaça
öğle 12.30 yeşil çay
12.40 ayran + çeyrek köfte ekmek çeyrek ekmek 3 dılım ekm yapıyor
akşam 19.00 4 yk mantı
21.00 2 brdk çay 1 dlm etimek tatlısıher perşembe pazar yürümeye karar verdim. kızlar başaracağım . tatlıyı kesebilsem

bu sbh limonlu su yeşil çay .
az sonra bir poğaça..dengeli beslenmiyorm özellikle okulda hamur işi şeylerle geçiştiriyorum. bunu düzenlemem lazım. üşeniyorum galiba
canım bole gıdersen kılo veremezsın hamur ıslerını bıtır
sabah 1 dilm ekm uzerıne yogurt sur okula yıye yıye gıt
yanına 2 ıncır veya kuru kayısı al
öglende yemek ye
zaten kılovermedıgını goreceksın vede kendılıgınden bırakacaksın

günaydın..
menüleri değerlendirecektik daha doğrusu kaçamakları..canım ben anca öğleden sonra oğlanı uyutunca katılabilirm..
kolay gelsın malum kuzucukalr

Günaydıın hepinize arkadaşlar
bugün 6.günüm hiç tartılmadım çok merak ediyorum
umarım sonuç iyi çıkar
sabah yumurta kepek ekmeği ve azıcık peynir yedim

diyete devam...
ıyı dayanabılıon ben gece -gunduz tarılmadan duramıom
sabah kahvaltım değişik oldu iyi geldi :))
1 dilim ekmek
3-4yk melemen
1 bardak greyfurt suyu
kahvaltın ıyı
greyfırt kılo verdırıyormus

tesekkürler burcuxxx kilolarımdan kurtulmadan deismeye hic niyetim yokben cıkıorum smdi kızlar okula gidicem hepinize saglıklı günlerrr :) hoscakalın

emvacilbihar ne güzel yeşil çay içebiliyorsun, ya ben sevmiyorum tadını:2:

ama deneyeceğim çok faydası varmış metabolizmaya. anneler babalar hep öyle değil mi ye derler dururlar anneme göre evlenince zayıflamışım :60:

hava kötü haklısın bakmamaya çalışıyorum jaluzileri indirdim. bu arada masa ile wc arasında koşturuyorum bol su içmenin dezavantajı işte.

bu arada diva ve yağmurcini sizi çok azimli gördüm sakın değişmeyin:89:

ben de çok sıkışık durumdayım:84: tenefüsü bekliyorum

sevmiyorsan yeşil çayı limonla dene belki işe yarar

canım, eşlere ayrılmıştık ya. işte eşler bugün birbirlerinin değerlendirmesini yazacak. menüler, kaçamaklar vs yönünden.

Merhabalar nasılsınızz ben bugün süperim güne güzel başladım sabah kocaman bir bardak ılık su içtim okula geldim çocuklarla 9.30 da kahvalltı ettik ben;
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir, 5 tane zeytin
1 salatalık çay oldu diyetisyenin dediğini harfiyen uyguladım çok şükür
öğlen de 1/3 ekmeğe sandiviç yaptım peynir domates biber var içinde yanında çay içeceğim dün 2.5 lt su içtim bugün de aynı olur inş başladım. ikindi 2 galeta kuru kayısı yicem akşama 6 da sebze yemeğim var 2 dilim ekmekle salata 1 kase gecede 1 muzum var bu arada yürüyüş yapacağım hava çok güzel dün gidemedim işte boleee:)
Bu arada eşlerimiz varmış ben bunu bilmiyordum bana da açıklama yapar mısınız neyneyse cnm...

kayınvalidem ve kayınbabam 1 haftadır bizdeler ve beni bu da zorluyor. kayınvalidem diyet yapma ye diyor sürekli. bir de dün akşam bizde de balık vardı ve ben yemek istemedim yağlı diye:)

bu arada kızlar izmir bu gün kapalı:(

olsun sne denılenlere kulagını tıka devam et

bugun uynadım 2 kayısı (gunkurusu) yedım 2 bardak su 1 tatlı kasıgı nutella
oglen 4 yk kerevız yogurt 1 dlm ekm
ıkındı portakal
akşam 3 yk barbunya 1 tabbak salata
gece 1 bardak salep

dombili 85
yorumların için teşekkür.
dün tam olarak diyete başlamamıştım belki de alışma safhası diyelim. bugün ilk günüm.

kararlıyım. sabah öğle akşam öğünlerimi düzenleyeceğim ve ara öğünleri atlamayacağım.

yarın da güzel cümleler okuyacaksınız menümde inşallah. bu arada öğle yemeğini okulda yiyorum. sabah yeşillikli bir sandwiç düşündüm kahvaltıya. öğle yemeğini evden getirmem zor olacak ne yapsam ki bir ara kornfleks yiyordum ona mı dönsem?

yağmurcini Allah zihin açıklığı versin.

emvacım deniyim bakayım limonsuyu ile ya ben senin poğaca sevdanı atlamışım. sakın yeme bir daha. mayalı hamurlar şekeride tetikliyormuş eşimin karaciğer değerleri yüksek çıktı doktor ona demiş ki en büyük düşmanın o yağlı poğacalar. yeme tamam mı onu kes anında vermeye başlarsın zaten.

ben kuralları okudum kabul ediorummmm inş yüzünüzü kara cıkarmam :1: yarın sabah 11 30 a kadar kilomu bildiricem her gün yediklermi de yazarımm sizlere de bldgm kadarıyla yardımcı olmaya calıscam haftada en az 2 gün yürüyüse gidiorumm cok bi etkisini görmedm cnkü daha tam rayına oturtamadım 170 boyum 87 kilom yasım 21 okuorumm 2 seneye kadar dügünüm olcak hayırlısıyla :):) 4 ay kadar bi süre werdm kendme inş istedgm kiloya gelcem ilk olarak hedefm 70 li rakamları görmek daha sora 65 yeterli benim icin inş hep beraber istedgmi kilolara ulasırız :1:
inşallah hedeflerine ulaşırsın canım. düğününde fit bir gelin olursun:) istediğin gelinliği giyersin.
çok güzel boyun var. boy daima avantajdır. az bir kilo versen, herkes çok kilo verdiğini düşünecektir:1: yaşın da genç ve en önemlisi kararlı gözüküyorsun. inşallah bu kararlılığın devamlı olur.

Arkadaşlar hepinize mutluluklar ve başarılar diliyorum bu kutsal davada....

ben izmirde yaşıyorum 27 yaşındayım öğretmenim, evliyim, 2.5 yaşında biroğlum var. ikinci çocuğu düşünüyorum ve asıl zayıflamak isteme sebebim düşük kilo ile hamşileliğe başlayıp az kilo alabilmek....

dün yeşil çay içince arada açlık hissetmedim ve bu nedenle ara öğünlerde bişey yemedim.

her tenefüs önce bir bardak su içiyorum. sabah kahvaltı olayında zorlanıyorum. poğaça yiyorum genelde kahvaltılarda. bir ara sandwiç hazırlıyordum bol yeşillikli. tekrar başlamalıyım.

her türlü eleştirinize açığım.

dün karbonhidrat ağırlıklı olmuş öğünlerim haklısınız.
canım, zamanla alışkanlıklarını değiştirirsin. bazen düşünmeden bir poğaöa yiyoruz ve bu bizi tahmin ettiğimizden daha fazla etkiliyor. menüleri paylaşmaya devam, eleştirilere açık olman da güzel. hoş açık olmasan da eleştiri gelir burda:) bu eleştiriler senin kilo vermen için.

kızlar geç olmadıysa ben de söylemek istiyorum:
kuralları okudumkabul ediyorum.

yarın sabah tartılıp yazyorum. size elmden geldiğince destek olmaya çalışacağım.
yok geç olmadı:) teyit almam önemli canım. kuralları okuyup onay vermenize göre ben kuralları uygulayabilirim.
yarın sabah ilk kilolarınızı alacağım inşallah.

ben 172 cm boyunda 65 kiloyum. çalışıyorum, izmirde yaşıyorum. işim masabaşı olduğundan kalçamın gelişimine çok katkıda bulunuyor :( ayrıca 5 aydır evliyim ve 8 kg aldım maalesef. evlilik dengemi bozdu. eşimle bir ara rejime girdik fakat o dayanamadı ve bozdu. benim diyetimide bana kurabiye yap yok çikolata getir diye diye bozdu. akşamları yürüyüş yapalım diyorum hep bir bahane sunuyor. aslında onun benden daha çok ihtiyacı var.

evimize sık sık misafir gelir ve bizde sık sık arkadaşlarımıza gideriz bu durum benim diyetlerimi etkiliyor maalesef, ayıp olmasın diye azar azar yemek alıyorum. çoğu misafirimiz alkol kullanıyor bizde eşlik ediyoruz buda kilo yapıyor haliyle. durumum bu eski kıyafetlerimi giymeyi ve eski halimi çok özledim.

grup kurallarını okudum anladım ve kabul ediyorum. her türlü paylaşıma katılacağım.
yeni evlenenlerin kaderidir zaten. kilo alırlar. veremeyeceğin kadar değil canım. senin de güzel boyun var. bir de bu azimle zaten çabucak mezun ederiz gibi geliyor bana.
yalnız diyette alkol tüketimi yok. bu konuda anlaşalım.

Şimdi okudum kurallarınızı gayet mantıklı kabul ediyorum tabiki.Ben bu topicleri incelememiştim.Sadece kilo bildirimi falan yapılıyor sanıyordum.Böyle oldugunu bilsem diyet günlügü topici açmazdım.Neyse artık birşekilde ayarlarım.:68::16:
diyet gruplarını ben de tesadüfen buldum. gerçi sen benden daha yakınmışsın:) farkedilmeyince farkedilmiyor canım. ikisini de beraber götürürsün, bir sıkıntı olmaz bence.

burcuxx, emvacilbahar, yağmurcini ve diva

kızlar ben de kendimi tanıtayım. tanışmadık.
ben, rabia, 28 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. 1 tane oğlum var. ankarada yaşıyorum.

bu eş olayını merak etmişsiniz. grupta 9 kişiydik eşleri oluşturduğumuzda. bazı arkadaşlar zaten önceden eşleşmişti. biz, eşlerin birbirlerini takip etmesi prensibinden yola çıktık. eşler birbirlerinin kaçamaklarını, menülerini takip edip perşembe günleri rapor verecek. buna göre ceza uygulama durumumuz var. hatta kaçamakta ısrar olursa maalesef takımdan çıkarılma gibi yaptırımlar düşündük. dileyen eşler aralarında yarışabiliyorlar. ayyıldızım ve seyyah öyleydi. her hafta verdikleri kiloya göre yarışıyorlar. sizler de isterseniz kendi aranızda eş olabilirsiniz. kim kimin eşi bana yazarsanız sevinirim:)

dombili 85
yorumların için teşekkür.
dün tam olarak diyete başlamamıştım belki de alışma safhası diyelim. bugün ilk günüm.

kararlıyım. sabah öğle akşam öğünlerimi düzenleyeceğim ve ara öğünleri atlamayacağım.

yarın da güzel cümleler okuyacaksınız menümde inşallah. bu arada öğle yemeğini okulda yiyorum. sabah yeşillikli bir sandwiç düşündüm kahvaltıya. öğle yemeğini evden getirmem zor olacak ne yapsam ki bir ara kornfleks yiyordum ona mı dönsem?
bence zor olacak ama evden getır derım

yağmurcini Allah zihin açıklığı versin.

emvacım deniyim bakayım limonsuyu ile ya ben senin poğaca sevdanı atlamışım. sakın yeme bir daha. mayalı hamurlar şekeride tetikliyormuş eşimin karaciğer değerleri yüksek çıktı doktor ona demiş ki en büyük düşmanın o yağlı poğacalar. yeme tamam mı onu kes anında vermeye başlarsın zaten.
burcu
karaciğerın dusmanı 1. zarar veren alkol tuketımı
alkol u fazla kullandıgınızdan bahsetmıstın
esın bıraz ıcmeyı bırakırsa ıyı olur
yagda etkılıyor

burcuxx, emvacilbahar, yağmurcini ve diva

kızlar ben de kendimi tanıtayım. tanışmadık.
ben, rabia, 28 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. 1 tane oğlum var. ankarada yaşıyorum.

bu eş olayını merak etmişsiniz. grupta 9 kişiydik eşleri oluşturduğumuzda. bazı arkadaşlar zaten önceden eşleşmişti. biz, eşlerin birbirlerini takip etmesi prensibinden yola çıktık. eşler birbirlerinin kaçamaklarını, menülerini takip edip perşembe günleri rapor verecek. buna göre ceza uygulama durumumuz var. hatta kaçamakta ısrar olursa maalesef takımdan çıkarılma gibi yaptırımlar düşündük. dileyen eşler aralarında yarışabiliyorlar. ayyıldızım ve seyyah öyleydi. her hafta verdikleri kiloya göre yarışıyorlar. sizler de isterseniz kendi aranızda eş olabilirsiniz. kim kimin eşi bana yazarsanız sevinirim:)
Anladım canım teşekkürler.Bizde Yağmurcini ile eş olduk.Yazdıklarına bakınca ilk dikkatımı çeken kilo cetvelin oluyor.Maşallah nasıl özendim sana ya tamda benim istedigim çizelge.:52: Darısı başıma darısı başıma:16:

sevgili dombili ve neyneyse

alkolü bırakmak benim için zor olacak mesela bu pazar bir arkadaşımızın evinin bahçesinde mangal partisine davetliyiz. arkadaş şarap almış ben sevmem şarap dedim rakıları ben getiririm dedim:30:

bu pazarı atlatayım size söz alkolü diyet süresince bırakacağım.

neyneyse biz emva ile eşleştik diva ile yağmurcinide eşleştiler.

divacım sen baya heveslisin bırakırsın, gülü seven dikanine katlanır. eşimin doktoru ona yasakladı ama bizimki ortam görünce dayanamıyor. bide kutlama yapacak çok nedenimiz var. yeni olduğumuz için her tarihin ay dönümü bizim için değerli. tanışma ay dönümü, söz ay dönümü, nişan ay dönümü, evlilik ay dönümü gibi aylık kutlamalarımız var. alkollik değilim ama bende içmeyi seven biriyim. pazardan sonra istediğim kiloya kadar içmeyeceğim.

bende aynen canım bi deniyeyim diyorumm bu arada 1 saat önce 1 yeşil elma yedimm

evet cnm kesınlıkle sen başladınmı ?
bu elma diyetini bana da anlatır mısınız nasıl yapacağız

cnm sabah kahvaltını yapıyorsun 2 dilim esmer ekmer lor peynir (ya lif açısından zengin peynır yada yağsız peynır) 1 tane haşlanmış yumurta - çay içmemeye bak daha iyi olur yumurta ye protein ihtiyacını almış olacaksın daha sonra 2 saat aralıkla saat en son 19:00 kadar 1 elma yıyorsun ekşi olması daha iyi

Sabah : 1 portakal
Ara : musli sütsüz az bişi yedim
Öğlen : az yayla çorbası,haşlama et
Ara : 1 portakal - yemekdede portakal vardı şansa :)

Ya kızlar benimde alkol gibi bir problemim var nasıl yapıcam onu ya :53::53:

o benımde var hele yaz geldi :) ne içiyorsun kalorılerıne bak ve aslında alkol değil yanında yenen şeyler kılo aldırır bknz : yazın acaıp zayıflayan ben :) sadece alkol ve başka bişey yok düzenli spor yapınca içilmiyor zaten ben öyleyim şu an

sevgili dombili ve neyneyse

alkolü bırakmak benim için zor olacak mesela bu pazar bir arkadaşımızın evinin bahçesinde mangal partisine davetliyiz. arkadaş şarap almış ben sevmem şarap dedim rakıları ben getiririm dedim:30:

bu pazarı atlatayım size söz alkolü diyet süresince bırakacağım.

neyneyse biz emva ile eşleştik diva ile yağmurcinide eşleştiler.

hoşgeldiniz kızlar bu arada :)
şarap kalorısı en az olan alkoldur bence şarap dene rakı bir kadeh baya kalorılı ve mezesızde olmaz o yuzden kg kaçınılmaz

Back
X