diyetisyen kararın çok yerinde olmuş...destek almak herzaman için çok iyi...Selam kızlaaar :79: Bende 13.Takımdayım artık:81: Yarın diyetisyen randevum var kilomu yarın öğreneceğim ama iki gün önce tartıldıgımda 80 kiloydum 1.69 da boyum.19 yaşındayım Marmara Üniversitesinde okuyorum.Ve bu yarışma için çok hevesliyim. (Diyet Başarı Öyküleri forumunda da bir zayıflama günlüğüm var.Hikayemi orda uzun uzadıya anlatıyorum.)İnşallah bende sizlerle beraber kilo verebilirim asla vazgeçmek yok
![]()
yaşın genç metabolizman hızlı...çabuk vereceğine inanıyorum
hem bu sürede sağlıklı beslenmeyi de öğrenmiş oluruz inş...
bu arada maşallah boyun çok iyi :)

ben kuralları okudum kabul ediorummmm inş yüzünüzü kara cıkarmamyarın sabah 11 30 a kadar kilomu bildiricem her gün yediklermi de yazarımm sizlere de bldgm kadarıyla yardımcı olmaya calıscam haftada en az 2 gün yürüyüse gidiorumm cok bi etkisini görmedm cnkü daha tam rayına oturtamadım 170 boyum 87 kilom yasım 21 okuorumm 2 seneye kadar dügünüm olcak hayırlısıyla :):) 4 ay kadar bi süre werdm kendme inş istedgm kiloya gelcem ilk olarak hedefm 70 li rakamları görmek daha sora 65 yeterli benim icin inş hep beraber istedgmi kilolara ulasırız
![]()
diva ile boyunuz çok uzun maşallah bu çok iyi...
yaş önemli bi faktör...hemen vereceğinize inanıyorum yeter ki sabırlı ve azimli olun....
sağlıkla bol kilo vermeler....
Arkadaşlar hepinize mutluluklar ve başarılar diliyorum bu kutsal davada....
ben izmirde yaşıyorum 27 yaşındayım öğretmenim, evliyim, 2.5 yaşında biroğlum var. ikinci çocuğu düşünüyorum ve asıl zayıflamak isteme sebebim düşük kilo ile hamşileliğe başlayıp az kilo alabilmek....
dün yeşil çay içince arada açlık hissetmedim ve bu nedenle ara öğünlerde bişey yemedim.
her tenefüs önce bir bardak su içiyorum. sabah kahvaltı olayında zorlanıyorum. poğaça yiyorum genelde kahvaltılarda. bir ara sandwiç hazırlıyordum bol yeşillikli. tekrar başlamalıyım.
her türlü eleştirinize açığım.
dün karbonhidrat ağırlıklı olmuş öğünlerim haklısınız.
evet eleştirilere açık olman çok güzel...biz burda eleştirerek sana destek vermiş oluyoruz
yeşil çay içmen çok güzel günde 2 fincan tavsiye ediliyor... ama ara öğünleri acıkmasakta yemeliyiz...
yemezsen metabolizman yavaşlar ve zor verirsin ...önemli olan beynine mesaj gitmesi...
anladığım kadarıyla iş ortaında zorlanıyorsu ama bi an önce sabah kahvaltını kendin hazırla...sonrada araları yapmayı ihmal etme...
ohhh şimdi izmirde olup güzel havada yürümek vardı :))