yaw şu kilo çizelgesini bi ben yapamadım haa ekliyom linki eklenmiyoo nerde hata yapıyom ben yaagına geldiii yaw
diva yeni gelenleri 2 hafta deneme süresine tabi tutuyorlarmış. bize daha baya var yani
belkide gruba asıl üye olana kadar kurtuluruz kilolardan
ben sana birşey soracağım. sen diyetisyene gidiyordun değil mi? diyetisyen kilo alma sebeplerini araştırdı mı? tahlil yaptırdı mı? yoksa genel bir diyet mi veriyor sana?
esıme uydumm patron :26:çok ayıp çok
ne kadar kötü bir örnek yeni gelen arkadaşlara
hç yakışmadı dombilim
hoşgeldnz kızlar!
bu arada bugün kendime 38 beden bi kıyafet aldım odamn en göze çarpan yerine astım! ve 3 ay önce giyebldğm fakat şimdi ne yazıkki giyemedğm pantolonmu da astım onlar beni iicene hırsladırıyor!
geçen sene zayıflarkende böyle yapmştm kızlar! kendime 38 bedennden bi kıyafet almştm ve onu her gördüğümde onun içine sığabileceğim, onu giyebileceğm günleri düşündükçe dahada hırslanmıştm ve tabikide sonunda başarmıştm!:))
nolurr kızlar sizden daha çok moral ve telkin bekliyoruumm!:))
yaw şu kilo çizelgesini bi ben yapamadım haa ekliyom linki eklenmiyoo nerde hata yapıyom ben yaagına geldiii yaw
ferdicim.linkin hepsini eklemiceksin.ortada http ile başlayp png ile bitern yere kadarını alıp kontrol panelden profili düzenle imzza olan kısma o http ile başlayan kısmı yapıştır sonrada alttan kaydet işte gülüm.bu arada işte geri kalan küsürü verirse 68 olcaksın sonraki hafta haliyle görüceksin işte
sevindim divacım. seni motive etmek için bundan sonra sana manken diva dicem (izin verirsen tabi)
kız emwa!!! yiyon mu bakım böreklerden çöreklerdengözüm üzerinde.
ara öğün yemicem çok iştahsızım. sen ne yaptın ?
Kan tahlili yaptırmak zorunlu gitmeden.Kan tahlilimde hiçbir sorun çıkmadı.Oda tamamen bogazını tutamadıgın için şişmanlamışsın dedi.Bende yerin 10 kat dibine girdim çıktım.
ferdicim.linkin hepsini eklemiceksin.ortada http ile başlayp png ile bitern yere kadarını alıp kontrol panelden profili düzenle imzza olan kısma o http ile başlayan kısmı yapıştır sonrada alttan kaydet işte gülüm.bu arada işte geri kalan küsürü verirse 68 olcaksın sonraki hafta haliyle görüceksin işte
kilo çizelgesinin ekleme şekli değişmiş. son ekleme şekli kilo çizelgesinin nasıl yapılacağı bölümünde yer alıyor. herşeyi yapıp linke ulaştığın yerde linki url siz olarak kopyala yapıştır. belki orada hata vardır
bakışlarından ürktüm burcum hiç yemedim valla. uslu uslu 4 form bisküvimi yedim o kadar:)
inşallah gülüşüm havalar güzelleşsin ankaraya yaz gelsin çiçekler açsın demi .bugun 1 nisan
yenı bır ay
baharı artık hep yasayacagız hemde hıssedeceğiz
bugun yenı bır sayfa ......
keske hayatımdada yapabilsem
gecmise donukkırgınlıkları uzguldugum olayları sılebılsem,
neyseeeeee
plastıcbakalım bu hafta 2.5 kg verebılecek mıyım
sımdık markete gıdıyorum muslı almaya
yesıllık de alayım
once oğlumu doyurayım da
benim cizelgem ovulasyon takibi canım.ben bebek planlıyorum allahın izniyle ovulasyona kaç gün var diyo orada ama ovulasyona bakan kimayyıldızı kullandığın çizelge tam olarak neyi ifade ediyor?
daha çok yardım ve telkinde bulunalım ama canım geçmişe hiç gözatmıyorsun sanırım. sana 1-2 kere kuralları okudun mu diye sordum cevap alamadım. birkaç kez yorum yaptım cevap alamadım. boyun kaç falan diye sordum yine cevap alamadım. ben de artık soru sormamaya başladım. bu ortamda paylaşım olmazsa ortamın anlamı olmaz. sadece menülerimizi yazıp çıkmayalım.
inşallah gülüşüm havalar güzelleşsin ankaraya yaz gelsin çiçekler açsın demi .
üzüldüğün olayları sen kafandan silmeyi istedikçe tekrar gelirler o yüzden pek takmıcaksın dombişim .
benim cizelgem ovulasyon takibi canım.ben bebek planlıyorum allahın izniyle ovulasyona kaç gün var diyo orada ama ovulasyona bakan kimstart verdik inşallah bakalım.bu ay değişik bir ay olsun istiyorum bende
kendimi tanıtmadım yeni gelenlerde okur sanırım adım medine 26.5 yaşındayım ankaradayım 3 yaş+3 aylık bir oğluşum var ismi rabişin de oğlu gibi enesbenim uğraşımda o .
bu arada ocakta bu topige geldim 62.5 ile başlamıştım cetvelim olmadığı için bir yazayım dedim.hedefim ise 56 yani yarım kilom kaldı verirsem mezun oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?