burcum sen benim en büyük desteğim oldun bu işte. sen demesen yeme ben yicem.ayyıldızlım inş bebeğine kavuşursun. zayıflama açısından darısı başımıza
emwa öğle yemeği olarak menün hoşuma gitmedi ama sen yicek bişi bulamıyorsun oralarda galiba. pilavı az ye ne diyim. ayran güzel.
sabahtan beri sakız çiğniyorum, çenem yorulsunda yemek yemim diye
burcum sen benim en büyük desteğim oldun bu işte. sen demesen yeme ben yicem.
iyi ki varsın
sabah sarmaları yemedim senin için. şimdi de pilavı yemiyim diyorum.
sen çok şanslısın yemek konusunda. bizim de yemek çıksa okulda ne olurdu ki
arkadaş pazara gitti bana da 1 kılo elma aldı. onlarla mı geçiştirsem ki?
tamam canım. listeniz doğru, ben paylaşıma ekliyorum.selam kızlar rabiacım listemiz ellerinden öper :)
5. TAKIM 200. ETAP
takyon ( 65,4 / 65,4 / 0,0 / 0,00 % )
triendy ( 73,1 / 74,3 / -1,2 /- 1,64 %)
yasafat (109,9 / 107,9 / 2 / 1,82 % )
begümD ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00 % )
ferihan ( 97,0 / 97,0 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 68,8 / 68,6 / 0,2 / 0,29 % )
ozgurdu ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00 % )
fulias ( 56,0 / 55,4 / 0,6 / 1,07 % )
taydin ( 79,5 / 78,8 / 0,7 / 0,88 % )yeni üye
imseval ( 110,3 / 110,3 / 0,0 / 0,00 % ) yeni üye
5. TAKIM TOPLAM KİLO (801,5 / 799,2 / 2,3 / 0,29 % )
rabiacım misafirim var sen sizinkiyle beraber eklermisin bizimkinide canım
ayyy plastic hatunumbende düşünüyomm bakalım metabolizmayı şaşırtmak lazımm
Kan tahlili yaptırmak zorunlu gitmeden.Kan tahlilimde hiçbir sorun çıkmadı.Oda tamamen bogazını tutamadıgın için şişmanlamışsın dedi.Bende yerin 10 kat dibine girdim çıktım.
bugun 1 nisan
yenı bır ay
baharı artık hep yasayacagız hemde hıssedeceğiz
bugun yenı bır sayfa ......
keske hayatımdada yapabilsem
gecmise donukkırgınlıkları uzguldugum olayları sılebılsem,
neyseeeeee
plastıcbakalım bu hafta 2.5 kg verebılecek mıyım
sımdık markete gıdıyorum muslı almaya
yesıllık de alayım
once oğlumu doyurayım da
o ne biçim diyetisyenmiş öyle lafa bakbazılarıda yer yer kılo almaz bunye ilede alakalı ne yapalım genetik ucubelerden değiliz diye sana gelmiş sonuçda bişeyleri değiştirmek için ana bana dese paralarmışım şimdi fark ettim ayrıca çok bilmesin o tek kan tahlılıyle çıkmaz cnm bu işler ortaya formalıteden yapmış işte kana bakılır hormonlara genetiğine
Ya gülerek söylüyor.Motive etmek için canım.Cep telefonumu falan aldı.2 Saat sonra aradı.Gayet relax bir sesle sanki arkadaşını aramış muhabbet için gibi " Naber?" dedi.Gül gül öldüm.Hormon testleride yaptırdım canım onuda istiyorlar zaten.
öğlen yediklerim öhü öhü
1 tabak nohutlu, havuçlu pırasa
4 yk kıymalı domatesli makarna
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
biliyorum ekmekle makarna olmuyor ama sadece öğlenleri karbonhidrat alıyorum, akşamları çok hafif geçiştiriyorum.
bide spor yapabilsem
akşam karbo almıyosan gayet dengeli canım 2yk makarna= 1 dilim ekmek yani sen makarnadan 2 dilim ekmek yemişsin 1 dilim öyle yemişsin etti 3 sabahta 1 dilim ekmek yediysen 4 dilim hakkımız var tamamlamışsın kilona görede 4 dilimden fazla yememen lazım
afiyet olsun
diyet bisküvileri ara öğün olarak 3 adet yiyebilirsin sen kahvaltıda 1 dilim ekmek ye ki bağırsakların çalışsınay dosbacım bu bilgi çok iyi oldu, çok sağol. sabah 1 paket etiform yemiştim oda 1 dilim ekmek yapar heralde. bu akşam zeytinyağlı taze fasülye ve ayran düşünüyorum. eğer doymazsam bir süre sonra meyve yicem.:86:
inşallah canım sizler daha iyi verirsiniz havalar güzel yürüyüşler vs ile desteklerseniz erir gider birşey kalmaz.sakız ben çok çignerim gün boyu geceye kadar hep çignerim ve gıdığım eridi diyebilirim çok iyi geliyor gıdışaayyıldızlım inş bebeğine kavuşursun. zayıflama açısından darısı başımıza
emwa öğle yemeği olarak menün hoşuma gitmedi ama sen yicek bişi bulamıyorsun oralarda galiba. pilavı az ye ne diyim. ayran güzel.
sabahtan beri sakız çiğniyorum, çenem yorulsunda yemek yemim diye
hayatım tam alıntı ile cevap ver kısmının yanında + işaretine bas cevap vermek istediğin konuşmalara son konuya cevap ver diyince oseçtiklerin sıralanıyor sonra QUOTE yazısının arkalarına vericen cevapları yazıyorsun zamanla ögrenirsin.herkese yorum yazmak istiyorum ama aynı yazmada alıntıları nasıl ekleyip ekleyip yazıyorsnuz çözemiyorum yardımmmm
canım iyi etmişsin dediğin gibi sen okuldayken tost vs olur ancak hafif kaşarlı tostlada geçirebilirsin ögleyi mesela.elma güzel olmuş ,armut ve portakalda olabilir değişiklikl olarak.burcum sen benim en büyük desteğim oldun bu işte. sen demesen yeme ben yicem.
iyi ki varsın
sabah sarmaları yemedim senin için. şimdi de pilavı yemiyim diyorum.
sen çok şanslısın yemek konusunda. bizim de yemek çıksa okulda ne olurdu ki
arkadaş pazara gitti bana da 1 kılo elma aldı. onlarla mı geçiştirsem ki?
selam canım evine dönmen iyi olmuş bu hafta daha güzel olcak senin için eminim .sabah ögle ve akşamı gün sonunda tam yazınca bakarım tek tek aklımda kalmıyor sabah ne yemiştin diye dönemedim geriye ama moral olarak daha iyisin inşallah vericen balım senselam kızlar
bayağı kalabalık ve güzel bi takım olmuşuz
ara olarak 3 hurma yedim
çok acıkmışım öğle yemeğini ikiye bölmeyi düşünüyorum bakalım
şimdi bi çorba içeyim sonra yemek yapacağım
evet 1.8 kilo darısı bizeee olsun inşallah .şişliklerinde gitmiş bu hafta 70 kilo küsür olsanda sonraki hafta 69 küsürleri görceksin inanıyorum sana .neysecim yok canım kilom 71.2 yani doğru geçmişsin...ben geldiğimde 73.2 idim ama size sölemedim...ödem olduğunu biliyordum...
bu hafta daha azimli olursam 70in altını görmek istiyorum
nohut tahıl grubuna girmiyor mu kızlar ben tam olarak gruplamayı bilmiyorum ama nohutta karbonhidrat oluyo demi,makarna ve ekmek , ama ne güzel tarafı akşam değil ögle vaktine gelmiş olması akşam da kahvaltı yap bacımöğlen yediklerim öhü öhü
1 tabak nohutlu, havuçlu pırasa
4 yk kıymalı domatesli makarna
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
biliyorum ekmekle makarna olmuyor ama sadece öğlenleri karbonhidrat alıyorum, akşamları çok hafif geçiştiriyorum.
bide spor yapabilsem
diyet bisküvileri ara öğün olarak 3 adet yiyebilirsin sen kahvaltıda 1 dilim ekmek ye ki bağırsakların çalışsın
akşamda kesinlikle çok uzun süre aç kalma...menün çoook güzel
meyve yemelisin ama adetine dikkat et
eğer çok aç kalırsanda yatmadan yarım saat önce 1 çay bardağı yarım yağlı süt içebilirsin tarçın ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?