Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydııııınnnn
diyetime tam anlamıyla pazartesi başladım aslında sevmiyorum :)) pazar evime döndüğümde inanılmaz bi rakam gördüm ve size söleyemedim çnk ödemi vardı biliyorum
zaten geçen haftada kilo aldığım için yüzüm kalmamıştı...bugün itibari ile ödemim gitmiş hatta birazda kilo vermişim 2kilo eksik görüyorum yaniii
kilom 71.2

yumrutadan korkmayın
tamam her gün çok olabilir ama haftada 2 deselerde 3 tane tüketmek lazım diye düşünüyorum :))
sabah menüm
1 yumurta :))
1tk bal
1 dilim ekmek
1 bardak greyfurt suyu
şimdide yeşil çay içeceğim inş.

günaydınn kızlarr aramıza yeni katılan arklar hoşgeldinizzz

dün işyerinde giremedimm akşamda menümü yazıyodum hopp elektrik gitti yapılcak işmi gece vakti yaaa nasıl sinir oldumm

dünkü menüm sabah köncesi 3 günkurusu 2 bardak su
sabah 1kase sebze çorbası 1dilim ekmek
arada yeşilçay 1dilim kızarmış ekmek
öğlen biraz abarttım heralde 4yk pilavv4yk kabak yemeği 1 yk et kavurması yanında salata
arada 2yk salata 2 günkurusu
akşam 2yk pilav 2yk kabak

2lt su içildiii

ve bu sabahki kilom 68.7400gr vermişim almadığım için çok sevindim bide üstüne kilo vermişimmmmm

günaydın kızlar geçiş okadar çpok birikmiş kı okuyamadım :))
kılom 55.2 adetım yaklasıyo ellerim şiş benım yaw
dünkü menumu yazayım hemen

sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 dilim ekmek yarım kk helva
öğle 1 peynirli pide salata
ara : 1 çay tabağı leblebi kuru üzüm (sonuydu bitti )
akşam 1 servis kaşığı barbunya salata
akşam kek yaptım ama yemedim bu sabah kahvaltıda 2 minik dilim yedim

** 13 .TAKIM 200. ETAP **

Ayyildizim ( 56.7 / / / 0.%)
dombili85 ( 67.6 / / / %)
dosba ( 71.9 / 71.2 / 0.7 / 0.97%)
_ferdici_ ( 69.1 / 68.7 / 0.4 / 0.58%)
neyneyse ( 64.0 / 62.2 / 1.8 / 2.81%)
seyyah2806 ( 55.2 / 55.2 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 64.1 / / / %)
vintage ( 64.8 / 6 / / %)
plasticwoman (77 / / / % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 590.4 / / /%)

isim (geçen haf. kilo / bu hafta kilo / aradaki fark / yüzde)

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşlar için hoşbuldum diyorum, teşekkür ederim. çok sıcak bir grupmuş bu hemen bağrınıza bastınız. siz hayır duaları ediyorum gerçekten motive olabildiğim için. e hayırlı cumalarda diyim bari

gece yazdıklarınızı okudum tavsiyeler içinde teşekkürler.

Alkol konusunda dediğim gibi pazardan sonra yok.

Akşam yediklerime gelince 1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt, çeyrek demet maydonoz ve roka yedim. yemekten 1 saat sonra 2 fincan şekersiz açık çay içtim. çaya aşığım çok severim içmeyi.

Birazdan kahvaltımı yapıcam, 1 fincan şekersiz çay , 1 paket diyet bisküvisi ve 1 parça yağsız peynir.

sabah aç karınla tartıldım 64,7 kg yim. çizelgemi yapmaya başlıyorum

Günaydın kızlar kalktığım gibi tartıldım regl dönemimdeyim şişkinliğim çok fazla ama tartıda tamı tamına 75 i gördüm yarımsız buçuksuz sadece 75 yazdı inanamadım halbuki heryerim şiş ..
başlangıç kilom 80
şimdi 75..
7 günde tam 5 kilo gitmiş rüya gibi

Son düzenleme:
Kızlar Günaydınnn
Sabah tartıldım 64 kg çıktım.. aslında 2 haftada 2 kilo verdim sayılır.. her hafta bir kilo versem 8 haftam var 8 kilo

kızlar günaydın 200 gram vermişim ben spor yapmayınca istersem 1 hafta yemek yemıyım kılo veremıyorum anladım bı ara yıne böyle olmuştu şok diyetle vucudu şaşırtmışdım sonra devam etmişdim pazartesi elma diyetıne başlıyım ben 1 hafta ıyı gelıcek kılo veren herkesi kutlarım

günaydın herkese sabah tartıldım bugünkü kilom 109.1 başlangıç kilom 110.8 iyi olduğunu düşünüyorum sabah menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su içtim şimdi öğrencilerimle kahvaltıya oturacağım herkese kolay gelsin şimdilik görüşmek üzere

Bebeklerim canımlarım bende tam 80 kilo çıktım. Gelecek hafta inşallah bende sizler gibi güzel güzel kilolar vericem. Ay çok süper hissediyorum.Hemen kilo çizelgemi yapıcam.Günlüğümde diyet listemi paylaşıcam sonra size dönücem güzellikler

fıstıklar arkadaşınız bu sabah itibari ile 55.4 kg....

haftaya daha başarılı bir rakam yazacağım inşallah.

sabah kahvaltım:

1 bardak limonlu ılık su
2dlm peynir,
1 küçük domates,
yarım dilim kepek ekmeği,
2 zeytin
2 dilim sucuk ( bu konuda eşim çok baskı yaptı dayanamadım):26:

şimdi okuldayım ve kermes var. her salı her cuma okulumuzda kermes yapıyoruz. ve ben kermes sorumlusu öğretmenim. kızlar yardımmmmm

az önce kermesten alış veriş yaptım ama arkadaşlara aldım ben yemedim.

sizce ara öğünüm sarma olsun mu?

inanamıyorum ve tebrik ediyorum. bu süper bir haber:)

darısı başımıza

** 13 .TAKIM 200. ETAP **

Ayyildizim ( 56.7 / / / 0.%)
dombili85 ( 67.6 / / / %)
dosba ( 71.9 / 71.2 / 0.7 / 0.97%)
_ferdici_ ( 69.1 / 68.7 / 0.4 / 0.58%)
neyneyse ( 64.0 / 62.2 / 1.8 / 2.81%)
seyyah2806 ( 55.2 / 55.2 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 64.1 / 63.1 / 1.0 / 1.56%)
vintage ( 64.8 / 64.0 / 0.8 / 1.23%)
plasticwoman (77 / 76.8 / 0.2 / 0.26% )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 590.4 / / /%)

isim (geçen haf. kilo / bu hafta kilo / aradaki fark / yüzde)

Günaydın şekerim. kahvaltın iyi bir menü olmuş (sucuklar dışında, bende çok severim ama yemicem diyet süresince)

kermeste sana kolaylıklar diliyorum. bence sarma uygun değil çünkü içinde pirinç ve yağ var. çok az ye isersen yoğurt ile telafi et. biraz vermişsin tebrik ederim.

benimde kahvaltım bitti, şansıma bu ara çok tok hissediyorum kendimi

canım, senin kilon tam olarak kaç? 76.8 mi yani?

günaydınnnnn şekercim nasılsın bu sabah? seni çok enerjik çok motive gördüm.

güzel ve sade kahvaltı sende canımcım. ben hala tam irade ile görev başında değilim.

öğretmenler odasında oturuyorum. tavsiyen üzerine sarmayı yemeyeceğim. İRADE

Kermeste de hiç sağlıklı bir ürün yok ki:2:

ara öğün ne düşünüyorsun tatlım ben de sana eşlik edeyim:)

haklısın hayatım kesmeste ki gıdalar sana yaramaz. iradeni takdir ettim. ara öğün canım istemeyecek gibi, dediğim gibi bir tokluk var. ama sana tavsiyem bir elma olabilir.

ben işyerime hergün neredeyse 1 kg meyve sebze ile geliyorum ve acıktıkça yiyorum. eşimde yağlı poğaça yemesin diye ona kepekli ekmekten sandviç yapıyorum ve beslenme çantası hazırlıyorum ona daha çok meyve koyuyorum. çok yoğun olduğu için bazen öğle yemeyi yemiyor. ne koymuşsam onu yiyormuş.

şekerim hırslanmak için bikinimi boy aynama asmayı düşünüyorum. içinde mükemmel görünme hayalim ile abur cubur yeme isteğimi öldüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…