Günaydın kızlar kalktığım gibi tartıldım regl dönemimdeyim şişkinliğim çok fazla ama tartıda tamı tamına 75 i gördüm yarımsız buçuksuz sadece 75 yazdı inanamadım halbuki heryerim şiş ..
başlangıç kilom 80
şimdi 75..
7 günde tam 5 kilo gitmiş rüya gibi
fıstıklar arkadaşınız bu sabah itibari ile 55.4 kg....
haftaya daha başarılı bir rakam yazacağım inşallah.
sabah kahvaltım:
1 bardak limonlu ılık su
2dlm peynir,
1 küçük domates,
yarım dilim kepek ekmeği,
2 zeytin
2 dilim sucuk ( bu konuda eşim çok baskı yaptı dayanamadım):26:
şimdi okuldayım ve kermes var. her salı her cuma okulumuzda kermes yapıyoruz. ve ben kermes sorumlusu öğretmenim. kızlar yardımmmmm
az önce kermesten alış veriş yaptım ama arkadaşlara aldım ben yemedim.
sizce ara öğünüm sarma olsun mu?
canım, senin kilon tam olarak kaç? 76.8 mi yani?kızlar günaydın 200 gram vermişim ben spor yapmayınca istersem 1 hafta yemek yemıyım kılo veremıyorum anladımbı ara yıne böyle olmuştu şok diyetle vucudu şaşırtmışdım sonra devam etmişdim pazartesi elma diyetıne başlıyım ben 1 hafta ıyı gelıcek kılo veren herkesi kutlarım
öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşlar için hoşbuldum diyorum, teşekkür ederim. çok sıcak bir grupmuş bu hemen bağrınıza bastınız. siz hayır duaları ediyorum gerçekten motive olabildiğim için. e hayırlı cumalarda diyim bari
gece yazdıklarınızı okudum tavsiyeler içinde teşekkürler.
Alkol konusunda dediğim gibi pazardan sonra yok.
Akşam yediklerime gelince 1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt, çeyrek demet maydonoz ve roka yedim. yemekten 1 saat sonra 2 fincan şekersiz açık çay içtim. çaya aşığım çok severim içmeyi.
Birazdan kahvaltımı yapıcam, 1 fincan şekersiz çay , 1 paket diyet bisküvisi ve 1 parça yağsız peynir.
sabah aç karınla tartıldım 64,7 kg yim. çizelgemi yapmaya başlıyorum
Günaydın şekerim. kahvaltın iyi bir menü olmuş (sucuklar dışında, bende çok severim ama yemicem diyet süresince)
kermeste sana kolaylıklar diliyorum. bence sarma uygun değil çünkü içinde pirinç ve yağ var. çok az ye isersen yoğurt ile telafi et. biraz vermişsin tebrik ederim.
benimde kahvaltım bitti, şansıma bu ara çok tok hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?