biraz önce 1 kase yaklaşık 4 yk yoğurt yedim içine pul biberrtadıı baya hoşuma gitti sade olsa tek başına yiyemezdim ekmek falan olurdu sevdim bunu bennn
slm herkese bende geçen haftadan beri rejimdeyim yediklerinize baktımda ben çok az yiyorum acaba sorun olurmu?
bende ilk defa denedim dosbam hoş hoşuma gittiiafiyet olsun canım
aslında bende seviyorum ama bu aralar ihmal ettim
pul biber ve kuru nane çok yakışıyor benim dytsyn öle veriyordu
balımm dosbama katılıyorum az yemek metabolizmayı yavaşlatıyoslm herkese bende geçen haftadan beri rejimdeyim yediklerinize baktımda ben çok az yiyorum acaba sorun olurmu?
az yemek metabolizmayı yavaşlatır... 6 öğün yemek lazım
bi de yediklerinin kalorisi önemli...mesela bi gün içinde yediklerini yaz yardımcı olmaya çalışalım
çok az yersen de bi süre sonra hiç kilo veremezsin ve ksa kaybın olur( mazallah
ballı sirkeli su 2bardak ılık su kahvaltıda bol maydonoz bir domates bir salatalıkara elma öğlen yağsız az tuzlu makarna(haşlama) ara 3k bol acılı yoğurt akşam ara ara 3elma.her gün 3litre su en az1saat yürüyüş.
kilom 90 yaşım 29canım benim eğer böle besleniyorsan ilerde problemlerin ortaya çıkar
çookkk az yiyorsun
bence ekmek yok ve hiç protein yok
protein olmazsa kasların erir
makarnadan başka hiç bişi yemiyosun tansiyonun ne durumda
bi de çok merak ettim kaç kilosun ve yaşın kaç
altın çilek bu ara çok popüler, fiyatının fırlaması bayağı normal sanırım. alternatif şeyler deneyebilirsin bence de canım.dün aktara gittim bahar geldi ya altın çileğin kilosu 80 lira olmuş(
bi arkadaş ayda 4 kilo verdim diyo...tabii diyete destek olarak düşünmek lazım
daha öğle yemeğimi yemedim kuaföre gideceğim yürüyerek gitmeyi planlıyorum en az 45dk yürüyeceğim demektir bu... bugünü hafif atlatmak istiyoruuummmm
canım, kurabiyenin katılıkla ilgisi yok. diyet yaparken ilk 1-2 hafta çok önemlidir. vücuduna bir değişiklik içerisinde olduğunu anlatman lazım. daha dün 1 bugün 2 bakıyorum orda kurabiye sırıtıyor. diyetini oturttuğun zaman tabiki yiyebilirsin miktarına dikkat ederek. zaten sadece kurabiye ile kalmadığını günün devamında okudum. mesele kurabiye değil işte, kurabiyenin açtığı kapılar var.23 nisan hazırlıklarını severim aama bu sene 4. sınıf olduk ve velilerim kıyafet aldırmak istemediler. bu sefer de kıyafetsiz oynanacak oyun bana pek anlamlı gelmedi. müdür de sen de katılmayacaksan 23 nisana okulumuzu kim temsil edecek baskısı yaptı geçenlerde sağolsun. kızlar diyetimize sadık kalmaya çalışıyorum sizin de desteğinizle. arada kurabiye bir çay kaşığı pekmez falan oluyor ama bilmiyorum daha katısını yapabilir miyim şu an.
semizi hazırlayamadım, uyuyakalmışım.:97:benim semiz yarına kaldı yani.semizciler naber
öğle yemeğim
1 tabak semiz otu salatası yoğurtlu (pul biberli)
1 dilkim tam tahıllı ekmek
yarım tabak ıspanak ( o da şansıma vardı okulda)
sabahki aram yeşil çaydı. 2.30da tenefüste elmamı yerim.
4.30da bir ara daha yaparım ben kızlar. yoksa yemeğe kadar deliriyorum açlıktan.
kızlar hepinizin yazdıklarınızı okuyorum ama yorum yapacak kadar halim olmuyor kusura bakmayın. şunu bilin ki yanınızdayım. sizinleyim en azından gözlerim ekranda
afiyet olsun canımöğle yemeğim 4yk sebze 3yk yoğurtlu semizotu 1 dilim ekmek
inşallah deniz tuzu faydalı olur canım. ödeme faydası olduğunu ben bilmiyordum.:44:vintage canım seninde canını çektirdik çok faydalı seviyormuşsunda hemen alıver :))
altın çilek gibi yardımcılara ihtiyaç duyuyorum canım tiroidim var ben her hafta kolayca kilo veremiyorum( kuru erik vb şeyler de ara öğünlerde tüketiyorum ama çok pahalı geldi bu ay başka yardımcıları deneyeceğim
mesela ödem problemimi çözmek için doğal deniz tuzu aldım dün...en azından ödemden kurtulsam moralim düzelecek
aileye bak 12'de paşa kahvaltısı yapıyorlar:97:keyfiniz bol olsun:)saat 12 bucukta yaptık eşimle ,hasta bey enes kreşten gelinceye kadar yatıyoruz bende hasta gibi öyle bir uykum oluyoenes gelicek olmasa yatar uyuruz sanırım neyse menümü yazım
3 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde beyaz ekmeğin içine 1 kk kadar peynir,3 dilim ince sucuk,2 dilim domates üstüne yanmasın diye çok az yağ ile tost yaptım .yarım bardak sekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
şimdi ara yapıcam
kızlar ben silah almaya gidiyorum. şirketi tarayacam. arsız aşçı yedirdi bana pilavı yaaaaaaa. sabah patronda tost yedirdi offfffffff. arkadaşlarımda destek olmuyor. hepsini öldürecem.
elbise gerçekten çok hoş. inşallah içine girersin eylülde canım. ben yapamayacağın bir şey olmadığını düşünüyorum. azimli gidersen olur.kızlar ben puanlama yapıcam yarından ıtıbaren 40-50 puan kılo verme 50-70 puan kıloyu koruma 70 puan ustu kılo alma imiş liste var ona uyucam
birde eylulde doğum günüm var ve doğum günümde aşağıdaki elbisenin s bedenini giycem siparişini vericem bu hafta :)
sabah 06:30'da kalkcam nivea body yapıcam cumadan itibaren 47 dakika suruyor sonra duşumu alcam işin yolunu tutcam sıkı bır kampa giriyorum akşamda en geç 22:30'da yatakda olcam düzenli hayat madem istiyorum o elbiseyi yapcaz :) spordan geliş saatimi ona göre ayarlıycam saat 22:00'da çıksam salondan yarım saatde evde olurum direk yatarım daha iyi yemek yemem hemde çok acıkıyorum salondan gelince
Eki Görüntüle 172782
Allahım kendime hakim olamıyorum.. krize girdim galiba.. öğlen yemekte kuru fasülye ve salata ve yoğurt yedim...13:00 de maden suyu içtim saat 14:30 da elma yedim... kendimi frenleyemedim :83: gittim geldim yedim 1 paket susamlı çubuğu.. sonra da küçük bir çikolata sonrasında bir kutu kakoulu süt içtim... vicdanım çok sızlıyor neden böle olduçok kötü hissediyorum kendimi
canım, sen de niye üşeniyorsun. ara öğünlerimiz önemli. aç kalmadan zayıflıyoruz. 2 dk kes gel derim, bidahaki sefere.bende açıktım valla, kız vintage aklıma soktun abur cuburları :44: elma yemek istiyorum ama yan tarafta toplantı var, şapur şupur yersem dikkatler bana döner. nasıl yapsam,:26: öşeniyorum mutfağa gidip kesmeye, yani sporda sayılmaz zaten şurası. boşver yemeyim
bu gün kötü bir gün geçiriyorum. 2.30da elmamı yedim ara öğün ohhh afiyet olsun diceksiniz. eve geldim duş aldım şimdi. karnım acıktı ve ben ne yaptımmmmm
dedesinin oğluşuma aldığı çikolatayı yedimhemde sizin yorumlarınızı okurken. şimdi kendimi iğrenç hissediyorum. sonra dedişko geldi ve eşime sen mi yedin burda duran çikoyu dedi
öldür beni burcu kurtulalım benden ve içimdeki tatlı canavarından.
başım hala çok ağrıyor
kaçamak 1 kavurma
kaçamak 2 hatırlamıyorum
kaçamak 3 2 kurabiye kaçamak dört ÇİKOLATA
atın beni denizlereeeeee:95:
şampiyon oldum kaçamak şampiyonu
kaptan ödülümü bi ara taktim edersin:82::84:
bir de sen kaçırırsan ben de kaptanlıktan istifa edicem ona göre.hehe benimde gözüm dönüyoo hepinizi yicemm o olcakkdurun kızlar yaa napıyonuzz karnım acıktı kayısımda bittiii o insanın tatlı isteğini geçiriyoo tawsiye ediyom karnım ağrıyoo yorgunumm ağlamakk istiyomm vücuttaa şiştii biri beni dövsünde insin şişimmm canım hiç bişi istemiyo yaa şunu yim diyom tam ağzıma götürcem yok vazgeçiyom
canım, takımda değiliz diye bir şey yok. siz listede değilsiniz ama takımdasınız. deneme süresindesiniz. deneme sürecindeki performasınız listede olup olamayacağınızı belirleyecek. ayrıca bu cuma aranızdan 2 kişiyi listeye almayı düşünüyordum. kimlerin olacağı süpriz olsun.kızım emwa biz takımda değiliz aloo. 2 hafta deneyecekler bizi, sen bu kaçamaklara devam edersen zaten giremezsinsen benim kocişi tanımıyon galiba, bin dereden su getirecek çıkmayalım diye
ne yaparsan yap ben senden memnunum, herşeye rağmen iyiki eşleştik
bye bye canım. iyi akşamlar.ben çıkıyorum, kimse kontrolünü kaybetmesin, tamam mı , byeeeeee
canım, takımda değiliz diye bir şey yok. siz listede değilsiniz ama takımdasınız. deneme süresindesiniz. deneme sürecindeki performasınız listede olup olamayacağınızı belirleyecek. ayrıca bu cuma aranızdan 2 kişiyi listeye almayı düşünüyordum. kimlerin olacağı süpriz olsun.burcum kankam biliyom takımda olmadığımızı ama ben kendimi çok kaptırdım sanki hep takımdaymışız gibi geliyo. olsun biz takımda olmasak da sen bizi temsil et. sana iyi akşamlar kocişle. benim kociş şu anda uyuyor
çok güzel.bugünkü menüm :
sabah:elma sirkesi bal su
kahwaltı:iki dilim ekmek,peynir,zeytn,domates salatalık sekersiz cay
ara yiemedm
öglen:corba,barbunya,pilav
ara:cilekli soda,5 badem
aksam daha yeemedm
iyi akşamlar canım.kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben çıkıyorum. muhtemelen bu akşam girmem bir daha .
kayınvalidemleri eşim götürecek garaja arabaları saat 10da. o saate kadar onlarla ilgilenirim. sonra da eşimle
afiyet olsunbiraz önce 1 kase yaklaşık 4 yk yoğurt yedim içine pul biberrtadıı baya hoşuma gitti sade olsa tek başına yiyemezdim ekmek falan olurdu sevdim bunu bennn
çok güzel, maşallah.bugün ki menüm
sabah yurmuta ve bol yeşillikle 1 dilimden biraz fazla ekmek
ara greyfurt suyu
öğle 4yk sebze 3yk semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 hurma
ara minicik yufka ekmeğin içinde az peynir bol yeşillik
akşam 6yk sebze 3yk semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
bundan sonra ki arada meyve suyu olur belki birazcıkta çilek
bugün gayet iyiydi ama yarın günüm var(
hava öğlen iyi gibiydi de sonra baktım epey soğumuş. yarın yetişecek mi kuaförün? gün sende mi başkasında mı olacak?bu arada gün içinde yeşil çayımı ve bitki çayımı içtim
su bugün fena değildi
sadece hava çok soğuk yürüyüşe gitmedim( kuaförümde yarına kaldı
çok az olmuş canım. aç kalarak zayıflanabilir tabi ama kalıcı olmaz. burda biz kilo vermeyi bir yaşam biçimi gibi düşünüyoruz.ballı sirkeli su 2bardak ılık su kahvaltıda bol maydonoz bir domates bir salatalıkara elma öğlen yağsız az tuzlu makarna(haşlama) ara 3k bol acılı yoğurt akşam ara ara 3elma.her gün 3litre su en az1saat yürüyüş.
18 günde dramatik bir kilo vermeyi bekleme bence. sözden ziyade sen düğüne endeksli bir diyet yapabilirsin. bu arada boyun kaç, kaç kilosun?merhaba kızlar bende bu kilo konusunda dertliyim sözüm olucak 18 gün kaldı ama ben daha bi 3 kilo bile veremedim o derece diyet listesi bugüne kadar planlı olrak uygulayabilen birisi değilim nasıl kilo vericem neler yapıyosunuz ne yaparsam kilo veririm
yaşın kilo vermek için gayet müsait. dengeli bir beslenme ve bol sporla gitmeyecek kilon yok.kilom 90 yaşım 29
canım, senin güzel menülerin var. paylaşımın pek yok. bu durumda seni listeye alamayacağım ama liste dışı paylaşımlarına lütfen devam et.Herkese iyi akşamlar..
listemi yazacağım hemen çok giremiyorum maalesef ama diyet ve egzersize hep devam..
sabah
bir kase kelloggs
ara 2 badem
öğlen
bezelye ve dereotlu tavuklu salata
ara
bir limon lifli bisküvi
4 çatal pazı kavurma
akşam
bir kase kelloggs...
2 saat aletli spor
ve birazdan leslie yürüyüş yapacağım 3 mil ...
acaba leslie yle kaç kalori yakıyoruz ortalama bileniniz varmı
zaten aramıza katılmak için cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler başlığına yazman lazım. seni takım kaptanları davet ediyor ve ona göre bir takıma dahil oluyorsun. ben, şimdilik menü paylaşımı yapabileceğini belirttim sadece.o kadar kötü durumdaydımki kilolarımdan dolayı psikolojik olarak aranıza da katılmak istiyorum,ama 1 ay bu menüyü değiştiremem.
afiyet olsun
çok güzel, maşallah.
yarın günün varsa durum sakatertesi gün de tartılma günü. en az hasarla atlatırsın inşallah.
hava öğlen iyi gibiydi de sonra baktım epey soğumuş. yarın yetişecek mi kuaförün? gün sende mi başkasında mı olacak?
ankara da hava yagmurluuuu
çok az olmuş canım. aç kalarak zayıflanabilir tabi ama kalıcı olmaz. burda biz kilo vermeyi bir yaşam biçimi gibi düşünüyoruz.
bizimle menülerini paylaşabilirsin. naçizane yorum yaparız. bizim menülerimizi de takip edebilirsin. fikir verir.
benimde bütün bedenim yeni yasam tarzıma aloısmaya claısıor cok heyecanlı
18 günde dramatik bir kilo vermeyi bekleme bence. sözden ziyade sen düğüne endeksli bir diyet yapabilirsin. bu arada boyun kaç, kaç kilosun?
yaşın kilo vermek için gayet müsait. dengeli bir beslenme ve bol sporla gitmeyecek kilon yok.
canım, senin güzel menülerin var. paylaşımın pek yok. bu durumda seni listeye alamayacağım ama liste dışı paylaşımlarına lütfen devam et.
leslie ile ortalama 350-400 kalori falan yazmıştı poly isimli arkadaş. tabi kaç mil yaptığına göre daha az veya daha çok olabilir.
ayyyy cok heyecanlandım inş benimdirburcum, emvacım, yağmurcini ve divam,
deneme sürenizin 2 hafta olduğunu belirttim ama bu demek değil ki yeterli paylaşım yapanları ve düzenli takıma dahil olanları bu cuma günü listeye almıycam. aramıza katıldığınızdan beri sizleri zaten takip ediyorum. bu cuma günü yüksek ihtimalle 2 arkadaş listeye girecek. 2 isim konusunda karar verdim. düzenli olarak takıma gelen ve paylaşım yapan 2 kişiyi listeye alacağım. isimleri yazmayım süpriz olsun. diğer 2 kişi ise deneme süresine devam edecek. haftaya duruma bakıcaz.
o kadar kötü durumdaydımki kilolarımdan dolayı psikolojik olarak aranıza da katılmak istiyorum,ama 1 ay bu menüyü değiştiremem.
yogurt pul biberi ben de denedm pek sewmedm yawww ama alısırımbiraz önce 1 kase yaklaşık 4 yk yoğurt yedim içine pul biberrtadıı baya hoşuma gitti sade olsa tek başına yiyemezdim ekmek falan olurdu sevdim bunu bennn
greyfurt aldım bende bugün dün demistim yaaa alısweris yaptım hep meywe sebze ayy ne kadar saglıklı beslenioruzbugün ki menüm
sabah yurmuta ve bol yeşillikle 1 dilimden biraz fazla ekmek
ara greyfurt suyu
öğle 4yk sebze 3yk semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 hurma
ara minicik yufka ekmeğin içinde az peynir bol yeşillik
akşam 6yk sebze 3yk semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
bundan sonra ki arada meyve suyu olur belki birazcıkta çilek
bugün gayet iyiydi ama yarın günüm var(
merhaba kızlar bende bu kilo konusunda dertliyim sözüm olucak 18 gün kaldı ama ben daha bi 3 kilo bile veremedim o derece diyet listesi bugüne kadar planlı olrak uygulayabilen birisi değilim nasıl kilo vericem neler yapıyosunuz ne yaparsam kilo veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?