güanydın.
benim günüm hiç aydın değil.oğlum geceden beri ateşli. dünde tadı tuzu kaçtı birden...(.kahvaltı sonrası doktora götüreceğim..canım sıkkın kız hasta oğlan hasta sabaha kadar nöbet tuttum yine..moralim sıfır..bizde hala kombi yanıyor gece gündüz ..hergün değişik beslemeye çalşıyorum ama olmuyor hep hasta oluyorlar..oğlana kız bulaştıryor gerçi ama çok yoruldum ya..diyeimi bozmadım ama..sadece sproma engel olunuyor.malum gece ayakta geçrince taaktim olmuyor..
dünkü menü hemen yazayım kuzucukalrımı doyurmaya çalışp doktara gideceğim..
bu arada Bu gün evlilik yıldönümüm..10 .yıla giriyoruz maşallah..akşamada misafirlerim var..bişey yapamayabilirz..nasıl birgün anlamdım ya neyseeeeeeeeeeeee
6 nisan menü..
sabah aynı..2 bardakçık su
kahvaltı
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
yarım yeşil biber..
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği.
greyfurt suyu..
ara
yeşil elma..
öğle
yarım kase tavuklu çorba..
yarım lavaşa tavuk döner..
salata
ayran
ara
türk kahvesi
akşam
2 kaşık yağsız makarna..
üzerine kıymalı domatesli 2 kaşık sos..
ve salata..
yatmadan
çay bardağı süt..
güanydın.
benim günüm hiç aydın değil.oğlum geceden beri ateşli. dünde tadı tuzu kaçtı birden...(.kahvaltı sonrası doktora götüreceğim..canım sıkkın kız hasta oğlan hasta sabaha kadar nöbet tuttum yine..moralim sıfır..bizde hala kombi yanıyor gece gündüz ..hergün değişik beslemeye çalşıyorum ama olmuyor hep hasta oluyorlar..oğlana kız bulaştıryor gerçi ama çok yoruldum ya..diyeimi bozmadım ama..sadece sproma engel olunuyor.malum gece ayakta geçrince taaktim olmuyor..
bu arada Bu gün evlilik yıldönümüm..10 .yıla giriyoruz maşallah..akşamada misafirlerim var..bişey yapamayabilirz..nasıl birgün anlamdım ya neyseeeeeeeeeeeee
6 nisan menü..
kahvaltı
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
yarım yeşil biber..
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği.
greyfurt suyu..
ara
yeşil elma..
öğle
salata
ayran
ara
türk kahvesi
akşam
2 kaşık yağsız makarna..
ve salata..
yatmadan
çay bardağı süt..
günaydınn fıstığım afiyet olsunn kuzummgünaydıııınnnn
güzel bi kahvaltı yaptım şimdi de kuaföre gidiyorum bugün uğrayamam artık sanırım
akşam yediklerimden bahsederiim
görüşmek üzere
çok geçmiş olsunn balımgüanydın.
6 nisan menü..
kahvaltı
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
yarım yeşil biber..
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği.
greyfurt suyu..
ara
yeşil elma..
öğle
salata
ayran
ara
türk kahvesi
akşam
2 kaşık yağsız makarna..
ve salata..
yatmadan
çay bardağı süt..
RABİA kuzum geçmişe şu an bakamıyorum.canım..kafamı rahatlatıp öğleden sonra gelmeye çalışıcağım..hepinizi öpüyorum kaçamksız bir gün diliyorum..:79:
ay sabah sabah güldürdün beni ayool allah da seni güldürsündün gece biraz egzersiz yaptım ve kendimi çok iyi hissettim. sabahları eşim işe gittikten sonra bana kalan yarım saati uyumak yerine egzersiz yaparak geçirmeye karar verdim. bu sabah egzersiz için tv de bişiler var mı diye baktım. şansıma tam saat 6:30 da plates programı buldum. başladım yapmaya, eşimde tam çıkarken beni gördü " sen spor mu yapıyorsun ? dur bende sana bakayım" dedi. konsantrasyonumu bozmasın diye git dedim ama gitmedi. ben tv de gördüğüm hareketleri yaptıkça oda bana talimatlar vermeye başladı. yok seninki onların kine benzemiyor, yok sen dizlerini kırıyorsun falan filan. hiç konsantre olamadım. sporum bitmeyene kadar da gitmedi yaaaa :84:
bu arada eşimin selülit kremi almam konusunda ki ısrarının sebebini öğrendim. ağzından kaçırdı. meğer aldığım kremi oda göbeğine sürmek istiyormuş, zayıflasın diye
günaydın kızlar:79:
dün gece biraz egzersiz yaptım ve kendimi çok iyi hissettim. sabahları eşim işe gittikten sonra bana kalan yarım saati uyumak yerine egzersiz yaparak geçirmeye karar verdim. bu sabah egzersiz için tv de bişiler var mı diye baktım. şansıma tam saat 6:30 da plates programı buldum. başladım yapmaya, eşimde tam çıkarken beni gördü " sen spor mu yapıyorsun ? dur bende sana bakayım" dedi. konsantrasyonumu bozmasın diye git dedim ama gitmedi. ben tv de gördüğüm hareketleri yaptıkça oda bana talimatlar vermeye başladı. yok seninki onların kine benzemiyor, yok sen dizlerini kırıyorsun falan filan. hiç konsantre olamadım. sporum bitmeyene kadar da gitmedi yaaaa :84:
bu arada eşimin selülit kremi almam konusunda ki ısrarının sebebini öğrendim. ağzından kaçırdı. meğer aldığım kremi oda göbeğine sürmek istiyormuş, zayıflasın diye
burcum, emvacım, yağmurcini ve divam,
deneme sürenizin 2 hafta olduğunu belirttim ama bu demek değil ki yeterli paylaşım yapanları ve düzenli takıma dahil olanları bu cuma günü listeye almıycam. aramıza katıldığınızdan beri sizleri zaten takip ediyorum. bu cuma günü yüksek ihtimalle 2 arkadaş listeye girecek. 2 isim konusunda karar verdim. düzenli olarak takıma gelen ve paylaşım yapan 2 kişiyi listeye alacağım. isimleri yazmayım süpriz olsun. diğer 2 kişi ise deneme süresine devam edecek. haftaya duruma bakıcaz.
hoşbuldum canikom. seninde güzelmiş menün. şekerim bugün benim elimde olmayan kaçamaklarım oldu ve cidden sinirlerim bozuldu. neyse akşam geçen sene giydiğim 4 pantolonu denedim anam hiçbirinin düğmeleri kapanmadı:84: 5.yi denemeye cesaret edemedim. tartı umurumda değil, benim hedefim eski kıyafetlerime girmek :86:
bende yatayım bari, bakalım yarın ne maceralar yaşayacağız. kaptanımın dediği gibi diyet konusunda etrafıma cool takılacağım. baktım olmadı nişan alacağım
iyi geceler bebişler, emwaaaaaaa rüyanda kendini 100 kg gör emi
dün gece biraz egzersiz yaptım ve kendimi çok iyi hissettim. sabahları eşim işe gittikten sonra bana kalan yarım saati uyumak yerine egzersiz yaparak geçirmeye karar verdim. bu sabah egzersiz için tv de bişiler var mı diye baktım. şansıma tam saat 6:30 da plates programı buldum. başladım yapmaya, eşimde tam çıkarken beni gördü " sen spor mu yapıyorsun ? dur bende sana bakayım" dedi. konsantrasyonumu bozmasın diye git dedim ama gitmedi. ben tv de gördüğüm hareketleri yaptıkça oda bana talimatlar vermeye başladı. yok seninki onların kine benzemiyor, yok sen dizlerini kırıyorsun falan filan. hiç konsantre olamadım. sporum bitmeyene kadar da gitmedi yaaaa :84:
kızlar dünkü menümü ikindi vaktine kadar paylaşmıştım. kaçamaklarımı tekrar etmemek için yazmıyorum.
akşam yarım tabak yoğurtlu ıspanak
ara 1 kivi
su 2,5 litre
spor yok ama koşturmaca var inşallah işe yarar
bugün çok heyecanlıyım. yarın ne olcak durum yaaa.
kilolar diye başlayan bir beste yapcam neredeyse.
ay sabah sabah güldürdün beni ayool allah da seni güldürsün
sabah spor yapmakla çok iyi yapmışsın.. insan kendini erken kalkınca zaten dinç hissediyor.... ben hafta sonu bazen 12 de kalkıyorum kendime gelemiyorum..
kaptanım alsan da almasan da ben psikolojik olarak bu takımdayım. beni kapıdan kovsan bacadan gircem zaten.
inşallah bütün eski pantolonların bol gelir sana
burcuuu kız sen ne fenasın .... ben de dün gece niye rüyamda 100 kg oldum diyodum:)
çok komik yaa senin eşin demek göbeğine sürcekmiş.
egzersize devam ben de bugün başlıyorum. normal hayata dönüş yaptık çok şükür.
kızlar dünkü menümü ikindi vaktine kadar paylaşmıştım. kaçamaklarımı tekrar etmemek için yazmıyorum.
akşam yarım tabak yoğurtlu ıspanak
ara 1 kivi
su 2,5 litre
spor yok ama koşturmaca var inşallah işe yarar
bugün çok heyecanlıyım. yarın ne olcak durum yaaa.
kilolar diye başlayan bir beste yapcam neredeyse.
Selam canım,kızlar selam herkese
sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 tatlı kaşığı kadar orta yağlı beyaz peynir
Ara : kiraz saplı bitki çayı
Öğlen : mercimek çorbası,tavuk döner (pilavsız),ayran
Akşam : light ton balığı
kız kiloları verince yetenek yarışmalarından birine katılalım senle. sen söle ben çalayım...günaydınn kaptanım. esas duruş
evet şekerim, sabah sporu süper bişi
akşam kaptan açıklamış takımdaymışız, yarışmada değilmişiz. önemli olan takımda olmak
ben yaptım sana beste ;
ben şişko bir kadınımmmmmm
sporumu yapmam tıkınırımmmmmmm
bu göbek kalça ne diyenlereeee
hayat kısa derim fıstığımmmmmmmm
şu anda sınıfta bir curcuna. ders boştu( öğretmenleri gelmedi eşi doğum yaptı da) biz de çocuklarla şu anda 23 nisan için aldırdığım teflerin etrafını rengarenk kurdeleler ile süslüyoruz. bir de kızlara tüylü çırtlak renkli bir toka ve şakira kemeri sipariş verdim. hadi bakalım bu gün keyfim yerinde:80::86:
Selam canım,
gayet başarılı... 10 puan veriyorum..
kiraz sapını duymuştum, ödemi alıyormuş
kızlar selam herkese
sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 tatlı kaşığı kadar orta yağlı beyaz peynir
Ara : kiraz saplı bitki çayı
Öğlen : mercimek çorbası,tavuk döner (pilavsız),ayran
Akşam : light ton balığı
bu arada dediğim diyet burada var zaten burda gördüm
Karbonhidrat Diyeti ve Deneyimlerimiz 'de bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?