Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşım çok geçmiş olsun yavrularına şifa diliyorum. evlilik yıldönümünüzü de kutlarım. daha nice mutlu huzurlu yıllar geçirirsiniz inşallah. bu kadar strese rağmen diyetini bozmadığın içinde tebrik ederim. bazıları örnek alır inşallah

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin, ateş insanı çok korkutuyor
bunca şeye rağmen diyeti bozmamışsın tam gaz yola devam
nice yıllara, bir yastıkta sağlıklı mutlu kocayın işallahh :127:

günaydıııınnnn
güzel bi kahvaltı yaptım şimdi de kuaföre gidiyorum bugün uğrayamam artık sanırım
akşam yediklerimden bahsederiim
görüşmek üzere
günaydınn fıstığım afiyet olsunn kuzumm
çok geçmiş olsunn balım diyetin de güzelll
RABİA kuzum geçmişe şu an bakamıyorum.canım..kafamı rahatlatıp öğleden sonra gelmeye çalışıcağım..hepinizi öpüyorum kaçamksız bir gün diliyorum..:79:

inşş inşşşş balımm:))

hepicinizee günaydınnn

dün gece biraz egzersiz yaptım ve kendimi çok iyi hissettim. sabahları eşim işe gittikten sonra bana kalan yarım saati uyumak yerine egzersiz yaparak geçirmeye karar verdim. bu sabah egzersiz için tv de bişiler var mı diye baktım. şansıma tam saat 6:30 da plates programı buldum. başladım yapmaya, eşimde tam çıkarken beni gördü " sen spor mu yapıyorsun ? dur bende sana bakayım" dedi. konsantrasyonumu bozmasın diye git dedim ama gitmedi. ben tv de gördüğüm hareketleri yaptıkça oda bana talimatlar vermeye başladı. yok seninki onların kine benzemiyor, yok sen dizlerini kırıyorsun falan filan. hiç konsantre olamadım. sporum bitmeyene kadar da gitmedi yaaaa :84:

bu arada eşimin selülit kremi almam konusunda ki ısrarının sebebini öğrendim. ağzından kaçırdı. meğer aldığım kremi oda göbeğine sürmek istiyormuş, zayıflasın diye

ay sabah sabah güldürdün beni ayool allah da seni güldürsün
sabah spor yapmakla çok iyi yapmışsın.. insan kendini erken kalkınca zaten dinç hissediyor.... ben hafta sonu bazen 12 de kalkıyorum kendime gelemiyorum..

:98:heheee
günaydın kızlar:79:

günaydın rabişşşş

kaptanım alsan da almasan da ben psikolojik olarak bu takımdayım. beni kapıdan kovsan bacadan gircem zaten.

inşallah bütün eski pantolonların bol gelir sana

burcuuu kız sen ne fenasın .... ben de dün gece niye rüyamda 100 kg oldum diyodum:)

çok komik yaa senin eşin demek göbeğine sürcekmiş.

egzersize devam ben de bugün başlıyorum. normal hayata dönüş yaptık çok şükür.

kızlar dünkü menümü ikindi vaktine kadar paylaşmıştım. kaçamaklarımı tekrar etmemek için yazmıyorum.
akşam yarım tabak yoğurtlu ıspanak

ara 1 kivi

su 2,5 litre
spor yok ama koşturmaca var inşallah işe yarar

bugün çok heyecanlıyım. yarın ne olcak durum yaaa.

kilolar diye başlayan bir beste yapcam neredeyse.

kahvaltı
limonlu ılık su
2 bardak su
1 saat sonra
domates salatalık
3 zeytin bir çatal ucu peynir
1 dilim ekmek

bu kadar
ara bir çay içtim tenefüste.
şimdi de yeşil çay içmeye gidem barii

kilolaaar... beni benden aldılaaaar... kilolaaar... ah yağlaar erimediniz beni bitirdinizzz..... bak ben yaptım bileee

günaydın kızlar:79:

günaydınn kaptanım. esas duruş

evet şekerim, sabah sporu süper bişi

akşam kaptan açıklamış takımdaymışız, yarışmada değilmişiz. önemli olan takımda olmak

ben yaptım sana beste ;

ben şişko bir kadınımmmmmm
sporumu yapmam tıkınırımmmmmmm
bu göbek kalça ne diyenlereeee
hayat kısa derim fıstığımmmmmmmm

kızlar selam herkese
sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 tatlı kaşığı kadar orta yağlı beyaz peynir
Ara : kiraz saplı bitki çayı
Öğlen : mercimek çorbası,tavuk döner (pilavsız),ayran
Akşam : light ton balığı

bu arada dediğim diyet burada var zaten burda gördüm

Karbonhidrat Diyeti ve Deneyimlerimiz 'de bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Selam canım,
gayet başarılı... 10 puan veriyorum..
kiraz sapını duymuştum, ödemi alıyormuş

kız kiloları verince yetenek yarışmalarından birine katılalım senle. sen söle ben çalayım...

şu anda sınıfta bir curcuna. ders boştu( öğretmenleri gelmedi eşi doğum yaptı da) biz de çocuklarla şu anda 23 nisan için aldırdığım teflerin etrafını rengarenk kurdeleler ile süslüyoruz. bir de kızlara tüylü çırtlak renkli bir toka ve şakira kemeri sipariş verdim. hadi bakalım bu gün keyfim yerinde:80::86:

aman çok şükür keyfin yerindeymiş. aslında o kadar önemli bir iş yapıyorsun ki. hepimiz çocukluğumuzdaki hatıralarla bazen hüzünleniyoruz bazen mutlu oluyoruz. çocukken bizi sevindiren bir olay hayat boyu akıldan çıkmıyor. öğretmen olmamı babam çok istemişti ama ben kendimde o yeteneği görmedim. çabuk sıkılan, hevesi çabuk kaçan bir o kadarda inatçı sabit fikirli karman çorman bir insanım. benim yetiştirdiğim çocuklar canavar olurlardı heralde

ohh maşallahh balım ne güzel kız ama bu protein diyeti deil mi ben öle biliyom yani hatta 1 ay kadar istikrarlı bişekilde sürdürmüştümfull protein:79: yaa bende napsam kendimi toplasam derkennn göbişş iyice şiştii belim karnım da ağrıyo hasta oldumyarın napcam tartıda ben yaaa

diyorum elma diyeti yapam elma pahalı kilosu 5 lirabütün maaşş elmaya giderr zaten anemide var dikkat etmek gerek sonra protein diyeti güzel aslında ama ben sabahları biraz abartıyodum3 yumurtayla başlamıştımmsonra 2ye düştü kilo düştükçe sonra 1bakalımmm yerimden kalkmak istemiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…