saat 12 bucukta yaptık eşimle ,hasta bey enes kreşten gelinceye kadar yatıyoruz bende hasta gibi öyle bir uykum oluyoenes gelicek olmasa yatar uyuruz sanırım neyse menümü yazım
3 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde beyaz ekmeğin içine 1 kk kadar peynir,3 dilim ince sucuk,2 dilim domates üstüne yanmasın diye çok az yağ ile tost yaptım .yarım bardak sekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
şimdi ara yapıcam
kızlar ben silah almaya gidiyorum. şirketi tarayacam. arsız aşçı yedirdi bana pilavı yaaaaaaa. sabah patronda tost yedirdi offfffffff. arkadaşlarımda destek olmuyor. hepsini öldürecem.
canım ya bende bişiler yapmayı düşünüyorum ama kendimi şu aralar çok yorgun hissediyorum kolumu bile kaldırmak istemiyorum işlerde yoğun ya havalarda soğudu üşüyommkızlar ben puanlama yapıcam yarından ıtıbaren 40-50 puan kılo verme 50-70 puan kıloyu koruma 70 puan ustu kılo alma imiş liste var ona uyucam
birde eylulde doğum günüm var ve doğum günümde aşağıdaki elbisenin s bedenini giycem siparişini vericem bu hafta :)
sabah 06:30'da kalkcam nivea body yapıcam cumadan itibaren 47 dakika suruyor sonra duşumu alcam işin yolunu tutcam sıkı bır kampa giriyorum akşamda en geç 22:30'da yatakda olcam düzenli hayat madem istiyorum o elbiseyi yapcaz :) spordan geliş saatimi ona göre ayarlıycam saat 22:00'da çıksam salondan yarım saatde evde olurum direk yatarım daha iyi yemek yemem hemde çok acıkıyorum salondan gelince
Eki Görüntüle 172782
ben lisedeyken 17 kg vermişdim ve bana yemek teklif edenlere 'tabi benı düşünmüyorsunuz sağlıklı olmaymmı onumu ıstıyorsunuz -1 taneden bişey olmaz dediklerinde ise benım zayıflamamı ıstemıyorsunuz sanırım siz anlamıyorum sizi neden ısrar ediyorsunuz' diyordum ve sürekli ben atlanıyordum biri bişi verdiğinde benı gecıp yanımdakıne verıyordu yanlışlıkla uzattıgında pardon dıyordu :) herkes alışmıştı :)
saat 12 bucukta yaptık eşimle ,hasta bey enes kreşten gelinceye kadar yatıyoruz bende hasta gibi öyle bir uykum oluyoenes gelicek olmasa yatar uyuruz sanırım neyse menümü yazım
3 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde beyaz ekmeğin içine 1 kk kadar peynir,3 dilim ince sucuk,2 dilim domates üstüne yanmasın diye çok az yağ ile tost yaptım .yarım bardak sekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
şimdi ara yapıcam
Allahım kendime hakim olamıyorum.. krize girdim galiba.. öğlen yemekte kuru fasülye ve salata ve yoğurt yedim...13:00 de maden suyu içtim saat 14:30 da elma yedim... kendimi frenleyemedim :83: gittim geldim yedim 1 paket susamlı çubuğu.. sonra da küçük bir çikolata sonrasında bir kutu kakoulu süt içtim... vicdanım çok sızlıyor neden böle olduçok kötü hissediyorum kendimi
Allahım kendime hakim olamıyorum.. krize girdim galiba.. öğlen yemekte kuru fasülye ve salata ve yoğurt yedim...13:00 de maden suyu içtim saat 14:30 da elma yedim... kendimi frenleyemedim :83: gittim geldim yedim 1 paket susamlı çubuğu.. sonra da küçük bir çikolata sonrasında bir kutu kakoulu süt içtim... vicdanım çok sızlıyor neden böle olduçok kötü hissediyorum kendimi
yok hayatım önemli değil... yeşil çayımı çok düzenli içiyorum ben alıştım kendi bünyeme...öenmli olan bende sıfır kaçamak ve 6 öğün...akşama kesin yapacağım zatenya troidin olduğunu bilmiyordum, afedersin.. ama ilk başalarda diyete başladığın ilk 2 ay rahat kilo verip sonra durma noktasına geliyor insan.. buarada yeşil çay ödemlere de iyi geliyor.. benim parmaklar dolma gibi.. hep yüzüğümün izi kalır.. zor çıkardı.. şimdi yüzük parmağımdan kayıyor..
yuhhhhhhhh diyorum başka birşey demiyorum.git bi duş al bacım, dağa felan tırman kötü olacak
güldürdün burcu beni ....dağa tırmanmasın kızz bu kadar enerjiyle oturamaz zatide hadi bakalım hayırlısıı
vintage sağolsun, malzeme ondan çıktı. şaka bi yana herkese oluyor bazen. kadınız biz hormonlarımız çok oyun oynuyor bize. benim adetten evvel ki hafta oluyor. gözüm dönüyor valla
tamam kaçamak sayım tavan yaptı. beni şutlayın takımdan yoksa ben sizi yoldan çıkarcam galiba.afiyet olsun canom su miktarın çok iyi .
akşamı tek başına değerlendiremiyorum canım gün içi yediklerini tüm yazsan daha iyi olur.bölük bölük pek hatırlayamıyorum.belki ekmeği az yemişsindir pilav iyi dicem de işte diger ögünler yok
oh oh kuaföre git canım açılırsın hehee
afiyet olsun kurabiyede kaçamak oluyo kaçamak sayına ekleyiver canım.
benimde başım agrıyor kesinlikle mevsimsel canım.geçmiş olsun.
canım saat 8e kadar yemek beklemesi iyi değil ama yani illaki o vakitemi denk geliyor eşin kaçta geliyor tam bilmiyorum ama :26: namaz beklemez derken sonra acıktım diye hızlı kılarsanda pek yerine gelmiş sayılmaz.annem hep derdi çok acıktıysan bekleme namazını üstelik bir de yatsı namazı yani 1 saat ara var niye öyle stres yapıyolar ki gerçi yaşlılar öyle gısenin bebiş kücük mü canım resimdeki senin sanırım
kızlar ben silah almaya gidiyorum. şirketi tarayacam. arsız aşçı yedirdi bana pilavı yaaaaaaa. sabah patronda tost yedirdi offfffffff. arkadaşlarımda destek olmuyor. hepsini öldürecem.
tamam kaçamak sayım tavan yaptı. beni şutlayın takımdan yoksa ben sizi yoldan çıkarcam galiba.
beni de öldürrrrrrrrrrrrrrrr
emwacım, bir kuarbiyeden bişi olmaz. akşam hafif ye tamam. bak aramızda gözü dönen arkadaşlar var.seninki bişi sayılmaz. kankam benim tam yol devam
canım kaçamak haftan olmuş...önemli olan tekrar bağlanabilmen...kaçamak 1 kavurma
kaçamak 2 hatırlamıyorum
kaçamak 3 2 kurabiye kaçamak dört ÇİKOLATA
atın beni denizlereeeeee:95:
şampiyon oldum kaçamak şampiyonu
kaptan ödülümü bi ara taktim edersin:82::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?