güne güzel başlamışsın canı, gerisi de gelir işallah,hayırlı cumalar herkese
bende ilk olarak ballı sirkeli suyumu içtim
yarım saat koşu bandında yürüdüm.
geç oldu ama hayırlı cumalar sanada
78.5 olmuşum kızlaaaarradetimin ilk günü bugün hemde
ben kayınvalideme öle diyorum.. canım istemiyor.. iş yerinde çok yedimkankammm sen bence diyetteyim kelimesini hayatından çıkar. arkadaşlarına ailene eşine söleme. acıkmadım de. bu gün canım pek bişi istemiyo baba bana pilav koyma falan de. aşcıya. sen artık eskisi gibi güzl yemek yapamıyon mu canım ıstemiyor yaptığın yemekleri deacımasız oldu biraz ama napiiim. sana destek olmam lazım. onlara çelme çakcam nerdeyse sana engel olmasınlar die
bence gayet iyi vermişsin canım.. daha da vereceksin.. ama 2 ay sonra kilo vermen daha da zorlaşabilir.. o zaman beslenme tarzında değişiklik yaparsınBen azmı verdim acaba kızlar :26: Ama adetimin ilk günü bugün :26:
bence pasta alırsan büyük pastalardan alma.. dilim pasta al ya da hiç alma.. çam sakızı çoban armağanı bişeyler al (tişört) veya pazardan aldığın sebzelerle hafif yemekler yapıp güzel bir akşam yemeği hazırla .. mumları da yak.. sonra sana doğum günü hediyesi kendimi armağan ettim de ve ....kızlar bu gün eşimin doğum günü ve ben hiç bir hazırlık yapmadım. işin kötüsü düşünmedim bile. o kadar yoğun günler yaşıyorum ki anlatamam.
okul çıkışın bir pasta alayım diyorum. hdiye olarak ne alsam bilmiyorumk ki.
kızlar fikir verir misniz?
bu arada beden eğitimi öğretmeni yok okulda son saat beden eğitimi dersine gircem veeeeeee 40 dk ip atlicam
sonra da pazara gidip bol bol sebze alacağım
şekerim sen iyi kaptırmışsın valla bravoookızlar az önce çok kötü bişey yaptım. kendimi çok iğrenç hissediyorum.
sizlerle birlikte olmak çok güzel ama bundan sonra sadece tenefüslerde size yazacağım.
dersim sosyal bilgilerdei ve ben öğrencilere etkinliği açıkladım onlar yapmaya başladılar. ben de kkya girdim sizin yazdıklarınızı okudum.
çocuklar etkinliği bitirdi ben de derse döndüm ve yüksek sesle etkinlikle ilgili cümlelerini soracaktım ve ilk olarak ne çıktı ağzımdan dersiniz
:18:KİLO VERMEEEEEEEEEEEEEK:18: DEDİM VE Bİ ANDA ağzımdan çıkanı duydum . hemen konuya döndüm. siteyi kapattım. offfffffffffffffff
size kendimi çok kaptırmışım. aklım fikrim kilo vermek olmuş.
beni kınayın . :26: çok utandım.
anam bi ben 0 dayım :84: çok fena hırslandım.. siz haftaya beni 62 olarak görürseniz vuuu dersiniz ama** 13 .TAKIM 201. ETAP **
Ayyildizim ( 56.5 / 56.7 / -0.2 / -0.35%) Mezun olmak istiyor.
dombili85 ( 67.0 / 68.0 / -1.0 / -1.49%)
dosba ( 71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.00%)
_ferdici_ ( 68.7 / 67.7 / 1.0 / 1.46%)
neyneyse ( 62.2 / 62.1 / 0.1 / 0.16%)
seyyah2806 ( 55.2 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
sakaleynmaster ( 63.1 / 62.7 / 0.4 / 0.63%)
vintage ( 64.0 / 64.0 / 0.0 / 0.00%)
plasticwoman (76.8 / 76.9/ -0.1 / -0.13% )
burcuxxx (64.7 / 63.3 / 1.4 / 2.16%) Yeni üye.
emvacilbihar (55.4 / 53.0 /2.4 /4.33%) Yeni üye.
13.TAKIM TOPLAM KİLO (649.6 / 645.6 / 4.0 / 0.62%)
mükemmel..işte azim budur.. canımız tatlı çektiğinde elma dilimleyip üzerine tarçın dökelim.. sağlıklı sağlıklı ohhhay markete gittim ucuz atlattım doğrusu :) regl günlerim tatlı ataklarım oluyor neyse bugun tutmalıyım kendımı yarına dondurma gelicek :) pengui varya süt dilimi az kalsın ondan alıyordum :) baktım almamalıyım dıyorum bı yandan ama tatlı krızım var bide :) tam penguinin olduğu dolabın yanında ton balığı gördümhemen onu aldım :)) öğlen çok az yedim çok acıktım ton balığımı yedim 0 puan süper oldu
gayret ve azim içerisindeyim şuan sakız çiğniyorumsağol kaptanım, sende çok yaşa, erit bizi
sağol canım.menün güzel. duygularına yenilme, mantığın konuşsun. ha gayret