Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı cumalar herkese
bende ilk olarak ballı sirkeli suyumu içtim
yarım saat koşu bandında yürüdüm.
güne güzel başlamışsın canı, gerisi de gelir işallah,
geç oldu ama hayırlı cumalar sanada
78.5 olmuşum kızlaaaarr adetimin ilk günü bugün hemde
tebrik ederim canım çok iyisin, birde adet öncesi vucüd su toplar, ama sonra daha rahat kilo verirsin merak etme..
ben kayınvalideme öle diyorum.. canım istemiyor.. iş yerinde çok yedim ama bilse karnım gurulduyor...heleki çok ısrar edeceklerini anlarsan ben onu sevmiyorum de.. bida sormazlar
Ben azmı verdim acaba kızlar :26: Ama adetimin ilk günü bugün :26:
bence gayet iyi vermişsin canım.. daha da vereceksin.. ama 2 ay sonra kilo vermen daha da zorlaşabilir.. o zaman beslenme tarzında değişiklik yaparsın
bence pasta alırsan büyük pastalardan alma.. dilim pasta al ya da hiç alma.. çam sakızı çoban armağanı bişeyler al (tişört) veya pazardan aldığın sebzelerle hafif yemekler yapıp güzel bir akşam yemeği hazırla .. mumları da yak.. sonra sana doğum günü hediyesi kendimi armağan ettim de ve .... ay utandım

şekerim sen iyi kaptırmışsın valla bravooo kilo vermeye programlanmışsın.. olmaz amacımız sağlıklı beslenerek zayıflamak ve bunu bir yaşam tarzı olarak benimsemek ..
anam bi ben 0 dayım :84: çok fena hırslandım.. siz haftaya beni 62 olarak görürseniz vuuu dersiniz ama hadi bakalım önümde sıkı bir hafta var.. ilk sırada olmak istiyorum
mükemmel..işte azim budur.. canımız tatlı çektiğinde elma dilimleyip üzerine tarçın dökelim.. sağlıklı sağlıklı ohhh
sağol kaptanım, sende çok yaşa, erit bizi

sağol canım.menün güzel. duygularına yenilme, mantığın konuşsun. ha gayret
gayret ve azim içerisindeyim şuan sakız çiğniyorum

öglen haşlanmış ıspanak2kkyoğurt 1dilim k ekmek yedim.
şimdiye kadar 2litre suyu içtim.

ay burcu kız sen alemsin heee güldürdün beni.. aferin yeme.. hatta verecek kimse bulamazsan yoldaki dilenciye ver..oda olmadı at çöpe.. mideye inip popoda birikmesinden iyidir

amin amin..
senin etrafındakiler hem komik hemde tehlikelilir ya hepside diyet düşmanı..
kaç litre su tüketiyorsun su açlığı çok güzel bastırıyor...
selam arkadaşlar ben grupta değilim ama yinede yazacağım...

diyetimin 2.haftasındayım ve toplamda 6.5 kilo verdim ve 73.5 oldum
harika

ee bak tartı güldürmese de başka bir yerden gülmüşsün.tebrik ederim, bence bu netle haydi haydi geçersin.

evet cnm öyle oldu motvıvasyonum düşmedi o yüzden

zaten ascılar ve caycılar cogu cok gereksiz insanlar merkalılar laf söyledi bal kabağı
mükemmel..işte azim budur.. canımız tatlı çektiğinde elma dilimleyip üzerine tarçın dökelim.. sağlıklı sağlıklı ohhh

ne güzel sonrasında kafayı yememek ahlanıp vahlancagıma napalım artık hep alternatıf yapcaz

üffffffff patron esir etti beni. yazamadım size. şu ana kadar 1,5 lt su içtim. su içmenin bence en iyi faydası wc ye sürekli giderek enerji harcamak. sanırım bugün 9 kere wc ye gittim

birazdan çıkıyorum. bugün forum çok güzeldi. iyiki varsınız. byeeeeee

amanınnnnnn 10. geliyorrrrrrr

kızlar listeler hazırlanmış, dereceleri ekliyorum. emvacım tebrikler.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 201. ETAP SONUC LİSTELERİ
01 NİSAN - 8 NİSAN​

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .................2. TAKIM
İKİNCİ ...................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................14. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ 13. TAKIM emvacilbihar (55.4 / 53.0 /2.4 /4.33%)

İKİNCİ 2. TAKIM SUKRANbursa(58,7 / 56,2 / 2,5 / 4,26%)

ÜÇÜNCÜ 3. TAKIM Krakker( 78/76.1/1.9/2.43%)

Son düzenleme:
kahvaltı y domates y saatalık y haşlanmış yumurta
biraz maydonoz 2kkpeynir 1dilim k ekmek
yeşl çay

Gayet güzel kahvaltın. Afiyet olsun. Bu arada başlangıç için bugün tartıldın mı? Tartıldıysan bize de yaz kilonu not alayım. Seni de takip ederiz.
kızlar çok işim var ama kimle yapmış ne yazmış merak ediyorum dönüp dolaşıp kendimi burda buluyorum.
Eee biz bağımlılık yapıyoruz:)

rabiş hesaplayamadım yine kafam durgun .aslında şişimde wc sorunuda yaşıyorum 200 gram fazla çıktım canım.56.7 im.kayda geçiver balım.
Ben hesapladım sorun yok. Wc’den dolayı çok çıkmışsındır sen. Wc’ye çıkınca bi daha tartıl:)

55.4/53.0/2.4/0.04

yüzdeyi nasıl hesaplayacağımı anlamadım kaptanım hesaplar mısın ve bana bi kez daha söler misin:26:
yüzdeyi şöyle hesaplayacaksın:
2.4 * 100 = 240
240 / 55.4 = 4.3321…

bence akşam menünde abartılı bir şey yok. Bir avuç bademi çok buldum sadece. Gerisi normal bir öğün.
Her gün böyle egzersiz yapabilsen çok faydasını görürsün. Wii’yi falan boşverin şekerim. Bahar geliyor çıkıp dışarıda temiz havada yürüyüş yapmak varken wii’yi netceksin? Ancak belirtmeliyim ki çok uyanık kocişin var:)

Ben azmı verdim acaba kızlar :26: Ama adetimin ilk günü bugün :26:
Niye az olsun? Bir haftada 1.5 kilo az olmaz canım. Adetle beraber daha gider. Haftaya da güzel bir rakam görürsün.

temem o zaman kaçamak yazsam yeterli.ben bugün kaçamak yapmıcam hiç
listede olmasamda yüryüşe başlıcam önümüzdeki ay.

hele diyom bir fazla bir eksik noluyo demek ferdicim tartıyı ellemiş birşeyler etmiş
yok ablan seni bırakmaz merak etme kuru kalabalık etmicem ama önceden pek yavaştı ama şimdi yeni gelenler kızlar pek bir hızlı ondan ayak altında dolanmim

eşinin doğum günü kutlu olsun canım, daha nice yılları beraber görün inşallah.hediye fikri için de epey geç kaldım sanırım. Sen çoktan çıkmışsındır. Neyse artık, sen söylersin bize ne aldığını:)
o beden dersi süper olmuş:) akşam yiyeceğin pastayı önceden yakmış gibi olursun böylece.

Bu kadar üzülme bence canım. İnsanlık hali, beyin demek ki o kadar konsantre olmuş ki:) Teneffüslerde de yazsan gayet iyi katılmış olursun zaten. Tabii ki işin daha önce gelir.

karbo diyetinin iyi yanı doyuyorsun ve gayet zengin bi menü oluyor. Ben meyveyi ve çerezi bırakabilsem ben de yapardım.

afiyet olsun, gayet güzel.

temem o zaman kaçamak yazsam yeterli.ben bugün kaçamak yapmıcam hiç
listede olmasamda yüryüşe başlıcam önümüzdeki ay.

şimdi yeni gelenler kızlar pek bir hızlı ondan ayak altında dolanmim
yürüyüş iyi olur canım:97:
yaw sen yavaş mısın sanki:) medine kaçın kurrasıdır, hadi bakiyim

maşaAllah tebrik ederim bende ikisinide bu hafat dereceleri topalyacaksınız gibi duruyor inşallah canımm :))
Takım olarak değil ama bireyselde dereceye girdik:)

Canım tebrik ederim.
Paylaşım alanına pazartesi gününe kadar başarı hikayeni yazman gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-253.html#post18588732

:) çok güzel yazmışsın.

kızlar,

takımımızın kaptan yardımcısı olarak dosba'yı uygun görüyorum ben. bu şekilde anılmadan da kaptan kadar katılımı ve paylaşımı var zaten. burdan sizlere de bildirmek istedim.

çok ucuz atlatmışsın:)) ama seni ayrıca kutlamak lazım ya maşallah çok iradelisin. ben senin benim yaptığım kaçamakların 10'da 1'ini yaptığını görmedim. nazar değmesin canım sana

güzel menü, maşallah.
inşallah duygularına yenilmeden günü bitirmişsindir

canım, biraz sitemlisin sanırım ama sana gerekli açıklamayı yaptım. paylaşım listede olmana yetecek düzeyde değil. günde 1 kere gelebiliyorsun. grupta tabiki olabilirsin. ancak kilonu daha erken bildirebilseydin ben seni takımiçi sıralamaya dahil ederdim. haftaya daha erken kilonu bildirebilirsen güzel olur.

anam bi ben 0 dayım :84: çok fena hırslandım.. siz haftaya beni 62 olarak görürseniz vuuu dersiniz ama hadi bakalım önümde sıkı bir hafta var.. ilk sırada olmak istiyorum
hadi bakalım inşallah vuu deriz

öglen haşlanmış ıspanak2kkyoğurt 1dilim k ekmek yedim.
şimdiye kadar 2litre suyu içtim.
afiyet olsun.

size küçük bir sır vereyim,ben burayı ve sizleri çok sevdim.

kızkar iyi hafta sonları
kaçamak yok hafta sonu diye kendimizi bırakmıyoruz..
pazartesi görüşürüüüüz bye:79:
sana da güzel bir haftasonu dilerim canım.

bye bye canım:79:

senın zaten kılonda kalmadıkı cnm 60 ilk hedefınmı devam etcekmisin mesala benım ılk hedefım gorunen :) gözüm korkmasın dedim
devam etmiycem canım:) 60 yeter yoruldum:) hatta şimdi olsa 65 yapardım hedefimi, bıkkınlık oluyor bir yerden sonra. biraz ara verip 60'a gitmek daha kolay olurdu.

kızlar,

takımımızın kaptan yardımcısı olarak dosba'yı uygun görüyorum ben. bu şekilde anılmadan da kaptan kadar katılımı ve paylaşımı var zaten. burdan sizlere de bildirmek istedim.

teşekkür ederim kaptanım teveccühünüz... sizin kadar olmasam da takıma elimden geldiğinin en iisini yapmak isterim
arkadaşlarda kabul görürse yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…