oy arkadaşlar oy nedir benim bu kocadan çektiğim kayınvalidemi kandırmışlar arabaya bindirmişler tırnakçılık yöntemiyle 600 eurosunu almışlar kocamda üzüldü tabi ki bende üzüldüm yada üzülür gibi yaptım bilmiyorum gerildikçe gerildi yolun ortasında bağırıyorda bağırıyor hadi tahmin edin kime tabiki ha bu deliye ben bağırma dedikçe o deliriyor konuşmayacam ben yapacağımı biliyorum gittim 97 ytlye ipekyoldan kazak aldım ödesin bakalım siz görürsünüz ben daha ona neler yapacam ay çok gıcık oldum elim ayam titriyor
merhaba kızlar nasılsnız dün giremedim oy nedeniyle biliyonuz
yediğim şeyler akşam aç yattım
sabah 3 puaça 3 acılı ekmek puaça boyutunda 1 elma bukadar
sabahda 1 çıbık kraker 1 dankek 8 kek
öğlen salata çeyrek ekmek arasında kızartma
yaa oniye kızz
sumu tutmuş vücudunn ayy canım bekle bir cumaya bende bir aldım verdim hafta boyunca tartıda 800 gr daha eksik çıktım dur bir cumaya daha çok var
canım
tuzdan yorgunluktan ve yediğin bişeyden olabilir mesela ben su içmeyim yada pide gibi bişey yiyim yada tuzlu besleneyim ve gün boyunca yani gecede ayakta durayım ayakkabıyı çıkartmayım artı 3 kilo sana şuan söylesem kilomu inanmazsın cumadan buyana sabah 82 i oldum ama üzerimdekinin ödem olduğunu bildiğim için çok takmıyorum bu hafta bikere 78i görecem bu hırsla ben varya 58 olacam ve anasını satacam bu dünyanın ah ah çok kızgınım
kızlar sizler nasılsınız yaa ben hava değişikliğimidir artık bilmiyorum çok yorgunumm mirmirmirmir
ad cim iyiyim canim kendimi alistirmaya calisiyorum moralim daha iyi sayilir sizlerle beraber daha da iyiyim sizler nasilsin nasil gidiyor kilo vermeler
canımya gitmiyo kilolar vallahi bu haftasonları beni hep 500 gram geriye çekiyo kaplumbağa hızı ile devam ediyom yola bakalımmm hedefime ne zamana ulaşacağımmm:uhm:
gider birtanem moralini bozma az az giderse kalici olur belki motivasyonu düsürmek yok hafta sonu kaciriyormusun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?