günaydın canlarım ,
dn akşam lahana çorbamı pişirmiştim.kokusu bütün eve sindi..eşim de ben de böğğğğğğğğğk olduk yaaa...neyse sabah küçük bir kaseyi zorla içtim -tatlicadiarzu-
ad cım canım bu çok kötüüüüüü......çıkarmamak için zor tuttum kendimi
bakıyorum da hiç beni soran olmamış nerde bu diyen olmamış, demek yokluğum bu kadar farkedilmez peki ne yapalım öyle olsun. senağlama:çok üzgünüm:
ben dün hep dışarıdaydım, ablam evlenecek mayısta birşeyler baktık çeyiz işleri :) Ö.sonra da eşim ve kızım parka gittik, yürüyüş yaptık, hava çok güzel, yaz geldi galiba. Eve geldiğimde tabanlarım şişmişti, yemek yedik kızımızı uyuttum sonra eşim laptopu versin diye beklerken sızmışım, ama rüyama girdiniz yazamadım diye huzursuz oldum.
Neler yedim dün hep dışarıda olduğum için ne bulduysam yedim adeta:
sabah: 1/3 simitle 1/2 tk bal, 1/2 tk reçel, 1kk. peynir.
ara yok
öğlen: 2 su böreği
ara: 1 küçük avuç (kızımın avucu gibi düşünün) üzüm, leblebi
akşam: 1 biftek, salata, 1çk yoğurt
şişgocum sen neyaptın yazmamışsın.
canım yoklugun çok belli oluyordu açıkcası...ama senin çok yoğun olduğunu biliyoruz hepimiz.o yüzden herkes işin olduğunu tahmin etti sanırım.
bu arada menün gayet iyi.su böreğinden 2 yerine 1 dilim yeseydin süpper olurmuştu şeker..bi daha olmasın.kaydirigubbakcemile
afiyet olsun meliscim kokusu burnuma geldi valla
bu gün ne yedim
sabah 1 kçük kase lahana çorbası
ara 1 portakal
öğle lahana çorbası
ara 1kivi 1 muz
akşam lahana çorbası
55 dk plates yaptım
2.5 lt su içtim şimdiye kadar.yatmadan da meyve yerim..midem ağzımda duruyorum valla
kimse yok valla.haftasonları zor görüşüyoruz kızlar,neyse çok kaçamak yapmayın sakın. a.s.
bakıyorum da hiç beni soran olmamış nerde bu diyen olmamış, demek yokluğum bu kadar farkedilmez peki ne yapalım öyle olsun. senağlama:çok üzgünüm:
ben dün hep dışarıdaydım, ablam evlenecek mayısta birşeyler baktık çeyiz işleri :) Ö.sonra da eşim ve kızım parka gittik, yürüyüş yaptık, hava çok güzel, yaz geldi galiba. Eve geldiğimde tabanlarım şişmişti, yemek yedik kızımızı uyuttum sonra eşim laptopu versin diye beklerken sızmışım, ama rüyama girdiniz yazamadım diye huzursuz oldum.
Neler yedim dün hep dışarıda olduğum için ne bulduysam yedim adeta:
sabah: 1/3 simitle 1/2 tk bal, 1/2 tk reçel, 1kk. peynir.
ara yok
öğlen: 2 su böreği
ara: 1 küçük avuç (kızımın avucu gibi düşünün) üzüm, leblebi
akşam: 1 biftek, salata, 1çk yoğurt
şişgocum sen neyaptın yazmamışsın.
evet öyle oluyor gerçekten. Nereus ve melzeyit kesin gelirlerdi onlar da yok, havayı güzel gören dışarıya kaçmış.
günaydın kızlar.melzeyit günün gerçekten zor geçmiş,bugünde iştesin artık pestilin çıkar herhalde.valla şişgocum ben bu kilo verme işinden şunu anladım.bizler hep diyoruz işte yağsız tuzsuz yedim kalorisi çok azdı falan,yani bu tür bahanelerle kendimizi kandırıyoruz.aslında sadece tek yapmamız gereken,az yemek yemek,yani biz ıspanakta yesek pırasada yesek eğer midemizi hafifde olsa evet hafifde olsa şişirirsek işte o zaman vermek yerine alıyoruz.hani 2 kaşık tabiri varya gerçekten onu uygulamak zorundayız.ama malesef yapamıyoruz sonrada yeşillik yedik,kalorisi azdı diye kendimizi kandırıyoruz.ben bu yarışa katıldığımda derdim''yediklerime dikkat ediyorum niye veremiyorum''diye aslında hayır ben dikkat etmiyormuşum.önceden 3 kaşık 4 kaşık yedim derdim bana göre azdı bu dediğim miktarlar çünkü doyamadan kalkıyordum masadan ya; işte benim öyle bir hakkım yokmuş onu anladım.benim hakkım 1 yada 2 kaşıkmış arkadaşım ben eğer 1 kaşık yersem yada en fazla 2 kaşık yersem kilo verebiliyorum.dün mesela onu yapabildim 3 çeşit yemek yedim ve hepside 1 er kaşıktı.bunu yapmak gerçekten çok zor.hatta birara yada azıcık daha yiyim falan oldum ama neyseki zorda olsa toparladım kendimi.bu hafta lahana diyetine başladım umarım başarılı olacak inşallah.çok sıkıyorum kendimi ama yapabilirim diye düşüyorum.çok konuştum sanırım.aslında bu yazdığım benim için bir itiraftı diyebilirim.oh be rahatladım.öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?