Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben o çorbayı içmektense hiçbir şey yememeyi tercih ederim. Yemeğini yapıp yesem olmaz mı.kaydirigubbakcemile3
dosba aramızda kalsın ama bende çoğu zaman diyeti bırakmayı düşünüyorum. Gerçi diyet yaptığım pek söylenemez-tatlicadiarzu- ama en azından 2 kilo gitti. Grup olmasa çoktan bırakmıştım.

yaaa cok mu kötüüü hiç yapmaım daha önce :bbo:
neyse ben yine de bi deneyim.
aspettami canım senin kilon iyi görünüyor çizelgende.boyun nasıl?

yaaa cok mu kötüüü hiç yapmaım daha önce :bbo:
neyse ben yine de bi deneyim.
aspettami canım senin kilon iyi görünüyor çizelgende.boyun nasıl?

60 kiloyum ben. Şimdiki kilomu bilerek 56 yaptım belki bi faydası olur dedimkaydirigubbakcemile3 Boy 1.70. Benim kilomdan çok basenlerimle başım dertte. Kilo dağılımı orantılı olsa bu kadar dert etmicem. Dar pantolon giymek istiyorum, pasta börek yemek istiyorumsenağlama

iyi aksamlar arkadaslar benim moralim cok bozuk ya sismeye basladim iyice bugun 1 kilo fazla ciktim tartida ne yapacgim ben ya meliscim gelirde okursan benim size katkimdan cok zazarim olacak sen beni bir süre izinli yaz eger vermeye baslarsam tekrardan katilirim gruba ne yapacam ben ya dosbacigim sen ne kadar kullandin kortizonu ben bundan 6 ay önce birakmistim ondan öncede 2.5 sene kullandim bu kilolar onun yüzünden oldu simdi bide bunu üstüne alirsam ne olurum kizlar ya mosralim cokk bozuk ya
senağlama

karamanlı hayır canım bırakma lütfen canını dıkma ilaç yüzünden alıyon lütfen üzülme bitanem sakin ol

nereus bilmiyorum canim ya takima zararim olacak bu sekil yediklerime daha da bi dikkat etmem gerekiyor gercekten kötüyüm ya isyan etmiyorum ama nerden geldi bu hastalik bana ya tam 3.5 sene oldu ve caresi yok ya ölene kadar cekecem su kortizonu bir biraksam azaltiyorum ama bakalim

canım yaa boyuna göre kilon çok iiyiymiş.kalça için bola hareket yapmalısın sanırım.tabi pasta börek yaza kadar yok.sen yaza kadar hedefine ulaş o güzel pantolonları giyeceksin canısı...hem de pasta börek yersin sonra cokacimcoook

canısı sakın moralini bozmailaçtan olduğunu hepimiz biliyoruz.istersens sen kilo vermeye çalışma da kilonu korumaya çalış olmaz mı.yine istersen melis seni izinli yazsın ama sık sık uğra buraya

ben çok yaararlı oluyorumyaa
hem sen hastasınn herşeyden önce kaçırmıyorsunn Şeniz
lütfen üzülme artıkk:teselli: a.s.

bakalim bu haftayi böyle gecireyim daha olmazsa haftaya da kilo lamaya devam edersem bir süre izinli yazar melis beni iyiki varsiniz ya

canıııııııımmmmmmmm
üzülmee ablacımm kiloda verilirr asıl önemli olan sağlığın
alllah başka dert keder vermesiinn şükret bakayımm sağlıklı olduğuna Şeniz :1hug: a.s.

ablacım üzülme emi tekrar öptümm bukadar takmayın lütfenn

kızlar iyi akşamlar hiç muhabbet edemiyoruz birtürlü saatler ters sanırım
ben uyumaya gidiyorum hepinizi öptüm

bu arada ben çekirdek yedim -tatlicadiarzu- özür dilerim

cok sagol birtanem kendimi sabah öyle görünce gercekten moralim bozuldu simdiye kadar sismedi diye seviniyordum aslinda aliskinim önceki tecrübelerden ama iste dedigin gibi allah baska dert vermesin allah sükür elim ayagim tutuyor tekrar söylüyorum iyiki varsiniz

ok patboricim lahananın yarısını kullanman çok iyi hatta o bile fazla oluyor.ama boşver yap sen yinede kendini şartlandırırsın bitecek diye.kereviz olsaydı iyiydi ama neyse o olmadanda olur tabi.maydonoz, 4-5 diş sarmısak,dereotu da koyarsan yeşilliği bol olur hem lezzet veriyor.gerçi çok lezzetli değil ama, kafamçokkarıştı suyunuda sen kendin ayarlıyorsun hayatım orta kıvamda bir çorba gibi olsun ne çok sulu ne çok kuru.biraz blendırdan geçirirsen daha iyi oluyor.valla ben nefesimi tutup içiyorum hemen bitiyor zaten. cokacimcoook

canım bozma moralini bende çok şişlik yaşıyorum hemde hiçbirşey kullanmadan ama şu lahanaya başladım başlayalı daha iyiyim sanki .ayrıca bu yarar yada zarar meselesi değil ki hayatım bu birbirimizle ne kadar mutlu olduğumuzun ve yalnız başına bu kiloların çekilmeyeceğinin bir göstergesidir aslında.ben burda bir yarıştayım diyorum ama yarış bahane,pc yi açıp sizlerin yazdıklarını okuyup onlara cevap yazmak bana bir nevi sıkıntılarımı unutturuyor,hatta ''ya bugün giremedim nete'' deyip hayıflanıyorum sanki misafirimsinizde sizlerle ilgilenemedim gibi.çok hoşuma gidiyor rahatlıyorum.eğer burda mutluysan burda olmak sana sıkıntı ve sorumluluk stresi vermiyorsa kal derim ama mücadelenden vazgeçmeden.bizlerden yardım alarak ve bizlere yardım ederek.hepimiz bunu yapıyoruz değilmi hem yardım alıp hem yardım etmeye çalışyoruz.durumunu seni nasıl üzdüğünü anlıyabiliyorum,gerçekten.senin durumun biraz daha dikkat gerektiriyor sadece.çok öpüyorum seni :teselli:

sagol ad cim inanki bende buraya girmedigim zaman kendimde bir bosluk hissediyorum ben burda olmaktan gercekten cok mutluyumhihoyyyt mücadeleye elbetteki devam bu kortizon isisni en az kiloyla atlatmam lazim ve bu sizlerle olacak tabiki önerileriniz ve desteklerinizle hepinizi seviyorum ve öpüyorumŞeniz iyiki varsiniz :1hug:

günaydın canlarım ,
dn akşam lahana çorbamı pişirmiştim.kokusu bütün eve sindi..eşim de ben de böğğğğğğğğğk olduk yaaa...neyse sabah küçük bir kaseyi zorla içtim -tatlicadiarzu-
ad cım canım bu çok kötüüüüüü......çıkarmamak için zor tuttum kendimi

bakıyorum da hiç beni soran olmamış nerde bu diyen olmamış, demek yokluğum bu kadar farkedilmez peki ne yapalım öyle olsun. senağlama:çok üzgünüm:
ben dün hep dışarıdaydım, ablam evlenecek mayısta birşeyler baktık çeyiz işleri :) Ö.sonra da eşim ve kızım parka gittik, yürüyüş yaptık, hava çok güzel, yaz geldi galiba. Eve geldiğimde tabanlarım şişmişti, yemek yedik kızımızı uyuttum sonra eşim laptopu versin diye beklerken sızmışım, ama rüyama girdiniz yazamadım diye huzursuz oldum.
Neler yedim dün hep dışarıda olduğum için ne bulduysam yedim adeta:
sabah: 1/3 simitle 1/2 tk bal, 1/2 tk reçel, 1kk. peynir.
ara yok
öğlen: 2 su böreği
ara: 1 küçük avuç (kızımın avucu gibi düşünün) üzüm, leblebi
akşam: 1 biftek, salata, 1çk yoğurt

şişgocum sen neyaptın yazmamışsın.

günaydın nereus
1.liğinizi tebrik ederim, artık bende 5.takım üyesiyim
sevgiler

teşekkür ederiz canım, hoşgeldin kardeş takıma.

canım ilaç kullanıyorsun çok normal, hiç moralini bozma sağlık herşeyden önce verirsin yine kilolarını. Tuz hiç tüketmezsen şişmezsin diye biliyorum, arkadaşım ekmeği bile tuzsuz yemişti, özel diyet yapmıştu bu durumlarda yapılan, kilo alacağına vermişti bile, birtek yüzü şişmişti biraz.
Bu hafta bir bakalım duruma cumaya kadar kilo alırsan cuma listesinde izinli yazarım, ilacın bitince (ne kadar kullanacaksın?) devam edersin. Ama katılımına devam edersin.
Bunlar asıl kilo değil, şiş, bir anda oluyor, bir anda da gidiverir canım üzülme oldumu a.s.

bazılarınızda motivasyon eksikliği gördüm kötükedihüso
ne oldu vazgeçtik mi birincilikten yine 10.luğa mı düşeceğiz, yapmayın lütfen, yazın yine kilolar belli olmasın diye kat kat mı giyineceğiz ve ben ablamın düğünün de şişgo mu olacağım.

hadi gayret, az kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…