canım gayet dengeli olmuş valla3 tane köfte vücudumuzun et ihtiyacını karşılyor.yanına salata olabilirdi ekmek yerine.bir de gün boyu protein almışsn yumurta fasülye ve köfte kaydirigubbakcemile
protini azaltıp sebzelere ağrlk ver istersenben bu hafta lahana çorbası yapsam diyorum.sen de istersen birlikte yapıverelim:içelim:
Ben o çorbayı içmektense hiçbir şey yememeyi tercih ederim. Yemeğini yapıp yesem olmaz mı.kaydirigubbakcemile3
dosba aramızda kalsın ama bende çoğu zaman diyeti bırakmayı düşünüyorum. Gerçi diyet yaptığım pek söylenemez-tatlicadiarzu- ama en azından 2 kilo gitti. Grup olmasa çoktan bırakmıştım.
yaaa cok mu kötüüü hiç yapmaım daha önce :bbo:
neyse ben yine de bi deneyim.
aspettami canım senin kilon iyi görünüyor çizelgende.boyun nasıl?
60 kiloyum ben. Şimdiki kilomu bilerek 56 yaptım belki bi faydası olur dedimkaydirigubbakcemile3 Boy 1.70. Benim kilomdan çok basenlerimle başım dertte. Kilo dağılımı orantılı olsa bu kadar dert etmicem. Dar pantolon giymek istiyorum, pasta börek yemek istiyorumsenağlama
iyi aksamlar arkadaslar benim moralim cok bozuk ya sismeye basladim iyice bugun 1 kilo fazla ciktim tartida ne yapacgim ben ya meliscim gelirde okursan benim size katkimdan cok zazarim olacak sen beni bir süre izinli yaz eger vermeye baslarsam tekrardan katilirim gruba ne yapacam ben ya dosbacigim sen ne kadar kullandin kortizonu ben bundan 6 ay önce birakmistim ondan öncede 2.5 sene kullandim bu kilolar onun yüzünden oldu simdi bide bunu üstüne alirsam ne olurum kizlar ya mosralim cokk bozuk ya
senağlama
ok patboricim lahananın yarısını kullanman çok iyi hatta o bile fazla oluyor.ama boşver yap sen yinede kendini şartlandırırsın bitecek diye.kereviz olsaydı iyiydi ama neyse o olmadanda olur tabi.maydonoz, 4-5 diş sarmısak,dereotu da koyarsan yeşilliği bol olur hem lezzet veriyor.gerçi çok lezzetli değil ama, kafamçokkarıştı suyunuda sen kendin ayarlıyorsun hayatım orta kıvamda bir çorba gibi olsun ne çok sulu ne çok kuru.biraz blendırdan geçirirsen daha iyi oluyor.valla ben nefesimi tutup içiyorum hemen bitiyor zaten. cokacimcoookadcım bu gün orta boy bir lahana aldım
yarısını kullancam
1 domates ,5 yeşil soğan 2 biber
kereviz bulamadım ilçede ile de gitmicem buhafta ..kerevizsiz olur di mi?
bunları kaynatcam.tuz baharatla tatlandıraağım...doğru mu tarif şeker?bir de su nekadar olacak.yani sulu bişi mi oluyo nasıl:sm_confused:
iyi aksamlar arkadaslar benim moralim cok bozuk ya sismeye basladim iyice bugun 1 kilo fazla ciktim tartida ne yapacgim ben ya meliscim gelirde okursan benim size katkimdan cok zazarim olacak sen beni bir süre izinli yaz eger vermeye baslarsam tekrardan katilirim gruba ne yapacam ben ya dosbacigim sen ne kadar kullandin kortizonu ben bundan 6 ay önce birakmistim ondan öncede 2.5 sene kullandim bu kilolar onun yüzünden oldu simdi bide bunu üstüne alirsam ne olurum kizlar ya mosralim cokk bozuk ya
senağlama
günaydın nereus
1.liğinizi tebrik ederim, artık bende 5.takım üyesiyim
sevgiler
senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?