Canım, boyun ve yaşın kaç? biraz da kendini tanıtırsan tanışmış oluruz.
canım adım ayşe 30 yaşındayım öğretmenim.boyum 168 .daha önce ilk diyet grupları kurulduğunda 16 kilo verdim.92 den 76 ya kadar indim.diyeti bıraktım birazda sıkıntıların etkisiyle yavaş yavaş bu hale geldim.son zamnanlrda diyet yapıyorum ama 1 geri 2 ileri oluyor.diyet yaptıkça kilo aldım.inşallah burada desteğinizle formuma kavuşurum.
canım adım ayşe 30 yaşındayım öğretmenim.boyum 168 .daha önce ilk diyet grupları kurulduğunda 16 kilo verdim.92 den 76 ya kadar indim.diyeti bıraktım birazda sıkıntıların etkisiyle yavaş yavaş bu hale geldim.son zamnanlrda diyet yapıyorum ama 1 geri 2 ileri oluyor.diyet yaptıkça kilo aldım.inşallah burada desteğinizle formuma kavuşurum.
katılımın eskiye göre azaldı galiba ama benden kaynaklı değil. elektrikler kesiliyo.
13/04/2011 MENÜM
ılık limonlu su
kahvaltı klasık kahvaltım
peynir zeytin domates salatalık ve 1 dlm ekmek grubu
ara sekersiz nescafe
ara eti form çay
öğle ayran+ çeyrek köfte ekmek
ara 1 brdk süt
akşam
domates salatalık
2 kk light peynir
1 kase kısız(saçma bi menü biliyorum ama şartlar öle gerektirdi)
akşam ara yok( vaktimn de olmadı. )
11den sonra ne yesem die dolanmaya başladım ama çok şükür yemeden yattım
su: 2 litre
spor yok
kaptanımmm nasılsın? evet deneyeceğim tok tutan şeyleri ama sorun şu, sizlerde de oluyordur tok olduğun zaman bile yeme isteği geliyor.
az önce inanılmaz birşey olduaşçı ile sevgiyle kucaklaştık neden mi?
sevgili aşçımız bugün sütlü tatlı pişirirken ben diyetteyim diye benimkini az şekerli olarak ayrı pişirmiş ve küçücük bir kaseye dökmüş. getirdi verdi. masanın üzerinde tatlı kaselerini görünce o küçük olanı gözüme kestirmiştim zaten. birde onun az şekerli olduğunu duyunca çok mutlu oldum.çok mahçup oldum. sarılmak istedi sarıldık. eeee bu durumda ateşkes oldu malum. ara öğün olarak tatlıyı değerlendireceğim.
Gider inşallah, korkma canım. Ben de bu hafta artıda görünüyorum ama haftası haftasını tutmuyor bu kilo serüveninin.:106:
Akşam iş güçten yapmadın ama sabahki hemen telafi et, bakiyim.
afiyet olsun. Arada olur böyle hazırlıksız yakalandığın.:125:
oy oy çok fenalardayım ya..ara öğün yerine kaçamak yaptım..1 tatlı kaşığı fındık ezmesi ve az çatal ucu nutella yedimyanındada 1 dilim beyaz ekmek...ama tadlarıda yok niye yedim bilemedim.bu arada adet öncesi dönemdeyim ( 53:
akşam yemeğimi şimdi yedim
5 kaşık menemen
1 adet kızarmış ekmek
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt
1 bardak şekersiz çay
çok az yemek yiyorum doğru hatta etrafımdakiler yemeden nasıl kilo alıyorsun böyle der hep.
son 4 yıldır kilo problemlerim var hayatım boyunca hep zayıf oldum. sanırım buna sebep 4 yıl önce bazı kişisel problemler yaşadım 20 günde 16 kilo verdim üzüntüden ve hastanelik oldum. sonrasında aldığım ilaçlar ve aklıma gelirse yemek yemekten böyle oldu . bazen diyordum ben bugün yemek yedimmi ya.. 1 yıl böyle geçti 1-2 yıl içinde kilo almaya başladım hızlada alıyordum. ilaçları kestim hemen ne aldım ne verdim sonrasında bir gün şirinyerde bir eczanede kilo analizi yapalım diye bir yazı gördüm ve hemen içeri girdim. oradan bana diyetsiyen bir liste yaptı ve reductil isminde bir zayıflama ilacı verdi kullandım. yan etkisinide görmedin 1 ayda 15 kilo verdim o ilaçla tabiki sonra ilacı kesince yine aldım. zaman zaman diyete kalkışsamda hep 1-2 kilo verip bir yerde takıldığım için şuan olduğu gibi 70 te taakıldım bıraktım diyeti ama bu sefer kararlıyım az önce tartıldım bu arada 69.5 gösterdi tartı hassas tartım olmadığı için net gram söyleyemiyorum. pes etmicem
sana kocaman bir alkışşşve bugünkü menümm
sabah 1yumurta
gün boyu 4 büyük elma 2dilim ekmek
2fincan yeşilçay
2lt su
bugünde hep ikilerle geçti yaaa
akşam ki doğum gününde de hiç bişiii yemedimmmsadece 1 fincan siyah çay içtimm zaferrrrr benimdirrrr yuppiiiiiiiiiiiiii abimde eve gelince bana diyo sen bu kadar şeye rağmen diyetini bozmadın bida bozmazsın diyee pastalarrr böreklerr bide karşımda yediğiii çikolatalarr şurdaa 60 a ne kaldı kiii aslında daha da zayıflamamm lazım boy 158 160 arasıı 55 falan olunca iyi olurdaa çok zayıf olurum o zamanda yaa neyse bakalımm
bu aradaaa bugün iş çıkışı bi müşteri abla gördü benii geldi öptü falanüstümde badi kazak mont varken bana ne güzel kilo vermişsin dedii gazaa geldimm bide onlar olmadann görse demekkk çokkk mutlu oldum yaaa
kahvaltı: klasik kahvaltı, 1 tane wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak pırasa ve 1 kase yoğurt
1 saat sonra: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase beyaz nohut
ikindi: yaprak sarma ve maalesef 3 küp çekme helva:78herkese bık bık konuştum, anneme gidince dayanamadım kendim kaçamak yaptım:83:)
bunlardan başka çayın yanında kuru üzüm, kuru kayısı karışımı yedim.
12 de 4 dilim ekmek arasına ,1 kk kadar penir,3 dilim domates ile tost,1 fincan şekersiz ıhlamur
ara: 2 de 1 bardak ılık süt
ara:1 adet elma,yarım kase maraş tarhanası
akşam:4 yemek kaşığı acılı şehriyel çorbası,1 servis kaşığı makarna hafif soslu,1 su bardağı ayran,2-3 dilim turşu,
ara:1 fincan ıhlamur çay şekersiz
gece:1 bardak ılık süt
toplam:2 litre su
işte olay budur kaçamak yok en azından öyle itici göze kalorik gelen yoktur inşallah.
kızlar çok kötü karnım falan agrıyo benim ya oyle böyle değil yani.yanlarından ,ortasından bilmem nerden.ani sevinçte ani harekette acıyo gıı :26:
afiyet olsun canım . maden suyu ya sadece iç ya da hiç içme. meyveliler çok şekeri oluyormuş diye duymuştmherkese günaydın şimdi kahvaltımı yaptım
1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 adet haşlanmış yumurta
ve limonlu maden suyu
nane limon yap midene iyi gelir. geçmiş olsun kıyamamgünaydın..hala kötüyüm...uzunzzmandır ilk defa bu kadar hastalandım..((
miğdemde kötü oldu..
günaydın arkadaşlar
kendimi çok yorgun hissediyorum. sabah sporumu yapamadım. zor uyandım. heralde üşüttüm biraz. yüzüm gözümde şiş :2:. akşam karnıbahar ve ayrandı menüm. kahvaltımıda 4 çubuk etiform ve çayla yapıcam. canım bişi istemiyor. bu sabah bana olmayan pantolonlarımdan biri üzerime oldu .
dün popomdan çok bahsettim ya akşam başıma bakın neler geldi. dün metroyla eve gideyim dedim. ayakta duruyordum. birden popoma biri çok sert dokundu, boydan boya sürttü elini. bir hışımla döndüm. orta yaşlı bir kadın meğer yan koltuğu boşalmış, oturayım diye çağırmak istemiş. çok sinirlendim, inicem gerek yok dedim. ilk hissettiğimde erkek sanmıştım ve çok korkmuştum. daha öncede başıma geldi. bazı bayanlar, karşısındaki bayan diye dokunma hakkı buluyorlar kendilerinde.
canım hoşgeldin diyor başarılar diliyorum. inşallah sorunların ve kiloların hepsinden kurtulursun.
çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olucak:116:
afiyet olsun canım . maden suyu ya sadece iç ya da hiç içme. meyveliler çok şekeri oluyormuş diye duymuştm
maden suyunu sade içiyorum canım haklısın sende limonlu maden suyu dedim ya limonu içie ben sıkıyorum ayrıca acaba zararı olurmu ki hem maden suyu içinde limon
maden suyunu sade içiyorum canım haklısın sende limonlu maden suyu dedim ya limonu içie ben sıkıyorum ayrıca acaba zararı olurmu ki hem maden suyu içinde limon
gitmedim hemen antibiyotiği dayıyor..aslında dün sabah gidecektik çok ağırdım çocuklara bakacak kimse yok babamızd arabada onlara bekelse beni kim gezidirecekti..baya bay başım dönüyordu..bugü eh ama yrın sabh kendim gideceğim çocularla babamız evde durur..diyet felanda kalmadı..ne yediğim beli ne içtiğim..bu hafta takım kusura bakmaz değilmi elimden birşey gelmiyor çünkü..Allah Allah, doktora gittin mi sen? bir antibiyotik almalısın bence. çok ağır geçiriyorsun.
evet aynen öyle görünüyor canım..bence doktora git,belli kendiliğinden geçecek gibi değil .
o sade koşu bandında yürümeye devam et bak nasıl oluyorsun..sadece koşu bandında yürüyorum,dün 40dk bu gün,bakalım ne kadar yürürüm.
canı çatın değilde iç bacaklarında yağlanma var belliki..oraya özel eritme çalışması yapmalısın benimde bir ara öyleydi.ne yağacağına gelince bacağın arasına evde şöle dolu dolu tombul bir minderi iki bacak arasına alıp sıkıp sıkıp bırakacaksın..1 ayda çok faydası olur..birde yere yatıp ayaklarını dizlerden kırıp çapraz hareket yapacaksın.sırt üstü yatıp yani..anlatamadıysam bir ar başka türlü açıklarım..kızlar selam tekrar
sabah kalvaltısından sonra ara öğün yemedim canım istemedibende 45 dakika spor yaptım duş aldım ve öğlen menüm olarakta bir kase special k yedim. üstünede bir bardak form çay içiyorum.
taze fasulye koydum ocağa akşam menümde taze fasulye ve salata yicem
bir sıkıntım var onu paylaşmak istedim belki benimle aynı dertten muzdarip olan vardıriki bacak arası yakınlığı yada çatım dar derler ya işte benimde çatım dar zayıf zamanlarımdada böyleydi çocukluğumdada pantolon almıyorum artık hep bu yüzden kotu giyiyorum 3-4 aya kalmadan bacaklarımın sürtünmesi yüzünden hep yırtılıyor sonra asla elbiseleri taytsız giyemiyorum ince çorapta çözüm olmuyor hele birde yazın denizde çok kötü oluyor. tuzlu su haliyle denizden sahile gelene kadar pişik gibi oluyor krem sürüyorum yok olmuyor :2:
benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayıp bildiğiniz bir çözüm varmı yoksa ben bacaklarımı yaza kadar bantlıyayımmı
Ankarada 'da rüzgar var ..burcum canım hoşbulduk. hava gerçekten çok kötü. ben izmir kemalpaşadayım. bir köyünde çalışıyorum ve burada fırtına var şu an. rüzgar insanı uçuruyor.
okulumuzun çatısındaki kiremitler uçuyor o derece kötü:18:
yeme yeme alda yeme çantana koy dışarda at..allahımmmmmmmm patron diyetime taktıııııııııııııııı
arkadaşlar az önce çaycı arkadaşım elinde bir kutu çikolatayla odama geldi. al dedi. ne çikolatası bu dedim. patron dağıttırıyor, eşi hamileymiş dedi. ben yemicem git dedim. sonra patronun sesini duydum ve ardından çaycı arkadaş tekrar geldi. elinde yine çiko kutusu. bu ne dedim. patron tekrar dağıttırıyor dedi. bir yandan kaş göz yapıyor patron arkada diye. ha öyle miiiiii dedim yüksek sesle ver canım bir tane dedim. almadım tabiki sadece alıyormuş gibi yaptım. eeeeee patron biliyor ya rejimdeyim, çaycının hemen arkasından odama geldi. aldınız mı burcu hanım dedi.aldım dedim. baktı ağzımda bişi çiğnemiyorum. sonra göz ucuzla masamı kontrol etti bende konuyu dağıtmak için hayırlısı olsun dedim. sağolun dedi ve gitti. o kadar sinir oldum ki, çaycıyı çağırdım ver dedim çiko. 2 tane aldım. şu an masamın en görünen yerinde çikolar duruyor, gözüne girsin inşallah senin patron ne diyim ya. bi çık hayatımdan, git yaaaaaaaa :84:
kız niye güldün?
sağol canım. tacize uğradık işte. :2: erkek olsa bugün cenazesi kalkardı emin ol
elmalardan sıkılmışsın. ha gayret az kaldı.
kızlar selam tekrar
sabah kalvaltısından sonra ara öğün yemedim canım istemedibende 45 dakika spor yaptım duş aldım ve öğlen menüm olarakta bir kase special k yedim. üstünede bir bardak form çay içiyorum.
taze fasulye koydum ocağa akşam menümde taze fasulye ve salata yicem
bir sıkıntım var onu paylaşmak istedim belki benimle aynı dertten muzdarip olan vardıriki bacak arası yakınlığı yada çatım dar derler ya işte benimde çatım dar zayıf zamanlarımdada böyleydi çocukluğumdada pantolon almıyorum artık hep bu yüzden kotu giyiyorum 3-4 aya kalmadan bacaklarımın sürtünmesi yüzünden hep yırtılıyor sonra asla elbiseleri taytsız giyemiyorum ince çorapta çözüm olmuyor hele birde yazın denizde çok kötü oluyor. tuzlu su haliyle denizden sahile gelene kadar pişik gibi oluyor krem sürüyorum yok olmuyor :2:
benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayıp bildiğiniz bir çözüm varmı yoksa ben bacaklarımı yaza kadar bantlıyayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?