Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

allahımmmmmmmm patron diyetime taktıııııııııııııııı

arkadaşlar az önce çaycı arkadaşım elinde bir kutu çikolatayla odama geldi. al dedi. ne çikolatası bu dedim. patron dağıttırıyor, eşi hamileymiş dedi. ben yemicem git dedim. sonra patronun sesini duydum ve ardından çaycı arkadaş tekrar geldi. elinde yine çiko kutusu. bu ne dedim. patron tekrar dağıttırıyor dedi. bir yandan kaş göz yapıyor patron arkada diye. ha öyle miiiiii dedim yüksek sesle ver canım bir tane dedim. almadım tabiki sadece alıyormuş gibi yaptım. eeeeee patron biliyor ya rejimdeyim, çaycının hemen arkasından odama geldi. aldınız mı burcu hanım dedi. aldım dedim. baktı ağzımda bişi çiğnemiyorum. sonra göz ucuzla masamı kontrol etti bende konuyu dağıtmak için hayırlısı olsun dedim. sağolun dedi ve gitti. o kadar sinir oldum ki, çaycıyı çağırdım ver dedim çiko. 2 tane aldım. şu an masamın en görünen yerinde çikolar duruyor, gözüne girsin inşallah senin patron ne diyim ya. bi çık hayatımdan, git yaaaaaaaa :84:

Son düzenleme:
Canım, boyun ve yaşın kaç? biraz da kendini tanıtırsan tanışmış oluruz.

canım adım ayşe 30 yaşındayım öğretmenim.boyum 168 .daha önce ilk diyet grupları kurulduğunda 16 kilo verdim.92 den 76 ya kadar indim.diyeti bıraktım birazda sıkıntıların etkisiyle yavaş yavaş bu hale geldim.son zamnanlrda diyet yapıyorum ama 1 geri 2 ileri oluyor.diyet yaptıkça kilo aldım.inşallah burada desteğinizle formuma kavuşurum.

merhaba destek konusunda doğru yerde olduğuna emin ol.burdakiler çok tatlı insanlar her konuda sana destek olurlar bende bir hafta oldu tanışalı ama sanki çoktandır tanıdığım arkadaşım gibiler.ikincisi sabır sabırlı olmamız lazım.benimde yolum uzun.

hoşgeldin arkadaşım. iradeyle herşey olur

katılımın eskiye göre azaldı galiba ama benden kaynaklı değil. elektrikler kesiliyo.

selam canım, hoşgeldin. hava ne kadar kötü değil mi? sen izmirin neresindesin?

burcum canım hoşbulduk. hava gerçekten çok kötü. ben izmir kemalpaşadayım. bir köyünde çalışıyorum ve burada fırtına var şu an. rüzgar insanı uçuruyor.

okulumuzun çatısındaki kiremitler uçuyor o derece kötü:18:

13/04/2011 MENÜM

ılık limonlu su
kahvaltı klasık kahvaltım
peynir zeytin domates salatalık ve 1 dlm ekmek grubu

ara sekersiz nescafe
ara eti form çay

öğle ayran+ çeyrek köfte ekmek

ara 1 brdk süt

akşam
domates salatalık
2 kk light peynir
1 kase kısız(saçma bi menü biliyorum ama şartlar öle gerektirdi)

akşam ara yok( vaktimn de olmadı. )

11den sonra ne yesem die dolanmaya başladım ama çok şükür yemeden yattım

su: 2 litre
spor yok

bu sabah
geç kaldım okula. hava kötü olunca benim de keyfim olmuyor. limonlu suyumu içemedim.

2 bardak su+ domat salatalık y kk peynir 2 zeytin çay

ara nescafe

şimdi öğle vakti yaklaştı ammaaaa ne yicem bilmiyorum.
akşama da eşimin arkadaşları gelcek. pasta börek faslı olcak. hazırlamaya üşeniyorum ama elim mahkum

canım bende alsancakta çalışıyorum. evimde bostanlıda. burası o kadar kötü değil. eşim kemalpaşada çalışıyor oda hep anlatır orası daha soğuk oluyor.

menün güzel. bende spor yapamadım hayatım ya. bugün perşembe biliyorsun. eşlerin birbirlerini değerlendirme günü. seni tüm hafta boyunca izledim ve herhangi bir kaçamak görmedim. çok fazla spor yaptın ve suyunu hep içtin. kısacası HARİKAYDIN. inşallah yarın hafif çıkacağız.

aşçı baktı seninle başedemiyor. barış ilan etmeniize sevindim. insan kararlı olduğunu gösterince engeller ortadan kalkmaya başlıyor

inşallah çoook zayıf oluruz. plastic in dediği gibi genetik uucube oluruz. sonra da yiyorum yiyorum kilo alamıyorum deriz

bu dönem yokmu bizi derinden sarsıyor işte. niye yedim bilemedim sorusunun cevabı yazında gizli. REGL İNSAN KENDİNİ KAYBEDİYOR. TABİ BİZ KAYBETMİCEZZZZ

kızlar selam tekrar

sabah kalvaltısından sonra ara öğün yemedim canım istemedi bende 45 dakika spor yaptım duş aldım ve öğlen menüm olarakta bir kase special k yedim. üstünede bir bardak form çay içiyorum.

taze fasulye koydum ocağa akşam menümde taze fasulye ve salata yicem

bir sıkıntım var onu paylaşmak istedim belki benimle aynı dertten muzdarip olan vardır iki bacak arası yakınlığı yada çatım dar derler ya işte benimde çatım dar zayıf zamanlarımdada böyleydi çocukluğumdada pantolon almıyorum artık hep bu yüzden kotu giyiyorum 3-4 aya kalmadan bacaklarımın sürtünmesi yüzünden hep yırtılıyor sonra asla elbiseleri taytsız giyemiyorum ince çorapta çözüm olmuyor hele birde yazın denizde çok kötü oluyor. tuzlu su haliyle denizden sahile gelene kadar pişik gibi oluyor krem sürüyorum yok olmuyor :2:

benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayıp bildiğiniz bir çözüm varmı yoksa ben bacaklarımı yaza kadar bantlıyayımmı

canım hoşgeldin diyor başarılar diliyorum. inşallah sorunların ve kiloların hepsinden kurtulursun.

sana kocaman bir alkışşş
artık çevre de ffark etmiş senin inceliğini ne güzel

kaptansın diye öldürme kendini canım. sen de insansın arada kaçamak maçamak oluyo işte. afiyet olsun. sen hemen toparlarsın kaptanım..

menü güzel ekmekleri sabahtan hüpletmişsin

Allah şifa versin canım:2:

herkese günaydın şimdi kahvaltımı yaptım

1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 adet haşlanmış yumurta
ve limonlu maden suyu
afiyet olsun canım . maden suyu ya sadece iç ya da hiç içme. meyveliler çok şekeri oluyormuş diye duymuştm

günaydın..hala kötüyüm...uzunzzmandır ilk defa bu kadar hastalandım..((
miğdemde kötü oldu..
nane limon yap midene iyi gelir. geçmiş olsun kıyamam

teyzenin sesi mi kısılmış da el kol hareketleri ile anlatıyor derdini. ıyyyy hiç hoşlanmadığım bi tarz. bazı insanlar sınırlarını ayarlayamıyorlar işte. canım güzel gidiyorsun. havalardandır keyifsiz oluşun yorgunluğun. ben de bu sabah kalkamadım.

herkese selam
inşallah iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür.bu arada bende takım üyesiyim ama izinliyim. :))
eskilerden kim var kim yok bilmiyorum ama masalı gördüm,ferdiciyi gördüm,rabiş zaten daimi
ayyıldız,dosba neerdelerki.:44: seyyah izne ayrılmıştı. sakaleynmaster yok sanırım. neyse yeni gelen bacılar tekrar hoşgeldiniz. inşallah istediğiniz kilolara erişirsiniz.
bu arada bende dün nihayet sporuma başladım. sevinçliyim azimliyim,gerçi olmayıpta ne yapıcam üzülerek söylüyorum ki 59.1 olmuşum. ama itiraf ediyorum ekmek ve pilavı çok yedim. akşam yemeklerinde özellikle düzensizdim. günde nerdeyse 7-8 dilim ekmek yedim,akşam yemeğinde hatta öğle yemeğinde pilav yedim. aralarda tatlı kaçamaklarda oldu. çayın yanı boş kalmasın diye. gerçi tüm bunları spora başlıcam ve diyete giricem nede olsa diye yaptığımıda itiraf ediyorum. aslında 15-20 gün önce başlamalıydım spora ama bir türlü şartları oturtamadım. yine oturmuş değil ama kapadım gözümü attım kendimi spor salonuna. diyetede bugün itibariyle tam olarak başlamış bulunmaktayım.
gerçekten başladım yaaaa.
neyse inşallah bu ayın sonunda enaz 3 kilo vemiş olurum. bu arada hafta sonu lahana çorbası hazırlayayım bir hafta ondan içeyim diyorum becerebilirmiyim bilmiyorum. ama bu ay birşeyler görmek istiyorum kendimde o yüzden hevesliyim.
neyse ciciler, şimdilik kaçıyorum,kalın sağlıcakla.

maden suyunu sade içiyorum canım haklısın sende limonlu maden suyu dedim ya limonu içie ben sıkıyorum ayrıca acaba zararı olurmu ki hem maden suyu içinde limon

merhaba.
canım meyveli hazır soda içinde şeker miktarı varsa bu üzerinde yazar zaten. ama senin uyguladığın yöntemde aşırı şeker olacağını zannetmiyorum.zaten limonda şeker varmı ki.:44: bildiğim yok. için rahat olsun derim. :13:

Allah Allah, doktora gittin mi sen? bir antibiyotik almalısın bence. çok ağır geçiriyorsun.
gitmedim hemen antibiyotiği dayıyor..aslında dün sabah gidecektik çok ağırdım çocuklara bakacak kimse yok babamızd arabada onlara bekelse beni kim gezidirecekti..baya bay başım dönüyordu..bugü eh ama yrın sabh kendim gideceğim çocularla babamız evde durur..diyet felanda kalmadı..ne yediğim beli ne içtiğim..bu hafta takım kusura bakmaz değilmi elimden birşey gelmiyor çünkü..aynın bu durumdayım elimde mendil ...
bence doktora git,belli kendiliğinden geçecek gibi değil .
evet aynen öyle görünüyor canım..
sadece koşu bandında yürüyorum,dün 40dk bu gün,bakalım ne kadar yürürüm.
o sade koşu bandında yürümeye devam et bak nasıl oluyorsun..
canı çatın değilde iç bacaklarında yağlanma var belliki..oraya özel eritme çalışması yapmalısın benimde bir ara öyleydi.ne yağacağına gelince bacağın arasına evde şöle dolu dolu tombul bir minderi iki bacak arasına alıp sıkıp sıkıp bırakacaksın..1 ayda çok faydası olur..birde yere yatıp ayaklarını dizlerden kırıp çapraz hareket yapacaksın.sırt üstü yatıp yani..anlatamadıysam bir ar başka türlü açıklarım..
pantalon felan giyerkende talk pudrası kullan ..
Ankarada 'da rüzgar var ..
yeme yeme alda yeme çantana koy dışarda at..
kız niye güldün?

sağol canım. tacize uğradık işte. :2: erkek olsa bugün cenazesi kalkardı emin ol

elmalardan sıkılmışsın. ha gayret az kaldı.

kadında olsa saçma bir hareket ne alaka yani yinede az tepki göstereydin..teyze sağır değilm seslenincede duyabilridim diye..garip bir toplumuz ne diyeyim..

canım bendede o sıkıntı var ama seninki gibi değil. üst bacaklarım benimde birbirine deyiyor. elbise çorapla giyiyorum çok olmazsada yinede rahatsız oluyorum açıkçası sürtünmesinden. ama benim sorunum üst bacaklarımın cıvık olmasından kaynaklanıyor sanırım, gerçi ırsilikte var annem sağolsun ona çekmişim. ama sporla sıkılaştırırsam sorunum kalmaz. o yüzdende diyetle beraber spor çalışmam lazım aletli olarak. bakalım becerebilecekmiyim. sen istersen kızarıklık için bir cildiye uzmanına danış,kilon çok varmı bilmiyorum ama sürtünmeyi engellemek için eğer seninde üst bacakların etliyse,sıkılaştırmayı denemek sanırım tek çözüm olur ama çok rahatsızlık verdiği için sana muhakkak bir uzmanla görüş derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…