Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

burcunun şiri çok hoşuma gitti yetenek işte maşalalh
kızlar malesef erken kalkamıyom ben ya .halbuki gece 1.5 da yatıyorum sabah enesi kreşe yollayıp sonra tekrar yatağa yatıyorum taa 12 de kalkıyorum gözlerim açılmıyo ama sonra akşama uyku basıyo tekrar buralara takılınca 1.5 -2 e dogru ancak uyuyorum düzene koymam lazım .yata yata büyüyom sonra
ancak öğlen 1 bucuktata mama yedim çok gıcık bir hava var ,hiçbirşey yapmadan oturup tv bakmak istiyom.
3 dilim ekmek içine 2 dilim domates ve 1 kk peynir koydum tost yaptım yağsız yedim.
1 tane portakal yedim 1 litre su içtim
sabah tartıldım tartı aynı buda güzel akşama tavuk yemepi yapcam fırına torbayla atıcam .
canım hiçbirşey istemo aha gidim de dizime bakıyım hiç bakmadım bu hafta

şiir süpeeeeeeeeeeeeeeeer

kızlar 48 bedel etek bana dar geliyordu bu gün46 bedel denedim az sıktı.
hemde her zamanki gibi adetim geçikti onun şişliği var,1buçuk litreye yakında su içmiştim.

canım ozaman bu komplolara iyi dayanıyorsun tebrik etmek lazım seni. inşallah kiloları atarak en güzel cevabı verirsin arkideşlere. bencede diyete girince kimseye diyetteyim demiceksin. gerçekten insanlar bi tuhaf oluyor. ben o yüzden etrafımdaki kimseye diyetteyim demiyorum artık. gerçi spora gidiyorum desende aynı bu millete. ay sen şimdi diyet yaparsın falanlar filanlar uufff deli oluyorum ozaman.
hadi hayırlısı medinecim.inşallah güzel haberlerini alırız canım senin ve tüm bebiş isteyenlerin.
valla tok karnına 60.3 görüyorum zaten hayatım,anlayacağın feci durumdayım. takıma dönme konusunda çok kararsızım. eskisi gibi aktif olamam biliyorum,aralarda fırsat buldukça gelir yazarım böyle.

havanın rehaveti iyice çökmüşş üstüne. havalar düzeldikçe sende düzelirsin hayatım tabi hamile değilsen.

oyo yyyyy bacıma şiir de yazdırdılar sonundaçokkk güzel yaa

uykucuu ablam benimm havalardandır kuşum yaa bahar yorgunluğu olabilir bebişş olabilir herbişi olabilirrr

hemde her zamanki gibi adetim geçikti onun şişliği var,1buçuk litreye yakında su içmiştim.

elif tebrik ederim canım. şiirimi beğendiğin içinde teşekkürler.

kesinlikle doğru. insanlar sadece obezlerin diyette olabileceğini düşünüyor

oyo yyyyy bacıma şiir de yazdırdılar sonundaçokkk güzel yaa :

sağol seminem. ne hale getirdiler beniiiiii

yeşil çay aldırdım. artık siyah çay yerine içeceğim. yeşil çay sevmiyorum ama yapmışken tam yapalım şu diyeti

dun girememistim yediklerimi yazmaya.. malum önemli bi görev,geciktigi icindee ayrica pardon..
sabah;bi sandevic domates marul salatalik peynirden olusan..(hepsinden 1 er dilim tabi)
aksam;1 tabak eristeli yesil mercimek.. ama öglen cok atistirdim abur cubur.. gun boyuda 3 fincan yesil cay ictim,öglen yag yakici ve zayilama iksirinden ictim..bu kadar..sporu hala hayatima dahil edemedim ama yarindan itibaren ölcülerimide yazip buraya egzersizlere baskicam..daha önce kk egzersizleri vardi..bakim bulursam onlara baslicam..sevgiler..

bugun yedilerimide aksam gec gelicem ama gecte olsa girip eklerim..

kızzz ebruu, o kadar iksir miksir içeceğine o abur cuburları yemeseydin ya
bak burda açlıktan şair olduk hiç mi örnek almıyorsun. tarkanın şarkısı geldi aklıma kış güneşi hani diyor ya (tabi o sevgiliye diyor ben böreklere çöreklere diyorum)

Azar coşar deli gönül
Bu gözler ah neler görür
Hasret bana göre değil
Özlemin içimde
Yine seni büyütür

sende o incecik elbiseleri giymek istersin dimi? mayonda güzel görünmek? bunun bir bedeli var. oda irade, spor ve sabır. bundan sonraki menülerinde güzel şeyler duymak istiyorum. tamam mı canım.

bu günkü menüm..
sabah aynı değilllllllllll:))))
sadece su içebildim ateş ter ..
kahvaltı kuış kadar
1 parmak kadar peynir.
1 dilm ekmek
1 yumurta
ve yine su içebildim..
ara
yok
öğlen eşimle az kahvaltılık tarzı yedim.
ama kaçamak var..
fındık ezmesi 2 tatlı kaşı kadar..
ara
1 ceviz
2 kuru kası
azcuk ton balığı yedim.çatal ucu kadar..(
akşamı bilemiyorum..
su 2 litre oldu..

kızlar çıkıyorum. akşama ne yicem bilmiyorum. kesinlikle az yicem. yarın hafif çıkmak ümidiyle.
hoşçakalınnnnnnnnnnn:130:

doktora gittim..sinüzit+faranjit ve antibiyotiğe başladım..:))))iyikide sabahı beklememişim ateşim çıktı ..
yarın kilo bildirimine kadar hoşçakalın..

tamam canım, sen ne zaman istersen o zaman dönersin:97:
ben hala doktora gidemedim:) ne tembelim ben ya. o yüzden o konu bekliyor. ya bir de zayıfladım ya tekrar kilo alasım da pek yok, her ne kadar bebiş istesem de:97:

ay benim de canım bir şey istemiyor. bizi bu havalar çok etkiliyor ya.

bak gördün mü inceliyorsun. sabah da tartının oynamadığından bahsediyordun. bazen tartı oynamaz ama incelme olur. ve bence incelme daha önemlidir. maşallah canım sana

Allahım aklına gelen şarkıya bak
sen aklıma mukayyet ol yarabbi

kuş kadar yemişsin ama ağzının tadını bilen kuşfındık ezmesinden dolayı diyorumbunca hastalık tatsızlığına iyi geldiyse ye be canım. helaldir sana bence.

kızlar çıkıyorum. akşama ne yicem bilmiyorum. kesinlikle az yicem. yarın hafif çıkmak ümidiyle.
hoşçakalınnnnnnnnnnn:130:
hoşçakal burcum:79:

doktora gittim..sinüzit+faranjit ve antibiyotiğe başladım..:))))iyikide sabahı beklememişim ateşim çıktı ..
yarın kilo bildirimine kadar hoşçakalın..
hah bak, doktora şükür gittin. ilaçlarını kullanınca daha iyi olursun inş.

bebeklermmmm ben geldmmmmmm benii özledniz miiiiiiii ben cok özledmmm siziiiii sınawlarım bitti artık rahatımmmm özgürümmmm sizlerleymmmmm artık daha ii spor yapıcammmm daha ii diyet yapıcamm her sey daha güzel olucaaaaakkkkkk bugün sabah sekersiz kahwe öglen sehriyeli tawuk corba makarna cacıkk kadınbudu köfte yedmmm aksam da bamyaaa we kabak yemegi 1 bucuk dilim ekmeeek bu kadar dün de sabah 2 dilim kepek ekmek peynir yedm öglen salata cok az profiterol aksam cubuk kraker yedmm bi de mini magnummm

14 nisan menü
kahvaltı.1yumurta,1domates,1k zeytin yağıyla yapılmış menemen 1dilim k.ekmek yeşil çay.
ara.elma 2ceviz
öğlen.haşlanmış tavuk göğsü,1dilim k.ekmek
ara.1kivi
akşam.1kase kremalı tavuk çorba,dünden kalan az ıspanak,1domates
ara. Daha yapmadım.
3ltre su
yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv buda oğlumun menüsü

sınavlar için gözün aydın,bittide sen yemedik bi şey bırkmamışsın.bende 7li rakamları göreyim ilkiş kendimi ödünlendirip magnum yiyecem.

cok az profiterol aksam cubuk kraker yedmm bi de mini magnummm
noldu yaw zincirleme kaza mı
sınavın da bitmiş, geçmiş olsun. artık daha bol katılım beklerim.:97:
senin menün de güzel ama oğlunun menüsüne bittim

canım benm kilo wermek icin insan neler yapıor dimi ama ilk defa hepimiz doru olanı yapıoruzz
herkese günaydın şimdi kahvaltımı yaptım

1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 adet haşlanmış yumurta
ve limonlu maden suyu

sadece koşu bandında yürüyorum,dün 40dk bu gün,bakalım ne kadar yürürüm.
ne güzel kız benm yeerime de yürü
o patron beni sinir etti seni düsünemiom pis adam ona noluosa
ewlenince izmir de yasıcam bende komsu oluruz belki kızzz
güzel menü
ayyyyyyyyy en büyük derdm benimm bacaklarım sürtünüo kilodan yara alıo flan cok üzülüommmm
brawooooooo
sınavlar için gözün aydın,bittide sen yemedik bi şey bırkmamışsın.bende 7li rakamları göreyim ilkiş kendimi ödünlendirip magnum yiyecem.

ayy saol canm cok sükür yemedk sey bırakmamıs mıyım ne acımazsızsın kız ilk kacamagımmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…