herkese selam
inşallah iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür.bu arada bende takım üyesiyim ama izinliyim. :))
eskilerden kim var kim yok bilmiyorum ama masalı gördüm,ferdiciyi gördüm,rabiş zaten daimi
ayyıldız,dosba neerdelerki.:44: seyyah izne ayrılmıştı. sakaleynmaster yok sanırım. neyse yeni gelen bacılar tekrar hoşgeldiniz. inşallah istediğiniz kilolara erişirsiniz.
bu arada bende dün nihayet sporuma başladım.sevinçliyim azimliyim,gerçi olmayıpta ne yapıcam üzülerek söylüyorum ki 59.1 olmuşum. ama itiraf ediyorum ekmek ve pilavı çok yedim. akşam yemeklerinde özellikle düzensizdim. günde nerdeyse 7-8 dilim ekmek yedim,akşam yemeğinde hatta öğle yemeğinde pilav yedim. aralarda tatlı kaçamaklarda oldu. çayın yanı boş kalmasın diye. gerçi tüm bunları spora başlıcam ve diyete giricem nede olsa diye yaptığımıda itiraf ediyorum. aslında 15-20 gün önce başlamalıydım spora ama bir türlü şartları oturtamadım. yine oturmuş değil ama kapadım gözümü attım kendimi spor salonuna. diyetede bugün itibariyle tam olarak başlamış bulunmaktayım.
gerçekten başladım yaaaa.
neyse inşallah bu ayın sonunda enaz 3 kilo vemiş olurum. bu arada hafta sonu lahana çorbası hazırlayayım bir hafta ondan içeyim diyorum becerebilirmiyim bilmiyorum. ama bu ay birşeyler görmek istiyorum kendimde o yüzden hevesliyim.
neyse ciciler, şimdilik kaçıyorum,kalın sağlıcakla.
hayırlı olsun diyet spor..hadi bakalım..kilo çizelgenide yapta bari tam olsun..
aşçı baktı seninle başedemiyor. barış ilan etmeniize sevindim. insan kararlı olduğunu gösterince engeller ortadan kalkmaya başlıyor
kızlar selam tekrar
sabah kalvaltısından sonra ara öğün yemedim canım istemedibende 45 dakika spor yaptım duş aldım ve öğlen menüm olarakta bir kase special k yedim. üstünede bir bardak form çay içiyorum.
taze fasulye koydum ocağa akşam menümde taze fasulye ve salata yicem
bir sıkıntım var onu paylaşmak istedim belki benimle aynı dertten muzdarip olan vardıriki bacak arası yakınlığı yada çatım dar derler ya işte benimde çatım dar zayıf zamanlarımdada böyleydi çocukluğumdada pantolon almıyorum artık hep bu yüzden kotu giyiyorum 3-4 aya kalmadan bacaklarımın sürtünmesi yüzünden hep yırtılıyor sonra asla elbiseleri taytsız giyemiyorum ince çorapta çözüm olmuyor hele birde yazın denizde çok kötü oluyor. tuzlu su haliyle denizden sahile gelene kadar pişik gibi oluyor krem sürüyorum yok olmuyor :2:
benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayıp bildiğiniz bir çözüm varmı yoksa ben bacaklarımı yaza kadar bantlıyayımmı
yeme yeme alda yeme çantana koy dışarda at..
kadında olsa saçma bir hareket ne alaka yani yinede az tepki göstereydin..teyze sağır değilm seslenincede duyabilridim diye..garip bir toplumuz ne diyeyim..
yaw eşini anlıyorum, aşçıyı da bir derece anlıyorum amaaa patronu anlamıyorumallahımmmmmmmm patron diyetime taktıııııııııııııııı
arkadaşlar az önce çaycı arkadaşım elinde bir kutu çikolatayla odama geldi. al dedi. ne çikolatası bu dedim. patron dağıttırıyor, eşi hamileymiş dedi. ben yemicem git dedim. sonra patronun sesini duydum ve ardından çaycı arkadaş tekrar geldi. elinde yine çiko kutusu. bu ne dedim. patron tekrar dağıttırıyor dedi. bir yandan kaş göz yapıyor patron arkada diye. ha öyle miiiiii dedim yüksek sesle ver canım bir tane dedim. almadım tabiki sadece alıyormuş gibi yaptım. eeeeee patron biliyor ya rejimdeyim, çaycının hemen arkasından odama geldi. aldınız mı burcu hanım dedi.aldım dedim. baktı ağzımda bişi çiğnemiyorum. sonra göz ucuzla masamı kontrol etti bende konuyu dağıtmak için hayırlısı olsun dedim. sağolun dedi ve gitti. o kadar sinir oldum ki, çaycıyı çağırdım ver dedim çiko. 2 tane aldım. şu an masamın en görünen yerinde çikolar duruyor, gözüne girsin inşallah senin patron ne diyim ya. bi çık hayatımdan, git yaaaaaaaa :84:
çok memnun oldum ayşecim. ben de rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 oğlum var. ankaradayım ben. aramıza hoşgeldin.canım adım ayşe 30 yaşındayım öğretmenim.boyum 168 .daha önce ilk diyet grupları kurulduğunda 16 kilo verdim.92 den 76 ya kadar indim.diyeti bıraktım birazda sıkıntıların etkisiyle yavaş yavaş bu hale geldim.son zamnanlrda diyet yapıyorum ama 1 geri 2 ileri oluyor.diyet yaptıkça kilo aldım.inşallah burada desteğinizle formuma kavuşurum.
çok rüzgarlı olunca hava normaldir canım. elektrikler kesilir. bizi düşündüğünü biliyoruzkatılımın eskiye göre azaldı galiba ama benden kaynaklı değil. elektrikler kesiliyo.
biraz karmaşık da olsa kaçamaksız bir menü tebrik ediyorum13/04/2011 MENÜM
ılık limonlu su
kahvaltı klasık kahvaltım
peynir zeytin domates salatalık ve 1 dlm ekmek grubu
ara sekersiz nescafe
ara eti form çay
öğle ayran+ çeyrek köfte ekmek
ara 1 brdk süt
akşam
domates salatalık
2 kk light peynir
1 kase kısız(saçma bi menü biliyorum ama şartlar öle gerektirdi)
akşam ara yok( vaktimn de olmadı. )
11den sonra ne yesem die dolanmaya başladım ama çok şükür yemeden yattım
su: 2 litre
spor yok
akşam işi sakatmış. tatlıyı sütlü tatlı tipi bir şey yaparsan hafif olur. küçük bir kase sen de yersin o zaman. tuzluları da nasıl yaparsın artık bilmiyorum:) ben her seferinde yemiycem diyerek yapıyorum ama yapıp edince mis gibi oluyor, illaki en azından tadına bakıyorum. inşallah sen de en hafif şekliyle atlatırsın.bu sabah
geç kaldım okula. hava kötü olunca benim de keyfim olmuyor. limonlu suyumu içemedim.
2 bardak su+ domat salatalık y kk peynir 2 zeytin çay
ara nescafe
şimdi öğle vakti yaklaştı ammaaaa ne yicem bilmiyorum.
akşama da eşimin arkadaşları gelcek. pasta börek faslı olcak. hazırlamaya üşeniyorum ama elim mahkum
beslenmen çok güzel canım.kızlar selam tekrar
sabah kalvaltısından sonra ara öğün yemedim canım istemedibende 45 dakika spor yaptım duş aldım ve öğlen menüm olarakta bir kase special k yedim. üstünede bir bardak form çay içiyorum.
taze fasulye koydum ocağa akşam menümde taze fasulye ve salata yicem
bir sıkıntım var onu paylaşmak istedim belki benimle aynı dertten muzdarip olan vardıriki bacak arası yakınlığı yada çatım dar derler ya işte benimde çatım dar zayıf zamanlarımdada böyleydi çocukluğumdada pantolon almıyorum artık hep bu yüzden kotu giyiyorum 3-4 aya kalmadan bacaklarımın sürtünmesi yüzünden hep yırtılıyor sonra asla elbiseleri taytsız giyemiyorum ince çorapta çözüm olmuyor hele birde yazın denizde çok kötü oluyor. tuzlu su haliyle denizden sahile gelene kadar pişik gibi oluyor krem sürüyorum yok olmuyor :2:
benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayıp bildiğiniz bir çözüm varmı yoksa ben bacaklarımı yaza kadar bantlıyayımmı
keşke bugün toparlayabilseydim ama babamın doğum günü bugün. sanırım yine ufak bir zarar alıcak benim diyet. bakalımkaptansın diye öldürme kendini canım. sen de insansın arada kaçamak maçamak oluyo işte. afiyet olsun. sen hemen toparlarsın kaptanım..
bu şekilde yapıyorsan bir zararı olmaz. miden hassas olsa zaten tek maden suyunu bile zor içersin ama maşallah miden iyi demek ki.maden suyunu sade içiyorum canım haklısın sende limonlu maden suyu dedim ya limonu içie ben sıkıyorum ayrıca acaba zararı olurmu ki hem maden suyu içinde limon
yok canım ne kusuru, sen bir iyileşsen zaten çok güzel telafi edersin. önce sağlık.gitmedim hemen antibiyotiği dayıyor..aslında dün sabah gidecektik çok ağırdım çocuklara bakacak kimse yok babamızd arabada onlara bekelse beni kim gezidirecekti..baya bay başım dönüyordu..bugü eh ama yrın sabh kendim gideceğim çocularla babamız evde durur..diyet felanda kalmadı..ne yediğim beli ne içtiğim..bu hafta takım kusura bakmaz değilmi elimden birşey gelmiyor çünkü..aynın bu durumdayım elimde mendil ...
evet hayatım aşçı baş edemiyor dimi?demin bankaya kadar gittim geldim. masama oturdum. birde ne göreyim. kurabiye koymuş. amaaaaaaa yarısını kesmiş.
aferinn, ekmeğini azaltmaya da çalışırmış, maşallahöğle yemeğim: 1 tabak tavuk göğüs sote, 3 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt, yarım dilim ekmek. ekmeğin yarısını keserken içim titredi valla :2:
arkadaşlar forumda gezerken, kilo veren arkadaşların resimlerini koyduğu bir topike rastladım. bakmayanlar varsa baksınlar çok motive edici. kilolar gidince ne güzel olmuş bayanlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
oğlunu allah bağışlasın canım.canım memnun oldum.benim de 1 oğlum var.evet kuralları göndermiştin.sağol .
burda bir de eş uygulaması mı var ben mi yanlış anladım.eğer öyleyse çok etkili olur.
hoşgeldinnn bacımmm kız o kadar yemeğe rağmenn 3 kilo vermeyi düşünüyonn kutluyom vallaherkese selam
inşallah iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür.bu arada bende takım üyesiyim ama izinliyim. :))
eskilerden kim var kim yok bilmiyorum ama masalı gördüm,ferdiciyi gördüm,rabiş zaten daimi
ayyıldız,dosba neerdelerki.:44: seyyah izne ayrılmıştı. sakaleynmaster yok sanırım. neyse yeni gelen bacılar tekrar hoşgeldiniz. inşallah istediğiniz kilolara erişirsiniz.
bu arada bende dün nihayet sporuma başladım.sevinçliyim azimliyim,gerçi olmayıpta ne yapıcam üzülerek söylüyorum ki 59.1 olmuşum. ama itiraf ediyorum ekmek ve pilavı çok yedim. akşam yemeklerinde özellikle düzensizdim. günde nerdeyse 7-8 dilim ekmek yedim,akşam yemeğinde hatta öğle yemeğinde pilav yedim. aralarda tatlı kaçamaklarda oldu. çayın yanı boş kalmasın diye. gerçi tüm bunları spora başlıcam ve diyete giricem nede olsa diye yaptığımıda itiraf ediyorum. aslında 15-20 gün önce başlamalıydım spora ama bir türlü şartları oturtamadım. yine oturmuş değil ama kapadım gözümü attım kendimi spor salonuna. diyetede bugün itibariyle tam olarak başlamış bulunmaktayım.
gerçekten başladım yaaaa.
neyse inşallah bu ayın sonunda enaz 3 kilo vemiş olurum. bu arada hafta sonu lahana çorbası hazırlayayım bir hafta ondan içeyim diyorum becerebilirmiyim bilmiyorum. ama bu ay birşeyler görmek istiyorum kendimde o yüzden hevesliyim.
neyse ciciler, şimdilik kaçıyorum,kalın sağlıcakla.
canım memnun oldum.benim de 1 oğlum var.evet kuralları göndermiştin.sağol .
burda bir de eş uygulaması mı var ben mi yanlış anladım.eğer öyleyse çok etkili olur.
sana eş bulucam canım. yalnız bu hafta listemizde epey değişim olacak. yarını bekleyelim, bir listeyi görelim. ondan sonra seni eş'leyelim:)rabişş duyuyon mu bacımm eş istiyomm şölee her an pes edebilcek olanındannkiii gaza getireemm
yaw eşini anlıyorum, aşçıyı da bir derece anlıyorum amaaa patronu anlamıyorumona noluyor da diyeti sabote ediyor
Allahım aşçıdaki azme bak
aferinn, ekmeğini azaltmaya da çalışırmış, maşallah
bahsettiğin başlığa ben bakmıştım, gerçekten motive edici oluyor.
sana eş bulucam canım. yalnız bu hafta listemizde epey değişim olacak. yarını bekleyelim, bir listeyi görelim. ondan sonra seni eş'leyelim:)
evet, kızlar kim demiş diyet yetenek patlamasına yol açmaz diye:) burcum hem diyet yapıp hem güfte yapıyor maşallahson şiirimi diyetimi engellmeye çalışan herkese yolluyorum
patron, aşçı, anne, kardeş, koca
bozmayacam diyetimi anlasanıza
kıyafetlere giremeyen benim
ne zorunuz var benle anlatsanıza
patron bırak artık diyetimin peşini
merak etme düşürmez diyet verimimi
eşin hamile ona yedir herşeyi
beni rahat bırak yapayım rejimimi
aşçı güzel kurabiye yapıyorsun
benim selilütleri hiç düşünmüyorsun
sağol şekeri az, yağsız tuzsuz ama
benim popo büyüyor görmüyor musun?
kocacım k..ın sandalyeden taşıyor diyorsun
abur cuburları gözümün önünde yiyorsun
eğer sabah sporumu engellersen
bacaklarımdaki kraterlerde boğulursun
herşey takım için. spor yoksa yemekte yok.
ay evet ben şu anda kaç kişi çıkacağız bilmiyorumtmm canım tşk ederimmevet baya değişim olucaaa kesinn izinde olanlarr yeni gelenlerr oh ohhh :79::79:
evet, kızlar kim demiş diyet yetenek patlamasına yol açmaz diye:) burcum hem diyet yapıp hem güfte yapıyor maşallahemva da söyler artık. 13. takım da ayrı bir boyut olur
şaka bir yana çok güzel yazmışsın ha, sözleri nette çalış başka sitelere kopyalarlarsa şaşırma:)
demek ki mide dolmayınca yetenek tavan yapıyorkoptum burda gülmekten yaahalimi görseniz ofiste kimse yok, bir yandan gülüyom bir yandan yazıyom. çok teşekkür ederim. açlık, sinir, stres beni şair etti.
hoşbuldum rabişim. sağol canım başladık çok şükür. takım dönüşmüü eeee kem küm bilmiyorum kiiii.:78:asumancımm,
hoşgeldinspora başlamışsın, hayırlı olsun. takıma dönüş ne zaman?
dosbam izne ayrıldı, seyyah izinli, medine izinli. masal da arada uğradı, o da dönmedi. nihan da birimi değişmiş, internetsiz kalmış. o da geri gelemedi.
hoşbuldum ferdicim. kız Allah iyiliğini versin. onları yiyerek kilo aldım zaten,şimdi diyet ve spora başladım hayatım onlarda geçmişte kaldı. (inşallah.)hoşgeldinnn bacımmm kız o kadar yemeğe rağmenn 3 kilo vermeyi düşünüyonn kutluyom vallaben olsam direk alıyom yaw ne hikmetsee yaparsın sennn üstesinden gelirsin herşeyin allahın izniyleee çok çokk kolay gelsinn ablacımmm
son şiirimi diyetimi engellmeye çalışan herkese yolluyorum
patron, aşçı, anne, kardeş, koca
bozmayacam diyetimi anlasanıza
kıyafetlere giremeyen benim
ne zorunuz var benle anlatsanıza
patron bırak artık diyetimin peşini
merak etme düşürmez diyet verimimi
eşin hamile ona yedir herşeyi
beni rahat bırak yapayım rejimimi
aşçı güzel kurabiye yapıyorsun
benim selilütleri hiç düşünmüyorsun
sağol şekeri az, yağsız tuzsuz ama
benim popo büyüyor görmüyor musun?
kocacım k..ın sandalyeden taşıyor diyorsun
abur cuburları gözümün önünde yiyorsun
eğer sabah sporumu engellersen
bacaklarımdaki kraterlerde boğulursun
herşey takım için. spor yoksa yemekte yok.
demek ki mide dolmayınca yetenek tavan yapıyortabi bir de senin hayatındaki aşçı, patron, eş-dost bermuda üçgeni var
valla tebrik ediyorum.
şairmişsin kuzum sen. bravo bravo.
asumancım hala bıraktığın gibiyiz,ben günümü bekliyorum daha belli değilim ,seyyahım bu ay düşünücek inşallah dosbam tatile çıktı .sen de dönüver gayri kız 56 larrdan 58 lere uçtun az daha kalsan 60 ları görüceksin :18:hoşbuldum rabişim. sağol canım başladık çok şükür. takım dönüşmüü eeee kem küm bilmiyorum kiiii.:78:
valla rabişim şimdilik gerçekten böyle iyiyim hayatım.ben aralarda böyle geleyim güzel gelişmelerimi yazayım olmazmıııı. (kısma bana)
bu arada medine hamiş kaldımı,yada dosbacım hamiş kaldımı,seyyahda bebiş istiiyordu. sen ne zaman çalışmalara başlıyorsun varmı birşeyler.
hoşbuldum ferdicim. kız Allah iyiliğini versin. onları yiyerek kilo aldım zaten,şimdi diyet ve spora başladım hayatım onlarda geçmişte kaldı. (inşallah.)
sende iyi gidiyorsun anladığım kadarıyla maşallah canım. çok sağol hayatıım.
valla tebrik ediyorum.
şairmişsin kuzum sen. bravo bravo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?