Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı olsun diyet spor..hadi bakalım..kilo çizelgenide yapta bari tam olsun..

hayırlı olsun diyet spor..hadi bakalım..kilo çizelgenide yapta bari tam olsun..

teşekkürederrriiimmm.
canım ben nedense senin takımda yok diye hatırladım yani izinlisin diye. neden böyle düşündüm anlamadım. :44:neyse nasılsın hayatım,inşallah herşey yolundadır.
çizelge en kısa zamanda yaparım inşallah. gerçi onu yapmaya çalışmakda yoruyor beni ya. neyse yaparız biara.

asumancımm,
hoşgeldinspora başlamışsın, hayırlı olsun. takıma dönüş ne zaman?
dosbam izne ayrıldı, seyyah izinli, medine izinli. masal da arada uğradı, o da dönmedi. nihan da birimi değişmiş, internetsiz kalmış. o da geri gelemedi.

aşçı baktı seninle başedemiyor. barış ilan etmeniize sevindim. insan kararlı olduğunu gösterince engeller ortadan kalkmaya başlıyor

evet hayatım aşçı baş edemiyor dimi? demin bankaya kadar gittim geldim. masama oturdum. birde ne göreyim. kurabiye koymuş. amaaaaaaa yarısını kesmiş.

selam canım. bende o sorundan yok kardeşimde olurdu. çok şişman olduğu için bacak arası pişik olurdu. o koltuk altı stick sürerdi. iyi geliyor derdi. seninki daha ciddi bir durum gibi geldi bana dene istersen.

yeme yeme alda yeme çantana koy dışarda at..

kadında olsa saçma bir hareket ne alaka yani yinede az tepki göstereydin..teyze sağır değilm seslenincede duyabilridim diye..garip bir toplumuz ne diyeyim..

canım öncelikle geçmiş olsun tekrar. çikoları başka arkadaşa vercem. atmayım kız yazık teyzeyi parçalayacaktımda çok kalabalıktı, herkes ellediğini duysun istemedim. :85:

öğle yemeğim: 1 tabak tavuk göğüs sote, 3 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt, yarım dilim ekmek. ekmeğin yarısını keserken içim titredi valla :2:

arkadaşlar forumda gezerken, kilo veren arkadaşların resimlerini koyduğu bir topike rastladım. bakmayanlar varsa baksınlar çok motive edici. kilolar gidince ne güzel olmuş bayanlar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html

yaw eşini anlıyorum, aşçıyı da bir derece anlıyorum amaaa patronu anlamıyorumona noluyor da diyeti sabote ediyor

çok memnun oldum ayşecim. ben de rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 oğlum var. ankaradayım ben. aramıza hoşgeldin.
kuralları yazmıştım sana, değil mi? az biraz unutkanım da canım, hatırlayamadım.

katılımın eskiye göre azaldı galiba ama benden kaynaklı değil. elektrikler kesiliyo.
çok rüzgarlı olunca hava normaldir canım. elektrikler kesilir. bizi düşündüğünü biliyoruz
biraz karmaşık da olsa kaçamaksız bir menü tebrik ediyorum

akşam işi sakatmış. tatlıyı sütlü tatlı tipi bir şey yaparsan hafif olur. küçük bir kase sen de yersin o zaman. tuzluları da nasıl yaparsın artık bilmiyorum:) ben her seferinde yemiycem diyerek yapıyorum ama yapıp edince mis gibi oluyor, illaki en azından tadına bakıyorum. inşallah sen de en hafif şekliyle atlatırsın.

beslenmen çok güzel canım.
bahsettiğin soruna dair de bir fikrim yok açıkçası. yazın biraz pişik oluyor bacakların birbirine değen yerlerinde ama benimki senin yaşadığın kadar zor boyutlarda değil. bence de bir cildiye uzmanına gidip belki de daha etkili bir krem deneyebilirsin.

kaptansın diye öldürme kendini canım. sen de insansın arada kaçamak maçamak oluyo işte. afiyet olsun. sen hemen toparlarsın kaptanım..
keşke bugün toparlayabilseydim ama babamın doğum günü bugün. sanırım yine ufak bir zarar alıcak benim diyet. bakalım

maden suyunu sade içiyorum canım haklısın sende limonlu maden suyu dedim ya limonu içie ben sıkıyorum ayrıca acaba zararı olurmu ki hem maden suyu içinde limon
bu şekilde yapıyorsan bir zararı olmaz. miden hassas olsa zaten tek maden suyunu bile zor içersin ama maşallah miden iyi demek ki.

yok canım ne kusuru, sen bir iyileşsen zaten çok güzel telafi edersin. önce sağlık.
evet hayatım aşçı baş edemiyor dimi? demin bankaya kadar gittim geldim. masama oturdum. birde ne göreyim. kurabiye koymuş. amaaaaaaa yarısını kesmiş.

Allahım aşçıdaki azme bak

Son düzenleme:
aferinn, ekmeğini azaltmaya da çalışırmış, maşallah
bahsettiğin başlığa ben bakmıştım, gerçekten motive edici oluyor.

canım memnun oldum.benim de 1 oğlum var.evet kuralları göndermiştin.sağol .
burda bir de eş uygulaması mı var ben mi yanlış anladım.eğer öyleyse çok etkili olur.

burda bir de eş uygulaması mı var ben mi yanlış anladım.eğer öyleyse çok etkili olur.
oğlunu allah bağışlasın canım.
iyi kural kısmı da tamam o zaman:)
eş uygulaması bir zorunluluk olarak değil de doğaçlama gelişen bir uygulama. ilk önce şimdi izinli olan arkadaşlar başlatmıştı. sonrasında diğer arkadaşlar devam ettirdi. takımın şu anki durumunu tam kestiremiyorum ama zamanla sen de gözüne birini eş olarak kestirebilirsin:)

hoşgeldinnn bacımmm kız o kadar yemeğe rağmenn 3 kilo vermeyi düşünüyonn kutluyom vallaben olsam direk alıyom yaw ne hikmetseeyaparsın sennn üstesinden gelirsin herşeyin allahın izniyleee çok çokk kolay gelsinn ablacımmm

hşg canım bu aradaevet eş uygulaması varrr rabişşşşşşşşş bana bi eş bul gıı dombilimi biliyonn bana da eş dayanmaz haa öle görünüyooo
rabişş duyuyon mu bacımm eş istiyomm şölee her an pes edebilcek olanındannkiii gaza getireemm

yaw eşini anlıyorum, aşçıyı da bir derece anlıyorum amaaa patronu anlamıyorumona noluyor da diyeti sabote ediyor

Allahım aşçıdaki azme bak

kaptanım bitanem bende anlamıyorummmmmmm, hiçbirini anlamıyorummmmmmm :84:

son şiirimi diyetimi engellmeye çalışan herkese yolluyorum

patron, aşçı, anne, kardeş, koca
bozmayacam diyetimi anlasanıza
kıyafetlere giremeyen benim
ne zorunuz var benle anlatsanıza

patron bırak artık diyetimin peşini
merak etme düşürmez diyet verimimi
eşin hamile ona yedir herşeyi
beni rahat bırak yapayım rejimimi

aşçı güzel kurabiye yapıyorsun
benim selilütleri hiç düşünmüyorsun
sağol şekeri az, yağsız tuzsuz ama
benim popo büyüyor görmüyor musun?

kocacım k..ın sandalyeden taşıyor diyorsun
abur cuburları gözümün önünde yiyorsun
eğer sabah sporumu engellersen
bacaklarımdaki kraterlerde boğulursun

aferinn, ekmeğini azaltmaya da çalışırmış, maşallah
bahsettiğin başlığa ben bakmıştım, gerçekten motive edici oluyor.

herşey takım için. spor yoksa yemekte yok.

evet, kızlar kim demiş diyet yetenek patlamasına yol açmaz diye:) burcum hem diyet yapıp hem güfte yapıyor maşallah emva da söyler artık. 13. takım da ayrı bir boyut olur
şaka bir yana çok güzel yazmışsın ha, sözleri nette çalış başka sitelere kopyalarlarsa şaşırma:)

koptum burda gülmekten yaa halimi görseniz ofiste kimse yok, bir yandan gülüyom bir yandan yazıyom. çok teşekkür ederim. açlık, sinir, stres beni şair etti.

koptum burda gülmekten yaa halimi görseniz ofiste kimse yok, bir yandan gülüyom bir yandan yazıyom. çok teşekkür ederim. açlık, sinir, stres beni şair etti.
demek ki mide dolmayınca yetenek tavan yapıyortabi bir de senin hayatındaki aşçı, patron, eş-dost bermuda üçgeni var

hoşbuldum rabişim. sağol canım başladık çok şükür. takım dönüşmüü eeee kem küm bilmiyorum kiiii.:78:
valla rabişim şimdilik gerçekten böyle iyiyim hayatım. ben aralarda böyle geleyim güzel gelişmelerimi yazayım olmazmıııı. (kısma bana)
bu arada medine hamiş kaldımı,yada dosbacım hamiş kaldımı,seyyahda bebiş istiiyordu. sen ne zaman çalışmalara başlıyorsun varmı birşeyler.
hoşbuldum ferdicim. kız Allah iyiliğini versin. onları yiyerek kilo aldım zaten,şimdi diyet ve spora başladım hayatım onlarda geçmişte kaldı. (inşallah.)
sende iyi gidiyorsun anladığım kadarıyla maşallah canım. çok sağol hayatıım.

valla tebrik ediyorum.
şairmişsin kuzum sen. bravo bravo.

demek ki mide dolmayınca yetenek tavan yapıyortabi bir de senin hayatındaki aşçı, patron, eş-dost bermuda üçgeni var

çok güzel söyledin kaptanım bermuda üçgeninin ortasındayım. kesinlikle diyet kimseyle paylaşılmaması gereken bir sırmış.

valla tebrik ediyorum.
şairmişsin kuzum sen. bravo bravo.

sağol asumancım. önceki yazdıklarımdan başıma gelenleri bir okusan. bıktırdılar yahu. şair oldum, bir mecnun gibi çöllere düşmediğim kaldı. inşallah zayıflayacağız ve hepsi günlerini görecek.

asumancım hala bıraktığın gibiyiz,ben günümü bekliyorum daha belli değilim ,seyyahım bu ay düşünücek inşallah dosbam tatile çıktı .sen de dönüver gayri kız 56 larrdan 58 lere uçtun az daha kalsan 60 ları görüceksin :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…