ilk hoş geldini ben diyeyim sanabende dün katıldım hadi bakalım gitsin kilolar gelsin sağlık vücut diyelim.
Hoşgeldin canım.:79:kızlar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.boyum 168 kilom 100 3 rakamlı kabus gibi.
şu an yaptığım bir diyetim yok.sadece yürüyüş var bende .şimdi çıkmam lazım.akşam girip geçmişi okurum.aranızda olmak çok güzel.davet eden neyneyse ye teşekkürler (nickini inş doğru yazmışımdır)
:125: oyy oyy. Ben de kaçamak yaptım ses edemiyciim.:111:oy oy çok fenalardayım ya..ara öğün yerine kaçamak yaptım..1 tatlı kaşığı fındık ezmesi ve az çatal ucu nutella yedimyanındada 1 dilim beyaz ekmek...ama tadlarıda yok niye yedim bilemedim.bu arada adet öncesi dönemdeyim ( 53:
:104: korkunun ecele faydası yok. Cuma ak koyun kara koyun çıkacaz yine meydana. Bence de en önce sağlık gelir.saol canım..ne bielyim bu hafta pasta yemiştim en azından telafi babında olsun dedim.tamda iyi kötü bir randımanda giderken hastalılar uykusuzluk vurdu yine..canım sıkılmıyor desem yalan olru.ama yapacak birşeyde yok sağlık önce geliyor..
çıkmarmıki bilemiyorum uyuyamadığım hafta ve hastada olmuştum yine artı çıkmıştım..((
maşallah burcum sana4 etiform biraz peynirle ara öğün yaptım. canım sürekli bişiler yemek istiyor ama yemiyorum tabiki. akşam dünden kalan karnıbahar yemeğini yiyecem. eşim dün uyuzluk yaptı yemedi. koca bir tencere var. ona yedirmem lazım bir şekilde yoksa yarında aynı yemeği yemek zorunda kalıcam.
dün akşam hava iyidi ama kayınpederin işi vardı çıkamadık. ben bir türlü dışarıda spor yapamıyorum hep bir engel çıkıyor. kısmet değil sanırım. bu akşam bizim orda pazar var yine çıkmayacağız. perşembe diye sözleştik ama kesin yağmur yağar bu defa. akşamları yemekten sonra evde egzersiz yapıcam. kalçamın güzel bir şekle girmesini istiyorum. aynı jennifer lopez gibi benim popom. yıllardır anlamadığım birşey var? bu popoyla nasıl ünlü olunur, insanlar nasıl beğenir. ben iğreniyorum ya :83:
İyi akşamlar canım:107:ben çıkıyorum. güzel bir akşam diliyorum. byeeeeee :119:
Gün boyunca oldukça az beslenmişsin canım. Çok az şey yersen de metabolizman yavaşlayabilir ve bu yüzden de yavaş gider kiloların. Hedef kilonu da not aldım.:112::) lolipop yokta 1 nisandan beri ağzıma şeker çukulata sürmedim yaçok fena oldum bitanecik yedim hedef kilom 50 tam 20 kilo vermem lazım öümde uzuuuuuun bir maraton var çünkü ben hızlı kilo veremiyorum nedense spor yapmaya vaktim olmuyor ama ben akşamları hiç olmazsa 20 tane düz mekik 20 tane sağ karın kasları için yan mekik ve sol yan için birde 20 tane hani şu kalça dikleştirme hareketi diyorlar ya çömelme hareketi onu yapıyorum her tarafımda et bölündü nasıl ağrım var bilemezsin. buna rağmen 70 kg. da takıldım kaldım. pes etmek yok ama dediğim gibi uzun bir maraton olucak benimkisi bu arada bugün yediklerim
sabah:
1 adet portakal
1 adet kepekli kızarmış ekmek
ara
yarım paket eti form
öğlen
1 kase special k sütle beraber
ara
1 elma 1 portakal
Çok güzel, maşalah13 nisan
kahvaltı:domates salatalık biber y.yumurta 3zeytin az peynir 1dilim k.ekmek yeşil çay
ara.yok kahvaltı geç yapmıştım.
öğle.1kaşık zeytin yağında kavrulmuş ıspanak,1domates 2kaşık acılı yoğurt,1dilim k.ekmek
ara.yarım avuç tuzsuz leblebi,2 grisssini
akşam:bol yeşillikli salata,1dilim k.ekmek şekersiz çay
3litre su
40 dk yürüyüş
Şekercim seni zaten bu hafta saymıycam ama bana Cuma günü kilon lazım. Ya Perşembe akşamdan bildir ya da Cuma gün içinde, tamam mı?ben şimdiden bildireyim kaptanım benı bu hafta saymayıer daha yenı basladım kilo vvermedim daha dogal olarak
İyi akşamlar canım. Dinlen biraz da enerji topla:106:akşam bişey yiyemedim..çeyrek ten küçük ekmeğe az lor peyniri ve yarım domates koyup yemeye çalıştım.burnum tıkalı nefes almaya çalışıyorum.((çocukları erken yatırmaya çalışacağım.eşim gece görevinde yanlızım ..hepinize iyi akşamlar..
Canım, boyun ve yaşın kaç? biraz da kendini tanıtırsan tanışmış oluruz.neyneyse kuralları okudum vee kabul ediyorum.
cuma dijital baskülümde kilo bildirimimi yaparım.
13 nisan
kahvaltı:domates salatalık biber y.yumurta 3zeytin az peynir 1dilim k.ekmek yeşil çay
ara.yok kahvaltı geç yapmıştım.
öğle.1kaşık zeytin yağında kavrulmuş ıspanak,1domates 2kaşık acılı yoğurt,1dilim k.ekmek
ara.yarım avuç tuzsuz leblebi,2 grisssini
akşam:bol yeşillikli salata,1dilim k.ekmek şekersiz çay
3litre su
40 dk yürüyüş
afiyet olsun canım akşam yemeğin.akşam yemeğimi şimdi yedim
5 kaşık menemen
1 adet kızarmış ekmek
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt
1 bardak şekersiz çay
çok az yemek yiyorum doğru hatta etrafımdakiler yemeden nasıl kilo alıyorsun böyle der hep.
son 4 yıldır kilo problemlerim var hayatım boyunca hep zayıf oldum. sanırım buna sebep 4 yıl önce bazı kişisel problemler yaşadım 20 günde 16 kilo verdim üzüntüden ve hastanelik oldum. sonrasında aldığım ilaçlar ve aklıma gelirse yemek yemekten böyle oldu . bazen diyordum ben bugün yemek yedimmi ya.. 1 yıl böyle geçti 1-2 yıl içinde kilo almaya başladım hızlada alıyordum. ilaçları kestim hemen ne aldım ne verdim sonrasında bir gün şirinyerde bir eczanede kilo analizi yapalım diye bir yazı gördüm ve hemen içeri girdim. oradan bana diyetsiyen bir liste yaptı ve reductil isminde bir zayıflama ilacı verdi kullandım. yan etkisinide görmedin 1 ayda 15 kilo verdim o ilaçla tabiki sonra ilacı kesince yine aldım. zaman zaman diyete kalkışsamda hep 1-2 kilo verip bir yerde takıldığım için şuan olduğu gibi 70 te taakıldım bıraktım diyeti ama bu sefer kararlıyım az önce tartıldım bu arada 69.5 gösterdi tartı hassas tartım olmadığı için net gram söyleyemiyorum. pes etmicem
çok az ve düzensiz olmuş canım. kahvaltı da yapmamışsın.Bende yediklerimi yazayım
Sabah
-nesfit-
ara:elma
Öğlen: 1dilim kıymalı pide (oops),domates,salatalık, azıcık yağsız tavuk
ara:yok
akşam:kahvaltı tarzında hafif atıştırmalık
ve bugünkü menümm
sabah 1yumurta
gün boyu 4 büyük elma 2dilim ekmek
2fincan yeşilçay
2lt su
bugünde hep ikilerle geçti yaaa
akşam ki doğum gününde de hiç bişiii yemedimmmsadece 1 fincan siyah çay içtimm zaferrrrr benimdirrrr yuppiiiiiiiiiiiiii abimde eve gelince bana diyo sen bu kadar şeye rağmen diyetini bozmadın bida bozmazsın diyee pastalarrr böreklerr bide karşımda yediğiii çikolatalarr şurdaa 60 a ne kaldı kiii aslında daha da zayıflamamm lazım boy 158 160 arasıı 55 falan olunca iyi olurdaa çok zayıf olurum o zamanda yaa neyse bakalımm
bu aradaaa bugün iş çıkışı bi müşteri abla gördü benii geldi öptü falanüstümde badi kazak mont varken bana ne güzel kilo vermişsin dedii gazaa geldimm bide onlar olmadann görse demekkk çokkk mutlu oldum yaaa
balım aferim sana da ya sen bu elmaları napiyon gı hehhehe içindeki elmalar kurt üretirse görün kurtlu olun ha sonrave bugünkü menümm
sabah 1yumurta
gün boyu 4 büyük elma 2dilim ekmek
2fincan yeşilçay
2lt su
bugünde hep ikilerle geçti yaaa
akşam ki doğum gününde de hiç bişiii yemedimmmsadece 1 fincan siyah çay içtimm zaferrrrr benimdirrrr yuppiiiiiiiiiiiiii abimde eve gelince bana diyo sen bu kadar şeye rağmen diyetini bozmadın bida bozmazsın diyee pastalarrr böreklerr bide karşımda yediğiii çikolatalarr şurdaa 60 a ne kaldı kiii aslında daha da zayıflamamm lazım boy 158 160 arasıı 55 falan olunca iyi olurdaa çok zayıf olurum o zamanda yaa neyse bakalımm
bu aradaaa bugün iş çıkışı bi müşteri abla gördü benii geldi öptü falanüstümde badi kazak mont varken bana ne güzel kilo vermişsin dedii gazaa geldimm bide onlar olmadann görse demekkk çokkk mutlu oldum yaaa
akşam yemeği niyetine geçmiş canım üzülücek birşey göremedim ben .afiyet bal şeker olsun ama yaramasın emikahvaltı: klasik kahvaltı, 1 tane wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak pırasa ve 1 kase yoğurt
1 saat sonra: 1 kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase beyaz nohut
ikindi: yaprak sarma ve maalesef 3 küp çekme helva:78herkese bık bık konuştum, anneme gidince dayanamadım kendim kaçamak yaptım:83:)
bunlardan başka çayın yanında kuru üzüm, kuru kayısı karışımı yedim.
inşallah yaramaz:120:akşam yemeği niyetine geçmiş canım üzülücek birşey göremedim ben .afiyet bal şeker olsun ama yaramasın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?