defactoda kı elbıseler hosuma gıdıyor tam yazlık efıl efılazerileri seviyorum yaa
rabişşş hoşgeldin gülümm
bu arada herkese günaydın dünkü menümü yazmadım akşam sadece 2 dilim ekmek zeytin ve peynir yedimdün sohbet dönüşü aldım tatlıları çok güzeldi yaa de factoya falan gittikk çok güzel şeyler var uygundaa eteklerr falan çok hoştu yaa baya yürüdük alışveriş için 2 saat kadar
canım senın kılo cızıelgendekı bmı ne bakıncaz aten cok zayıf gorunuyorsun saglık ıcın 19 un altına ınmememlıymısewet canım bahar geldi her yer cıvıl cıvıl oldu. ben de ctesi gezdim biraz mağazaları. çok güzel bir ceket aldım kendime. şimdi de rengarenk elbieseler ve etekkler almak istiyorum. bakalım artık ne zamana kısmet olursa
sen tatlı mı yedin yoksa
az degıl mı yedılerınselam kızlar internetim bağlandı birkaç gün sürer diyordum ama çok şükür hemen geldi gün içerisinde kopmalar olabilirmiş neyse bugünkü menüm
hos geldın rose
daha cok paylasımla bırlıkte oluruz
sabah saat 6 da
special k sütle beraber 1 bardak form plus çay
2 saat sonra
1 domates
küçücük peynir
kızarmış kepekli light ekmek
ara
1 portakal 1 maden suyu
öğlen
yarım paket etiform 1 bardak form plus çay
şimdilik bu kadar
herkese merhaba
gunlerım yogun gecıyor
ben hasta oldum oglum sımdıde esım hasta evde yatoyor
hafta sonu
cumartesı gunu
sabah 1 dılm ekm 1yk kadar menemen ıhlamur
ara kaju ve soya sosouna batırılmıs leblebi
ögle
3 dılım ekm(beypazarında ufak yuvarlak pıde ) domates peynır salatalık y. bıber lı sandwich
ara 4 dılım beypazarı ev baklavası
akşam yemek yemedım
yatmadam 4yk yulaf ezmesı sut 2 kuru ıncır(bagırsaklar ıcın)
pazar 1 dılm ekm 1 dılm peynır 1 catal omlet
ara yok
öğle 1 kızarmıs alabalık 1 dlm ekm salata kola
ara yok
akşam 4 tane kızarmıs ıclı kofte
cok canım ıstıyordu dun akşam hadı dedım yapayım yapıncada yedım2 snedır yemıyordum nerdeyse
bugun
sabah 2 dilm ekmek aradı domates 1 yesıl bıber peynır
ara - yok
ara 5 tane buyuk cılek
akşama 1 yesıl bıber kozleme
yogurt 3 kofte
bu arad beypazarına gıtmeden esıme dedımkı resteuranta gırmek yok ben dıetteyım dedım ama baklava ısı bozdu
bıraz gecmıse bakayım
ögle 7 yk bulgur pılavı 1/2 kucuk akse yogurt (pul bıberlı)
senin dışarda spor işin hep yatıtor ama az kaldı havalr açılınca kimse tutamaz değilmi..
geçmiş olsun..adetliyken el kol güçten düşüyor ya başlaması dert olması dert ..:
deryacımnasıl oldu kuzular ?geçmiş olsun..
öğle menümüz aynı olmuş..
iştahlandırmama gerkeır ben kotu ornekgeçmiş olsun dombili. maşallah menün pek bi iştahlandırdı beni.
evet menule rbenzıyor baklava ıclı kofte yok sendeve menü canlar..
dün 17 nisan menü..
sabah 2 kuru kaysı 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta
1domates
yarım salatalık
3 zeytin..
1 kkdan az peynir..
çay..
ara yarım ceviz..
1kuru kaysı
öğle
5 kaşık bulgur pilavı..
3 kaşık yyyağlı yoğurt
pul biber ve nane ekledim.
4 cin biberi
1 dilim ekmek.
ara
1 portakal
akşam
aynı bulgur pilavı
yedim 5 kaşık
yoğurt ynı biber ve nane..
yarım dilim ekmek.
ve saat 9 da anitbiyotik içtiğim için
yarım dilim pide yedim..( istemeyerk mecburen.
16 nisan menü.
sabah su
kahvaltı
1 dilm ekmek
1 yumurta
yarım bardak süt..
ara yok
öğlen
4 kaşık etli patates..
yoğurt..3 kaşık..
ara
1 ceviz
2 kuru kayısı
akşam..
1 kase mercimek çorba..naneli pul biberli limonlu
1 dilm ekmek..
antibiyotik önecesi yarım kase çorba yine..
cumayı geçtim sapıtıktı biraz yazıp başkalrına kötü örnek olmayayım..
:78:
deryacımnasıl oldu kuzular ?
hastalık yakamızıbırakmıyor
bu arada bende kılo aldım
yarın kosu andında 1 saat yuruyecegım nasıpse
hafta ıcı yururum ınsallah
iştahlandırmama gerkeır ben kotu ornek
evet menule rbenzıyor baklava ıclı kofte yok sende
olmasında
kuzular iyi şükür..ben düzlemedim..bunrum tıklaı spora başlayacğım ama doğru düzgün nefes alamıyorum ki hala..kilom 700 gr fazla(63.100 düm hastalıklar baltaladı 63.700-800 değişiyor..bu ay sonu 60 olacaktım güya 3 haftam gitti ya..bu haftada adet öncesi dönemdeyim perşembeye kendileriyle buluşmam var tabi anitbiyotikten günü şaşmazsa..:84:
ama yılmak yok..yola devam..hedefe ulaşana kadar vazgeçmeyeceğim..
Hoş buldum canım.Hoş geldin,rabia.
Ben de iyiyim çok şükür. Haftasonum güzel geçti, mini tatil gibi oldu:)haftasonum cok güzeeldi calısıodum yorucuydu biraz ama iidi bugün de ii aklıma takılan tek bi soru war ben iswec diyeti yapıorum ya bugün sabah arastırdım iice adet döneminden sora yapılmazsa wücut su topluormus kilo werme duruomus ben de bu yüzden bırakıp adet dönemimden sora mı yapsam diorum cnkü bu hafta icinde olucamm..sen nasılsıın kaptanımm
Arkadaşına ve ailesine başsağlığı diliyorum canım. Mevtaya da Allah rahmet eylesin. Cenazeye gidince ben de ne yapacağımı bilemiyorum ama arkadaşların iyi gününde olduğu kadar kötü günlerinde de yanında olmak lazım. Sen de gitmekle çok güzel yapmışsın.sizlerden hafta sonu uzak kaldım hepinizi çok özledim. nasıl geçti haftasonunuz. inşallah kaçamaksız bol sporlu geçmiştir.
az önce bir arkadaşımın annesinin vefat ettiği haberini aldım. okuldan izin alabilirsem öğleden sonra için cenazeye katılmayı düşünüyorum. Allah yardımcısı olsun. anne hiçbirşeye benzemez ama ölüme de çare yok. Rabbim evlat acısı göstermesin diyorum her zaman dediğim gibi.
hafta sonlarında çok dengeli gidiyorsun, seni çok tebrik ediyoumkahvaltı
domates
salatalık
3 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara yarım muz
akşam 1 tabak bakla
yarım kase yoğurt
domates salatalık
1 dlm ekmek
spor: bol bol yürüyüş ( daha doğrusu sürünme)
su: 2 litreyi geçti
17/04/2011 menüm
sbh limonlu su+ ılık su ve 2 gün kurusu 1 incir (çok işe yaradı)
kahvaltı
tavada az yağda yumurta
domates salatalık dere otu maydanoz
az peynir 3 zeytin
1 çay kaşığı pekmez
2 dlm ekmek
ara yarım muz
akşam yemeği saat 5te yendi:
1 haşlanmış but salata 1 dlm ekmek
su 1.5 litre
spor
çook şükür rabbimegünaydın..canlar nasılsınız..hafta sonu pek katılımım olmadı..her fırsatta dinlenmeye baktım ..kuzucuklar iyi şükür..:)))
bu gün geç kalkatık 8'dekahvaltıda gecikti...görüşmek üzere...
hoş buldum semine.rabişşş hoşgeldin gülümm
bu arada herkese günaydın dünkü menümü yazmadım akşam sadece 2 dilim ekmek zeytin ve peynir yedimdün sohbet dönüşü aldım tatlıları çok güzeldi yaa de factoya falan gittikk çok güzel şeyler var uygundaa eteklerr falan çok hoştu yaa baya yürüdük alışveriş için 2 saat kadar
Afiyet olsun canım. Semizi akşam yersin artık.sabah ılık su+ yeşil çay
kahvaltı
domates slatalık
1 kk peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle semizotu getirdim ama yiyemeyeceğim gidiyorum ya
çikolata isteği adet dönemlerinde oluyor canım. En iyi alternatifi ise muz. Artık yemişsin ama bundan sonrası için aklında bulunsun.günaydın canlarımmm
inşallah hepiniz iyisinizdir. h.sonu giremedim. özledim sizi.
c.tesi yemekli misafir vardı ve yemeklerimiz çok güzel olmuştu. fazla fazla yememek için zor tutttum kendimi. 3 yk et sote sebzeli, 3 yk domatesli biberli bulgur, salata, yarım bardak gazlı içecek, 1 adet küçük şerbetli bir tatlı. misafirler gittikten sonra 1 saate yakın egzersiz yaptım.
pazarda klasik kahvaltı yaptım. yarım dilim ekmek yedim. akşama kadar ara öğün olarak 1 bardak ayran içtim. akşamda 1 kase mercimek çorbası içtim. eşimi ikna ettim dışarda spor yapalım diye. saatler sonra kabul etti. giyindik dışarı çıktık yağmur başladı eve döndük :84: dedi ki sen çok şanssızsın bu spor konusunda, baksana hiç çıkamıyoruz. bu lafa yorum yapmıcam. sinirleniyorum. ardından adet oldum. bir halsizlik çöktü. sporumu yapamadım. eşimde biraz çikolata yedirdi bana. hasta olduğum için baya zorladı.
canım, ben yolculuktan gelince hala toparlanabilmiş değilim. çamaşırlar, ev alt üst. bakalım nasıl düzene gireceğiz. yarın akşam da gezme var. :97:kaptanım burcum nerelerdesiniz?:97:
afiyet olsun canım. çok zararı yok o ekmeğin. sen yeter ki adet dolayısıyla akşam falan kaçamak yapma.öğle yemeğim : 1 tabak patatesli kıymalı yemek, 2 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek. hastayım diye yedim ekmeği , kendimi çok güçsüz hissediyorum.
internet meselesinin çabuk hallolmasına sevindim.:81:selam kızlar internetim bağlandı birkaç gün sürer diyordum ama çok şükür hemen geldi gün içerisinde kopmalar olabilirmiş neyse bugünkü menüm
sabah saat 6 da
special k sütle beraber 1 bardak form plus çay
2 saat sonra
1 domates
küçücük peynir
kızarmış kepekli light ekmek
ara
1 portakal 1 maden suyu
öğlen
yarım paket etiform 1 bardak form plus çay
şimdilik bu kadar
hadi hayırlı olsun yeni evin. birkaç haftadır taşındın taşınacaksın derken çok şükür taşındın.:81:kızlar selam hafta sonu taşınmayla geçti öyle kaçamağım olmadı hatta yemek yıyemedım bile az yiyorum artık bunye alıştı sanırım :) bide reglde bitti oburluk geçti normale döndüm ne yedin derseniz sayamam karmakarışıkdı ne yaptım bılmıyorum yorucuydu pazar 17:00 kadar uyumuşum :)
bugun : sabah - kahvaltı yapamadım koşuşturmaca geçti
öğlen : yarım çorbanın çeyreği :),patatesli köfte yemeği 6-7 kaşık,salata
bir kısım eşya diğer evde kaldı buna yıyeceklerımde dahil o yüzden bugunden sonra düzelecek
En büyük eksiğin ara öğünlerin yok. Menülerinde de biraz daha belirli ifadeler kullanırsan bizim açımızdan daha anlaşılır olur. Mesela peynir ne kadar? Ekmek yedin mi? Spor var mı? Su ne kadar içiyorsun? Ayrıca diğer arkadaşlara da yorumlar yapmanı bekliyorum. Günde tek sefer katılımla listeye girmen zor. Önünde 4 gün var cumaya kadar canım.kızlar kusura bakmayın hafta sonu fırsatım olmadı.dün de elektirik kesintisi vardı.hafta sonu malum dağıttım biraz.diyet yapmakta çok zorlanıyorum.karbonhidrat diyeti vardı önceden yaptığım.onunla devam edebilirim.
menüm:
sabah peynir salatalık domates yeşillik
öğle:salatalık domates 8-9 yaprak sarma yeşillik
akşam yumurta ya da kızarmı tavuk olabilir.
dombilim coşmuşsun yine güzelim. Hadi toparlan artık.herkese merhaba
gunlerım yogun gecıyor
ben hasta oldum oglum sımdıde esım hasta evde yatoyor
hafta sonu
cumartesı gunu
sabah 1 dılm ekm 1yk kadar menemen ıhlamur
ara kaju ve soya sosouna batırılmıs leblebi
ögle
3 dılım ekm(beypazarında ufak yuvarlak pıde ) domates peynır salatalık y. bıber lı sandwich
ara 4 dılım beypazarı ev baklavası
akşam yemek yemedım
yatmadam 4yk yulaf ezmesı sut 2 kuru ıncır(bagırsaklar ıcın)
pazar 1 dılm ekm 1 dılm peynır 1 catal omlet
ara yok
öğle 1 kızarmıs alabalık 1 dlm ekm salata kola
ara yok
akşam 4 tane kızarmıs ıclı kofte
cok canım ıstıyordu dun akşam hadı dedım yapayım yapıncada yedım2 snedır yemıyordum nerdeyse
bugun
sabah 2 dilm ekmek aradı domates 1 yesıl bıber peynır
ara - yok
ara 5 tane buyuk cılek
akşama 1 yesıl bıber kozleme
yogurt 3 kofte
bu arad beypazarına gıtmeden esıme dedımkı resteuranta gırmek yok ben dıetteyım dedım ama baklava ısı bozdu
bıraz gecmıse bakayım
ögle 7 yk bulgur pılavı 1/2 kucuk akse yogurt (pul bıberlı)
Yarım dilim pide harici menün güzel. Onu da antibiyotik için yemişsin. Hastalıktan kurtulunca telafi edersin inşallah. Haftasonu menülerinde en masumlar arasına girebilirsin. Ben bundan sonra bir de haftasonu menüsüne göre mi sıralama yapsamve menü canlar..
dün 17 nisan menü..
sabah 2 kuru kaysı 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği..
1 yumurta
1domates
yarım salatalık
3 zeytin..
1 kkdan az peynir..
çay..
ara yarım ceviz..
1kuru kaysı
öğle
5 kaşık bulgur pilavı..
3 kaşık yyyağlı yoğurt
pul biber ve nane ekledim.
4 cin biberi
1 dilim ekmek.
ara
1 portakal
akşam
aynı bulgur pilavı
yedim 5 kaşık
yoğurt ynı biber ve nane..
yarım dilim ekmek.
ve saat 9 da anitbiyotik içtiğim için
yarım dilim pide yedim..( istemeyerk mecburen.
16 nisan menü.
sabah su
kahvaltı
1 dilm ekmek
1 yumurta
yarım bardak süt..
ara yok
öğlen
4 kaşık etli patates..
yoğurt..3 kaşık..
ara
1 ceviz
2 kuru kayısı
akşam..
1 kase mercimek çorba..naneli pul biberli limonlu
1 dilm ekmek..
antibiyotik önecesi yarım kase çorba yine..
cumayı geçtim sapıtıktı biraz yazıp başkalrına kötü örnek olmayayım..
:78:
Yok gitmez:) illa yanında bir şey yiyeceksen beyaz nohut, hurma, incir iyi gidiyor.yeşil elmayla yeşil çay iyi gitmiyormuş ben denedim. iğğğğğğğğğğ
Sana da iyi geceler canım.evet kızlar eve gitme vakti geldi.
bu akşam dün yaptığım mercimek çorbasını içmeyi planlıyorum. o kadar çok yapmışım ki eğer eşim içmezse önümüzdeki 1 hafta akşam menüm aynı olacak.
tabiki akşam yine dışarda spor yok. hava buz gibi. evde egzersizlerimi yapıcam.
ha bu arada densiz kargocu elemanı mustafayı sıkıştırma fırsatım oldu. odada benimle yalnız kalınca ve gözlerimden çıkan kıvılcımı fark edince ona neyin hesabını soracağımı anladı ve aramızda şöyle bir diyalog geçti.
burcu : evet mustafa demek kiloluyum
mustafa : yok abla ben öyle demedim ki
burcu : ne dedin peki
mustafa : bu elbise seni kilolu göstermiş dedim
burcu : ha elbise kilolu gösterdi , kilolu değilim yani
mustafa : evet abla yoksa sen zayıfsın
burcu : işin garibi ne biliyor musun? o gün üzerimde elbise yoktu mustafa
mustafa : vardı abla, hatırlamıyor musun
burcu :??????
zavallı kargo elemanı mustafa bir bayanın giydiği kıyafeti asla unutmayacağını bilmediğinden böyle talihsiz bir savunma yaptı. o an ona ne dediğimi şu an hatırlamıyorum. sadece hızlıca odadan çıktığı aklımda kalmış
iyi akşamlarrrrrr, kaçamaksız gecelerrrrrr
Menün güzel canım. Bu karbonat ve tarçını anlamadım ben. Faydası neymiş?bugünkü menüm..
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
yarım domates..
su
ara yok
öğlen
2 dilm tam buğday ekmeğine tost
domates
salatalık
çay
ara
yarım ceviz
2 kuru kaysı
akşam
4 kaşık bulgur pialvı
3 kaşık yoğurt
pul biber ve nane
yarım salatalık.
şu ana kadar 2 litre su 1litersi tarçınlı su
bugün gülbende gül kaynak vardı
günlük 3 litre su tüketirsen iyi olur dedi..
1.5 literi 1çay kaşığı katılmış karbonatlı su diğer 1.5 ta içine kabuk tarçın atılmış su dedi..denemeyi düşünüyorum..yarında sporuma başlamaya niyetliyim..ama hele yarın olsun...
En büyük eksiğin ara öğünlerin yok. Menülerinde de biraz daha belirli ifadeler kullanırsan bizim açımızdan daha anlaşılır olur. Mesela peynir ne kadar? Ekmek yedin mi? Spor var mı? Su ne kadar içiyorsun? Ayrıca diğer arkadaşlara da yorumlar yapmanı bekliyorum. Günde tek sefer katılımla listeye girmen zor. Önünde 4 gün var cumaya kadar canım.
dombilim coşmuşsun yine güzelim. Hadi toparlan artık.
Yarım dilim pide harici menün güzel. Onu da antibiyotik için yemişsin. Hastalıktan kurtulunca telafi edersin inşallah. Haftasonu menülerinde en masumlar arasına girebilirsin. Ben bundan sonra bir de haftasonu menüsüne göre mi sıralama yapsam
Yok gitmez:) illa yanında bir şey yiyeceksen beyaz nohut, hurma, incir iyi gidiyor.
Sana da iyi geceler canım.
Kargocu mustafanın hakkından da gelmişsinhak etmişti o zaten.
Menün güzel canım. Bu karbonat ve tarçını anlamadım ben. Faydası neymiş?
sevgili takımım,
kaptan yardımcısı olarak dosba'mı seçmiştim ama o izne ayrıldı. şimdi ben yeniden kaptan yardımcısı seçelim diyorum. katılımı iyi olan arkadaşlarımız var. yalnız kaptan yardımcısı olmak isterler mi acaba bilmiyorum:97: kaptan yardımcısı olarak cuma listelerine yardım etmek, takımiçi listeleri hazırlamak, yeni üyeler davet etmek dışında yapacağınız çok özel bir görev yok. şimdii kaptan yardımcısı olmaya kimler gönüllü olabilir?
kaptanım benim hedefim 65 baslangıcım 89emva, burcu ve yağmurcini,
kızlar ben not defterime sizin hedef kilolarınızı yazmamışım. onları bana yazar mısınız? ticker'da görüyorum ama sizin yazmanız daha iyi olur.
sevgili takımım,
kaptan yardımcısı olarak dosba'mı seçmiştim ama o izne ayrıldı. şimdi ben yeniden kaptan yardımcısı seçelim diyorum. katılımı iyi olan arkadaşlarımız var. yalnız kaptan yardımcısı olmak isterler mi acaba bilmiyorum:97: kaptan yardımcısı olarak cuma listelerine yardım etmek, takımiçi listeleri hazırlamak, yeni üyeler davet etmek dışında yapacağınız çok özel bir görev yok. şimdii kaptan yardımcısı olmaya kimler gönüllü olabilir?
bence gayet güzel. çok gibi duruyor ama olması gereken bu zaten. kuş gibi yiyerek kilo versek bile koruyamıyoruz. ancak böyle bir menüyle hem kilo verebilirsin hem de verdiğin kilolar kalıcı olarak gider. bence maşallah gayet iyi.bugün yediklerimmm değerlendirelim bakalım
Sabah
Sandviç (az yağlı kaşar,domates) tabiki kepekli
Ara
10fındık
3 kuru kayısı
Öğlen
1 kase domates çorbası
çok az bakla 2 çatal falan
1 dilim tahıl ekmek
Ara
3 kaşık nesfit
yarım bardak yarım yağlı süt
çikolatanın bir kare parçası ufacık
Akşam
1 küçük kase domates çorbası(az yağlı az unlu kaşarsız)
2 diliim ızgara tavuk,yağsız
yoğurt
1 çatal tadımlık bulgur pilavı-zeytinyağlı-
ve hiç ekmekyokkk
Ara
acıkırsam meyve veya leblebi
illa bir şey yenecekse ertesi günkü çorba daha iyi bir alternatif tabi ama yarım pidenin de lafını etmek istemiyorumsaol kapatan nerelerdesin özlettin..
antibiytiğin saati malesef akşama ters düşüyor 6 dan sonra bişey yemiyroumya alışmışımda ama mecbur bişeyler yemeden içemiyorum miğdem kötü oluyor ve yasak zaten tok olcek illa..
karbonatlı su ve tarçınlı su zayıflamda etkisi varmış..karbonatlı su ödem attırıyormuş....adet öncesi iyi olablir..tarçında malum iştah kesiyor tatlı ihtiyacını gideriyor..yani hepsi adet öncesi uygun geldi bana paylaşmak istedim...daha detaylı araştırmak isterseniz bakın .. :82:
tamam canım, tabiki anlıyorumkaptan ayrdımcısı olmayı çok isterdim ama ben olamam ne kadar şu anda eskide olsam yeterli iliglenemezsem diyebirde niye yapamam bir günüm bir günü tutmuyor. .öyle ha deyince bilgisayara geçemiyorum..analatbildimmi rabia..:26:
hedef kilonu not aldım.kaptanım benim hedefim 65 baslangıcım 89
ben olmak isterimmm sewe sewe uygun görürseniz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?