Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çocuğu nasıl korkutmuşsun arkasına bakmadan kaçmış.

yeni eviniz hayırlı olsun.

Annemlerin evi bir bomba benim için nereye baksam abur cubur şimdiye kadar çok şükür kaçamak yapmadım ama bir kaç gün burdayım allah yardımcım olsun bana sabır versin.

ORTİ başaracaksın yazında bunu hissettim artık yeter düşüncesi bilinç altındada oluşmuş..inan umduğundan çok daha kolay olucaktır..:13:
kaptan yardımcılığına benden tamamdır onuda yaparsın..

kızlar benım daha bu yasta her yerımde catlaklarım var bikini falan giyimem ben bu yaz evden cıkmam
hayatım sporla we kilo wererk en aza indirebilirsin ben de de war sürekli kilo alıp wermekten oldu
canım inşallah başaracaksın,allah yardımcımız olsun,seninde başarı öykünü okuruz
inş canm ii dileklern icin cok saoll
suyu en az 2 ltre icmelisin tatlımm zamanla tanırsın hepimizi
yağmurcini görüştüğün doktor diyetisyen mi yoksa başka bir uzmanlık alanı mı var.
diyetisyen ama ben yasam kocum olarak gördümm
menün güzel ama kahwaltılık olmus su icmior musun göremedm bu arada canm benm ii dileklerin icin teskkr ederm sen de cok tatlısın
cok gecms olsun canmm sana da spor olmus kız
ara haric menün gayet ii

Ben her zamanki gibi klasik kahvaltımı yaptım.
Unutuyorum söylemeyi iki gündür ceviz suyu içiyorum,bağırsaklarımı gerçekten çalıştırıyor.tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarr nasılsınnız bakalımmm ben cok iiyimm smdi markete gidiorum kepek ekmegm bitmis alıp dönecegm sizee kahwaltımı 9 30 dan önce yapmam gerekioorrr

inş yatmadn icersn kaptan menün gayet ii hedefbe cok azıcık nicik kaldıı darısı basımaaaa
yatmadan içtim çok şükür

kızlar benım daha bu yasta her yerımde catlaklarım var bikini falan giyimem ben bu yaz evden cıkmam
niye evden çıkamayasın yaw? sen diyetini güzelce yap, çatlaklar için bir sürü formül var. daha yaşın genç, cildin kendiliğinden bile toplar. sen yeter ki şu kiloyu bir üstünden at.:97:

ay sorma ya form plus beni de cırcır etti, zor wc'ye koştum. acaba günde 2 değil de 1 sefer mi içsem:26:
canım eylül 2010 sonlarında diyete başladım. arada gerçekten bıkkınlık geldiği oldu. yalnız hedefe kilitlenince geçiyor o anlar. bir de alışveriş yap:) daralan bedenini görünce motive olursun. 60 olunca yeter artık diyeceğim zaten.

canım, kork diye yazmadım ki. yazdığımın faydası da olmuş bak biraz katılımda bulunmuşsun. bir yorum yazman için illa tanıman şart değil ki, sen bize görüşlerini yazdıkça tanışırız zaten.
eşine de çok geçmiş olsun, önemli bir şey miydi?
afiyet olsun. kahvaltı ağırlıklı bir gün oldu sanırım

gelininize geçmiş olsun canım. inşallah şimdi daha iyidir.
2. çocuk kolay değil ama tek çocukla uğraşmaktan da daha zor değil bence. zaten belli bir emek gösteriyoruz. bir de çocukların kardeşleri allah nasip ediyorsa olmalı diye düşünüyorum ben.

ekmek çok olmuş, hem de akşam vakitleri olması iyi değil ama çok koşturmuşsun. yakmışsındır inş.

günaydın canım arkadaşlarım

yazdıklarınızı okudum herkes bomba gibi maşallah.

dün akşam kaçamakların babasını yapmış bulunmaktayım. üffff ya moralim çok bozuk. eşimle eve dönerken bir tanıdığımız yemeğe çağırdı. gittik. balık ızgara vardı gayet hafifti salata ile yedim ee yanında 1 duble rakı tabiki. şimdi öyle bir ortam oluyorki red edemiyorsun. ardından balıkla helva iyi gider. 1 kk helva yedim. sonrasında küçük bir dilim dondurmalı pasta. birazda içkinin etkisiyle çok kontrol edemedim kendimi. h.sonu kaçamaklarıyla beraber bu hafta kilo almış bile olabilirim. korkumdan tartılmıyorum. cumaya kadar kimseye gitmicem. hep başkaları bozuyor diyetimi. cuma akşamıda bir arkadaşıma gidiyoruz zaten. orda kimbilir neler olacak :84:

kahvaltım : yarım kk peynir, yarım paket etiform, 1 bardak şekersiz çay. sabah egzersizimide yaptım.

emva, burcu ve yağmurcini,

kızlar ben not defterime sizin hedef kilolarınızı yazmamışım. onları bana yazar mısınız? ticker'da görüyorum ama sizin yazmanız daha iyi olur.

kaptanım hedef kilom 57 kg dır.

Unutuyorum söylemeyi iki gündür ceviz suyu içiyorum,bağırsaklarımı gerçekten çalıştırıyor.tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.

ceviz suyuda ne kız? bende wc ye gidemiyorum. porsiyonlar küçülünce 2 günde bire düştü yahu.

yağmurcini yeni görevinde başarılar canım. tebrik ederim.

günaydın canlarım bu sabah nasılsınız?
evma arkadaşının başı sağolsun..
Allah razı olsun canım.

kargocunun haddini bildirmişsin. o da anlar artık kadınlara bulaşmaması gerektiğini.

emva, burcu ve yağmurcini,

kızlar ben not defterime sizin hedef kilolarınızı yazmamışım. onları bana yazar mısınız? ticker'da görüyorum ama sizin yazmanız daha iyi olur.
55.4 kilo ile başladım hedefim 50 olmak.

gururla ve heyecanla okudum. tebrik ederim. bu arada kaptan yardımcılığın da hayırlı olsun canım.

bebegmm yaaa inş hep birlkte basaracagızzz destegin ilgin emegin icin cok teskkür edermmmm
cewiz suyunun ii geldgni ise yaradıgını duymustum canım ben de inş ii sonclar alırsın

canlarım cok tesekkür ediorum ikinize de ama daha tam kesinlesmedii yineee cok saolunnnn

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmegi
sekersiz cay
domates salatalık roka maydonoz yesil biber üstüne bi tatlı kasıgı zeytnyagı
ince bi dilim peynir yarım yaglı,
5 zeytin

canım sen en iyisi misafir olma birilerine ya da misafir ağırlama. kendini kaybetmişsin ama merak etme bi kere ile çok çıkmazsın tartıda. sabah aç karnına 2 gün kurusu yiyorum ılık su içiyorum üzerine wc için. işe yarıyor gibi
tatlım kahvaltını biraz daha zenginleştirebilirsin bence yeşillik kepek ekmeği daha tok tutar.

kızarmış kelimesi ile başlayan her cümle beni rahatsız etti tatlım. kızarmışları hayatımızdan çıkaralım

yapma elif ben de ikinciyi istiyorum çok mu zor sence? kardeşsiz büyümemeli diyorum. biraz da korkuyorum tabiii

tşk ederim,görseniz kuş gibi olmuş 49 kiloyla hamile kaldı bebiş 4 aylık olmuş ama o 45 falan olmuş.inşallah serumlar işe yarar.
çok geçmiş olsun sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirir inş.

Annemlerin evi bir bomba benim için nereye baksam abur cubur şimdiye kadar çok şükür kaçamak yapmadım ama bir kaç gün burdayım allah yardımcım olsun bana sabır versin.
Allah yardımcın olsun gerçekten . sana güveniyoruz. sen kaçamaksız atlatırsın. belki de afacanların peşinde fırsatın bile olmaz

günaydın ...
bu nisan hep kapalı geçti içimizide kararttı ya..((
ewet yaaa canım nasıl bir ay bu içimi kararttığı yetmiyor bir de donuyorum yaaa. biz hala doğalgaz yakıyoruz izmirde inanamıyorum

hep başkaları yüzünden oluyor kaçamaklarım. adet oldum ya sporda pek yapamadım. mutlaka fazla çıkarım ben biliyorum. son 3 günümde vermeye çalışacağım. yürüyüş için dışarı çıkamazsak şöyle bişi yapmayı düşünüyorum. bizim oturduğumuz apartman 11 katlı. en üst kata kadar çıkıp ineyim diyorum. basenlerim için iyi gelir. ortaokuldaki bir öğretmenim geldi aklıma. bana şöyle derdi : burcu senin basenlerin geniş merdiven inip çıkma, vücudundaki yağlar erir aşağıya iner oralarda toplanır. o çocuk aklımla içimden ne kadar saçma konuşuyor derdim ama notumu kırmasın diye peki hocam derdim.

form plus çayından bahsediyor arkadaşlar onu deniyim diyorum. kahvaltım fakir gibi görünüyor ama ben sabahları bişi yiyemiyorum. bugün küçük domates, salatalıkta getirdim ama yiyemedim

kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 2 bardak ılık su+ yarım litre yolda su

kahvaltı domates salatalık 2 çatal peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek

ara yeşil çay

ara küçük bir elma

öğle dün yemediğim semiz otu 1 dlm ekmek olacak.
akşam da mantar şehriye çorbası olcak inşallah

olsun tatlım sen benim eşimsin toparlarsın. hiç üzme kendini. insanın morali yüksekken daha iyi motive oluyor. bir de benim kız kardeşim de basenlerinin merdiven inip çıkmaktan olduğunu söylüyor. genetik faktörler de gözardı edilemez tabi. bence 11 kat inip çıkma. farklı şeyler dene

her girdgmiz ortamda kilo muhabbeti yapılıo ya snir oluorumm form plus a bende baslıcam burcumm karnını agrıtıo felaket

menün güzel olmus canım ne kadar su icmeyi hedefliorusun ben bugün 3 ltreye tamamlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…