callanetics, bir tür egzersiz programı. hani eskiden taytlı ablalar yapardı yaablacıklar callanetics nedirbirde ben bu çatlaklarımı napayım ya bızım sınıftakılere sordum kımsede yokmus of ıgrenc gozukuyoo
diyeteyken yaptığınız hiçbirşeyi ceza olarak nitlendirmemeliymişzi ona göre..
kilo verdikten sonrada haytında spora yer verceksen bu kadar yüklnmen iyi..ama yok ideal kilona gelince sporun arka planda kalacaksa haftada 3-4 gün 35-40 dk yürüyüş yeter tatlım..ideal kilondaykende haftada 2 kere 35-40 dk yürüyüş kilonu korumana yeter..:90:
ablacıklar callanetics nedirbirde ben bu çatlaklarımı napayım ya bızım sınıftakılere sordum kımsede yokmus of ıgrenc gozukuyoo
güzel menüSabah
2 dilim tahıllı ekmek sandviç
ara
10 fındık 3 gun kurusu
öğlen
1 kase mercımek crbası
6 ınegol kofte(çok ufak)
1 dilim k.ekmek
ara
nesfit
ortime bak yaw neler de biliooodiyeteyken yaptığınız hiçbirşeyi ceza olarak nitlendirmemeliymişzi ona göre..
kilo verdikten sonrada haytında spora yer verceksen bu kadar yüklnmen iyi..ama yok ideal kilona gelince sporun arka planda kalacaksa haftada 3-4 gün 35-40 dk yürüyüş yeter tatlım..ideal kilondaykende haftada 2 kere 35-40 dk yürüyüş kilonu korumana yeter..:90:
sabah bir krom tablet
2 kayısı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı aynı..
ara
yeşil çay
yarım ceviz..
1 adet kayısı kurusu
öğlen
mantar sote
yarım dilim tam buğday ekmeği.
3 kaşık yoğurt pul biberli..
ara
yarım ceviz..
balık yağı 1 adet
yeşil elma
ikinci ara
yarım demet roka
limonlu
ve 2 parmak peynir..
1 dilim ekmek
akşam
karnıbahar yemeği
yoğurt
şu ana kadar 2 litre tarçınlı su..akşam koşu abndında yürüyeceğim..eşim evde çocukalrla ilgilenir ...
bana diyeceklerini unutmuş
benim pek şansım yoktu canım. ev sincanda, gezmeye de etlik tarafına gidince evde yesem bile yolda yakarım sanırım:))
kayısı kurusu canım ama bu koyu renkli olanlar. turuncu olan değil.
iyi hadi gözün aydın regl olabilmişsin:) şişkinlik falan gider bu hafta.
bu bilgi iyi oldu canım. benimkiler beyaz renkli. kahverengi yosun yağı aktarlarda vardır sanırım.çatlaklrın mor renkteyse hergün kakao yağı ve fındık yağıyla masaj yap..yok beyaz çizgi halindeyse önce kese yap banyodan sonrada hafif nemli olarak kahverengi yosun yağı al masajla uygula vücudunda kalsın..öyle vıcık vıcık sürme hafifi masajla ama hırpalrsan cildin zarar görürür..1 ay sonra farkı görürsün..
sarı kalsın diye kükürt katıyorlar diye biliyorum. hani muz da sararsın diye kükürt serperler ya aynı mantık sanırım.aa aslında bende gün kurusu aldım ama alışmışım kayısı kurusu yazıyorum hep..diğerine sarı renkte kalsın diye bişey katılıyormuş onun için almıyorum..
evet regl olunca baya indim..cumaya ne olur bilemiyorum spor şartttttttttttt dohturda öyle demişti..ve 1-2 ayda anca etksini görürsün demişti tam etkilerinden faydalanacakken yarıda kaldı..sil baştan..:84:ama olsun hedef belli..yaza ince girmek..
güzel menü
ortime bak yaw neler de biliooo
krom tablet ne ay :26:
bu bilgi iyi oldu canım. benimkiler beyaz renkli. kahverengi yosun yağı aktarlarda vardır sanırım.
sarı kalsın diye kükürt katıyorlar diye biliyorum. hani muz da sararsın diye kükürt serperler ya aynı mantık sanırım.
sen şimdi kavi'yi bıraktın mı? devam etmeyeceksin gibi yazmışsın.
gün kurusu kayısının güneşte kurutulmuş haline deniyor canım.
sağol canım hoşbuldum. artık sporsuz duramıyorum. işte otobüste ayaklarım, bacaklarım sürekli hareket ediyor. insanlar fark edecek diye ödüm kopuyor.
kötü bir durum. ev yemeği yiyemiyorsun. şimdi ye demek saçma ama bir yiyebilsen ne kadar kolay zayıflarsın. atıştırmalar kilo aldırıyor. alışmaya çalışsan olmaz mı?
menün güel olmus canım afiyet olsunnn
bu ara a we dengesiz beleniyorsun bence ins kısa zmnda düzene sokcaksnnn
corba we patatesi yedkten sora ekmek yeme zatenafiyet olsun bebisim ben ewdeym smdi spor yapıcamm
ara yok öglen cok az daha dikkatli daha dikkatli haydi tempo tempo
bana diyeceklerini unutmuş.
sağol canım bilgilendirdiğin için
yemek konusuna gelince sarımsak yemek pişmiş soğan kereviz karnıbahar pırasa nohut barbunya et daha bir sürü şeyi sevmiyorum malesef zorluyorum kendimi yemeye gayret ediyorum eskiden sabah bir boyoz öğlen bir kek kakaolu süt çikolata akşam doritos bisküvi jelibon hıı birde çayı çok severim bak 1 bardağa 4 şekerbu tarzda yemek yediğimden şimdiki yediklerim size az ve besleyici gelmiyordur çok haklısın ama benim için çok büyük değişim bu abur cubur sürmüyorum ağzıma hiç 2 hafta önce haşlama ıspanak yiyim dedim kustum çok afedersin domates işte diyet ekmek semizotu falan yiyorum son zamanlarda annem şaşırıyor pişmiş soğan ve sarımsağı hayatta ağzıma süremem ama diğerleri için zorluyorm kendimi bir düzene oturtucam inşallah
dikkat ediyorum canım yavaş yavaş yicem inşallah hepsini yaaaaa yemek sevmiyorum be ya
evet, havaların düzelmesini ve iyice iyileşmeyi beklemen iyi fikir.kahverengi zor bulunuyor sakın yeşil yosun yağı alma..etkileri farklı aynı deselerde alma bulursun mutlaka..
kaviye 2 seans kaldı
iyileşince gideceğim..benim aramamı bekliyorlar..ona göre randevuyu vercekler..de bi iyleşebilsem hemde havalarda düzelir çocuk üşür bu havada..
kem küm:78:öyle miiiiiiiiiii. hatırladım kaptanım. yaptığın kaçamaklardan bahsedecektim.istersen unutayım tekrardan
aa ben geldim seni uğurlamaya:)evet kızlar, bu saatlerde herkes yemekle uğraştığı için topiğe bakamıyor sanırım. yine beni kimse uğurlamıyor çıkarken. bugün çok leziz birkaç yiyeceği red ettim. taze dökülmüş lokma, karışık sandviç, browni intense ve sevincin leziz çikosu.
bu akşam callan ablayla bakalım neler yapacağız. baya yaşlı kadın belli ama vücud benimkine on basar.açıkcası suratım o kadar yaşlıyken vücudumun süper olması pek umurumda olmaz. o yüzden yüz bakımlarınıza aksatmayın kızlar.
hepinizi öpüyorum. kaçamaksız geceler dilerim.
evet kızlar, bu saatlerde herkes yemekle uğraştığı için topiğe bakamıyor sanırım. yine beni kimse uğurlamıyor çıkarken. bugün çok leziz birkaç yiyeceği red ettim. taze dökülmüş lokma, karışık sandviç, browni intense ve sevincin leziz çikosu.
bu akşam callan ablayla bakalım neler yapacağız. baya yaşlı kadın belli ama vücud benimkine on basar.açıkcası suratım o kadar yaşlıyken vücudumun süper olması pek umurumda olmaz. o yüzden yüz bakımlarınıza aksatmayın kızlar.
hepinizi öpüyorum. kaçamaksız geceler dilerim.
olcak olcak bu sefer, bravo sanaay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neler yiorsunuz bakim sizz cok yemeyin emiii sora rencide ederm burda siziicinizde de en kilolu benim oysaki gelelim aksam yemgime listeme göre bugün etsiz sebze yemegi 1-1.5 dilim ekmek ya da ekmek yerine 4 kasık makarna yiebilirdim ewdekilere tarhana corbasıı etlii kabak dolmasııı salata makarna yaptım kadayıf da wardı canınz cekmesinn ama ben bennnnnnnn karnıbahar yedimm etsiz sulu pisirdimm we 4 kasık makabaaaaaaaaaaaaaaaa makarna yanii tebrik edin beni tebrik ediiiin dierlerinden bi gıdım bile yemedmm wallahiiii
olcak olcak bu sefer, bravo sanamaşallah
aralarında 4 yaş olucak gülüm.ben elimden geldiğince araştırcam bakalım nasıl davranmamız lazım iyice sorar ögrenirim diyorum ama haliyle kıskançlık olcaktır. allah yardımcımız olsunevet 1.buyuk abı
annelerın kullanacagı kelıme SEN BUYUKSUN ABISIN BEBEK DAHA KUCUK ama en cok o laf ıncıtıyor unutmamak gerekır kı o da cocuk burada bı arkadasın oglu kahverengı gozlu esmer 2. sı kız oldu sarısın mavıs bı guzel tabıı hem bebek hemde guzel olması sıfatıyla herkes ona ılgı gosterıyor
gecen annesıne ısyan etmıs arad 5 yas var annesıde cok dıkkatlı bırırsı çocuga kıskanmasın dıe ayrı ılgılenıyor ama mesal kardesını ıttırınce bak sen abısın buyuksun dıyormus
neyse gecen yatagına yatmıs ben buyuk degılım ben daha 6 yasındayım ben sadece kardesımden buyugum
sen boyle dedıkce onu dahada dovup aglatmak ıstıyorum demıs
enes ıcınde sancılı surec cevre degısıklıgı çok etkılıyor
bi de kardes arada kac yas olacak ?
:26::26::26::26::26::26:
ne yuzume vuruyon alla alla yaaaaa
okudumda sole goz gezdırdım hafta sonu malum
pazartesıde kocacım evdeydı hastaydı ınceleyemedım
bu aradda kızlar
30 dk yurum 160 cal yaktım
oglan uyandı suan mutfagı dokuyor gıdemde bakem sonra yan bınada arkadasa gececm tabı yemegımı yıyıpte.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?