Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kolay gelsin canım. afiyet olsun. güzel menü.

öğlen menüm : yarım kase arpa şehriyeli nohutlu çorba, fırında 3 adet köfte ve 3 adet patates, 2 yk pirinç pilavı, 1 kase cacık. ekmek yemedim.

akşam olsa eve gitsemde spor yapsam

gün kurusuda ne acaba gül kurusumu demek istedin canım gerçi bi kaç yazıda görüyorum bu gün kurusunu

hoşgeldin canım oh maşallah diyorum spor gerçekten harika bir şey

kızlar selam sabahtan çıktım yine evden yazamadım kusura bakmayın

sabah
2 dilim kepekli ekmekle salam semizotu domates ve peynirli sandviç
1 bardak şekersiz çay

ara
yok

öğle
1 adet gevrek
domates ve peynir

şimdilik bu kadar ya yine yaptım kahvaltı gibi menüyü ama napıyım evde değilim bi arkadaşımdayım benim çok kötü bir huyum var birde:93:çiğ soğan seviyorum ama pişmiş soğan ağzıma sürmem malesef gittiğim yerdede aç kalıyorum herkes yemeği soğanlı yapıyor napıyım domates peynir idare ediyorum 2 saat sonra falan evde olurum herhalde

hoşgeldin canım oh maşallah diyorum spor gerçekten harika bir şey

sağol canım hoşbuldum. artık sporsuz duramıyorum. işte otobüste ayaklarım, bacaklarım sürekli hareket ediyor. insanlar fark edecek diye ödüm kopuyor.

kötü bir durum. ev yemeği yiyemiyorsun. şimdi ye demek saçma ama bir yiyebilsen ne kadar kolay zayıflarsın. atıştırmalar kilo aldırıyor. alışmaya çalışsan olmaz mı?

menün güel olmus canım afiyet olsunnn
bu ara a we dengesiz beleniyorsun bence ins kısa zmnda düzene sokcaksnnn
corba we patatesi yedkten sora ekmek yeme zaten afiyet olsun bebisim ben ewdeym smdi spor yapıcamm

ara yok öglen cok az daha dikkatli daha dikkatli haydi tempo tempo

merhaba arkadaşlar..bugün anca gelebildim..şükür adet buluşmam dün akşam olunca çok iyi oldu..tek hastalığım yani burun akıntım hapşuruk geçmedi..(59:

ögle yemegim:

karnıbahar 1 diim ekmek

1.5 litre suyumu ictim smdi spor yapıcm
gayet güzel hafif..ve spor o zaten süper..:13:
aslında beslenme düzenin iyi değil..düzenli yemek li menün olsa kilocuklar uçup gider..
spro böyle alışkanlık yapıyor işte..
kahvaltılaırn hep zayıf palstic..işleri düzene koyda toparlan artık..
çocuklara sen büyüksün demek çok yanlışmış gerçekten..
spor yapılmış devamı gelsin..

menün çok güzel..
tebrıklerrrrrrr
kızlar bu arada yardım edın leslieyi indiremedim.bir tan eindirdim sadedce ses görünyü yok
leslie evde spor için harika ... hastalanmadan önce leslie yapıyordum tavsiye ederim..
bir lesilici daha..:13:3 mil süper az alşınca 5 milini tavsiye ederim..
hayatım bu egzersizi arastırım okuorum smdi bi bakim da haber werim sana smdi senden duyuorumm daha
düzneli yapıldığında ayda 3-4 kilo diyor leslie hatunu..
eşine geçmiş olsun..karbo iyi kilo verdiriyor..
ohh afiyet olsun kız melike ben callanetics e başlayım diyorum. sen ne düşünüyorsun bu konuda?
amanın o çok zor ben yapamdım..ama yaparım diyorsanız bravo derim..
kahvaltı:
ince dilim peynir
salatalık domates roka maydano biber üzerine yarım tatlı kasıgı zeytnyagı
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
2 bardak sekersiz cay

ara:
yogurt yarım portakal

evett
gelelımbugune
sabah 7.30 da
1 dılım ekm peynır
10.00 da 1 dılm ekm peynır
13.00 4 yk etlı nohut 1 kase yogurt 1 dilm ekm
15.00 gezmede 1/2 dilm kek
18.00 4 yk etli nohut 1 kase yogurt 2 yk pilav
20.30 da meyve
güzel..
saol canım..daha atm kapasite çalışmaya başlayamdım..
spor azim cumaya güzle bir bildirim gelir sendne artık..
günaydın fıstıklar.sizin için

oy rabia kaçamakta yaparmış..ee hedefe az kaldı arad ödülün olsun onlarda..
günaydınlar kızlar:80:
yağmurcini erkencisin, maşallah günaydın
tünaydın..
günayddddddııııııııınnnnnnnnnnnnn hanimiss benimm canlarımm hanimiss minnoslarımmm uyanın bakalımmm oy oy yerim yerimmmmmmmmmm

Son düzenleme:

bu akşam callanetics yapmayı düşünüyorum. bacaklarımın sıkılaşması için iyi gelir diye düşünüyorum. pilatesin belli başlı hareketlerini sürekli yapıyorum. lesliyide sevdim. karman çorman olacak bundan sonraki spor hayatım.

h.sonu kaçamaklarım yüzünden pişmanlık yaşıyorum ve inanın psikolojik olarak acıkmıyorum. 5 gibi ara öğün yapıcam sonrasında bişi yemicem. cezamı çekmem lazım. gidip prangaya vurayım bari kendimi

Sabah
2 dilim tahıllı ekmek sandviç
ara
10 fındık 3 gun kurusu
öğlen
1 kase mercımek crbası
6 ınegol kofte(çok ufak)
1 dilim k.ekmek
ara
nesfit

diyeteyken yaptığınız hiçbirşeyi ceza olarak nitlendirmemeliymişzi ona göre..
kilo verdikten sonrada haytında spora yer verceksen bu kadar yüklnmen iyi..ama yok ideal kilona gelince sporun arka planda kalacaksa haftada 3-4 gün 35-40 dk yürüyüş yeter tatlım..ideal kilondaykende haftada 2 kere 35-40 dk yürüyüş kilonu korumana yeter..:90:

sabah bir krom tablet
2 kayısı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı aynı..
ara
yeşil çay
yarım ceviz..
1 adet kayısı kurusu
öğlen
mantar sote
yarım dilim tam buğday ekmeği.
3 kaşık yoğurt pul biberli..
ara
yarım ceviz..
balık yağı 1 adet
yeşil elma
ikinci ara
yarım demet roka
limonlu
ve 2 parmak peynir..
1 dilim ekmek
akşam
karnıbahar yemeği
yoğurt
şu ana kadar 2 litre tarçınlı su..akşam koşu abndında yürüyeceğim..eşim evde çocukalrla ilgilenir ...

kaptanım eneee sana diyeceklerimi unuttum. hatırlayınca yazcam canım.
bana diyeceklerini unutmuş

benim pek şansım yoktu canım. ev sincanda, gezmeye de etlik tarafına gidince evde yesem bile yolda yakarım sanırım:))
gün kurusuda ne acaba gül kurusumu demek istedin canım gerçi bi kaç yazıda görüyorum bu gün kurusunu
kayısı kurusu canım ama bu koyu renkli olanlar. turuncu olan değil.
merhaba arkadaşlar..bugün anca gelebildim..şükür adet buluşmam dün akşam olunca çok iyi oldu..tek hastalığım yani burun akıntım hapşuruk geçmedi..(59:
iyi hadi gözün aydın regl olabilmişsin:) şişkinlik falan gider bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…