şiir defterini kaybetmene üzüldüm canım, şimdi elinde olsa hatıra olurdu. benim ortaokul kompozisyon defterim duruyor. tabi benim kompozisyonlar senin şiirler kadar başarılı değilkaptanım rica ederim. şiir çok severim. küçükken bir şiir defteri yapmıştım kendime. yazardım sürekli. kelime dar ağacım pek geniş olmadığından kafiyeyi tutturcam diye sürekli sözlük okurdum. hatta bayramlarda şiirimi kendim yazar okurdum okulda. ama hiç bir arkadaşım inanmazdı benim yazdığıma. lisede okurken 10 kasımda Atatürk için bir şiir yazmıştım. çok güzeldi o. kaybettim defterimi
evet ya bayanın bayandan başka dostu yok (düşmanıda yok) gelen bayanında kocası kuaför, ondan daha bir dikkatini çekmiştir saçlarım
ya bir 5 dakika masamdan kalktım. geldim yerime o da nemasanın üzerinde kocaman fındıklı bir kurabiye. çaycıyı aradım bu nerden çıktı diye. ablası ziyarete gelmişte herkese dağıt demiş. kızım rejimdeyim bilmiyon mu dedim. ya lütfen ablamın hatırı için ye dedi. bende bir ısırık aldım bıraktım. kalanı öğütücüye vercem. öğütücü ne mi? tabiki kocam
ay ay ay ne yapmış kuzucuk öyle yaevet buz gibi.az öncede oğlum kotkurtu beni..
uyuyordu su getirmek için mutfağa gittim baktım yerind eyok bayada terlemişti..odlara baktım yok.meğer balkona çıkmış inanamıyorum ya..o terle üstünde sadece pijaması saçları bile ıslaktı öğlen uykusundan kalk balkona çık.:84:.deliricem hastalıktan daha tam kurtulamdım..rabbim korusun..ne diyeyim ..
akşamları ben de makarnayı desteklemiyorum. öğle yemeğinde olabilir. gerçi zaten tarhana çorbası içmişsin ki tarhanaya bayılırımselam kızlar be geldim yine
öğlen menüm
1 şinitzel ve nar ekşili semizotu salatası yedim.
1 adet maden suyu
ara
bir elma
yavf bide aynı şeyleri yemekten içim dışıma çıktısemizotu kepekli ekmek special k yemekten bi hal oldum şimdi açtım dolabı öff ne yicem akşama ya dedim kapattım o kadar çok yemek seçiyorum ki yicek bişi kalmadı akşama diyorum yağsız makarna ve yanında yoğurt yesem fazla olurmu sizce:26:
canım, demir eksikliği çok zor geçer. 6 ayda falan bekleme hiç yani, çok çok az artsa demir değerin ona şükret. bağırsaktaki demir emilimini en fazla süt ürünleri etkiliyor. etin, pidenin, köftenin yanında yoğurt, ayran tüketme. süt ve süt ürünlerini demir içeren gıdadan ya yarım saat önce ya da 2 saat sonra tüket.tşkler kızlarr ahh ahhh et yiyorum okadar pekmez falan banamısın demiyo 6aydır yükselmiyo kii:2:ilaçç kolikk olcam belkide bağırsak emilimi azdır doktor ona bakmadıı zaten sadce kullan gell bakalım bitse ilaçlar bi gitcemm kendi doktoruma
hoşçakal canım, azmin hiç bitmesin. alışverişe bile hayır dedikten sonra kaçamaklar sana vız gelir.evettt tatlımı yedim. gerçekten tokum. eşim alışveriş yapalım dedi yokkkkkkk dedim. neden? çünkü callan ablayla randevum var. spor yapacağız
yarın hafif çıkmak ümidiyle, hoşçakalınnnnn
Allah yardımcın olsun sınavında canım, başarılar.kaptanım ve arkadaşlar kusura bakmayın sınav haftaıydı pek fazla giremedim.Yarın çok önemli bir sınavım var.Dualarınızı beklıyorum.Bol zayıflamalı gunler herkese :76:
hadi gözün aydın, hayırlı olsun. 6'lar da gider, 5 leri görürsün inş.kilo çizelgemi değiştirdim kızlar nasıl ama 2 kilo verdim1 haftada çok spor az yemek derken... en çokta 7 li rakamlardan kurtulduğuma seviniyorum
afiyet olsun. sporun da güzelaaaa nerdesiniz ya kimse yok
akşam menüm
1 kase yoğurt
1 adet çok tahıllı ekmek
1 kase tarhana çorbası
şimdi koşubandına gidiyorum yine 40 dakka tempolu yürüyüş kalan 20 dakka mekik ve dambılla bölgesel hareketler yapıcam
inşallah canım. evde katılımın daha iyiydi sanki:97:hafta sonu evimde olurum inşallah kaptanım.
çok güzel,bide ben şu 8li rakamlardan kurtulsam
şiir defterini kaybetmene üzüldüm canım, şimdi elinde olsa hatıra olurdu. benim ortaokul kompozisyon defterim duruyor. tabi benim kompozisyonlar senin şiirler kadar başarılı değilokusan gülmekten yerlere yatarsın ama hatırası var işte:97 yaşta ne düşünüyormuşsun nasıl ifade ediyormuşsun onu göstermesi bakımından önemli.
doğru, bayanın bayandan başka da düşmanı yok.
ben senin kısmetini anlamadım ki, ne süper işyerin var öyle. aşçı süper, gelen giden kurabiye çikolata...mmm kilo derdin olmayacak cennet gibi işyeri
ay ay ay ne yapmış kuzucuk öyle yabuz gibiydi dışarsı, neyse inşallah bir şey olmaz canım.
akşamları ben de makarnayı desteklemiyorum. öğle yemeğinde olabilir. gerçi zaten tarhana çorbası içmişsin ki tarhanaya bayılırım
canım, demir eksikliği çok zor geçer. 6 ayda falan bekleme hiç yani, çok çok az artsa demir değerin ona şükret. bağırsaktaki demir emilimini en fazla süt ürünleri etkiliyor. etin, pidenin, köftenin yanında yoğurt, ayran tüketme. süt ve süt ürünlerini demir içeren gıdadan ya yarım saat önce ya da 2 saat sonra tüket.
hoşçakal canım, azmin hiç bitmesin. alışverişe bile hayır dedikten sonra kaçamaklar sana vız gelir.
Allah yardımcın olsun sınavında canım, başarılar.
hadi gözün aydın, hayırlı olsun. 6'lar da gider, 5 leri görürsün inş.
afiyet olsun. sporun da güzel
inşallah canım. evde katılımın daha iyiydi sanki:97:
hadi hayırlısı29 nisan adet tarihim heyecanla bekleyeceğim. ama yeme isteği tatlı isteği adet öncesi sendromlarım mı başladı ki
öğleden sonra yokum kızlar müdürle toplantıya gidiyorum. herkese iyi bir gün diliyorum. akşam uğrayabilirsem ewet ama uğrayamazsam yarın görüşürüz.
ben de yarın baslıcammm burdan incelicmmmmkaptanım teşekkür ederim.evet aynen eşim uyuyunca ya da evde olmayınca kendime kalıyor zaman güzel oluyor. oda bir çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor, kafasını okşayım istiyor. ben kendimi evli ve çocuklu hissediyorum.
işyerinde 1,5 lt su kesin tüketiyorum. çünkü şişem bitiyor. evde de birkaç bardak içiyorum. neyse bakalım yarın ne olacak.
arkadaşlar callanetics videosu ve kitabını indirdim demin. bacak, kalça, karın için egzersizler var. bacak içlerinin sıklaşması için özel hareketler var. bu akşamdan itibaren düzenli olarak yapmaya başlıcam.
10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar
brawaaaaaaaaaaaa brawaaaaaaaaaaaaaaakilo çizelgemi değiştirdim kızlar nasıl ama 2 kilo verdim1 haftada çok spor az yemek derken... en çokta 7 li rakamlardan kurtulduğuma seviniyorum
bebisim burdayım gider mym bi yere bugün annanemlere geldk de giremedm sabah yazdım bi hadi gayret sen de girceksn inş listeye cok sewndm kilo wermeneya bişi eksik diyorum ne eksik yağmurcini eksik nerdesin kıss sabahtan beri kötü bişi yoktur inşallah merak ettim
haklısıın ısteyerek hazır olarak hamıle kaldıgında bulantın bel agrısı hamılelıktekı zorluklar yorumuyor yuk gelmıyoranne baba mutlu mesut oğluşunuzun eti puf yiyişini seyretmişsiniz. ne güzel bir tablo.gerçekten annelik güzel, yaşımda var bende yapmak istiyorum ama psikolojik olarak hazır değilim. kardeşimi büyüttüm annem kadar bakamam tabide çok anaç bir tip olduğum için oğlum gibi büyüttüm onu. aramızda 13 yaş var. görenler bu senin mi derdi evet annesiyim derdim. okulum işim hep aksadı ona bakıcam diye. hala atamadım üzerimden, gözümde benim bebeğim gibi koca oğlan oldu oysa. evlenince tatil köyüne yerleşmişim gibi hissettim kendimi ve tatilim bitsin istemiyorum. 2 sene kadar şu sefayı süreyim ardından Allahın izniyle yapıcam. hayırlısı herşeyin. :81:
canım evdekı yemegım e gore yarın (cuma)salata ıle gecıstırecegım bım de a.cılek ucuz ondan alacamseni o kadar iyi anlıyorum ki.. ah bak şimdi oğluşumu özledim.
o ne yaparsa mutlu oluyorsun ne derse seviniyorsun. dün de babasından şeker istedi. ewde vardı ama biz vermiyoruz genelde. sana bir sürpriz yapacağım dedim gözlerini kapadı hemen. sonra minik avucuna şekeri koyunca bir kahkaha attı çok hoştu.
bugün artık sebze yersin değil mi canım. afiyet olsun
k.öncesi: ballı limonlu sıcak su
kahvaltı: peynir, domates, salatalık, 4 zeytin ve 2 wasa + 1 form plus çay
ara: 1 galeta, 1 karper, 1 bardak ayran
öğle: 4 yk mantarlı et sote, 4 yk bulgur pilavı, kuru soğan
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: yarım kase beyaz nohut
akşam: ton balıklı salata
şimdi: form plus çay
1 tane greyfurt arası düşünüyorum.
su: 1,5 oldu sanırım.
spor: evişi, ütü vs.
benim de canım semine kendine gel diye bağırmak istiyormrb kızlarr
bugün 1simit
öğlen pilav üstü tavuk göğsü mercimek çorbası
akşamda 3dilim ekmekle zeytinyağlı fasulye
3fincan yeşilçay
2ltsu
karnım hala şişşş canımm şerbetlii tatlılardan çekiyoo
amin canım inşallah.iyi geceler kızlar,ALLAH yarın hepimizin yüzünü güldürsün
hoşgeldin canım.ben geldm bebeklermmmmmmmmm inş yarın hepiniz cok ii kilolar werir 1 den cok birincimiz olur inşşşben sabah mutlaka girmeye calıscam inşş girerimmm inşşşş hadi her seyn hayırlısıı hepinize tatlı uykularr:18:
bugün 1-1,5 saat yüryüs yaptımmm cok asırı bi kacamagım olmadı 1 dilim pasta yedm sdcc o da ödül olsun bi kerelikkk
ben bu cuma 500 gr eksi gözüküorum 500 gr geri aldm ama inş cok ii olcak haftayaaa
eveeet, sevindim de 61.6menün güzel..bu sabah tartıda sevinirsin inşallah..
bence güzel bir menü. pastanın da lafını etmeyelim, inceymişbugün tam 3 kere bilgisayar kitlendi onun için menümü yazamdım ..(
sabah
2 kaysısı kurusu su..
kahvaltı
2 tam buğday ekmeğine domates biberli peynirli tost..
greyfurt suyu..
ara
krom hapı
2 kayısı kurusu
yarım ceviz..
öğle
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
salata
arabalık yağı hapı.
ince dilim yaş pasta..
akşam
salata
1 dilm ekmek
az peynir..
3 litre su..1.5 tarçınlı
1 litre karbonatlı
1 litrede sade su..
spor..
60 yarım mekik
10*2 çapraz mekik
50 sağ
50 sol oklava hareketi..
50 sağ 50 sol yanlara yatış..
15*2 yerde kalça hareketi..
50 çapraz kalça harekti..ve yine değişik bacak ve popo çalıştırma hareketi yaptım..
çok güzel bir paylaşım canım:97:Eki Görüntüle 182625
Yürekten “Bittim Ya Rab!” diyene
“Dayan, yettim kulum!” diyecektir ALLAH.
Ölümü bildiği halde gülüp neşelenen, kadere iman ettiği halde üzülen, rızka Allahü teâlânın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren, kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, fani olduğunu bildiği halde, dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır
güzel vermişsin canım, tebriklergünaydın kızlar kilo bildirimim
52.6/21.6/1.0/.....
bugün 51.6 kilo ile güne başladım. 23 nisan haftası bana yaradı. bu arada kızlar dün saçlarımı kestirdim. burcunun eşi gibi benimki de fark etmedi ve dedi ki hani sen saçını kestireceğini söylüyordun. çok sinirlendim. gözerim doldu ama sustum. offfffff
dün öğle yemeği yiyemeim okuldan öğle paydosunda çıkıp toplantıya gittim ve toplantı dönüşü 5te akşam yemeği yedim. ara da yok tabi. akşam ara 2 kuru incir oldu.
akşam yemeği de 1 tabak mantar 2 dlm ekmek marul salatası
su:2 litre
spor bol bol 23 nisan çalıştırmasayılır mı bilmem ki
hadi bakalım altılar 5ler hepsini görürsün inşallahkilo çizelgemi değiştirdim kızlar nasıl ama 2 kilo verdim1 haftada çok spor az yemek derken... en çokta 7 li rakamlardan kurtulduğuma seviniyorum
kurtulacaksın elifcim sabır ve irade ile. bak evine gidince daha da iyi adapte olacaksın inşallah. yaza ince gireceksinçok güzel,bide ben şu 8li rakamlardan kurtulsam
hayırlı cumalar arkadaşım güzel paylaşımın için teşekkürler. her anımızı muhasebeb ile geçirmemiz gerektiğini hatırlattın bana. hesap günü gelmeden kendinizi hesaba çekinEki Görüntüle 182625
Yürekten “Bittim Ya Rab!” diyene
“Dayan, yettim kulum!” diyecektir ALLAH.
Ölümü bildiği halde gülüp neşelenen, kadere iman ettiği halde üzülen, rızka Allahü teâlânın kefil olduğunu bildiği halde lüzumsuz zahmetlere giren, kıyamette sorgu suale inandığı halde gaflete dalan, fani olduğunu bildiği halde, dünyaya bel bağlayan kimseye hayret etmemek imkansızdır
bizim eşler de birbirinin izdüşümü canım benim eş spor yapmaz onunki de yapmaz. benimki benden daha kilolu ama görmezzzzzgüzel vermişsin canım, tebrikler
siz burcuyla kankisiniz ya sizin eşler de kanki herhaldeikisi de hayatlarının hatasını yaptılar: bir kadının sçındaki değişimi farketmediler
23 nisan çalıştırma pek tabii spor sayılır. bol hareket olunca kilo gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?