Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiki gelmişsin neşenle azminle renk katıyorsun...

slm kızlar 2 gündür çok yoruldum,ama değdi ev pis gibi oldu.Ama evime gitmek istiyorum burda yeme düzenim bozuldu.

rabişimm normal besleniyom gülüm yaaa halszi olduğumdan işyerindede evdede nete giremiyorum zaten direk eve gidip yatmak istiyorumm ondada uyku uyuyamıyom sabah kalmak istemiyom kaçamak yok gibi bişi tatlı hamur işi yok donuyorum dün sıcacık yerde eller ayaklarr buz gibii adette olmicam ilaçlarıda kullanıyom bi faydası yok sanki ya

bak içimden geldi

akıllıdır, bilgilidir, tatlıdır rabia kaptan
kaçamakları affetmez, hep davranır candan
gezer gezer durur ama okur mesajları baştan
13.takımın şansıdır, asla inmesin tahtan

ayyy çok teşekkür ederim, nasıl mutlu oldum anlatamam
daha önce bana hiç kimse şiir yazmamıştı yaw, eşim dahil:85:

dışarısı buz gibi..kuzum da ya giderken ya döneren mutlkaka uyuyor üşür ..hemde az daha kilo vereyim iyi olur ..
tamam tamam not al ozaman..:))
ya ben de sabah çamaşır astım. o kadarcık bir sürede bile kuzucuk üşümüş. öğlene kadar burnu aktı. nasıl bir soğuk var öyle yaw

slm kızlar 2 gündür çok yoruldum,ama değdi ev pis gibi oldu.Ama evime gitmek istiyorum burda yeme düzenim bozuldu.
mis gibi olduyu bile pis olarak yazdığına göre sen epeeyce yorulmuşsun canım. eve dönüş ne zaman?

sağol canımmmm.
demin tedarikçimiz olan bir bayan geldi. sen zayıflamışsın dedi saçımıda çok beğendi
bak gördün mü bir bayanı yine en iyi kim anlıyor diğer bayan.. zayıfladığını da saçını da söylemeden farkediyor.

selam elifcim. iyi aferim 2 günde batırdın evi demek. pisletirken de baya yorulmuşsun.

iyi Allahtan normal besleniyorsun. menü yazmayınca korkmuştum. bence havaların kapalı olması etkiliyor seni. bir de demir eksikliğinden üşüyorsundur. onun da çaresi et ürünleri yemelisin canım. bir de spor yaparsan ısınırsın. hadi bakiyim az silkelen kendine gel.

canım sen üşütmüşsün, kırgınlık olmuş. sıcak tut kendini, bol c vitamini al. geçer inşallah.

kaptanım rica ederim. şiir çok severim. küçükken bir şiir defteri yapmıştım kendime. yazardım sürekli. kelime dar ağacım pek geniş olmadığından kafiyeyi tutturcam diye sürekli sözlük okurdum. hatta bayramlarda şiirimi kendim yazar okurdum okulda. ama hiç bir arkadaşım inanmazdı benim yazdığıma. lisede okurken 10 kasımda Atatürk için bir şiir yazmıştım. çok güzeldi o. kaybettim defterimi

evet ya bayanın bayandan başka dostu yok (düşmanıda yok ) gelen bayanında kocası kuaför, ondan daha bir dikkatini çekmiştir saçlarım

ya bir 5 dakika masamdan kalktım. geldim yerime o da ne masanın üzerinde kocaman fındıklı bir kurabiye. çaycıyı aradım bu nerden çıktı diye. ablası ziyarete gelmişte herkese dağıt demiş. kızım rejimdeyim bilmiyon mu dedim. ya lütfen ablamın hatırı için ye dedi. bende bir ısırık aldım bıraktım. kalanı öğütücüye vercem. öğütücü ne mi? tabiki kocam

sağol canımmmm.

demin tedarikçimiz olan bir bayan geldi. sen zayıflamışsın dedi saçımıda çok beğendi
işte budur eşler garip zaten boşver..bayanlar nasılda fark ediyor..
selam elifcim. iyi aferim 2 günde batırdın evi demek. pisletirken de baya yorulmuşsun.

spor yap canlan biraz..kaçamaksız beslenmen iyi.kansızlık +diyet az beslenincede üşünüyor..

evet buz gibi.az öncede oğlum kotkurtu beni..
uyuyordu su getirmek için mutfağa gittim baktım yerind eyok bayada terlemişti..odlara baktım yok.meğer balkona çıkmış inanamıyorum ya..o terle üstünde sadece pijaması saçları bile ıslaktı öğlen uykusundan kalk balkona çık.:84:.deliricem hastalıktan daha tam kurtulamdım..rabbim korusun..ne diyeyim ..

oyyy bebişe bak. delirmemek elde değil. Allah sabır versin.

selam kızlar be geldim yine

öğlen menüm
1 şinitzel ve nar ekşili semizotu salatası yedim.
1 adet maden suyu

ara
bir elma

yavf bide aynı şeyleri yemekten içim dışıma çıktı semizotu kepekli ekmek special k yemekten bi hal oldum şimdi açtım dolabı öff ne yicem akşama ya dedim kapattım o kadar çok yemek seçiyorum ki yicek bişi kalmadı akşama diyorum yağsız makarna ve yanında yoğurt yesem fazla olurmu sizce:26:

tşkler kızlarr ahh ahhh et yiyorum okadar pekmez falan banamısın demiyo 6aydır yükselmiyo kii:2:ilaçç kolikk olcam belkide bağırsak emilimi azdır doktor ona bakmadıı zaten sadce kullan gell bakalım bitse ilaçlar bi gitcemm kendi doktoruma

evet maalesef senin yemek çeşidin az. ben akşamları makarna önermiyorum. yiyeceksen erken satte ye 1,5 saat sonra spor yap.

evet bir aradaşımda et yesede alamıyormuş içindeki vitaminleri. çok enterasan gelmişti duyunca. canım iyileşirsin inş.

evettt tatlımı yedim. gerçekten tokum. eşim alışveriş yapalım dedi yokkkkkkk dedim. neden? çünkü callan ablayla randevum var. spor yapacağız

yarın hafif çıkmak ümidiyle, hoşçakalınnnnn

kaptanım ve arkadaşlar kusura bakmayın sınav haftaıydı pek fazla giremedim.Yarın çok önemli bir sınavım var.Dualarınızı beklıyorum.Bol zayıflamalı gunler herkese:76:

kilo çizelgemi değiştirdim kızlar nasıl ama 2 kilo verdim 1 haftada çok spor az yemek derken... en çokta 7 li rakamlardan kurtulduğuma seviniyorum

aaaa nerdesiniz ya kimse yok

akşam menüm
1 kase yoğurt
1 adet çok tahıllı ekmek
1 kase tarhana çorbası

şimdi koşubandına gidiyorum yine 40 dakka tempolu yürüyüş kalan 20 dakka mekik ve dambılla bölgesel hareketler yapıcam

canım artık burdayım
günaydın kızlarr:44:hala yorgunumm uykum varnoluyo bana yaa bide doymak bilmiyorummbi an önce toplamam lazım kendimiiiii
yaptığın elma diyetinden olabilir.
çok sevildim.

bende bu kız ne ne pisliğinden bahsediyor diyorum.sonra yazımı okudum.evet pisletmek için çok çalıştım.

Son düzenleme:

bende koşu bandımı özledim.üzerinde iyi terliyor insan.

geçmiş olsun bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…