kaptanım benim adetim dün itibari ile bitti. akşamları yemek yemediğim için psikolojik olarak öğlenleri acıkıyorum. aşçımız sağolsun yine az şekerli sütlü tatlı yapmış bana özel.. küçük bir kase , ara olarak onu yiyeceğim. saat 4 gibi yerim. ardından meyvelerimi yiyeceğim. akşam yine yemek yok. yarın kaç çıkacağım çok merak ediyorum. bu yarışma işi çok eğlenceli yahu. iyi ki almışsın beni bu gruba sağol kaptanım, bitanem.
iyiki gelmişsin neşenle azminle renk katıyorsun...
slm kızlar 2 gündür çok yoruldum,ama değdi ev pis gibi oldu.Ama evime gitmek istiyorum burda yeme düzenim bozuldu.
ben erken kalkınca kendimi oldukça iyi hissediyorum. anneler bilir, çocuk uyanmadan önce kalkmak süperdir:) kendine ait bir zaman dilimi.:97:
saçların da hayırlı olsun canım. senin eşin çok dikkatli biri bence, saçın gözünden nasıl kaçmış hiç anlamadım:44:
canım, ben de tahmin ettim 23 nisan hazırlıklarının seni epey meşgul ettiğini. işlerin azaldığında tekrar eski performansına dönersin inşallah.:97:
canım, aslında ben bu takımda en az gezendim bir zamanlar :) bu aralar istisnai bir şekilde üst üste geliyor gezmeler. bu seferki eşimle ilgili değil. memleketime gidiyorum, karaman'a. annemler gidiyorlar ve ben de anneannemi görmek için gideceğim inşallah. hem oğlum bizim oraları görsün. inşallah sen de istediğin gezileri gerçekleştirirsin en yakın tatilde:)
bu aralar ben çok uykuluyum. herhalde havalardan oluyor.
kabak gerçekten azdı. kermes ürünlerini yiyememenin hıncını ondan almam gerekti
gece yatmadan su iç, sabaha wc ihtiyacın olur. bir de sanırım sen az su içiyorsun, ondan sabah tuvalete çıkmıyorsun. benim bazen uykunun arasında tuvalete çıktığım olurdu.
canım bak bu şok diyetlerden sonra kilo almak çok rastlanan bir şey. bu hızla gidersen verdiğinden daha fazlasını alabilirsin. lütfen artık frene bas. menü paylaşımı da göremiyorum senden. bir takım kurallar kesindir canım. kaçamak da yapsan yazmak durumundasın
iyi gidiyorsun maşallah dombilim
ayyy çok teşekkür ederim, nasıl mutlu oldum anlatamambak içimden geldi
akıllıdır, bilgilidir, tatlıdır rabia kaptan
kaçamakları affetmez, hep davranır candan
gezer gezer durur ama okur mesajları baştan
13.takımın şansıdır, asla inmesin tahtan
ya ben de sabah çamaşır astım. o kadarcık bir sürede bile kuzucuk üşümüş. öğlene kadar burnu aktı. nasıl bir soğuk var öyle yawdışarısı buz gibi..kuzum da ya giderken ya döneren mutlkaka uyuyor üşür ..hemde az daha kilo vereyim iyi olur ..
tamam tamam not al ozaman..:))
mis gibi olduyu bile pis olarak yazdığına göre sen epeeyce yorulmuşsun canım. eve dönüş ne zaman?slm kızlar 2 gündür çok yoruldum,ama değdi ev pis gibi oldu.Ama evime gitmek istiyorum burda yeme düzenim bozuldu.
bak gördün mü bir bayanı yine en iyi kim anlıyor diğer bayan.. zayıfladığını da saçını da söylemeden farkediyor.sağol canımmmm.
demin tedarikçimiz olan bir bayan geldi. sen zayıflamışsın dedisaçımıda çok beğendi
selam elifcim. iyi aferim 2 günde batırdın evi demek. pisletirken de baya yorulmuşsun.
iyi Allahtan normal besleniyorsun. menü yazmayınca korkmuştum. bence havaların kapalı olması etkiliyor seni. bir de demir eksikliğinden üşüyorsundur. onun da çaresi et ürünleri yemelisin canım. bir de spor yaparsan ısınırsın. hadi bakiyim az silkelen kendine gel.rabişimm normal besleniyom gülüm yaaa halszi olduğumdan işyerindede evdede nete giremiyorum zaten direk eve gidip yatmak istiyorumm ondada uyku uyuyamıyom sabah kalmak istemiyom kaçamak yok gibi bişi tatlı hamur işi yok donuyorum dün sıcacık yerde eller ayaklarr buz gibii adette olmicam ilaçlarıda kullanıyom bi faydası yok sanki ya
rabişimm normal besleniyom gülüm yaaa halszi olduğumdan işyerindede evdede nete giremiyorum zaten direk eve gidip yatmak istiyorumm ondada uyku uyuyamıyom sabah kalmak istemiyom kaçamak yok gibi bişi tatlı hamur işi yok donuyorum dün sıcacık yerde eller ayaklarr buz gibii adette olmicam ilaçlarıda kullanıyom bi faydası yok sanki ya
ayyy çok teşekkür ederim, nasıl mutlu oldum anlatamam
daha önce bana hiç kimse şiir yazmamıştı yaw, eşim dahil:85:
bak gördün mü bir bayanı yine en iyi kim anlıyor diğer bayan.. zayıfladığını da saçını da söylemeden farkediyor.
slm kızlar 2 gündür çok yoruldum,ama değdi ev pis gibi oldu.Ama evime gitmek istiyorum burda yeme düzenim bozuldu.
işte budur eşler garip zaten boşver..bayanlar nasılda fark ediyor..sağol canımmmm.
demin tedarikçimiz olan bir bayan geldi. sen zayıflamışsın dedisaçımıda çok beğendi
selam elifcim. iyi aferim 2 günde batırdın evi demek. pisletirken de baya yorulmuşsun.
spor yap canlan biraz..kaçamaksız beslenmen iyi.kansızlık +diyet az beslenincede üşünüyor..rabişimm normal besleniyom gülüm yaaa halszi olduğumdan işyerindede evdede nete giremiyorum zaten direk eve gidip yatmak istiyorumm ondada uyku uyuyamıyom sabah kalmak istemiyom kaçamak yok gibi bişi tatlı hamur işi yok donuyorum dün sıcacık yerde eller ayaklarr buz gibii adette olmicam ilaçlarıda kullanıyom bi faydası yok sanki ya
ya ben de sabah çamaşır astım. o kadarcık bir sürede bile kuzucuk üşümüş. öğlene kadar burnu aktı. nasıl bir soğuk var öyle yaw
mis gibi olduyu bile pis olarak yazdığına göre sen epeeyce yorulmuşsun canım. eve dönüş ne zaman?
bak gördün mü bir bayanı yine en iyi kim anlıyor diğer bayan.. zayıfladığını da saçını da söylemeden farkediyor.
iyi Allahtan normal besleniyorsun. menü yazmayınca korkmuştum. bence havaların kapalı olması etkiliyor seni. bir de demir eksikliğinden üşüyorsundur. onun da çaresi et ürünleri yemelisin canım. bir de spor yaparsan ısınırsın. hadi bakiyim az silkelen kendine gel.
işte budur eşler garip zaten boşver..bayanlar nasılda fark ediyor..
evet buz gibi.az öncede oğlum kotkurtu beni..
uyuyordu su getirmek için mutfağa gittim baktım yerind eyok bayada terlemişti..odlara baktım yok.meğer balkona çıkmış inanamıyorum ya..o terle üstünde sadece pijaması saçları bile ıslaktı öğlen uykusundan kalk balkona çık.:84:.deliricem hastalıktan daha tam kurtulamdım..rabbim korusun..ne diyeyim ..
ya ben de sabah çamaşır astım. o kadarcık bir sürede bile kuzucuk üşümüş. öğlene kadar burnu aktı. nasıl bir soğuk var öyle yaw
mis gibi olduyu bile pis olarak yazdığına göre sen epeeyce yorulmuşsun canım. eve dönüş ne zaman?
iyi Allahtan normal besleniyorsun. menü yazmayınca korkmuştum. bence havaların kapalı olması etkiliyor seni. bir de demir eksikliğinden üşüyorsundur. onun da çaresi et ürünleri yemelisin canım. bir de spor yaparsan ısınırsın. hadi bakiyim az silkelen kendine gel.
selam kızlar be geldim yine
öğlen menüm
1 şinitzel ve nar ekşili semizotu salatası yedim.
1 adet maden suyu
ara
bir elma
yavf bide aynı şeyleri yemekten içim dışıma çıktısemizotu kepekli ekmek special k yemekten bi hal oldum şimdi açtım dolabı öff ne yicem akşama ya dedim kapattım o kadar çok yemek seçiyorum ki yicek bişi kalmadı akşama diyorum yağsız makarna ve yanında yoğurt yesem fazla olurmu sizce:26:
tşkler kızlarr ahh ahhh et yiyorum okadar pekmez falan banamısın demiyo 6aydır yükselmiyo kii:2:ilaçç kolikk olcam belkide bağırsak emilimi azdır doktor ona bakmadıı zaten sadce kullan gell bakalım bitse ilaçlar bi gitcemm kendi doktoruma
evet maalesef senin yemek çeşidin az. ben akşamları makarna önermiyorum. yiyeceksen erken satte ye 1,5 saat sonra spor yap.
tmm canım mısır gevreğine devam o zamanben bir markete gideyim bari ya belki bişiler görür alırım
canım artık burdayımbir de kısa bir değerlndirme yapayım:
plastic,
katılımın çok düşük. işlerin olduğunu biliyorum ama bu durumlarda en iyisi izin alman oluyor. ben bu cuma günü izinli yazılman taraftarıyım.
file76, cuma günü listede yer alabilirsin. yalnız son günlerde annende olduğundan katılımın biraz az. umuyorum geçici bir durumdur.
roseking, senin listeye girme durumun haftaya belli olacak.
guide ve ebruli paylaşımlarınız yetersiz.
yaptığın elma diyetinden olabilir.günaydın kızlarr:44:hala yorgunumm uykum varnoluyo bana yaa bide doymak bilmiyorumm bi an önce toplamam lazım kendimiiiii
çok sevildim.canım, ben öğleden sonra gideceğim inşallah. o zamana kadar herkes bildirim yaparsa zaten sorun yok. yalnız sen de kendin hesaplamaları yaparak alışmaya çalış, derim. ayrıca bizim kardeş takımımız 5. takım. ben olmazsam veya gelmediysem onlardan da yardım alabilirsiniz. kaptanları takyon. bu arada yarınki liste:
** 13 .TAKIM 203. ETAP **
_ferdici_ ( 66.2 / / / %)
neyneyse ( 62.8 / / / %)
sakaleynmaster ( 63.2 / / / %)
burcuxxx (62.1 / / / %)
emvacilbihar (52.6 / / / %)
yagmurcini3 (87.5 / 88 / -0,5 / -0,57%)
dombili85 ( 68.0 /// %) Eski üye, 1 hafta ayrı kaldı.
file76 (87 / / / ) Yeni üye. 06.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
plasticwoman (76.9 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13.TAKIM TOPLAM KİLO (471.3 / / / %)
aaaa nerdesiniz ya kimse yok
akşam menüm
1 kase yoğurt
1 adet çok tahıllı ekmek
1 kase tarhana çorbası
şimdi koşubandına gidiyorum yine 40 dakka tempolu yürüyüş kalan 20 dakka mekik ve dambılla bölgesel hareketler yapıcam
kilo çizelgemi değiştirdim kızlar nasıl ama 2 kilo verdim1 haftada çok spor az yemek derken... en çokta 7 li rakamlardan kurtulduğuma seviniyorum
rabişimm normal besleniyom gülüm yaaa halszi olduğumdan işyerindede evdede nete giremiyorum zaten direk eve gidip yatmak istiyorumm ondada uyku uyuyamıyom sabah kalmak istemiyom kaçamak yok gibi bişi tatlı hamur işi yok donuyorum dün sıcacık yerde eller ayaklarr buz gibii adette olmicam ilaçlarıda kullanıyom bi faydası yok sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?