Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın hayırlı cumalar..geçici dünyanın sahte yüzüne aldanıp gerçeği unutmayalım ..
çok güzel kilo vermişsin..23 nisan çalışmalrı tabikide spor sonuçta bol hareket var..
demam kaptanım..görmayelimm değilmi..
yüzün gülmüş maşallah hedefe az kaldı..
günaydın hanımlar
günadın hayırlı cumalar..

seni burcuyla allah buluşturdu sanırım, bu kadar uyum yani:)
hadi sana kolay gelsin canım. ben de erkenden bildirimler biterse listeyi oluşturup kaçıcam:)

canım, allah hakkınızda hayırlısını versin. bence 2 haftaya inşallah hedefine ulaşırsın. şimdiye kadar güzel gittin. beslenmeni bozma. mezun olamayacak durumda değilsin. karnenle beraber göndereyim istiyorum:97:

günaydın...
62.5
Evma Rabia tebrikler süper bir açılış olmuş...:13:
ben de seni tebrik ederim canım. o kadar aksiliğe rağmen + değilsin ve gayet güzel bir rakam bence. haftaya 61'ler geliyor inşallah.

demam kaptanım..görmayelimm değilmi..
yüzün gülmüş maşallah hedefe az kaldı..

günadın hayırlı cumalar..
ay çok şükür, gece uyku tutmadı. 61,9 olsam yeter diye diye uyudum:) 2 ileri bir geri saydığımdan korkuyorum artık:97:

kahvaltı zamanı..görüşrüz bayanlar...
hadi afiyet olsun canım, görüşürüz

günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr, hayırlı cumalarrrr.

göz ucuyla baktım yazdıklarınıza ..

kilo çizelgemi değiştirdim kızlar nasıl ama 2 kilo verdim 1 haftada çok spor az yemek derken... en çokta 7 li rakamlardan kurtulduğuma seviniyorum

canım tebrikler

oyyy ben sana kıyamam canım arkadaşım. kimbilir ne kadar güzel oldun. boşver onların kafası bizimkinden farklı çalışıyor. benimki akşamda güzel olmuş demedi. sabah sordum ya o kadar istedin boya boya diye hiç demedin güzel oldun. çok güzel olmuş saçın dedi geçti. amannnnnnnn ona göre şişmanda değildim. boşveriyorum. iyide kilo vernişsin. 23 nisan çalışması bencede spor sayılır.

evetttt 3 gün aç kalmak ve ağır sporun sonucu : 1,7 kg yani 60,4 kg olmuşum
öncelikle kaptanıma, takım eşim emwaya, bütün takım arkadaşlarıma, leslie ablaya, callan ablaya teşşekkür ederim.

evetttt 3 gün aç kalmak ve ağır sporun sonucu : 1,7 kg yani 60,4 kg olmuşum
öncelikle kaptanıma, takım eşim emwaya, bütün takım arkadaşlarıma, leslie ablaya, callan ablaya teşşekkür ederim.
maşallah canım
süper vermişsin, ne diyeceğimi bilmiyorum
teşekküre ne hacet canım ya, takımdaki enerjin için benim teşekkür etmem lazım sana

allah gönlüne göre versin.KİLONDA BİŞE KALMADI MEZUN OLURSUN YAKINDA.
TEBRİKLER CANIM
maşallah maşallah
2 haftada 5 kgnazar değmesin canım ve tebrik ederim.

tşkler kaptanım

Son düzenleme:
günaydın,hayırlı cumalar herkese.
geçen hafta:84.500
bu hafta:82

valla süper vermişsin. çok uğraştın tabiki karşılığı bu olmalıydı. elifcim tebrikler. devamını bekliyoruz.:62

maşallah canım
süper vermişsin, ne diyeceğimi bilmiyorum
teşekküre ne hacet canım ya, takımdaki enerjin için benim teşekkür etmem lazım sana

olmazzzzzz, teşekkür etcemmmmmm. çünkü yaşam kalitem arttı sayenizde. ne kadar hımbılmışım yahu. artık dinamik, zarif bir bayan var karşınızda.

yahu bu callanetics manyak bişi. sarkmaları olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. bu güne kadar hiç hissetmediğim kaslarım sızlıyor. mesela kolumun altındaki kaslar, bacak içlerim. çok zor hareketler ama alışırım yakında diye düşünüyorum.

saol 1 ileri 1 geri çocuklu olunca işerlin rengi heran değişiyor..kendimi haftalık 850 gr fiksledim ama 700 grdan yukarı 1 kere çıktım oda kavi zamanı ..ama bu ay gerçekten heba oldu..60 olamtı hedefişm daha 1 hafta var bakalım bu hafta lelsie koşu bandı spora başalyacaığım ..+mekik ve başak bölgesel harekete devam..
senide tebrik ediyorum bu ahfat çok iyi gitmiş..
günaydın,hayırlı cumalar herkese.
geçen hafta:84.500
bu hafta:82
işte budur azim ve kararlılık ve güzel bir sonuç.
tek kelimeyle harika..jet gibi girdin o hızdada kilocukalrı gönderiyorsun..
callan ablayı ben bi denedim yapamdım..minik olunca gecem gündüzüm belli olmuyor okadar kendimi yormaya cesaretim yok ..

pardon kaptanım hesaplama yapmayı unuttum.

62,1/60,4/1,7/2,73 %
bende yapmadım yav ..:18:

maşallah canımhep böyle dinamik, zarif ve cıvıl cıvıl kal inşallah:97:
ben şu memlekete gidip geleyim callan ablaya senle eşlik edeyim. çok sarkma var maalesef

pardon kaptanım hesaplama yapmayı unuttum.

62,1/60,4/1,7/2,73 %
yuvarlama yapacaksın canım yüzdede. 2,7375 çıkıyor. virgülden sonraki 3. basamak 5 ve 5'ten büyük olursa yuvarlıyoruz.

Ben nasıl hesaplayacam sadece bu haftayı mı?
sen 2 haftalık hesaplayacaksın canım.
87 takıma ilk başladığın kilo. 82 bu haftaki. aradaki fark 5 ama 2 haftalık olunca 2'ye böl: 2,5
2,5 * 100 / 87 = 2,8735

deryacım selamlar. teşekkür ederim. h.sonu yediklerim yüzünden vicdan azabı çok çektim. sizlere söz verdim o yüzden bu hafta çok çabaladım. aslında hedefim 61 kg dı. çok şaşırdım aşasını görünce. wc ye gittim belki ondandır.

callan ablaya başla mutlaka kaptanım. kadının bacakları ne kadar güzel yahu. hele kalçası. üfff. heryerim ağrıyor vallahi. sabah biraz ter atayım dedim leslie ablayla. 1,5 km dayanabildim. acayip yorgunum.

Son düzenleme:
maşallah canımhep böyle dinamik, zarif ve cıvıl cıvıl kal inşallah:97:
ben şu memlekete gidip geleyim callan ablaya senle eşlik edeyim. çok sarkma var maalesef

sarkma çoksa fındık yağıyla biberiye limon ve susamı karıştır banyodan banyoya hafif nemli cildine ince tabaka halinde uygula..zamanla cildin esnekliğini kazanacaktır.tabiki sporda olmalı..ve bol suya devam..
BİRDE 2 HAFTADA BİR MISIR UNLU PEİLİNG YAP
ONUDA YAZAYIM
2 çorba kaşığı mısır unu
1 yumurta akı
2 çorba kaşığı süt..kek hamuru kıvamında olucuk bununla yüzünde dahil her tarafını banyodan önce hafifçe ovala bebek cildi gibi oluyor..yüzdeki siyah noktalrıda temizliyor..banyo sonrasıda dediğim karşımı uygula ve sonucu gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…