günaydın hayırlı cumalar..geçici dünyanın sahte yüzüne aldanıp gerçeği unutmayalım ..hadi bakalım altılar 5ler hepsini görürsün inşallah
kurtulacaksın elifcim sabır ve irade ile. bak evine gidince daha da iyi adapte olacaksın inşallah. yaza ince gireceksin
hayırlı cumalar arkadaşım güzel paylaşımın için teşekkürler. her anımızı muhasebeb ile geçirmemiz gerektiğini hatırlattın bana. hesap günü gelmeden kendinizi hesaba çekin
bizim eşler de birbirinin izdüşümü canım benim eş spor yapmaz onunki de yapmaz. benimki benden daha kilolu ama görmezzzzz
bendeki değişiklikleri yeni aldığım elbiseleri fark etmez. çoook uzun zaman sonra senin böle bi kıyafetin var mıydı der
ben de utanmasın diye genelde yeni aldıklarımı gösterip bak hayatım ben bu gün bunu aldım derim demesem uyuturum....
neyse eşimin dedikodusu bi yana kızlar hepinize güzel kilolar vermiş olarak güne başlamanızı diliyorum. benim sabah 2 saat dersim yok. çamaşır asmaya gidiyorum ordan da okula.
demam kaptanım..görmayelimm değilmi..benim de canım semine kendine gel diye bağırmak istiyorankaradan sesimi duyabilir misin acep
amin canım inşallah.
hoşgeldin canım.
yeni bir diyete başladığın için artı gözükmüş olabilirsin. vücudun alışma süreci vs. haftaya daha güzel olacak inşallah.
eveeet, sevindim de 61.6
bence güzel bir menü. pastanın da lafını etmeyelim, inceymiş
çok güzel bir paylaşım canım:97:
sana da hayırlı cumalar.
günadın hayırlı cumalar..günaydın hanımlar
seni burcuyla allah buluşturdu sanırım, bu kadar uyum yani:)bizim eşler de birbirinin izdüşümü canım benim eş spor yapmaz onunki de yapmaz. benimki benden daha kilolu ama görmezzzzz
bendeki değişiklikleri yeni aldığım elbiseleri fark etmez. çoook uzun zaman sonra senin böle bi kıyafetin var mıydı der
ben de utanmasın diye genelde yeni aldıklarımı gösterip bak hayatım ben bu gün bunu aldım derim demesem uyuturum....
neyse eşimin dedikodusu bi yana kızlar hepinize güzel kilolar vermiş olarak güne başlamanızı diliyorum. benim sabah 2 saat dersim yok. çamaşır asmaya gidiyorum ordan da okula.
canım, allah hakkınızda hayırlısını versin. bence 2 haftaya inşallah hedefine ulaşırsın. şimdiye kadar güzel gittin. beslenmeni bozma. mezun olamayacak durumda değilsin. karnenle beraber göndereyim istiyorum:97:bizim apartman yeni ve herkeste yeni eve yeni bebek mantığı var. ikinci kattakinin bebeği 5 aylık. 1 kattaki 3 aylık hamile dün bahçede biraz oturduk orda öğrendim. bnen de istiyorum. kaptanım ben yakında mezun olurum inşallah bu topikten . 2 haftaya 50 olur muyum ki?
eşim o kadar değil ama ben sürekli bebiş düşünüyorum. Allahım sen aklıma mukayet ol
ben de seni tebrik ederim canım. o kadar aksiliğe rağmen + değilsin ve gayet güzel bir rakam bence. haftaya 61'ler geliyor inşallah.günaydın...
62.5
Evma Rabia tebrikler süper bir açılış olmuş...:13:
ay çok şükür, gece uyku tutmadı. 61,9 olsam yeter diye diye uyudum:) 2 ileri bir geri saydığımdan korkuyorum artık:97:demam kaptanım..görmayelimm değilmi..
yüzün gülmüş maşallah hedefe az kaldı..
günadın hayırlı cumalar..
hadi afiyet olsun canım, görüşürüzkahvaltı zamanı..görüşrüz bayanlar...
maşallah maşallahgünaydın,hayırlı cumalar herkese.
geçen hafta:84.500
bu hafta:82
kilo çizelgemi değiştirdim kızlar nasıl ama 2 kilo verdim1 haftada çok spor az yemek derken... en çokta 7 li rakamlardan kurtulduğuma seviniyorum
güzel vermişsin canım, tebrikler
siz burcuyla kankisiniz ya sizin eşler de kanki herhaldeikisi de hayatlarının hatasını yaptılar: bir kadının sçındaki değişimi farketmediler
23 nisan çalıştırma pek tabii spor sayılır. bol hareket olunca kilo gidiyor.
günaydın kızlar kilo bildirimim
52.6/21.6/1.0/.....
bugün 51.6 kilo ile güne başladım. 23 nisan haftası bana yaradı. bu arada kızlar dün saçlarımı kestirdim. burcunun eşi gibi benimki de fark etmedi ve dedi ki hani sen saçını kestireceğini söylüyordun. çok sinirlendim. gözerim doldu ama sustum. offfffff
dün öğle yemeği yiyemeim okuldan öğle paydosunda çıkıp toplantıya gittim ve toplantı dönüşü 5te akşam yemeği yedim. ara da yok tabi. akşam ara 2 kuru incir oldu.
akşam yemeği de 1 tabak mantar 2 dlm ekmek marul salatası
su:2 litre
spor bol bol 23 nisan çalıştırmasayılır mı bilmem ki
maşallah canımevetttt 3 gün aç kalmak ve ağır sporun sonucu : 1,7 kg yani 60,4 kg olmuşum
öncelikle kaptanıma, takım eşim emwaya, bütün takım arkadaşlarıma, leslie ablaya, callan ablaya teşşekkür ederim.
allah gönlüne göre versin.KİLONDA BİŞE KALMADI MEZUN OLURSUN YAKINDA.bizim apartman yeni ve herkeste yeni eve yeni bebek mantığı var. Ikinci kattakinin bebeği 5 aylık. 1 kattaki 3 aylık hamile dün bahçede biraz oturduk orda öğrendim. Bnen de istiyorum. Kaptanım ben yakında mezun olurum inşallah bu topikten . 2 haftaya 50 olur muyum ki?
Eşim o kadar değil ama ben sürekli bebiş düşünüyorum. Allahım sen aklıma mukayet ol
TEBRİKLER CANIMgünaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr, hayırlı cumalarrrr.
Göz ucuyla baktım yazdıklarınıza ..
Canım tebrikler
Oyyy ben sana kıyamam canım arkadaşım. Kimbilir ne kadar güzel oldun.Boşver onların kafası bizimkinden farklı çalışıyor. Benimki akşamda güzel olmuş demedi. Sabah sordum ya o kadar istedin boya boya diye hiç demedin güzel oldun. çok güzel olmuş saçın dedi geçti. Amannnnnnnn ona göre şişmanda değildim. Boşveriyorum. Iyide kilo vernişsin. 23 nisan çalışması bencede spor sayılır.
Evetttt 3 gün aç kalmak ve ağır sporun sonucu : 1,7 kg yani 60,4 kg olmuşum
öncelikle kaptanıma, takım eşim emwaya, bütün takım arkadaşlarıma, leslie ablaya, callan ablaya teşşekkür ederim.
maşallah maşallah
2 haftada 5 kgnazar değmesin canım ve tebrik ederim.
günaydın,hayırlı cumalar herkese.
maşallah canım
süper vermişsin, ne diyeceğimi bilmiyorum
teşekküre ne hacet canım ya, takımdaki enerjin için benim teşekkür etmem lazım sana
valla süper vermişsin. çok uğraştın tabiki karşılığı bu olmalıydı. elifcim tebrikler. devamını bekliyoruz.:62
İNŞALLAH DEVAMIDA GELECEK,RABBİN SABIR VE GÜÇ VERSİN HEPMİZE.
olmazzzzzz, teşekkür etcemmmmmm. çünkü yaşam kalitem arttı sayenizde. ne kadar hımbılmışım yahu. artık dinamik, zarif bir bayan var karşınızda.
yahu bu callanetics manyak bişi. sarkmaları olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. bu güne kadar hiç hissetmediğim kaslarım sızlıyor. mesela kolumun altındaki kaslar, bacak içlerim. çok zor hareketler ama alışırım yakında diye düşünüyor
Ben nasıl hesaplayacam sadece bu haftayı mı?
saol 1 ileri 1 geri çocuklu olunca işerlin rengi heran değişiyor..kendimi haftalık 850 gr fiksledim ama 700 grdan yukarı 1 kere çıktım oda kavi zamanı ..ama bu ay gerçekten heba oldu..60 olamtı hedefişm daha 1 hafta var bakalım bu hafta lelsie koşu bandı spora başalyacaığım ..+mekik ve başak bölgesel harekete devam..ben de seni tebrik ederim canım. o kadar aksiliğe rağmen + değilsin ve gayet güzel bir rakam bence. haftaya 61'ler geliyor inşallah.
ay çok şükür, gece uyku tutmadı. 61,9 olsam yeter diye diye uyudum:) 2 ileri bir geri saydığımdan korkuyorum artık:97:
hadi afiyet olsun canım, görüşürüz
işte budur azim ve kararlılık ve güzel bir sonuç.günaydın,hayırlı cumalar herkese.
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr, hayırlı cumalarrrr.
göz ucuyla baktım yazdıklarınıza ..
canım tebrikler
oyyy ben sana kıyamam canım arkadaşım. kimbilir ne kadar güzel oldun.boşver onların kafası bizimkinden farklı çalışıyor. benimki akşamda güzel olmuş demedi. sabah sordum ya o kadar istedin boya boya diye hiç demedin güzel oldun. çok güzel olmuş saçın dedi geçti. amannnnnnnn ona göre şişmanda değildim. boşveriyorum. iyide kilo vernişsin. 23 nisan çalışması bencede spor sayılır.
evetttt 3 gün aç kalmak ve ağır sporun sonucu : 1,7 kg yani 60,4 kg olmuşum
valla süper vermişsin. çok uğraştın tabiki karşılığı bu olmalıydı. elifcim tebrikler. devamını bekliyoruz.:62
olmazzzzzz, teşekkür etcemmmmmm. çünkü yaşam kalitem arttı sayenizde. ne kadar hımbılmışım yahu. artık dinamik, zarif bir bayan var karşınızda.
yahu bu callanetics manyak bişi. sarkmaları olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. bu güne kadar hiç hissetmediğim kaslarım sızlıyor. mesela kolumun altındaki kaslar, bacak içlerim. çok zor hareketler ama alışırım yakında diye düşünüyorum.
bende yapmadım yav ..:18:pardon kaptanım hesaplama yapmayı unuttum.
62,1/60,4/1,7/2,73 %
maşallah canımolmazzzzzz, teşekkür etcemmmmmm. çünkü yaşam kalitem arttı sayenizde. ne kadar hımbılmışım yahu. artık dinamik, zarif bir bayan var karşınızda.
yahu bu callanetics manyak bişi. sarkmaları olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. bu güne kadar hiç hissetmediğim kaslarım sızlıyor. mesela kolumun altındaki kaslar, bacak içlerim. çok zor hareketler ama alışırım yakında diye düşünüyorum.
yuvarlama yapacaksın canım yüzdede. 2,7375 çıkıyor. virgülden sonraki 3. basamak 5 ve 5'ten büyük olursa yuvarlıyoruz.pardon kaptanım hesaplama yapmayı unuttum.
62,1/60,4/1,7/2,73 %
sen 2 haftalık hesaplayacaksın canım.Ben nasıl hesaplayacam sadece bu haftayı mı?
işte budur azim ve kararlılık ve güzel bir sonuç.
tek kelimeyle harika..jet gibi girdin o hızdada kilocukalrı gönderiyorsun..
callan ablayı ben bi denedim yapamdım..minik olunca gecem gündüzüm belli olmuyor okadar kendimi yormaya cesaretim yok ..
bende yapmadım yav ..:18:
maşallah canımhep böyle dinamik, zarif ve cıvıl cıvıl kal inşallah:97:
ben şu memlekete gidip geleyim callan ablaya senle eşlik edeyim. çok sarkma var maalesef
yuvarlama yapacaksın canım yüzdede. 2,7375 çıkıyor. virgülden sonraki 3. basamak 5 ve 5'ten büyük olursa yuvarlıyoruz.
maşallah canımhep böyle dinamik, zarif ve cıvıl cıvıl kal inşallah:97:
ben şu memlekete gidip geleyim callan ablaya senle eşlik edeyim. çok sarkma var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?