Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugünkü menüm
sabah yarım yumurta 3 zeytin 1kk peynir 3 çay kaşığı pekmez 2dilim ekmek
ara 6 fındık
öğlen 2dilim ekmek 1tabak patates yemeği 2yk yoğurt
akşam 1tb patates yemeği 1dilim ekmek

1yeşilelma

günaydın..
dün giremedim sabah 23 nisan öğlende annemlere gittik akşam geç döndük..
menüm menü gibi değil..
sabah
2 kayısı kurusu su
kahvaltı
1 yumurta az peynir.1 dilim ekmek..
ara
bir tane susamlı çubuk..krom hapı..
sonra annmelere gitik 4 kardeş topalanınca çocuklarla dışarda yedik..
ben 3 dilim kıymalı yedim..ve salata..
ara yok
akşam
2 kaşık pilav
az tavuk göğsü
ve bir minik kanat
2 dilimde yemeğin yanında haşlanmış patates.
2 litre su
spor yok..

1.5 litre yarım yağlı yoğurtla çorba gibi yapıp 2 saate bir içiliecek arada meyve elma iyi olur yenebilir ve bol su..2 gün kahvaltı yapılıp aynen uygulanıyor..tam uygulanırsa 1 kilo rahat gidiyor ve geride gelmiyor..ama ayda sadece 1 kere yapılablir..

burcuxx bak sana alternatif bir spor programı daha..slim in 6 bunu araştır çok güzel yorucu ama felaket işe yarıyor..

regl olanlar kerwanına bende katıldımm bebekleeer karnım sis ama sewniorumm güzel incek diee bu hafta sucuk tanıtımı yapıorumm sabahtan aksama kadar sucuk pisiridim we size yemn ederm bir tane bile yemedmmmm kendmi tebrk ediorum gerckten cok sewerm sucugu hic dayanamam ama artık yapıorum basarıorummm cig köfte ikram ettiler yemedmmm tulumba tatlısı werdiler yemedmm yemedm de yemedemmm ayyy cok mutlu we huzurluyummm aman kacamak yapmayın ben ise gidiorum yine sucuk pisircem we yine yemiceeemmmm sizleri sewiorummmm

tebrikler,çok azimlisin :81::81:

valla ne güzel eğlenmişsiniz,bütün kurtlarını dökseydin.

bende diyet deneyimlerimiz bölümünde bundum çorbayı biaz değişik yapcam bu gün.1hafta deniyecem.

günaydın bayanlar

günaydın canımm:80:

helal kıss ben biliom zaten kaçamak yapmıcanı hiç beklemem senden

selam kızlar

yeni kahvaltı yaptım sofrada neler yoktu kardeşim almış boyozlar börekler bal kaymak sucuk çift sarılı yumurta oh oh bi gördüm kitlendim

aslında special k yemeyi planlıyordum

yarım gevrek yarım yumurta domates salatalık şekersiz çay yedim bende

herkes pazarda galiba kimsecikler girmemiş daha bende anca geldim pazardan canım çok fazla tatlı istiyor malum sebeplerden dolayı ama yemedim sabah kahvaltısını geç yaptığım için arada bişi yemedim şimdi bir kase special k yedim içinede 1 küçük muz rendeledim vir muz 100 kalori olması lazım ama benim yediğim bayağı küçüktü o kadarcık olsun demi hiç olmazsa tatlı isteğimi bastırdım abur cubur çikolata yemekten iyidir.

hafta sonuda topik yanlızları oynuyor..(
bugünkü menü,,
sabah
2kayısı kurusu
tarçınlı su krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği..
az peynir..
kızın kahvaltısından azcuk tırtıkladım teryağlı omlet yaptım yemedi sıpam..
ara
yeşil çay
öğlen
haşlanmış ytavuk göğsü
kornişon turşu 1 adet
1 dilim tam buğday ekmeği.
ara
2 ceviz
3 kayısı kurusu
2 tane biskolata çubuk..(
akşam
3 kaşık pırasa
sebzeli tavuktan minik göğüs ve 2 tane dilim patates..
kırmızı biberli..
1 tane turşu
1 yarm dlim tam buğday ekmeği
spor
65 mekik
50 sağ 50 sol oklava hareketi.
50 sağ-sol
yanlara yatma
yerde basen bacak için hareket ..
su şu ana kadar 2.5 litre oldu
1 litresi tarçınlı 1 litresi karbonatlı
son 1 litrede sade su..

Son düzenleme:
tebrikler,çok azimlisin :81::81:
saol tatlımm
günaydın canımm:80:

helal kıss ben biliom zaten kaçamak yapmıcanı hiç beklemem senden
oyy canmm benmmmm
sen deiyi dayanmısssınnnn bebegmmm yaaw
gece yatmadan ya da ara ögünlerde biparca bitter cikolata da yiebilrsnn

menün güzel olmus orti cok ii spor yapıosunnn

hic paylasım göremiorum sendenn ayrıca kuralları okuyup kabul ediorum demeni rica etmistimm bunları dikkate alırsan sewnrmm canmm

kahwaltı:
kızarms bir dilim ekmek
5 zeytin domates salatalık biber maydonoz
ince bi dilim peynir
sekersiz cay

ara:
yogurt we 3 cewiz

öglen:
haslanmıs tawuk,salata,1 dilimden az ekmek,corba

ara:
yogrt we 10 fındık

aksam:
2 yk pilaw 4 köfte corba salata

yatmadan: bi bardak süt

kahwaltı:
bir dilim kızarmıs ekmek beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık cay

ara:
yogurt we 3 cewiz

öglen:
corba,yesil salata,haslanmıs et

ara:
yogrt we 10 fındık

aksam:
patlıcan yemegi bir bilim ekmek yarım kasık pilaw yogurt

yatmadan:
bi bardak süt we bi parca bitter cikolata bir parca 2 deill

cumadan beri kendimi toparlıyamıyorum,kaçamak yapmıyorum ama ne yiyip içtiğimide bilmiyorum.dünden beri evdeyim ama sporda yapmıyorum,suda içmiyorum hiç bir şey yapasım yok.kendimi toparlamam lazım biliyorum daha yolun başındayım.

kızlaaaar bguün de bir tane bile sucuk yemedm kendmle gurur duyuorum kendme cok sasırdım cnkü kendmi tanıyorum asla dayanmazdım ama kafamda gerckten bitirmism bunu anladım we kendmi tanımıormusum yanlımısım bu haftasonu cok ama cok az katılım olduu inş hafta icinde cok daha ii olcaak hepimizn paylasımlarrı dikkat edelm arkdslar birbirmize deger werelm her fırsattta birbirmizi kontrol edelm destek olalımmmm takım ruhu cok önemli gercekkteen bunu unutmayalımm kacamak yapmayalım inş istedgmz her seyi yiebilcemiz günlerde geliceekk ben inanıorum hepimz mezun olucaamm bu günler cok yakıınn sadece inanalım yürekten inanalım we birbirmize destek wermeyi unutmayalımmmm hadi bakalım smdiden hepimiz icn mutlu bir hafta olur inşşş hepinizi coook sewiorummmm

bütün grubaaaaa kocamann alkıııııss

iki menünde çok güzel

bir kaç gündür bende öyleydim canım havalardanmıdır nedir oluyor ara ara demekki en kısa zamanda toparlan canım gitsin kaloriler malum havalar ısınıyor yaza kadar dilediğimizi giyelim istiyorum yarın başla mesela canım iyi haberlerini bekliyorum

ben biliyorum ya dedim kaçamak yapmıcaksın diye haklısın az katılım oldu 23 nisandı pazardı derken sınıftan kaçan çok oldu hocam yarın gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…