ahhhhhhh ahhh ben iste olucammmm
canm 2 litre suya 4 yk yesil mercimekk 4 yk nohut 4yk yarma (asurelik bugday) bunları haslıosun salatalıkk koyuosun bunları 2 litre suda karıstırıosun corba haline getiriosun icne baharat koyablrsn tuz ddeil tabi sabah kahwaltını normal b sekilde yapıosun yumurta da yiebilrsn 2 saat aralıklarla bu corbayı icmeye baslıosun diyet yöntemleri we denemlermizde de bulabilrsn
regl olanlar kerwanına bende katıldımm bebekleeerkarnım sis ama sewniorumm güzel incek diee bu hafta sucuk tanıtımı yapıorumm sabahtan aksama kadar sucuk pisiridim we size yemn ederm bir tane bile yemedmmmm kendmi tebrk ediorum gerckten cok sewerm sucugu hic dayanamam ama artık yapıorum basarıorummm cig köfte ikram ettiler yemedmmm tulumba tatlısı werdiler yemedmm yemedm de yemedemmm ayyy cok mutlu we huzurluyummm aman kacamak yapmayın ben ise gidiorum yine sucuk pisircem we yine yemiceeemmmm sizleri sewiorummmm
valla ne güzel eğlenmişsiniz,bütün kurtlarını dökseydin.kızlar dün 1 kilo vermiştim ve bu beni çok mutlu etti veeee kendime güzel bir kahvaltı ettim. yazıyorum
sabah aç karnına limonlu ılık su
kahvaltı
2 dlm tm tahıllı ekmek
domates salatalık roka dere otu maydanoz
1 kk peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
ara yok (provadaydık)
öğle ayvalık tostu(peynirli domatesli) yeşil çay
ara 3 çilek
akşam
el kadar gözleme
1 tabak sebze
1 bardak meyve suyu
su 2 litreyi geçti
spor provalar ve 1 saat okul bahçesinde öğrencilerle göbek atmak (aramızda kalın)
coştuk dün yaaa. 23 nisan provalarıbitince açtık müziği çağırdık okulun tüm öğrencilerini ve bahcede okulcak çoştuk
devam caım devam . ben de biraz sonra bakcam callan ve leslie ablaya bakcam. deneyeceğim inşallah. gerçi okulda çok yoruldum. ama olsun durmak yok. bu arada ben bu gün 2 .5 km yürüdüm tempolu
hoşgeldin. ne iyi ettin de uğradın ara ara gel bizi motive et. ayyy canım bebişimiz napıyo ? sen daha hissetmiyorsundur varlığını hareketlerini ama orada olduğunu bilmek bile bence çok güzel bir durum.
biz türk insanı alışk değiliz öle dışardan bişiler alcam sizi öyle ağırlayacağım laflarına. sanki bizi önemsemiyomuş gibi geliyo da ondan. boşwer gerçekten samimiymiş de böle açık açık sölemiş. hiiiiiiiiç için burkulmasın. ben de çok yoğunsam ya da evde misafir gidince ikram kalmasını istemiyorsam hazır alıyorum ev yapımı ürünler satan yerlerden. sonra da bunu nasıl yaptın derlerse tarifini veriyorum yaklaşık olarak
burcu hızlı koşşşş pastalar sana yetişemesin. canım kankam bak biz de yarın piknikteyiz. bize iyi eğlenceler.
inşallah canım. 2 ya da 3 haftaya bu kiloya gelsem ii olacak.. ama sizi ykından takip edeceğim inşallah sonrasında fahri olarak
canım Allah kolaylıklar versin hem maddi konularda hem de koşturmacalarında. kolay değil.
1.5 litre yarım yağlı yoğurtla çorba gibi yapıp 2 saate bir içiliecek arada meyve elma iyi olur yenebilir ve bol su..2 gün kahvaltı yapılıp aynen uygulanıyor..tam uygulanırsa 1 kilo rahat gidiyor ve geride gelmiyor..ama ayda sadece 1 kere yapılablir..
günaydın bayanlar
regl olanlar kerwanına bende katıldımm bebekleeerkarnım sis ama sewniorumm güzel incek diee bu hafta sucuk tanıtımı yapıorumm sabahtan aksama kadar sucuk pisiridim we size yemn ederm bir tane bile yemedmmmm kendmi tebrk ediorum gerckten cok sewerm sucugu hic dayanamam ama artık yapıorum basarıorummm cig köfte ikram ettiler yemedmmm tulumba tatlısı werdiler yemedmm yemedm de yemedemmm ayyy cok mutlu we huzurluyummm aman kacamak yapmayın ben ise gidiorum yine sucuk pisircem we yine yemiceeemmmm sizleri sewiorummmm
saol tatlımmtebrikler,çok azimlisin :81::81:
oyy canmm benmmmmgünaydın canımm:80:
helal kıss ben biliom zaten kaçamak yapmıcanı hiç beklemem senden
sen deiyi dayanmısssınnnn bebegmmm yaawselam kızlar
yeni kahvaltı yaptım sofrada neler yoktu kardeşim almış boyozlar börekler bal kaymak sucuk çift sarılı yumurta oh oh bi gördüm kitlendim
aslında special k yemeyi planlıyordum
yarım gevrek yarım yumurta domates salatalık şekersiz çay yedim bende
gece yatmadan ya da ara ögünlerde biparca bitter cikolata da yiebilrsnnherkes pazarda galiba kimsecikler girmemiş daha bende anca geldim pazardan canım çok fazla tatlı istiyor malum sebeplerden dolayı ama yemedim sabah kahvaltısını geç yaptığım için arada bişi yemedim şimdi bir kase special k yedim içinede 1 küçük muz rendeledim vir muz 100 kalori olması lazım ama benim yediğim bayağı küçüktü o kadarcık olsun demi hiç olmazsa tatlı isteğimi bastırdım abur cubur çikolata yemekten iyidir.
hafta sonuda topik yanlızları oynuyor..(
bugünkü menü,,
sabah
2kayısı kurusu
tarçınlı su krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği..
az peynir..
kızın kahvaltısından azcuk tırtıkladım teryağlı omlet yaptım yemedi sıpam..
ara
yeşil çay
öğlen
haşlanmış ytavuk göğsü
kornişon turşu 1 adet
1 dilim tam buğday ekmeği.
ara
2 ceviz
3 kayısı kurusu
2 tane biskolata çubuk..(
akşam
3 kaşık pırasa
sebzeli tavuktan minik göğüs ve 2 tane dilim patates..
kırmızı biberli..
1 tane turşu
1 yarm dlim tam buğday ekmeği
spor
65 mekik
50 sağ 50 sol oklava hareketi.
50 sağ-sol
yanlara yatma
yerde basen bacak için hareket ..
su şu ana kadar 2.5 litre oldu
1 litresi tarçınlı 1 litresi karbonatlı
son 1 litrede sade su..
kahwaltı:
bir dilim kızarmıs ekmek beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık cay
ara:
yogurt we 3 cewiz
öglen:
corba,yesil salata,haslanmıs et
ara:
yogrt we 10 fındık
aksam:
patlıcan yemegi bir bilim ekmek yarım kasık pilaw yogurt
yatmadan:
bi bardak süt we bi parca bitter cikolata bir parca 2 deill
kahwaltı:
kızarms bir dilim ekmek
5 zeytin domates salatalık biber maydonoz
ince bi dilim peynir
sekersiz cay
ara:
yogurt we 3 cewiz
öglen:
haslanmıs tawuk,salata,1 dilimden az ekmek,corba
ara:
yogrt we 10 fındık
aksam:
2 yk pilaw 4 köfte corba salata
yatmadan: bi bardak süt
cumadan beri kendimi toparlıyamıyorum,kaçamak yapmıyorum ama ne yiyip içtiğimide bilmiyorum.dünden beri evdeyim ama sporda yapmıyorum,suda içmiyorum hiç bir şey yapasım yok.kendimi toparlamam lazım biliyorum daha yolun başındayım.
kızlaaaar bguün de bir tane bile sucuk yemedm kendmle gurur duyuorum kendme cok sasırdım cnkü kendmi tanıyorum asla dayanmazdım ama kafamda gerckten bitirmism bunu anladım we kendmi tanımıormusum yanlımısımbu haftasonu cok ama cok az katılım olduu inş hafta icinde cok daha ii olcaak hepimizn paylasımlarrı dikkat edelm arkdslar birbirmize deger werelm her fırsattta birbirmizi kontrol edelm destek olalımmmm takım ruhu cok önemli gercekkteen bunu unutmayalımm kacamak yapmayalım inş istedgmz her seyi yiebilcemiz günlerde geliceekk ben inanıorum hepimz mezun olucaamm bu günler cok yakıınn sadece inanalım yürekten inanalım we birbirmize destek wermeyi unutmayalımmmm hadi bakalım smdiden hepimiz icn mutlu bir hafta olur inşşş hepinizi coook sewiorummmm
bütün grubaaaaa kocamann alkıııııss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?