Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

takımiçi listeyi yaptımm kaptanım roseking gelmedi bildirm yapmadı inş doru yapmısımdır listeyi tamm bende dawet ederm kuralları da kopyalarım bulurummmm
selam arkadaşlar bende geldim =))

hosgeldin cnmmmm kuralları okduysan eger kabul ediorum die onaylamanı beklioruz teyit almamız gerekio sendenn hayırlı olsunnn

teşekkür ederiz takyon. geçen haftaki derecenizide kutlarım

siz de güzel kilo wermissniz kilo weren herkesi tebrik edermmm

teşekkür ederim kızlar sağloun aslında bu hafta ben mezun oluyordum ama işte arkadaşaın izinden dönmesini bekliyorum o yerime kaptan olacak bende kaçıcam artık :)) ay yaşlandım burda yaa

tebrik ederim.darısı başımıza inşallah bizlerde mezun oluruz burda

acıktımmmmmmmm öğle yemeğinde fazla yemeyim diye yarım elma yedim. elma ne güzel meyveymiş yaa, açken her yiyecek güzelll

öğle yemeğimi yedim : 1 kase mercimek çorbası, 3 yk melemen, 2 yk makarna, 2 yk yoğurt, 1 adet küçük tulumba. aslında tatlıyı yemek istemedim ama patronumuzun genç yaşta vefat eden oğlunun hayrına olduğu için yedim.

kızlar herkese merhaba sabah bımde kı altın cılekelr ıcın gıttım malesef kalmamıs
3 pk alabıldım
neyse bugun basladım gercekten ıstahı kesıyor
bugun sabh :1 dılım ekm 1 dılm peynır domates salatalık 1/2 cay kasıgı recel
öğlen 4 yk muslı 1 yk kuru uzum 1 tatlı kasıgı gaju berry 2 kuru ıncır 1 cay bard sut

ara elma
akşam 3 kofte semızotu salatası
1 dılm ekm

bu arada bugun ev temızlıgı
yarın mısafrm gelecek kosusutrmayla gececek

kilo veren herkesi kutluyorum ...
68.2 kılom sımdık bime gidem bakam bakalım altın cılek e
sabah 2bime baktık bitmiş ben alamdım..
bu sabahki kilom 66.8600gr almışımmşoklardayımmm

66.2/66.8/0.6/-0.90 böle sanırım yanlışta olabilirr

burcuuuuuu kızz bak şimdide sonlarda oldum gördünmüüüü
bir hafta almış gibi çıkabiliyor..öbür hafta birden gidiyor..
600 gr beğenmiyormusun..her hafta 600 versen ayda 2.4 eder...
kesinlikle şekerim. zayıflayınca hoşlarına gitti. bide eskiye göre daha hareketliyim ve eskisi kadar üşümüyorum. buda onun hoşuna gitti sanırım.
bence onlar hoşuna gitmiştir..kilo bahane ..
bravo kızlar ilk üç süper
bu hafta rabia kanka olamadık..
selam arkadaşlar bende geldim =))
hoş geldin..:))
tebrik ederim.darısı başımıza inşallah bizlerde mezun oluruz burda
:13:
acıktımmmmmmmm öğle yemeğinde fazla yemeyim diye yarım elma yedim. elma ne güzel meyveymiş yaa, açken her yiyecek güzelll
elma gerçekten güzel meyve..

afiyet olsun..ölümlerin hepsi ağır ama genç vede evlat olunca daha zordur..rabbim ailesine sabır versin..

Son düzenleme:

sen altın çilek alabildinmi anlayamdım :18:eşim çok istiyorsan nerde satılıyorsa alalım dedi..

bu sabah
2 kayısı kurusu balık yağı su..
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir..
ara
yok
öğlen
azıcık tavuk döner
1 bardka ayran
3 kaşık ıspanak yemeği..
ara
krom hapı
2 kuru kaısı
1 ceviz..
akşama
ıspanak yemeği
yoğurt
şşu ana kadar
1.5 litre su
1 litresi tarçınlı
yarım litresi karbonatlı..
spor
60 yarım mekik
50 sağ 50 sol oklava hareketi..
50 sağ 50 sol yanlara yatma
15 *2 bacakları çalıştırdım..
10 tanede yalancı sandalye hareketi havada oturur gibi duruyorsunuz ya .onu çok yapamdım..niye koşu bandında yürümüyorum oğlum hiç yemek yemiyor ikidebir uyanıyor..beni görmezse kalkıyor..koşu bandıda kızın odasında..((akşamada misafirm var spor yapamam..
şimdi ikinci turlarımı yapayım..

ohhh maşallah. menü güzel, spor güzel. o sandalye hareketi gerçekten zor. kalçaya bacaklara çok iyi geliyor diye bende yapıyorum ama hiç bir egzersiz callan kadar beni germedi, yormadı. hala düzelemedim. ayağa kalkmak işkence. her yanım ağrıyor. yinede akşam tekrar yapıcam diye heyecanlanıyorum.

ceee eeee selam kızlar napiyonuz bakim kilo bildirimlerinize baktım çok güzel vermişsiniz maşallah

ceee eeee selam kızlar napiyonuz bakim kilo bildirimlerinize baktım çok güzel vermişsiniz maşallah

iyiyiz şekerim. teşekkür ederiz. asıl sen nasılsın? bebek nasıl?

kızlar bu akşam bir okul arkadaşıma çaya gideceğiz. dün akşam aradım diyetteyim fazla yemiceğimi bir şekilde söylemek için. tabi bir taraftan sıkılıyorum yanlış anlar diye samimiyiz ama samimi olunca daha zor oluyor yemek zorunda kalıyorsun. neyse ben bu düşüncelerle boğuşurken ağzımdan laf çıkıverdi. canım ben diyetteyim, fazla yemezsem kusura bakma ne olur. arkadaşımın cevabı : zaten çok yoğunum el emeği bişi yapmıcam, hazır alıcam önemli değil yememen cevaba sevindim ama nedense bir buruk sevindim yahu :26: sağol dedim.

çıkma vakti geldiiii. yuppiiiiiiii

yarın çalışmıyorum. p.tesiye kadar uğramayabilirim. en son baktığım değerlere göre takım olarak bu hafta 1. olmuşuz galiba. tüm arkadaşlarımı kutlarım. elifcim sende 1. sin sanırım. :82:

bu haftasonu eşimle pikniye gidebiliriz. ona sözüm vardı. tabiki kaçamak yapmıcam.

hepinizi öpüyorum. . kendinize dikkat edin. kaçamaksız haftasonları dilerimmmm.

burcu kaçar, pastalar onu kovalarrrrrr

teşekkür ederim kızlar sağloun aslında bu hafta ben mezun oluyordum ama işte arkadaşaın izinden dönmesini bekliyorum o yerime kaptan olacak bende kaçıcam artık :)) ay yaşlandım burda yaa
ayyyyyyyy bizim de o günlerimiz gelir inşşşşşşş
afiyet olsunnn
hadi hayırlı olsun cnm sonucları beklioruzzz
sen altın çilek alabildinmi anlayamdım :18:eşim çok istiyorsan nerde satılıyorsa alalım dedi..
esin cok iimis yawww al de al
ayyy bi ben baslayamadmmmm yawww ama baslıcam mutlakaaa
iiyiz tatlım sen napıosunnnn teyzesinin gülü naaapppaaaar

ben begenmedm cwbınıı aksam neler olcek bakalım

sanada iyi hafta sonları,piknikte iyi eğlenmeler.pasta yok,1cilik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…