evet herkes hafta sonu gezmesinde.bir kaç gündür bende öyleydim canım havalardanmıdır nedir oluyor ara ara demekki en kısa zamanda toparlan canım gitsin kaloriler malum havalar ısınıyor yaza kadar dilediğimizi giyelim istiyorum yarın başla mesela canım iyi haberlerini bekliyorum
Ben biliyorum ya dedim kaçamak yapmıcaksın diyeHaklısın az katılım oldu 23 nisandı pazardı derken sınıftan kaçan çok oldu hocam Yarın gelirler
kız sen benim gönlümün birincisisin.burcum tebrikler kilo vermen gayet iyi ve kararlı gidiyor. maşallah tüm olumsuz faktörlere rağmen (eş patron aşçı çaycı çaycının tanıdığı kargosu vs)
burcuxx bak sana alternatif bir spor programı daha..slim in 6 bunu araştır çok güzel yorucu ama felaket işe yarıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-41.html
takım olarak birinci olmuşuz.kilo veren vermeyen tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. hakketmiştik.
günaydın ...artık birinciliğ kimseye kaptırmayalım..ve mezun verme rekoru kıralım..
ORTİ iraden süper böyle devam et tatlım..menünülerinde güzel..:13:
az gibi görünen sporum sayesinde göbiş baya toparlandı..spor spor spor diyorum diyetten çok spor dengeli beslenme +sporla gitmeyecek kilo yok..
günaydın kızlar,bende seni tebrik ederim derece girmişsin.
ben geldimmm herkese günaydın kızlarr işe herr ne kadar bugün geç kalsamda iyi başladım günesizlerr nasılsınız naptınız ben yokkenn
seni tebrik ediyorum. çok iyi gidiyorsun. pazar da yememişsin bravoregl olanlar kerwanına bende katıldımm bebekleeerkarnım sis ama sewniorumm güzel incek diee bu hafta sucuk tanıtımı yapıorumm sabahtan aksama kadar sucuk pisiridim we size yemn ederm bir tane bile yemedmmmm kendmi tebrk ediorum gerckten cok sewerm sucugu hic dayanamam ama artık yapıorum basarıorummm cig köfte ikram ettiler yemedmmm tulumba tatlısı werdiler yemedmm yemedm de yemedemmm ayyy cok mutlu we huzurluyummm aman kacamak yapmayın ben ise gidiorum yine sucuk pisircem we yine yemiceeemmmm sizleri sewiorummmm
ne kadar güzel menülerini kuruyemişlerle destekliyorsun. ah üşenmesem de ben de yesemkahwaltı:
kızarms bir dilim ekmek
5 zeytin domates salatalık biber maydonoz
ince bi dilim peynir
sekersiz cay
ara:
yogurt we 3 cewiz
öglen:
haslanmıs tawuk,salata,1 dilimden az ekmek,corba
ara:
yogrt we 10 fındık
aksam:
2 yk pilaw 4 köfte corba salata
yatmadan: bi bardak süt
elifcim toparlanalım artık. bugün yeni bir gün güzel bir gün. hemen diyete sıkı sıkı sarılıyoruz. yürüyüş bandına çıkıyoruz tam gaz koşuyoruz.cumadan beri kendimi toparlıyamıyorum,kaçamak yapmıyorum ama ne yiyip içtiğimide bilmiyorum.dünden beri evdeyim ama sporda yapmıyorum,suda içmiyorum hiç bir şey yapasım yok.kendimi toparlamam lazım biliyorum daha yolun başındayım.
herkesi tebrik ederim . seni de bitanem.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-41.html
takım olarak birinci olmuşuz.kilo veren vermeyen tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. hakketmiştik.
hoşgeldin canım güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle....ben geldimmm herkese günaydın kızlarr işe herr ne kadar bugün geç kalsamda iyi başladım günesizlerr nasılsınız naptınız ben yokkenn
seni tebrik ediyorum. çok iyi gidiyorsun. pazar da yememişsin bravo
ne kadar güzel menülerini kuruyemişlerle destekliyorsun. ah üşenmesem de ben de yesem
elifcim toparlanalım artık. bugün yeni bir gün güzel bir gün. hemen diyete sıkı sıkı sarılıyoruz. yürüyüş bandına çıkıyoruz tam gaz koşuyoruz.
hadiiii olmaz ama hiç bişi yemeden. metabolizma durur tatlım. son kaşığını da al biraz spor yapmayı dene. insan kendini daha dinç hissediyor. spor yapmadıkça hantallaşıyoruz.selam kızlar:80:
güne yine 1 kase special k ile başladım hala daha elimde 1 kaşık alıyorum bırakıyorum. bugün yine hiç bişi yememe havasındayım miğdemde bulanıyor kaç gündür sporda yapamıyorum regl döneminin etkileri bunlaroff
cuma cumartesi ve paz<ar bi tuhaf gitti . pazar günü turgutluya bi mekana kahvaltıya gittik koca bi otobüs dolusu insan . güzel bir kahvaltı yaptım ama çok yemedim. çocukla otur kalk otur kalk çok ideal bir kahvaltı oldu. bol çay içtim ama şekersiz.
sonra gittiğimiz tesisin bahçesinde çocuklar için bir sürü sportif faaliyet vardı benimki de dahıl 1 saat oynadılar. güzel oldu. temiz hava güneş doğa.
öğlene doğru salihli kurşunlu kaplıcalarına gittik. yerleştik. pikniğe başlamadan biraz gezdik. 3 gibi yemekler yendi. sonra 5 arkadaş dağ yürüyüşüne gittik. süperdi. 2 saat yürümüşüz. geldik çaylarımızı içtik. sonra doğada ikindi namazlarımızı kıldık 3 arkadaş. Allahım ne büyük bir zevkti. piknik kadar o namazın tadı damağımda kaldı. 7 gibi döndük. çok yorulmuştuk ama eve gitmek istemedik. arkadaşlarla dönüşte bi cafeye girdik. 9 ak adar oturduk. eve gelip banyo namaz yatışşşşşşşş
hepinize tavsiye ediyorum doğaya çıkın. insan kendini çok iyi hissediyor.
uyandığımdan beri üzerine çıkıp yürümek istiyorum ama olmuyor,ayaklarım gitmiyor.
oyy kızlar sizi çok özledim patladım resmen .offiyiyim şükür gittik geldik sağsalim bende bu hafta aşerdim bacılar ama şimdi durgunum bakalım.dün enesi gösterisi vardı ona gittk çok mutlu oldum bir oğlum yapyordu hareketleri nasıl sempati topladı bilemezsiniz bugün tam dinlendim yani güzel güzel uyudum kalktım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim.çilek yicem maraş tarhanası özledim onuda yicem ,bol bol su içiyorum azcık kilo aldım galiba sürekli oturdum istanbulda.yürüyüşe başlıyacağım.bakalım alıştıra alıştıra .sanki hassasım gibi .telafi ederim bu hafta inşallah.hepiniz çok iyi gidiyorsunuz okudum geçmişi .maşallah size
oyy kızlar sizi çok özledim patladım resmen .offiyiyim şükür gittik geldik sağsalim bende bu hafta aşerdim bacılar ama şimdi durgunum bakalım.dün enesi gösterisi vardı ona gittk çok mutlu oldum bir oğlum yapyordu hareketleri nasıl sempati topladı bilemezsiniz bugün tam dinlendim yani güzel güzel uyudum kalktım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim.çilek yicem maraş tarhanası özledim onuda yicem ,bol bol su içiyorum azcık kilo aldım galiba sürekli oturdum istanbulda.yürüyüşe başlıyacağım.bakalım alıştıra alıştıra .sanki hassasım gibi .telafi ederim bu hafta inşallah.hepiniz çok iyi gidiyorsunuz okudum geçmişi .maşallah size
canım ılk 5 ay toplamda 1 kg almaaya bak bebek zaten senın depolarınla beslenıyor
sabah 1 dılm km tereyag bal sur 1 yumurta 5 zeytın
kızlar hafta sonum fıyaskoydu
dana gıbı kılo almısım
yedıklerımı yazmıyacagım
sayfa almaz
bugun 25 mart
altın cılek e basladım
sabah 1 dılm ekm 1 dılm peynır kocamanbardagımla(3 su bardagı yapıo) yesıl cay
ögle koca bır tabak salata ve yogurt
akşam 4 yk patlıcan yem
1 dılm ekm
1 kepce corba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?