hadiiii olmaz ama hiç bişi yemeden. metabolizma durur tatlım. son kaşığını da al biraz spor yapmayı dene. insan kendini daha dinç hissediyor. spor yapmadıkça hantallaşıyoruz.
canım ılk 5 ay toplamda 1 kg almaaya bak bebek zaten senın depolarınla beslenıyor
sabah 1 dılm km tereyag bal sur 1 yumurta 5 zeytın
kızlar hafta sonum fıyaskoydu
dana gıbı kılo almısım
yedıklerımı yazmıyacagım
sayfa almaz
bugun 25 mart
altın cılek e basladım
sabah 1 dılm ekm 1 dılm peynır kocamanbardagımla(3 su bardagı yapıo) yesıl cay
ögle koca bır tabak salata ve yogurt
akşam 4 yk patlıcan yem
1 dılm ekm
1 kepce corba
hava ne kadar güzel yaama biz yine spora gidemiyoruz. üffffffff yine eve geç geleceğiz yine ben gecenin köründe spor yapmak zorunda kalacağım.
oyy kızlar sizi çok özledim patladım resmen .offiyiyim şükür gittik geldik sağsalim bende bu hafta aşerdim bacılar ama şimdi durgunum bakalım.dün enesi gösterisi vardı ona gittk çok mutlu oldum bir oğlum yapyordu hareketleri nasıl sempati topladı bilemezsiniz bugün tam dinlendim yani güzel güzel uyudum kalktım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim.çilek yicem maraş tarhanası özledim onuda yicem ,bol bol su içiyorum azcık kilo aldım galiba sürekli oturdum istanbulda.yürüyüşe başlıyacağım.bakalım alıştıra alıştıra .sanki hassasım gibi .telafi ederim bu hafta inşallah.hepiniz çok iyi gidiyorsunuz okudum geçmişi .maşallah size
o saatte niye spor yapıyorsun ya yat uyu yazık bedenine ..
selamlar kızlar:79:
kaptan is back
döndüm döndümhoşgeldin kaptanımm, gözümüz yollarda kaldı. nasılsın? ne zaman döneceksin? oralar nasıl?
ne mutlu takım olarak birinci olduk değil mi kaptanım
döndüm döndüm
dün gece döndük çok şükür, pazartesiye kalmadık. evim evim güzel evim.
iyiyim çok şükür canım. yorgunum biraz.
sen nasılsın?
ay arkadaşına koptum yakızlar bu akşam bir okul arkadaşıma çaya gideceğiz. dün akşam aradım diyetteyim fazla yemiceğimi bir şekilde söylemek için. tabi bir taraftan sıkılıyorum yanlış anlar diye samimiyiz ama samimi olunca daha zor oluyor yemek zorunda kalıyorsun. neyse ben bu düşüncelerle boğuşurken ağzımdan laf çıkıverdi. canım ben diyetteyim, fazla yemezsem kusura bakma ne olur. arkadaşımın cevabı : zaten çok yoğunum el emeği bişi yapmıcam, hazır alıcam önemli değil yememencevaba sevindim ama nedense bir buruk sevindim yahu :26: sağol dedim.
ah canım ya çok üzüldüm şimdi ben nasılsa haftaya kaldım diyorum öyle demiştin ya neyse sağlık olsun ama geçerli bir sebebim vardı sabahın köründe amcam kapıya dayandı senelerdir süren bir miraslık dava vardı mahkeme dün sonuçlanmış paylaşım yapılmış hani kaç gündür annemin emeklilik işleriyle uğraşıyorum diyordum ya işleri bitirmiştim bir tek para kalmıştı malum oda yok bide biz ev aldık yeni 4 ay oldu onun borcu bunun borcu derken çok açılmıştık para alcağımı duyuca annemi emekli yapıcam hevesine evden nasıl çıktığımı bilmiyorum bir oraya bir buraya daha yeni geldim eve bütün gün sadece bir tane hamburger yedim bide fırsat yoktu bişiler yiyeyim evet bugünkü menüm bir hamburger 5 küçük pet şişe sugerçi dün kilo bildirdim 68im neyse bugüün annemi hayırlısıyla emekli yapabildim kusura bakmayın yinede olurmu
sakın kendini salma canım. şimdi hiç sırası değil gerçekten. geçen haftalarda güzel verdin. bunu da koruman lazım. hadi bakayım bir gayret bekliyorum.cumadan beri kendimi toparlıyamıyorum,kaçamak yapmıyorum ama ne yiyip içtiğimide bilmiyorum.dünden beri evdeyim ama sporda yapmıyorum,suda içmiyorum hiç bir şey yapasım yok.kendimi toparlamam lazım biliyorum daha yolun başındayım.
çok tebrik ediyorum seni canım. iradeli davranabilmişsin.kızlaaaar bguün de bir tane bile sucuk yemedm kendmle gurur duyuorum kendme cok sasırdım cnkü kendmi tanıyorum asla dayanmazdım ama kafamda gerckten bitirmism bunu anladım we kendmi tanımıormusum yanlımısımbu haftasonu cok ama cok az katılım olduu inş hafta icinde cok daha ii olcaak hepimizn paylasımlarrı dikkat edelm arkdslar birbirmize deger werelm her fırsattta birbirmizi kontrol edelm destek olalımmmm takım ruhu cok önemli gercekkteen bunu unutmayalımm kacamak yapmayalım inş istedgmz her seyi yiebilcemiz günlerde geliceekk ben inanıorum hepimz mezun olucaamm bu günler cok yakıınn sadece inanalım yürekten inanalım we birbirmize destek wermeyi unutmayalımmmm hadi bakalım smdiden hepimiz icn mutlu bir hafta olur inşşş hepinizi coook sewiorummmm
bütün grubaaaaa kocamann alkıııııss
günaydın ...artık birinciliğ kimseye kaptırmayalım..ve mezun verme rekoru kıralım..
ORTİ iraden süper böyle devam et tatlım..menünülerinde güzel..:13:
az gibi görünen sporum sayesinde göbiş baya toparlandı..spor spor spor diyorum diyetten çok spor dengeli beslenme +sporla gitmeyecek kilo yok..
bence haftasonun gayet masum.günaydınnnn canım arkadaşlarımmmmm
inşallah iyisiniz. hepinizi çok özledim. h.sonlarını diyet açısından sevmiyorum. çünkü mutlaka bir yerlere gidiyoruz ve kaçamaklar oluyor.
cuma akşamı arkadaşımda kaçamak yapmadım. bir lokma ıspanaklı börek, bir lokma elmalı pasta yedim. onlardan gece saat 2 de döndük ve ben 3 e kadar callan ablayla çalıştım.bende kendime hayret ediyorum. sonuçları gördükçe daha çok hırslanıyorum.
c.tesi geç kalktık ekmeksiz klasik bir kahvaltı yaptım. sonra eşimle dışarı çıktık. pazar günkü fenerbahçe maçı için ona forma aldık. 2 saat yürüdük. akşam yemeğe kayınvalidelere gittik. içki içmedim. haşlama et yedim tek kaçamağım dondurmalı minik bir dilim pasta oldu. eve geldik callanla buluştuk.
pazar canım hiç bişi yemek istemedi. eşim kepekli ekmekten tost yaptı. ısrar etti yedim. sonra maça beraber gideceği arkadaşı geldi. onlar maça ben annemlere gittim. annem sağolsun yiyemiyorum diye içli köfte yapmış. allahtan haşlama olanından 4 adet yedim. akşamda eşim arkadaşıyla maçtan sonra yemeğe geldi. 1 minik tavuk bonfile, 1 kaçık bezelyeli pilav, 3 küçük parça fırın patates yedim. sonra arkadaşı gitti. ben yine callanetics yaptım. ya bu spor çok yorucu. onu yaparken başka spor yapamıyorum. son hareketten sonra halının üzerinde uyuyakalmışım.
canım kahvaltı istemiyor şuan. birazdan acıkınca yapacağım.
çok güzel bir haftasonu olmuş, tek kelimeyle bayıldım.:97:cuma cumartesi ve paz<ar bi tuhaf gitti . pazar günü turgutluya bi mekana kahvaltıya gittik koca bi otobüs dolusu insan . güzel bir kahvaltı yaptım ama çok yemedim. çocukla otur kalk otur kalk çok ideal bir kahvaltı oldu. bol çay içtim ama şekersiz.
sonra gittiğimiz tesisin bahçesinde çocuklar için bir sürü sportif faaliyet vardı benimki de dahıl 1 saat oynadılar. güzel oldu. temiz hava güneş doğa.
öğlene doğru salihli kurşunlu kaplıcalarına gittik. yerleştik. pikniğe başlamadan biraz gezdik. 3 gibi yemekler yendi. sonra 5 arkadaş dağ yürüyüşüne gittik. süperdi. 2 saat yürümüşüz. geldik çaylarımızı içtik. sonra doğada ikindi namazlarımızı kıldık 3 arkadaş. Allahım ne büyük bir zevkti. piknik kadar o namazın tadı damağımda kaldı. 7 gibi döndük. çok yorulmuştuk ama eve gitmek istemedik. arkadaşlarla dönüşte bi cafeye girdik. 9 ak adar oturduk. eve gelip banyo namaz yatışşşşşşşş
hepinize tavsiye ediyorum doğaya çıkın. insan kendini çok iyi hissediyor.
oy oy çiçeği burnunda hamilem de gelmiş.oyy kızlar sizi çok özledim patladım resmen .offiyiyim şükür gittik geldik sağsalim bende bu hafta aşerdim bacılar ama şimdi durgunum bakalım.dün enesi gösterisi vardı ona gittk çok mutlu oldum bir oğlum yapyordu hareketleri nasıl sempati topladı bilemezsiniz bugün tam dinlendim yani güzel güzel uyudum kalktım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim.çilek yicem maraş tarhanası özledim onuda yicem ,bol bol su içiyorum azcık kilo aldım galiba sürekli oturdum istanbulda.yürüyüşe başlıyacağım.bakalım alıştıra alıştıra .sanki hassasım gibi .telafi ederim bu hafta inşallah.hepiniz çok iyi gidiyorsunuz okudum geçmişi .maşallah size
dombili ah dombilisabah 1 dılm km tereyag bal sur 1 yumurta 5 zeytın
kızlar hafta sonum fıyaskoydu
dana gıbı kılo almısım
yedıklerımı yazmıyacagım
sayfa almaz
bugun 25 mart
altın cılek e basladım
sabah 1 dılm ekm 1 dılm peynır kocamanbardagımla(3 su bardagı yapıo) yesıl cay
ögle koca bır tabak salata ve yogurt
akşam 4 yk patlıcan yem
1 dılm ekm
1 kepce corba
görümcene çok geçmiş olsun canım. inşallah çabuk toparlar.öğle yemeğimi yedim : 1 tabak bezelye yemeği, 3 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, 1 ince dilim ekmek.
bu akşam ablam kadar sevdiğim görümcem burun ameliyatı olacak. mesai bitimi eve almış olurlar sanırım. bu akşam onlardayız yani. ben bu akşam hafif yemek istiyordum. inş kimse anlamaz az yediğimi
üffleme bu emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. hatta almışsın bile eşinle geçen diyaloğa bakılırsahava ne kadar güzel yaama biz yine spora gidemiyoruz. üffffffff yine eve geç geleceğiz yine ben gecenin köründe spor yapmak zorunda kalacağım.
hayatım geçmişte gördüğüm kadarıyla son günlerde pide yeme oranında artış var. karbonhidratı fazla sürdürme bence. az yiyorsun biliyorum ama yine de pide falan çok iyi şeyler değil.merhaba..
menüm.
sabah.2 kayısı tarçınlı su.krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
2 çeri domates..
az peynir
1 dilm tam buğday ekmeği
ara
yok
öğle
kızım pide istedi okula gimtmedne aldık yin ehastalık sinyalleri veriyor nazmı kıskançlıkmı anlayamdım..
neyse yarım pide salata yedim..
ara
2 kayısı kurusu
2 ceviz..
akşama
köfte salata...
su 2.5 litre. spor
65 sağ 55 sol oklava hareketi..
50 sağ -50 sol yanlara yatma
75 tane yarım mekik
15*2 set bacak basen hareketi..yerde yatarak ..
callan etkilerini göstermeye başladıysa süper. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar geliyor.haklısın deryacım ama callaneticsi 6 gün devam ettirmem lazım. ben gündüz vakti yapmayı beklersem hiç yapamam. bu hafta kayınvalidelere gideriz sürekli sanırım. görümcem ameliyat olduğu için. o yüzden ne saat olursa olsun yapıcam. bide çok iyi geldi vücuduma bu hareketler. tam bir netice almadan bölmek istemiyorum. eşim bu sabah kalçamın baya daraldığını ve selülitlerimin fazla belirgin olmadığını söyledi. hatta sen sıkıyor musun kalçanı ondan mı sellülitlerin anlaşılmıyor dedi.sıksam daha çok belli olur dedim ve sıktım. aaa haklısın dedi
iyi akşamlar canım.iyiyim kaptanım sağol. file76 evet onun yüzdesi fazla bende anlamadım nedenini bugün gördüm.
acil çıkmam lazım. iyi akşamlar
hoşgeldin canım.:79:S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?