Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğle yemeğimi yedim : 1 tabak bezelye yemeği, 3 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, 1 ince dilim ekmek.

bu akşam ablam kadar sevdiğim görümcem burun ameliyatı olacak. mesai bitimi eve almış olurlar sanırım. bu akşam onlardayız yani. ben bu akşam hafif yemek istiyordum. inş kimse anlamaz az yediğimi

hadiiii olmaz ama hiç bişi yemeden. metabolizma durur tatlım. son kaşığını da al biraz spor yapmayı dene. insan kendini daha dinç hissediyor. spor yapmadıkça hantallaşıyoruz.

regl dönemi dolayısıyla spor yapamıcam canım bir kaç gün daha ağır geçiyorum böyle

1 dilim kızarmış ekmek 1 domates 1 adet muz 1 adet maden suyu yedim

akşamki menümde 7 gibi yerim büyük ihtimalle ezogelin çorbası 1 kızarmış ekmek 2 saat sonra 1 kase special k 2 saat sonrada çilek yiyip günü kapatıcam

yok kız ne 1 kg su çok az 1 kilo sonradan patlama olur yoksa .aslında kilo korkum yok da düzenli beslenemiyom düzene sokarsam iyi olucak.kendime 70 kg ile sınırlı tutucam bakalım.
mide bulantım başlarsa durdurur sanırım.daha başlamadı ondan rahat besleniyom eneste hiç böyle olmamıştı hep canım şekerli şeyler çekiyor bak bu geri kalan sayıyı 0 ladık mı burdayım hee )) başlıcam sizlerle .

Son düzenleme:
hava ne kadar güzel ya ama biz yine spora gidemiyoruz. üffffffff yine eve geç geleceğiz yine ben gecenin köründe spor yapmak zorunda kalacağım.

merhaba..
menüm.
sabah.2 kayısı tarçınlı su.krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
2 çeri domates..
az peynir
1 dilm tam buğday ekmeği
ara
yok
öğle
kızım pide istedi okula gimtmedne aldık yin ehastalık sinyalleri veriyor nazmı kıskançlıkmı anlayamdım..
neyse yarım pide salata yedim..
ara
2 kayısı kurusu
2 ceviz..
akşama
köfte salata...
su 2.5 litre. spor
65 sağ 55 sol oklava hareketi..
50 sağ -50 sol yanlara yatma
75 tane yarım mekik
15*2 set bacak basen hareketi..yerde yatarak ..

tickerine maşallah..
folic asit alıyormusun..doktora ne zaman gideceksin hayırlı haberlerini bekliyoruz..
kendini iyi hissetitğin sürece yorucu olmadan yürüyüş yapablirsin..önce senin ve bebişin sağlığı kiloda sonra geliyor ..

o saatte niye spor yapıyorsun ya yat uyu yazık bedenine ..

haklısın deryacım ama callaneticsi 6 gün devam ettirmem lazım. ben gündüz vakti yapmayı beklersem hiç yapamam. bu hafta kayınvalidelere gideriz sürekli sanırım. görümcem ameliyat olduğu için. o yüzden ne saat olursa olsun yapıcam. bide çok iyi geldi vücuduma bu hareketler. tam bir netice almadan bölmek istemiyorum. eşim bu sabah kalçamın baya daraldığını ve selülitlerimin fazla belirgin olmadığını söyledi. hatta sen sıkıyor musun kalçanı ondan mı sellülitlerin anlaşılmıyor dedi. sıksam daha çok belli olur dedim ve sıktım. aaa haklısın dedi

selam kızlar.sizlere söylemek istediğim şeyler var.grup olarak hepinizi çok sevdim.aranıza kabul ettiniz teşekkürler.fakat ben gruba uyum sağlayamadım.paylaşımda yetersiz kalıyorum.kb ve 90+ topiğine de takılıyorum.sanırım elemeleri de geçemeyeceğim.bu nednle sizinle vedalaşmak istiyorum.hoşçakalın

hoşgeldin kaptanımm, gözümüz yollarda kaldı. nasılsın? ne zaman döneceksin? oralar nasıl?

ne mutlu takım olarak birinci olduk değil mi kaptanım
döndüm döndüm
dün gece döndük çok şükür, pazartesiye kalmadık. evim evim güzel evim.
iyiyim çok şükür canım. yorgunum biraz.
sen nasılsın?

yardımcım nerelerde bakayım???
hani canım cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlerden hiç davet etmemişsin. listemizde sayımız azaldı iyice. yeni üyeleri kaptırmıyoruz.

bir de bireysel sıralamada yanlışlık var. burcum 2. olarak belirtilmiş. file'nın yüzdesi daha büyüktü. o konuda bir düzeltme oldu mu?

döndüm döndüm
dün gece döndük çok şükür, pazartesiye kalmadık. evim evim güzel evim.
iyiyim çok şükür canım. yorgunum biraz.
sen nasılsın?

iyiyim kaptanım sağol. file76 evet onun yüzdesi fazla bende anlamadım nedenini bugün gördüm.

acil çıkmam lazım. iyi akşamlar

ay arkadaşına koptum ya
ne kadar rahat bir cevap vermiş

sakın kendini salma canım. şimdi hiç sırası değil gerçekten. geçen haftalarda güzel verdin. bunu da koruman lazım. hadi bakayım bir gayret bekliyorum.

çok tebrik ediyorum seni canım. iradeli davranabilmişsin.

bence haftasonun gayet masum.
sporun ise süper. callan ablayı haftada 6 gün mü yapmak gerekiyor?
ben regl olduğumdan bu hafta başlayamayacağım ama regl biter bitmez callan beklesin beni:)

çok güzel bir haftasonu olmuş, tek kelimeyle bayıldım.:97:
ankarada biz pek böyle yerler bulamıyoruz ama ben de artık çevredeki yakın yerlere bakmak istiyorum. belki biz de ayarlarız böyle bir doğa günü:97:

oy oy çiçeği burnunda hamilem de gelmiş.
sıkma kendini canım. aşerme olabilir normal. zamanla düzene girersin.
enesciğimi de tebrik ederim. daha nice gösterilerini göresiniz inşallah.

dombili ah dombili

görümcene çok geçmiş olsun canım. inşallah çabuk toparlar.

hava ne kadar güzel ya ama biz yine spora gidemiyoruz. üffffffff yine eve geç geleceğiz yine ben gecenin köründe spor yapmak zorunda kalacağım.
üffleme bu emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. hatta almışsın bile eşinle geçen diyaloğa bakılırsa

hayatım geçmişte gördüğüm kadarıyla son günlerde pide yeme oranında artış var. karbonhidratı fazla sürdürme bence. az yiyorsun biliyorum ama yine de pide falan çok iyi şeyler değil.
kızın da inşallah hastalanmıyordur. bir hastalık döneminden daha yeni çıktınız yaw.

callan etkilerini göstermeye başladıysa süper. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar geliyor.

iyiyim kaptanım sağol. file76 evet onun yüzdesi fazla bende anlamadım nedenini bugün gördüm.

acil çıkmam lazım. iyi akşamlar
iyi akşamlar canım.

roseking,
kilo bildirimi ve cuma günleri bu takımlarda çok önemlidir. kurallarımızın ilk maddesini hatırlatayım:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

11.30 en geç vakittir. mümkün olduğunca erken kilo bildirimi bekliyorum. deneme süresindesin ve deneme süresinde kilo bildirimi yapmamışsın. bu açıkçası hiç hoş bir tablo değil. bu hafta listeye girme ihtimali olan tek üyem sensin. senden katılımını ve paylaşımını artırmanı bekliyorum.

kızlar,
bu hafta takım olarak 1. olmuşuz. uzuun bir zamandır 1.'lik görmemiştik. hepimizi tebrik ediyorum. bireyselde 2 arkadaşım, listelerdeki hata giderilince, var. file76 ve burcuyu da tebrik ediyorum. gayretleriniz devamlı olsun kızlar.

yalnız 3, nerdeyse 4 gündür yokum ve takım çok yavaş kalmış. dombili, ferdici paylaşımlar menü paylaşımıyla sınırlı nerdeyse. lütfen biraz paylaşımlara özen gösterelim.

ya kaptanım geldiğin nasılda belli oldu,hoş geldin.
bende bu gün şu yoğurt çorbasına başladım.
kahvaltıdan sonra 2,3 saatte bir içiyorum.
sanırım çorbayı yapınca hem gözüm hem karnım açmış o kadar fazla yapmışım ki bitene kadar içerim.

S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
hoşgeldin canım.:79:
kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…