lülülülülülü lülülülülülü Şeniz
melis nereus ve şişgo keyifle nasıl bakalım.umarım herkes iyidir.meliscim inşallah ablanın düğününde istediğin kiloya gelmiş ve istediğin elbiseyi giymiş olursun senden güzel bir resim bekliyorum unutma lütfen.nereuscum sen bu haftada başaracaksın biliyorum lahana diyeti kesin işe yaramıştır.şişgocum ssana takılan arkadaş seni herhalde o anda kıskandımı ne,hani öyle olur ya açığını yakalamak isterler kıskanınca.yada o anda fazla şımardı ne dediğini bilemedi inşallah utanır dediğinden.bende umarım kilo vermişimdir ama,hiç öyle bir his yok içimde ya neyse inşallah yanılıyorumdur.
kaydirigubbakcemile2bizimde memelektte düğün varrr zayıf olmalıyımmm temmuzda düğünnnn
kızlar bende gr tık yok inşallah almamışımdır üzerine yarın sabah anya ve konyayı görecem gören çok zayıfladın diyor allah aşkına kaç kilo verdim ben ki böyle diyolar hatta artık zayıflama yeter diyolar ben bu işten heç bişey anlamadım görende dal gibi oldum zannedecek sanırsam
valla bende tartıda bişi göremiyorum ama belim çok güzel inceldi aynada kendime bakmaya doyamıyorum :roflol:
oakdar yani aşık oldum kendime :asigim:
ah ah canım be nbide utanmadan geçen hafta kendime 60,5 hedef koymuştummm :çok üzgünüm: başaramadım çok üzgünümmm yarın bakalım tak grm almış olcammm malüm artık nekadar vermişim diye bakmıyom ne kadar almışım diye bakıyommmm:çok üzgünüm:
canım bende hedefime ulaşamadım
slm kızlar sabah okuldaydım öğle sonumisafirim vardı..sonra siteye girilmiyordu...ancakın yetiştim
bu gün sevincimisizinle paylaşmayı çok istiyordum..sabah tartıldım 1 kiloya yakın gitmiş..bugün kendimi sıktım biraz daha..bakalım yarına kaç çıkacağımm.....canlarım sayenizde zayıflıyorum..yaben de inanamıyorum..amadaha çok vermem gerekir
bu gün gelen misafirim 52 kilo uzun boylu bir bayandı..11 aylık da bebeği var:1no2:
yaa nasıl böle oluyorlar sinir oluyorumm..
bu gün ne yedim?
sabah 1 dilimk ekmek beyaz peynir 3-4 dilim sucuk
ara ..1çb süt elma
öğle küçük bir kase kısır
ara yok
akşam haşlanmış tavuk ve cacık
ne yemedim?
havuçlu kek bol kremalı poğaça ve çikolata senağlama
günaydın şekerler derse gitmeden yazayım..bu gn bütün gün dersimsvar
75.200 eski kilom
74.100 yenikilom
toplam1 kilo 100 gr vermişim
meliscimçok yorgundum dün gece sayfayı açık unutup uyumuşum:1closedeyes:
günaydın kızlar
65.2 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
niye böyle oldu anlamadım iki gün önce 64.8 di bari düz 65 olsaydım yaa senağlama
çok sinirlerim bozuk kızlar yaaa
günaydin 13. takimin citirlari nasilsiniz bakalim ben 2 gündür giremedim isyerine yeni makina geldi 2 gündür sabah gidip aksam geliyorum simde de gidecem gitmeden önce gireyim dedim meliscim benim kilom 78.5 sen istersen beni izinli yaz aslinda bu sislik regl olacam onun icin herhalde degilse kortizonu bayagi azlttim insllah birkac haftaya kadar toparlanirim aksam stepim var 1 saat gelince belki girerim kendine iyi bakin güzeller Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?