Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

lülülülülülü lülülülülülü Şeniz

ah ah canım be nbide utanmadan geçen hafta kendime 60,5 hedef koymuştummm :çok üzgünüm: başaramadım çok üzgünümmm yarın bakalım tak grm almış olcammm malüm artık nekadar vermişim diye bakmıyom ne kadar almışım diye bakıyommmm:çok üzgünüm:

canım iyiyim idare ediyorum. İnşallah yaa, artık daha çok sıkıcam kendimi az kaldı. Belki vermişsindir canım, bence de sabah tartıl.

bizimde memelektte düğün varrr zayıf olmalıyımmm temmuzda düğünnnn
kaydirigubbakcemile2
ben de ben de

canım ben zayıflayınca hemen yüzüm çöker, yarım kilo varsem insanlar senin gibi derler, belki senin de öyle olmuştur. 100 gr versem yüzümden veriyorum senağlama

valla bende tartıda bişi göremiyorum ama belim çok güzel inceldi aynada kendime bakmaya doyamıyorum :roflol:
oakdar yani aşık oldum kendime :asigim:

:roflol::sm_cool:sırnaşık şey

üzülme tatlım, her hafta verilmez üzülme, ama haftaya herşey güzel olacak.

canım bende hedefime ulaşamadım

olsun canım yavaş ve emin adımlarla a.s.

slm kızlar sabah okuldaydım öğle sonumisafirim vardı..sonra siteye girilmiyordu...ancakın yetiştim
bu gün sevincimisizinle paylaşmayı çok istiyordum..sabah tartıldım 1 kiloya yakın gitmiş..bugün kendimi sıktım biraz daha..bakalım yarına kaç çıkacağımm.....canlarım sayenizde zayıflıyorum..yaben de inanamıyorum..amadaha çok vermem gerekir
bu gün gelen misafirim 52 kilo uzun boylu bir bayandı..11 aylık da bebeği var:1no2:
yaa nasıl böle oluyorlar sinir oluyorumm..

bu gün ne yedim?
sabah 1 dilimk ekmek beyaz peynir 3-4 dilim sucuk
ara ..1çb süt elma
öğle küçük bir kase kısır
ara yok
akşam haşlanmış tavuk ve cacık

ne yemedim?
havuçlu kek bol kremalı poğaça ve çikolata senağlama

canım süper. Daha da zayıflayacaksın.
Bazıları öyle zayıf, ne yapacaksın.

ohh ohh neler kaçırmışsın süpersin, ben olsam irademe hakim olabilirmiydim bilemiyorum, tebvrikler.

sabah: 1/3 simit, bal, peynir
ara yok
öğlen: 1 tost
ara: yarım diyet bisküvi (çörekotlulardan 3 tane yani)
akşam: yarım kase tarhana çorbası, kabak dolması, salata.
su içiyorum. 1,5 oldu, 2 olacak.

günaydın şekerler derse gitmeden yazayım..bu gn bütün gün dersimsvar
75.200 eski kilom
74.100 yenikilom
toplam1 kilo 100 gr vermişim

meliscimçok yorgundum dün gece sayfayı açık unutup uyumuşum:1closedeyes:

günaydın kızlar
65.2 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

niye böyle oldu anlamadım iki gün önce 64.8 di bari düz 65 olsaydım yaa senağlama

çok sinirlerim bozuk kızlar yaaa

günaydın canım. İyi dersler. Çok güzel kilo vermişsin tebrikler.
Ben de öyle olmuşum kucağımda laptop, elimde mause uyumuşum.

günaydın kızlar
65.2 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

niye böyle oldu anlamadım iki gün önce 64.8 di bari düz 65 olsaydım yaa senağlama

çok sinirlerim bozuk kızlar yaaa

günaydın canım, neden böyle oluyor ben de anlamadım. Kaçırdın mı dün acaba, başka problem mi var.:bbo:-tatlicadiarzu-
canını sıkma yine de, şiştir dikkat edersen hem 64.8 e 1-2 günde düşersin, hem de yeni kilo da verirsin.delikafadulden

79,1-80/-0,9/-1,38
yorM YAPMAK ıSTEMıYORUM CANIM ÇOK SIKKIN yediklerime dikkat etsem ne ki ödemlerimi atamadıktan sonra ayrıca dün izinli sayılmak istediğimi yazmıştım çünkü iki şeye birden odaklanamıyorum ikisinden biri eksik kalıyor oda spor üüüüüüüfffffffffffff neyse artık haftaya veririm ne yapayımya canımdan kıymetlimi olsun
ama bu hafta baya bi geriye düşeriz

kaçırmadım dün akşam meyve yedim
mısır patlatmışlardı onda bile 1 avuçdan fazla yemedim
içtiğim otlar nedeniyle rahatsızlık bile başladı artık herşeye bir sre ara vericem kızlar
beşi bir arada çayda içmicemm

ama çok canım sıkkınnn
sıkıldım artık senağlama inannın bugün çok bunaldım

kızlar 61,7 yim. yarım kilo vermişim, arada 1-2 kaçamaklarım olmuştu onlar da olmasa daha iyi olurdu herhalde. Ama 61li kiloları gördüm ya sonunda çok mutluyum. Haftaya hedef 61.

günaydin 13. takimin citirlari nasilsiniz bakalim ben 2 gündür giremedim isyerine yeni makina geldi 2 gündür sabah gidip aksam geliyorum simde de gidecem gitmeden önce gireyim dedim meliscim benim kilom 78.5 sen istersen beni izinli yaz aslinda bu sislik regl olacam onun icin herhalde degilse kortizonu bayagi azlttim insllah birkac haftaya kadar toparlanirim aksam stepim var 1 saat gelince belki girerim kendine iyi bakin güzeller Şeniz

nereuscum ben de anlamadım acaba metebolizmanda problem mi var, bi doktora görün testlerini yaptır istersen hayatım. Yaşın da çok küçük hepimişzden hızlı kilo vermen lazım.
Ama sıkma canını, bir sebebi vardır mutlaka, sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun.

seni izinli yazayım tatlım istersen, bir kaç haftaya yeniden başlarsın ama bu arada hergün yaz yani sakın aksatma kilo alırsın.

afiyet olsun canımm
çok yavaş veriyorum ama almıyorumda
eğer almicaksam bu kadar yavaş gitmesine razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…