acaba bu hafta kaçıncı oldukkkk kafamçokkarıştı eğer sonuncu olduysak üzülerek söyliyimki ben ve nereus sayesindedirrr
tamam canım çok sıkmicam kendimi artık canım ne isterse ondan yicem
delikafadulden delikafadulden
yiyeyimmi şimdi sırnaşık şey
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
tamam canım çok sıkmicam kendimi artık canım ne isterse ondan yicem
delikafadulden delikafadulden
yiyeyimmi şimdi sırnaşık şey
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ne güzzzzzelllllll herkes bir birine destek oluyor burda ama ben çok sıkıldım ya
ben neden zayıflayamadığımı biliyorum bu hafta kocaman bir sıfırdı spor konusunda ama bu hafta ne olursa olsun yapacam sporumu aslında annem evde akşamları onla yürüyüşe mi çksam yada sabahları iyi olur durun bakalım bu hafta tekrar 78 olacam
ne güzzzzzelllllll herkes bir birine destek oluyor burda ama ben çok sıkıldım ya
ben neden zayıflayamadığımı biliyorum bu hafta kocaman bir sıfırdı spor konusunda ama bu hafta ne olursa olsun yapacam sporumu aslında annem evde akşamları onla yürüyüşe mi çksam yada sabahları iyi olur durun bakalım bu hafta tekrar 78 olacam
ablaaccıımmmm canımmmm bal küpüümmm
gelecek hafta 1.lik bizim okadarrr hihoyyyt hihoyyyt
meliscim şaka okadar sürünerek geldim 65 kiloya şimdii olmaz
şişgocum ben hep yerim burçakdan özellikle öğlen yemek yemek istemeyince güzel oluyor
meliscim şaka okadar sürünerek geldim 65 kiloya şimdii olmaz
şişgocum ben hep yerim burçakdan özellikle öğlen yemek yemek istemeyince güzel oluyor
ye sen o eti burçakları sonrda ağla niye diye yemeyin ya onlardaki yağ karbonhidrat sizin 1 haftalık öğününüze eşit farkında değilsinizklava:
tamam ya mayısın 2sinde sınav izinli yazmayın ama bu ay benden çok iyi bi sonuç beklemeyin ama mayıs tatam gaz devam ederim sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ye sen o eti burçakları sonrda ağla niye diye yemeyin ya onlardaki yağ karbonhidrat sizin 1 haftalık öğününüze eşit farkında değilsinizklava:
yaa öylemiydii en son geçen ay yemiştimm onuda yemiyeyim artık tamam kaydirigubbakcemile3
a.s. a.s. a.s.
ya düşünün annem dün sütlaç yapmıştı onu bile yemedimm
direncceemm 60 görene kadar kaçamak yok artık
o inat ettikçe bende inatlaşcam kim kimi yenerse artıkk
giderek tepemin tasını attırıyor bu bünyem
acaba midemi ameliyat ettirsem sorununm çözülürm :roflol:
meselaa kendi midemi çıkartım yerine bebek midesi koydursam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ya düşünün annem dün sütlaç yapmıştı onu bile yemedimm
direncceemm 60 görene kadar kaçamak yok artık
o inat ettikçe bende inatlaşcam kim kimi yenerse artıkk
giderek tepemin tasını attırıyor bu bünyem
acaba midemi ameliyat ettirsem sorununm çözülürm :roflol:
meselaa kendi midemi çıkartım yerine bebek midesi koydursam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım ya ben erzurumluyum deöiştim ya hani sana babişkom kendi elleri ile kzım yesin diye kavurma yapıp yollamışşş kızlar bi güzel görünüyoki sormayınnn üzgünüm şimdiden akşam için ama sanırımmm bu haftaki tek kaçamağım bu olacak ama onu yiycemm yoksa hep aklımda olacak vallahi her yemeğe saldırcammm kavurma diyeeeee-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?