Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

"""Yiyeceklere haksızlık etmeyin.Tabakta mis gibi duran çıtır çıtır kızarmış patatesin ne suçu var? Suç “aaa bundan şöyle koca bir tabak yemezsem zevk almam” diye direten beyninizde,beyninizi eğitin ve atın ağzınıza bir dilim kızarmış patates,o mis tadını şöyle damağınıza yaya yaya yiyin.yetecek göreceksiniz

Hergün her an kendime tekrarladığım bir şeyi siz de unutmayın ve deyin ki kendinize “ben de zayıf olabilirim,benim iskeletim de incecik bir insanınkinden farksız!”

Şişmanız diye neden yemek zevkinden mahrum kalalım ki? Unutmayın arkadaşlar,yemek yemek bir suç değil,insanın sahip olduğu en doğal istek ve zevklerden biri,bir suçlu arayacaksanız o YEDıĞıNıZ YEMEK DEĞıL,YEDıĞıNıZ MıKTAR.. Buna çok dikkat edin.Kendinizle birtakım anlaşmalar yapın,midenizle konuşun,yemeklerle oyun oynayın,kendinize göre yöntemler geliştirin işte,zafere giden yolda herşey mübah:)Kendi oyunumdan örnek vereyim:),sabah kalktim diyelim,kahvaltıda peynir,zeytin vs var,bir dilim ekmek alıyorum elime,içimden peynire soruyorum:bugün canım seni çekti, yesem bana ne yaparsın?,peynir masum masum bakıp: ne kadar yediğine bağlı diyor,e şimdi burda suç zavallı peynirin mi olur çok fazla yesem yoksa benim mi?

ınanın yemekten korkup kaçtığınız yiyecekler kafanızda bir süre sonra öyle yer ederler ki,bedeniniz zayıflamak istese bile beyniniz şişman kalır ve bedene gerekli komutları vermez.Yiyeceklerden korkmayın.Ekmeği mutlaka yiyin,ama yarım ekmek değil,korkmadan yediğiniz müddetçe bir dilimi de yetecektir size

Sakın yemek öncesi,şunu yiyeyim bunu yiyeyim diye plan yapmayın,kendinize listeler hazırlamayın,bu insanda "mecburiyet" psikolojisi yaratıyor.Bu da sizi kısıtlar,zorunlu bırakır ve korkutur ki korkmak yok!! Kısıtlandıkça daha çok açılmak ister insan.
Nüfus sayımlarını düşünün,hani sokağa çıkma yasağı olur ya o gün,sıkıntıdan patlar oflar puflarız evdeyiz diye,oysa yasak olmasaydı kısıtlanmasaydık belki hiç çıkmayacaktık bile,aklımıza gelmeyecekti bile. aynı şey işe.. Oturun sofraya,şöyle bir bakın ne var ne yok,o anda verin ne yiyeceğinizin kararını."""""""""

arkadaşlar 4-5 ayda 42 kg veren bir arkadaşdan önemli notlar alıntı yaptım...ben bunu okudum.sabah 2 dilim k.ekmeği kestirdim gözüme..ama 1 tanesiyle doyduğumu farkettim
öğle 1 porsiyon barbunya aldım ama yarısıyla doyduğumu farkedip bıraktım...eminim hepimize faydalı olaak

patboricim zaten acıkınca yemek, doyunca bırakmak budur sır. Amaç nefsimize hakim olmayı öğrenmek, yani yazdığın gibi beynimizi eğitmek. Benim ki eğitilemeyenlerden :)

arkadaşlar ben evet şeflik sınavı gibi bişeye gircem meslek içinde çok önemli olmadığı kadar bi okadarda önemli bi sınav kazanamayanın kazananın arkasındn dalga geçtiği ama aslında içinden kıskandığı bi sınav
öğlen bir kaç fındık yarım tabak nohut ve 2 küçük hatta 1,5 biber dolması çeyrek dilimden az ekmek

canım sınavı inşallah kazanırsın...
bu arada menünü çok beğendim...işte böyle olmalıyız..."herşeyden ye ama azar azar ye" kuralını uymalıyız.bunu hayat felsefemiz yapmalıyız..bböylee vücutta buna alışacak..

kızlar benim bu güne kadar yapmadığım diyet kalmadı isveç diyetinibile yaptım...tamam kilo veriyorsun ama ruhun aç kalıyor bütün yemeklere..sonrada hiçbirşeyle doymuyorsun işte

kızlar bugün çok yğondum anca girebbildimm sabah sıran kahvaltımı ettim
öğlen köfte+salata
akşamada hafifi bişey yiyip spor yapcam bu arada 100 grm lmışım yani 2 gün önce aldığımla beraber 600 grm almış oldum anlamıyommm çok kıstım ayrıca günde 2 saat te spor yapıyom verceğim yerde alıyommm nasıl işşş

canım öğünlerin çok güzel ama bence ara öğün mutlaka yapmalısın..etiform,yada 1 elma yada süt yadabirkaç fındık üzüm falan...metabolizman yavaşlamış olabilir..ama çokşaşırdım kilo almana..bu hafta çok dikkatliydin:1no2:

canım ara öğünler iyazmayı unutmuşm mutlaka ara öğün yiyom bugün 10,30 da elma 14 dede etiform yedimm
ama bende şaşırdım günde 3 litre suyuda içiyommm acaba sporumu yadırgadı vucut ona adapte olmaya çalışıyo ve su tutuyo olabilirrr öyle ümit ediyommm yani benden bu hafta fayda yok size ve kendime ama azimliyimmmm bu işi başaracağımmm

canım azminden dolayı kutluyorum seni.ara öğün de yapıyorsan tamamdır..birkaç gün sonra en az 1 kilo kesin gider canım sen merak etme

canım azminden dolayı kutluyorum seni.ara öğün de yapıyorsan tamamdır..birkaç gün sonra en az 1 kilo kesin gider canım sen merak etme

ay inşallah güzelim burda bi kız var acayip havalı bana bugün diyoki herkesin içinde artık şu göbeğinle ne zamaan vedalaşmayı düşünüyonnn
sinir oldum ağlamamak için kendimi zor tuttum ona inattt yapacağım tabi sizin de desteğiniz ve benim azmimlee

ver ağzının payını ya inan onunda kendiyle ilgili bir takıntısı vardır fazla havalı kendine özgüveni çokmuş gibi görünen insanlar aslında kırılmaya hazırdırlar sinir oldum ya görmeden kıza saçını yolasım geldi ilk fırsatta ağzının payını veriyorsun sonrada burda bize anlatıyosun bizde hahahaaha diye yarılana kadar gülüyoruz acayip sinir oldum artık insanlara zayıflama maceranı anlatma sen zayıflarken onlar merak etsin nasıl zayıfladığını hadi bakem üzülme sakın kendini bilmez dolu ya hayatta onların sana yaptıklarına üzüleceğine sen onlarla dalga geç ben artık bu taktiği uyguluyorum herkesler bana gıcık tavsiye edilir

ay gııcık yaaaaaaa...boşver şeker sen kilolarını vereceksin..çok azimlisin gerçekten..hem çizelgene göre kilolu da görünmüyorsunki süprizzzzz

canlarım benim sağolun kızlarrr ben o kıza en iyi cevabı zayıflayıp vereceğimmmm Çok üzgünüm çoook
ay gııcık yaaaaaaa...boşver şeker sen kilolarını vereceksin..çok azimlisin gerçekten..hem çizelgene göre kilolu da görünmüyorsunki süprizzzzz

evet azimliyim ama canım dediğim gibi sanırım bünyem direniyooo bakalımmm bi şöyle 50 lil rajamları göre bilsemm inşallah olur dur bakalımmm

Selam kızlar
Bazı sebeplerden 2-3 gündür giremiyorum. Kaç gün olduğunu bende unuttum:)
bugün yediklerimi yazayım.
Sabah tost
öğlen esmer bulgur pilavı, yoğurt
akşam ızgara balık, salata
kaç gündür hurma yiyorum. Yediklerimin sayısını unuttum. Kiloma yansımaz umarım.

canım elinden geldiğince uğramaya çalışsan buraya ...takımdan uzak kalınca dikkatimiz dağılıyor..yükleniyoruz yemeye..ama burada birbirimizi uyarıyoruz sürekli :mymeka:

iyyi kızlar iyi siz gelmeyinnn klava:
ben kendim çalar kendim oynarımm
akşam kendime güzel bir salata yaptım..mantarları ızgarada pişirdim.marul domatesve yeşil soğanı doğradım..mantarları üstüne koydum..enüste de peynir koydum..afiyetle yedim...hala tokum..biraz önce de 1 havuç yedim..olmayan kızlar hepinize eyü geceler:dilcikar:

benim koç gelmiş, canım yaa bana hç koçluk yapamadın karşılaşamadık, emşin ol birkaç gün içinde gidecek yavaş yavaş foosss diye incek baskülde kilolar.

gıcıkmış. Hiç sinir olma canım boşver, sen de zayıflayınca atarsın havanı.

çok güzelmiş bugünkü menün ama hurma çok kalorii daman dikkat.

ben geldim ama sen çıkmışsın canımcım. Eşim nöbetçi ablam geldi bize kalmaya biraz çeneye daldık. Ohh ne lezzetli olmuştır.

sabah: 2 dilim ekmek, peynir, bal.
ara: 330 ml elmalı tarçınlı çay, az üzüm leblebi
öğlen: tarhana çorbası, tauvuk
ara: 330 ml elmalı tarçınlı çay, 1/2 simit, kaşar, domates
akşam: 1 kase zeytinyağlı kereviz yemeği
ara: yarım diyet çkolata (50 cal)
330 ml elmalı tarçınlı çay
1,5 lt. su

günaydın kızlar
bu sabah tekrar tartıldım ve 64.9 kiloyum yani
bir günde 100 grmlık bişi olmaz demi şişmişimdir dün yediğimin faydası olmadı
demekki ancak 400 gr verebilmişim bugün son gün sabah yedim inşallah yarın 400 gr daha vermiş olurumm inşallaahh :Saruboceq:

canım evet ya hiç karşılaşamadıkk senleee
yediklerin gayettt güzel canımm özellikleee ana öğünlerin çok güzel olmuşşş ama aralarda daha masum şeyler tüket benceeee yarın büyük günnn sana güveniyommm :1hug:

günaydın şekerim sana olan son 2 haftadır banada oldu biliyonnn ama şişkinlik olmasıı ihtimali var elbett yarın tartılısın ona göre belli olurrrr fıstığımmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…