arkadaşlar ben evet şeflik sınavı gibi bişeye gircem meslek içinde çok önemli olmadığı kadar bi okadarda önemli bi sınav kazanamayanın kazananın arkasındn dalga geçtiği ama aslında içinden kıskandığı bi sınav
öğlen bir kaç fındık yarım tabak nohut ve 2 küçük hatta 1,5 biber dolması çeyrek dilimden az ekmek
kızlar bugün çok yğondum anca girebbildimm sabah sıran kahvaltımı ettim
öğlen köfte+salata
akşamada hafifi bişey yiyip spor yapcam bu arada 100 grm lmışım yani 2 gün önce aldığımla beraber 600 grm almış oldum anlamıyommm çok kıstım ayrıca günde 2 saat te spor yapıyom verceğim yerde alıyommm nasıl işşş
canım öğünlerin çok güzel ama bence ara öğün mutlaka yapmalısın..etiform,yada 1 elma yada süt yadabirkaç fındık üzüm falan...metabolizman yavaşlamış olabilir..ama çokşaşırdım kilo almana..bu hafta çok dikkatliydin:1no2:
canım azminden dolayı kutluyorum seni.ara öğün de yapıyorsan tamamdır..birkaç gün sonra en az 1 kilo kesin gider canım sen merak etmecanım ara öğünler iyazmayı unutmuşm mutlaka ara öğün yiyom bugün 10,30 da elma 14 dede etiform yedimm
ama bende şaşırdım günde 3 litre suyuda içiyommm acaba sporumu yadırgadı vucut ona adapte olmaya çalışıyo ve su tutuyo olabilirrr öyle ümit ediyommm yani benden bu hafta fayda yok size ve kendime ama azimliyimmmm bu işi başaracağımmm
canım azminden dolayı kutluyorum seni.ara öğün de yapıyorsan tamamdır..birkaç gün sonra en az 1 kilo kesin gider canım sen merak etme
ay inşallah güzelim burda bi kız var acayip havalı bana bugün diyoki herkesin içinde artık şu göbeğinle ne zamaan vedalaşmayı düşünüyonnn
sinir oldum ağlamamak için kendimi zor tuttum ona inattt yapacağım tabi sizin de desteğiniz ve benim azmimlee
ay inşallah güzelim burda bi kız var acayip havalı bana bugün diyoki herkesin içinde artık şu göbeğinle ne zamaan vedalaşmayı düşünüyonnn
sinir oldum ağlamamak için kendimi zor tuttum ona inattt yapacağım tabi sizin de desteğiniz ve benim azmimlee
canlarım benim sağolun kızlarrr ben o kıza en iyi cevabı zayıflayıp vereceğimmmm Çok üzgünüm çoookver ağzının payını ya inan onunda kendiyle ilgili bir takıntısı vardır fazla havalı kendine özgüveni çokmuş gibi görünen insanlar aslında kırılmaya hazırdırlar sinir oldum ya görmeden kıza saçını yolasım geldi ilk fırsatta ağzının payını veriyorsun sonrada burda bize anlatıyosun bizde hahahaaha diye yarılana kadar gülüyoruz acayip sinir oldum artık insanlara zayıflama maceranı anlatma sen zayıflarken onlar merak etsin nasıl zayıfladığını hadi bakem üzülme sakın kendini bilmez dolu ya hayatta onların sana yaptıklarına üzüleceğine sen onlarla dalga geç ben artık bu taktiği uyguluyorum herkesler bana gıcık tavsiye edilir
ay gııcık yaaaaaaa...boşver şeker sen kilolarını vereceksin..çok azimlisin gerçekten..hem çizelgene göre kilolu da görünmüyorsunki süprizzzzz
Selam kızlar
Bazı sebeplerden 2-3 gündür giremiyorum. Kaç gün olduğunu bende unuttum:)
bugün yediklerimi yazayım.
Sabah tost
öğlen esmer bulgur pilavı, yoğurt
akşam ızgara balık, salata
kaç gündür hurma yiyorum. Yediklerimin sayısını unuttum. Kiloma yansımaz umarım.
kızlar bugün çok yğondum anca girebbildimm sabah sıran kahvaltımı ettim
öğlen köfte+salata
akşamada hafifi bişey yiyip spor yapcam bu arada 100 grm lmışım yani 2 gün önce aldığımla beraber 600 grm almış oldum anlamıyommm çok kıstım ayrıca günde 2 saat te spor yapıyom verceğim yerde alıyommm nasıl işşş
Selam kızlar
Bazı sebeplerden 2-3 gündür giremiyorum. Kaç gün olduğunu bende unuttum:)
bugün yediklerimi yazayım.
Sabah tost
öğlen esmer bulgur pilavı, yoğurt
akşam ızgara balık, salata
kaç gündür hurma yiyorum. Yediklerimin sayısını unuttum. Kiloma yansımaz umarım.
iyyi kızlar iyi siz gelmeyinnnklava:
ben kendim çalar kendim oynarımm
akşam kendime güzel bir salata yaptım..mantarları ızgarada pişirdim.marul domatesve yeşil soğanı doğradım..mantarları üstüne koydum..enüste de peynir koydum..afiyetle yedim...hala tokum..biraz önce de 1 havuç yedim..olmayan kızlar hepinize eyü geceler:dilcikar:
sabah: 2 dilim ekmek, peynir, bal.
ara: 330 ml elmalı tarçınlı çay, az üzüm leblebi
öğlen: tarhana çorbası, tauvuk
ara: 330 ml elmalı tarçınlı çay, 1/2 simit, kaşar, domates
akşam: 1 kase zeytinyağlı kereviz yemeği
ara: yarım diyet çkolata (50 cal)
330 ml elmalı tarçınlı çay
1,5 lt. su
günaydın kızlar
bu sabah tekrar tartıldım ve 64.9 kiloyum yani
bir günde 100 grmlık bişi olmaz demi şişmişimdir dün yediğimin faydası olmadı
demekki ancak 400 gr verebilmişim bugün son gün sabah yedim inşallah yarın 400 gr daha vermiş olurumm inşallaahh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?