Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

seni izinli yazayım tatlım istersen, bir kaç haftaya yeniden başlarsın ama bu arada hergün yaz yani sakın aksatma kilo alırsın.

tamam canim böyle giderse herhalde haftaya geri 77 olurum ondan sonra vermeye baslarim insallah cünkü artik normal gündüz saatlerinde calisacgim orda da atistirma sansim yok eve gelince de kosturmaktan yemiyorum iste böyle
sana ve kizina afiyet olsun ay ne tatlidir simdi o benim yerime öp annesi onu

canım tebrik ederim çok gğzel vermişsinnn
günaydın kızlar
65.2 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

niye böyle oldu anlamadım iki gün önce 64.8 di bari düz 65 olsaydım yaa senağlama
çok sinirlerim bozuk kızlar yaaa
güzelim üzülme bende seninle aynı durumdayımmm moralim çok bozukkk yaaa hiç kilo veremediimmmm

ne oldu bize yaaa anlayamadımmmm:a015:

kızlar 61,7 yim. yarım kilo vermişim, arada 1-2 kaçamaklarım olmuştu onlar da olmasa daha iyi olurdu herhalde. Ama 61li kiloları gördüm ya sonunda çok mutluyum. Haftaya hedef 61.

orti çok sevindim senin adınaaa evet kaçamakların oldu bu hafta yoksa dahi iiy olabilirdinnn ben malümmm hiç veremedimmmmm:çok üzgünüm:

oof şişgocum yaa ben anlamıyorum kendimi artık
vurcam yimeklerin dibine valla yeteeer
kaçgündür açlıkdan öldüm kendimi tuttum kaçamak yapmadım bumuydu yanii
cips çıkolata canım nasıl çekiyordu yeseymişim keşke yine veremicektim boşu boşuna açlık
çektim yaa çok felaket sinirliyim

hissssssssssssssst kizlar ne oluyor bakayim ordaklava: pes etmek yok bir hafta vermedik diye haftaya telafi edersiniz hai bakayim bu hafta kimsede kacamak yok nereus cum acaba ac kaldigin icin vermiyor olabilirmisn insan az yedigi zaman vucüd onu direkt yag olarka depoluyormus bunu cok yyerde duydum birde sen kendini cok kasiyorsun galiba normalde cok cabuk kilo vermen lazim yasin itibariyle hadii hadii kizlar kendinize gelin bakalim

senağlama senağlama senağlama

off ablayaaa inan çok sıkıldımm :çok üzgünüm:

kendini biraz rahat birak herseyden ye ama fazla degil bide böyle dene aksam 6 dan sonra birsey yeme bol bol su ic (nasihat verene bakin) ama olsun bide böyle dene oyyyy kiyama sana ablsinin gülü

senağlama senağlama senağlama

off ablayaaa inan çok sıkıldımm :çok üzgünüm:

ah canım inan seni çok iyi anlıyorummm geçen cuma tartıldım 61,4 dü sonra pazartesi sabah tartıldımm ne göreyimmm 61,7 olmuşummm sonraaa çarşamba tartıldımm 61,9 olmuşum bu sabah tartıldımmm 61,6 bu nedir ben ankayamadımm bir fikri olan varsa lütfen yazsınnn yoksa bu gün itibariyle bu diyeti bırakıyorummmmm size başarılarrrr arkadaşlarrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bende anlasam kendimi valla yorum yapardımda senin bırakman
için bişey yokii takıma zararı olan benim
sen güzel kilo verdin maşallah sıkma kendini lütfen görceksin haftaya vericeksin
demiştim sana zayıflamaya başladığında duraklama döneminde olacaktır
üzme kendinii :1hug:a.s.

afiyet olsun canımm
çok yavaş veriyorum ama almıyorumda
eğer almicaksam bu kadar yavaş gitmesine razıyım

aynı fikirdeyim canım.

canım tamamdır. Teşekkür ederim, sorma çok tatlı oldu pıtı pıtı emekliyor, nereye gitsem peşimde.

orti çok sevindim senin adınaaa evet kaçamakların oldu bu hafta yoksa dahi iiy olabilirdinnn ben malümmm hiç veremedimmmmm:çok üzgünüm:

evet daha iyi olabilirdim. Ama haftaya olacağım.

canım bak geçen hafta 800 gr vermiştin, bu hafta durması normal çünkü artık ideal kilona yaklaşıyorsun yavaş gitmesi normal. Bak benimde öyle oluyor, bir hafta 800 verdim, 1 hafta durdum, bu hafta 500 gr. hep böyle verdim ben. Neden canını sıkıyorsun ki boşver geç olsun güç olmasın, yaza gider hepsi.

nereuscum sen de üzme kendini, bi de karamanlının dediği gibi yap.
Bak ben nasıl kilo veriyorum biliyormusun, gündüz normal besleniyorum çok kasmıyorum. Akşam 7den sonra hiç bir şey yemiyorum, sadece su içiyorum. Bunu uygula sen de ama kesin uy, gör bak vereceksin.

tamam canım çok sıkmicam kendimi artık canım ne isterse ondan yicem
delikafadulden delikafadulden
yiyeyimmi şimdi sırnaşık şey
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

tatlım ne oldu ya, neden sıktın canını. Ödemse sorun atarsın, ne güzel kilo değil de ödem sevinmelisin. Steres altındasın ders çalışıyorusun, bahar geldi havar bunların hepsi şişmende etken.
Canım dünkü mesajın gözümden kaçmış özür dilerim, bu hafta kaydediyorum kilonu. ne zaman sunavın, sen düşün istersen sınavın bitene kadar yazayım izinli ama motivasyonun bozulmasın.
Tabiki de casnından kıymetli değil. Olsun geriye de düşelim, hiç birinizden kıymetli değil dereceler.
Bu hafta kilo veremeyen alan herkes haftaya verecekler eminim bundan, çünkü bu hafta duraklama ve gerileme olursa haftaya mutlaka veriliyor.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…