Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler yaın erkenden çocuğu doktora götüreceğim öğleden sonra ve akşam yine ders var. cuma yine yokum doktor kontrolüm var. dün aşı oldum kolu şişti dünde beri ağrısı bütün işlerimi aksatıyor. bugün fazla kaçtı artık yarın telafi ederiz inşallah.

kızlar bişiy danışacam.Nescafe 3ü bir aradayı sabah öğle akşam içsem aralarda da su içsem zararı olur mu acaba? yarın böyle bişi yapmayı planladım.

o kadar kahve zararlıdırbende çok severim ama 3ü bir aradada acayip kalori var benim bildiğim birde selülit yapıyor diye biliyorum bence kahve iç ama şekersiz yada çok çok az şeker at. 3ü bir arda şeker oranı yüksek

selamlar kızlar:79:
badana gaziniz geldi
çok yorgunum ve daha işler bitmedi ama güzel oldu.
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum. inşallah herkes iyidir.
bu arada günlük mesaj dağılımlarını paylaşan gülşah ve derya'ya teşekkürü borç bilirim.

hep arkadaşlar bozuyo diyeti zaten.Gerçi onlar perde oluyo bizim iradesizliğimize.Bi arkadaşım dukan diyetine başlamış.Ben de başlasam mı diyom.Kararsızım:97:

dukani duydum bi bilgim yok ama.. okumustum ama oo bisi kalmadi vallaa.. uffff..canim cok sikiliyo yaa... napcam ben.. hos bu hafta naparsam yapayim olmicak...

iyi geceler canim..

selam canim,hosgelmissin.. insallah iyidir herkes..

cok gecmis olsun canim umarim daha iyisindir simdi..

yok ebrucum geçmedi ya sardım tülbentle inşallah yarın geçer:26:

bişi diyemiyorum sen kendine kötülük yaptın canım böyle

o kadar çok değil aslında biraz ekmeğe yüklenmişsin canım

kızlar bişiy danışacam.Nescafe 3ü bir aradayı sabah öğle akşam içsem aralarda da su içsem zararı olur mu acaba? yarın böyle bişi yapmayı planladım.

canına yazık hem nescafe içeceksen sade içmen lazım detoks gibi bişi yapmak istersen gün boyu salata ye yada çorba tabi 1 günlük sadece

iyi geceler canım:80:

Aç kalmak istiyorum.Bi de yeşil çaydan çok sıkıldım yaaa

evde serisi var canım bende çeşitlendir. 15 paket çay var yeşil çay acai kayısı kiraz beşibiryerde ıhlamur form çay vs vs.

hoşgeldin kaptanım:79: yorulmuşsundur bayağı dün deryayla aynı şeyi düşünüp yapmışız teşekkür nedemek görevimiz

menümü toparlıyayım hemen

sabah
nestle nesfit

ara yok

öğlen
küçük bir parça haşlama tavuk
bol salata

ara yok

akşam
küçük bir dilim fırında tavuk
bol salata

aralarda içecek içtim hep

form plus kayısılı
form plus kirazlı
form plus sade
yeşilçay
6 bardakta su içtim

yine geldim cnm
ya benim kilo basen ve bacakta toplanırdı genelde evlenince göbişde çıktı ama rejime girince kolay iniyo...(şuan olduğu gibi) ama hala basen ve bacak
canım pizzayı çıkar tavuklu salata koy kolayıda sodayla değiştir müthiş bi menü olurdu...

canım detoks yapıcaksan daha faydalı yiyecekler kullan vücudun için ...doktorum 1 fincan nescafede 1litreye yakın koladaki cafein olduğunu söylemişti....

canım menün süper yalnız form çayları biraz fazla geldi bana seni rahatsız etmiyomu ben bi kere içsem karnımda ağrılarla tuvalete koşuyomda

yok canım dokunmuyor bağırsak tembelliği var o yüzden tam dengeliyor beni bu arada bende kilo aldımmı heryerden alıyorum yüzüm kollar göbek kalça herşey aynı anda yani anlıcan eksiğim yok fazlam var

yok canım dokunmuyor çaylar bağırsak tembelliği çektiğimden tam dengeliyor beni bende kilo aldımmı heryerden alıyorum yaa yüzüm kollar bacaklar göbek

yok canım dokunmuyor bağırsak tembelliği var o yüzden tam dengeliyor beni bu arada bende kilo aldımmı heryerden alıyorum yüzüm kollar göbek kalça herşey aynı anda yani anlıcan eksiğim yok fazlam var

öyle daha iyi ama tatlım şekilli görünüyodur vücut bi taraf fazla şiştimi çok abes oluyo

yok ebrucum geçmedi ya sardım tülbentle inşallah yarın geçer:26

hadi yaa,üzüldüm..insallah sarmanin bi faydasini görürsün... tülbentle sardim deyince annecim geldi aklima..annem de senelerdir ceker ve agri kesicilere karsi alerjisi oldugu icin ilacta alamaz,tülbentle sikica sarar.. allah yardimcin olsun..sevgiler,tekrar gecmis olsun canim..

kizlar hepinize iyi geceler..ben cikayim..eski patronum aradi.yarin isi varmis yerime gelirmisin dedi..gelirim dedim.sabah 5 te düsücem yola.. aksam 6 yi bulur gelmem..yarin kendimle savasicam,onca yemegin arasinda.. yarin görüsürüz hoscakalin..

iyi geceler

Kahve detoksuna yol göründü demek oluyo bu yorumlar
bişi diyemiyorum sen kendine kötülük yaptın canım böyle
Ya açık söylemek gerekirse yemememe rağmen az kilo vermem moralimi bozdu ya:95:

15 çeşit mi mükemmel yaa Yarın su ve salata detoksu yapıyorum.Burdan ilan.ahan da yazdım.
dukani duydum bi bilgim yok ama.. okumustum ama oo bisi kalmadi vallaa.. uffff..canim cok sikiliyo yaa... napcam ben.. hos bu hafta naparsam yapayim olmicak...
Uff sorma ki sorma.Sıkıntıdan diyet listesi bakar oldum.Ne zaman vercem bu kiloları yaa.Bi de pantolon denedim mağzada.ıyy iğrenç durdu nasıl sinir oldum:85:
harika harika harika

tuvalete çok koşmayı özledim.Ağğ nasıl bi hafta yaa..Kahve işini askıya aldım.

sağol canım tülbentle sıkıca sarınca sanki ağrıyı kesiyormuş gibi geliyor

kızlar ben yatıyorum gözler kapanıyo kendinizze iyi bakın gülşahçım ağrın geçmesse bi doktora git istersen 2 gündür ne bu ağrı böle...moonros(adını bilmiyrm) sanada iyi geceler cnm yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…