kızlar bişiy danışacam.Nescafe 3ü bir aradayı sabah öğle akşam içsem aralarda da su içsem zararı olur mu acaba? yarın böyle bişi yapmayı planladım.
hep arkadaşlar bozuyo diyeti zaten.Gerçi onlar perde oluyo bizim iradesizliğimize.Bi arkadaşım dukan diyetine başlamış.Ben de başlasam mı diyom.Kararsızım:97:
ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler yaın erkenden çocuğu doktora götüreceğim öğleden sonra ve akşam yine ders var. cuma yine yokum doktor kontrolüm var. dün aşı oldum kolu şişti dünde beri ağrısı bütün işlerimi aksatıyor. bugün fazla kaçtı artık yarın telafi ederiz inşallah.
selamlar kızlar:79:
badana gaziniz geldi
çok yorgunum ve daha işler bitmedi ama güzel oldu.
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum. inşallah herkes iyidir.
bu arada günlük mesaj dağılımlarını paylaşan gülşah ve derya'ya teşekkürü borç bilirim.
cok gecmis olsun canim umarim daha iyisindir simdi..
şimdiii Bugünkü menüyü yazayım da bi rezil olayım.
sabah;7.30 civarı
2 dilim ekmekle hazırlanmış peynirli tavuklu sandviç.
saat 13.00 gibi
1 simit.Kaşar rendeli
Saat 3 gibi
pizza artı kola
akşam 1 bardak nescafe
spor:1 saat yürüyüş
Su: 1.5 litre
şimd,i geçmişe bakacam.
iyi aksamlar,ben geldim..:79:
öncelikle dün icin hepinizden özür diliyorum arkadaslar.. dun öglen disari cikmistim...yaklasik 1 senedir görmedigim bi arkadasimla bulusacaktik.. cok israr etti bana gidelim,zaten tr ye gidiceksin diye..kiramadim,bende özlemisim..neti yoktu.. dünün ve bugunun bildirimini vericem..
dün; sabah kahvaltisinda bisi yemedim zaten malumunuz depresyondaydim kalkar kalmaz tartida görüdügüm sokla..
öglen 2 biber dolmasi.. 2 fincan yesil cay..
aksam..arkadasimda yemicem dediysemde huyudur evinde ne varsa döker..1 tabak acili menemen,4 dilim ekmekle beraber:78:.. 1 fincan normal,1 fincan papatya cayi.. sonra yuruyuse ciktik ama bilmiyom
bugün; 12 ye dogru kahvalti 2 dilim ekmek,ceyrek simit yaninda 2 dilim beyaz beynir, 6 tane zeytin,3 dilim domates..
ara 1 elma
aksam 2 dilim lazanya.. yesil cay.. 2 gundur sapittim..
cezama raziyim.. 14.takimdaki arkadaslar gibi isterseniz bende 14.takima gidip.''ben iradesizin biriyim..diyetimi bozdum..'' diyim..
sinirlerim bozuldu kusra bakmayin..
kızlar bişiy danışacam.Nescafe 3ü bir aradayı sabah öğle akşam içsem aralarda da su içsem zararı olur mu acaba? yarın böyle bişi yapmayı planladım.
ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler yaın erkenden çocuğu doktora götüreceğim öğleden sonra ve akşam yine ders var. cuma yine yokum doktor kontrolüm var. dün aşı oldum kolu şişti dünde beri ağrısı bütün işlerimi aksatıyor. bugün fazla kaçtı artık yarın telafi ederiz inşallah.
Aç kalmak istiyorum.Bi de yeşil çaydan çok sıkıldım yaaa
selamlar kızlar:79:
badana gaziniz geldi
çok yorgunum ve daha işler bitmedi ama güzel oldu.
geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum. inşallah herkes iyidir.
bu arada günlük mesaj dağılımlarını paylaşan gülşah ve derya'ya teşekkürü borç bilirim.
hoşgeldin tatlım ay çok sevindim inşallah şartları falanda iyidir dışarda olunca insan öğle akşam karışıyor hep ben bugün spor yapmadım baş ağrısı yüzünden ilaç içmeyide sevmem hiiç 2. hapıda aldım yok geçmiyor geçmiyor zorla uyuyorum gece hepten sapıtıyor dahada ağrı kalkıyorum kalktığı yerden devam ediyor spor işi yattı benimakşama sen gezmektesin bende hürrem sultan izlerim göbüş sabahları gidio ne güzel dümdüz bu arada canım senin kilon bölgeselmi kilo aldınmı orantılımı alıyorsun
canım pizzayı çıkar tavuklu salata koy kolayıda sodayla değiştir müthiş bi menü olurdu...şimdiii Bugünkü menüyü yazayım da bi rezil olayım.
sabah;7.30 civarı
2 dilim ekmekle hazırlanmış peynirli tavuklu sandviç.
saat 13.00 gibi
1 simit.Kaşar rendeli
Saat 3 gibi
pizza artı kola
akşam 1 bardak nescafe
spor:1 saat yürüyüş
Su: 1.5 litre
şimd,i geçmişe bakacam.
canım detoks yapıcaksan daha faydalı yiyecekler kullan vücudun için ...doktorum 1 fincan nescafede 1litreye yakın koladaki cafein olduğunu söylemişti....kızlar bişiy danışacam.Nescafe 3ü bir aradayı sabah öğle akşam içsem aralarda da su içsem zararı olur mu acaba? yarın böyle bişi yapmayı planladım.
menümü toparlıyayım hemen
sabah
nestle nesfit
ara yok
öğlen
küçük bir parça haşlama tavuk
bol salata
ara yok
akşam
küçük bir dilim fırında tavuk
bol salata
aralarda içecek içtim hep
form plus kayısılı
form plus kirazlı
form plus sade
yeşilçay
6 bardakta su içtim
ortim hoşgeldin bittimi konser nasıl geçti
yine geldim cnm
ya benim kilo basen ve bacakta toplanırdı genelde evlenince göbişde çıktı ama rejime girince kolay iniyo...(şuan olduğu gibi) ama hala basen ve bacak
canım pizzayı çıkar tavuklu salata koy kolayıda sodayla değiştir müthiş bi menü olurdu...
canım detoks yapıcaksan daha faydalı yiyecekler kullan vücudun için ...doktorum 1 fincan nescafede 1litreye yakın koladaki cafein olduğunu söylemişti....
canım menün süperyalnız form çayları biraz fazla geldi bana seni rahatsız etmiyomu ben bi kere içsem karnımda ağrılarla tuvalete koşuyomda
yine geldim cnm
ya benim kilo basen ve bacakta toplanırdı genelde evlenince göbişde çıktı ama rejime girince kolay iniyo...(şuan olduğu gibi) ama hala basen ve bacak
canım pizzayı çıkar tavuklu salata koy kolayıda sodayla değiştir müthiş bi menü olurdu...
canım detoks yapıcaksan daha faydalı yiyecekler kullan vücudun için ...doktorum 1 fincan nescafede 1litreye yakın koladaki cafein olduğunu söylemişti....
canım menün süperyalnız form çayları biraz fazla geldi bana seni rahatsız etmiyomu ben bi kere içsem karnımda ağrılarla tuvalete koşuyomda
yok canım dokunmuyor bağırsak tembelliği var o yüzden tam dengeliyor beni bu arada bende kilo aldımmı heryerden alıyorum yüzüm kollar göbek kalça herşey aynı anda yani anlıcan eksiğim yok fazlam var
yok ebrucum geçmedi ya sardım tülbentle inşallah yarın geçer:26
canım akşamüstü babamı aradım sesi keyifsiz geldi baya konsere gitmedim eşim gitti bende babamlara gittim. yoksa o kadar müzikte filan aklım onda kalırdı. ama iyi işte biras sıkılmış o kadar...
iyi gecelerben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler yaın erkenden çocuğu doktora götüreceğim öğleden sonra ve akşam yine ders var. cuma yine yokum doktor kontrolüm var. dün aşı oldum kolu şişti dünde beri ağrısı bütün işlerimi aksatıyor. bugün fazla kaçtı artık yarın telafi ederiz inşallah.
Kahve detoksuna yol göründü demek oluyo bu yorumlaro kadar kahve zararlıdırbende çok severim ama 3ü bir aradada acayip kalori var benim bildiğim birde selülit yapıyor diye biliyorum bence kahve iç ama şekersiz yada çok çok az şeker at. 3ü bir arda şeker oranı yüksek
Ya açık söylemek gerekirse yemememe rağmen az kilo vermem moralimi bozdu ya:95:bişi diyemiyorum sen kendine kötülük yaptın canım böyle
15 çeşit mi mükemmel yaao kadar çok değil aslında biraz ekmeğe yüklenmişsin canım
canına yazıkhem nescafe içeceksen sade içmen lazım detoks gibi bişi yapmak istersen gün boyu salata ye yada çorba tabi 1 günlük sadece
iyi geceler canım:80:
evde serisi var canım bendeçeşitlendir. 15 paket çay var yeşil çay acai kayısı kiraz beşibiryerde ıhlamur form çay vs vs.
hoşgeldin kaptanım:79: yorulmuşsundur bayağı dün deryayla aynı şeyi düşünüp yapmışızteşekkür nedemek görevimiz
Uff sorma ki sorma.Sıkıntıdan diyet listesi bakar oldum.Ne zaman vercem bu kiloları yaa.Bi de pantolon denedim mağzada.ıyy iğrenç durdu nasıl sinir oldum:85:dukani duydum bi bilgim yok ama.. okumustum ama oo bisi kalmadi vallaa.. uffff..canim cok sikiliyo yaa... napcam ben.. hos bu hafta naparsam yapayim olmicak...
harika harika harikamenümü toparlıyayım hemen
sabah
nestle nesfit
ara yok
öğlen
küçük bir parça haşlama tavuk
bol salata
ara yok
akşam
küçük bir dilim fırında tavuk
bol salata
aralarda içecek içtim hep
form plus kayısılı
form plus kirazlı
form plus sade
yeşilçay
6 bardakta su içtim
tuvalete çok koşmayı özledim.Ağğ nasıl bi hafta yaa..Kahve işini askıya aldım.yine geldim cnm
hadi yaa,üzüldüm..insallah sarmanin bi faydasini görürsün... tülbentle sardim deyince annecim geldi aklima..annem de senelerdir ceker ve agri kesicilere karsi alerjisi oldugu icin ilacta alamaz,tülbentle sikica sarar.. allah yardimcin olsun..sevgiler,tekrar gecmis olsun canim..
kizlar hepinize iyi geceler..ben cikayim..eski patronum aradi.yarin isi varmis yerime gelirmisin dedi..gelirim dedim.sabah 5 te düsücem yola.. aksam 6 yi bulur gelmem..yarin kendimle savasicam,onca yemegin arasinda.. yarin görüsürüz hoscakalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?