kimseciklerrr yokkkk
Merhaba arkadaşlar 2010 ocak ayında doğum yaptım. En son 80 kiloydum. Doğumdan bu yana da kendi çabalarımla 67.2 kg düştüm. Sizlerle beraber motive olmak dikkat etmek istiyorum. Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Nasıl oluyor hangi guruba kalımam gerekiyor bilgi verirmisiniz?
tamam canım, aranıza kara kedi girerse her zaman bekleriz
Alışverişten geldim hemen tavukları attım ocağa.Haşlanıyolar öğle için yoğurt ve onları yemeyi planlıyorum.ya da yoğurtsuz süt ile onları yemeyi planlıyorum.
bugün şu garip otların satıldığı dükkana gittim yulaf kepeği sordum varmış.Aldım hemen.Dukan diyeti yapıyorum galiba.galibası fazla dukan diyeti yapıyorum ama içinde hiç yağ olmayan yoğurt bulamadım daha doğrusu vardı da ucuzu yoktu hepsi ateş pahasıydı.Ben de yüz gramında 2.5 gram yağ olan yoğurt aldım.Sütüm diyet allahtan.O da indirime girmişti bu hafta tey tey de tey tey
Şimdiye kadar ;
Kahvaltı:
3 haşlanmış yumurta
ara:
1 kase yoğurt + 1,5 çorba kaşığı Yulaf kepeği
Öğle planım:
Haşlanmış tavuk eti + yoğurt
merhabalar..bugün hiç giremdim.sbhtan halılar geldi..onalrı seremeden kızın okulunda kermes vardıoraya malzemem götürmemiz gerekti oraya gittik..geldik oğlanı uyutup yerleir sildim halılalrı seridm peşindne yemek koydum neyse durum bu..
bu gün öğlen diyeti bozuldu gibi ama akşama hallettim.. ve yarın saf proteinle toparlayacağım..
ben yumurtaya bol bol kırmızı pul biber atarım:) ancak öyle yiyebiliyorum. diyet değil yani normalde de yumurtayı haşlanmış zor yiyen bir insanım. çeşitli baharatlar dene bence. mesela çörek otu serpebilirsin ve yerken o yumurtaları su böreği gibi hayal edersin bol çörek otlu1:
ben isveç diyeti yapıyorum ve öğlen 2 haşlanmış yumurta vardı yiyemiyorum yaaa... yumartaları haşladıktan sonra bişi ilave ediyormusunuz içine ... yemesi kolay olsun diye...
Amerika'da çalıştınız mı Rabia Ablacım ? Amiiin inşallah kilo vercezzay canım ya indirimli bulunca alırmış:) biz de amerikada yaşarken böyleydik. indirimleri takip ederdik. tamam zengin ülke ama her şey ateş pahası işte.:96:
bu arada dukan diyetin hayırlı olsun. inşallah senin için güzel kilo vermeler getirir.
Teşekkür ederimm.hayırlı olsun..ben sıfır yağlı alamdım ilk atakta sadece sıfır yağlı süt kulandım okadar..yoksa çok pahalıya kaçıyor..ama yarım yağlıylıda oluyor..bu ahfat hep öyle kulandım ..sorun çıkmadı..sadece yulaf kepeğimi alamadım..dünde kitabını alacaktım kitap yurdu sorun çıkardı..(
menüde güzel..
Canım ben Yumurtadan midesi bulanan kesimdendim önceden.Buraya bi geldim Kendi yemeğimi yapcam mecbur yavaş yavaş alıştım,Öğrenciyiz ya bulduğunu ye midesine döndü midemben isveç diyeti yapıyorum ve öğlen 2 haşlanmış yumurta vardı yiyemiyorum yaaa... yumartaları haşladıktan sonra bişi ilave ediyormusunuz içine ... yemesi kolay olsun diye...
ahahaha kağtanım süpersin Çörek otuyla su böreği hayali mükemmel ya öldüm gülmektenben yumurtaya bol bol kırmızı pul biber atarım:) ancak öyle yiyebiliyorum. diyet değil yani normalde de yumurtayı haşlanmış zor yiyen bir insanım. çeşitli baharatlar dene bence. mesela çörek otu serpebilirsin ve yerken o yumurtaları su böreği gibi hayal edersin bol çörek otlu
inşşş bakalımmmmkötü huyundan vazgeçtin süpeeeerHadi kısmet manikür yapabilecek kadar uzun ve güzel tırnaklara
Alışverişten geldim hemen tavukları attım ocağa.Haşlanıyolar öğle için yoğurt ve onları yemeyi planlıyorum.ya da yoğurtsuz süt ile onları yemeyi planlıyorum.
bugün şu garip otların satıldığı dükkana gittim yulaf kepeği sordum varmış.Aldım hemen.Dukan diyeti yapıyorum galiba.galibası fazla dukan diyeti yapıyorum ama içinde hiç yağ olmayan yoğurt bulamadım daha doğrusu vardı da ucuzu yoktu hepsi ateş pahasıydı.Ben de yüz gramında 2.5 gram yağ olan yoğurt aldım.Sütüm diyet allahtan.O da indirime girmişti bu hafta tey tey de tey tey
Şimdiye kadar ;
Kahvaltı:
3 haşlanmış yumurta
ara:
1 kase yoğurt + 1,5 çorba kaşığı Yulaf kepeği
Öğle planım:
Haşlanmış tavuk eti + yoğurt
inşşş bakalımmmm
vovvv tbr ederim bacımmm cüpperrrsinn bende bi iki gündür düşünüyorumm bu diyeti bugünde baktım netten benim eski diyete benziyoo sabahları 3 haşlanmış yumurta yerdimmgüzell kilocukkları verirdimm
zaten elma diyetinden sonra kendimi kaybettim kızlar bilirlerrr metabolizma yavaşladı sanırım kilocuklar gitmeyincede azim gidiyooo bişilerr yapmak lazımmmmm
evet kızlar az önce bişiler daha yedim.
Tavuk eti haşlanmış ve üstüne kimyon döktüm.
1 kase yoğurt
midem dolu.Aç değilim ve canım tatlı istemiyor.Süper bi gün bu olsa gerek
normalde sade bende yiyemem ya peynir yada üzerine yoğurt +pul biberli iyi gidiyor..ben yumurtaya bol bol kırmızı pul biber atarım:) ancak öyle yiyebiliyorum. diyet değil yani normalde de yumurtayı haşlanmış zor yiyen bir insanım. çeşitli baharatlar dene bence. mesela çörek otu serpebilirsin ve yerken o yumurtaları su böreği gibi hayal edersin bol çörek otlu
saol canım..daha çok iş varrrrrrrrrrr..mutfak salon..gibi ..onuda haftaya gidecek kilolara bıraktım...yeni yıkanmış halılara bayılıyorum ... ben evleneli 2 ay oldu halıları 1 kere yıkamaya gönderdim geldi bileherkes kızdı ama olsun ... yalnız yaşarken bile en geç 2 ayda bir yıkamaya yolluyordum... mis mis tertemiz ... ii kirletmeler... bir sürü işide halletmişsiniz...
saol rabiş(kızmassın değilmi )çok iyi niyetlisin ama okadarda masum değil..bildiğin bir tabak dolusu kaçamak..mis gibi halıların hayırlı olsun deryacımgüzel günlerde kullan.
diyet konusu haftasonu bende sapıtıyor. aslında çok yemekten değil, düzenin bozulmasından sapıtıyor. o bakımdan senin menülerine ne diyebilirim:) senin bozuldu gibi dediğin bile masumdur eminim.
ve menü..
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak süt.
ara yok
ve KAÇAMAK
kermese gititiğimde burnumdna soluyordum..
1 tabakta 1 dilim börek
3 mercimek köfte
2 sigara böreği
1 dilim yaş pasta
2 tane tatlı
adını unuttum ha şeker pareyanlız bu tatalrı epeydir yemiyorum ya tadları tuhaf geldi..deseniz onun içinmi yarıda bıraktın..
RABİA ÇOK MASUM DEĞİLMİ
HEPSİNİ YEDİMİ YEDİM AMA IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ miğdem bulandı halada miğdem kötü..akşam 1 yumurta az kıymayla yaptım..3 kaşık yoğurtla yedim..5 te mecburen..
su 2.5 litre
spor yok
ev işi halıları serdim sildim. süpürdüm..
deryacım maşşallahmerhabalar..bugün hiç giremdim.sbhtan halılar geldi..onalrı seremeden kızın okulunda kermes vardıoraya malzemem götürmemiz gerekti oraya gittik..geldik oğlanı uyutup yerleir sildim halılalrı seridm peşindne yemek koydum neyse durum bu..
bu gün öğlen diyeti bozuldu gibi ama akşama hallettim.. ve yarın saf proteinle toparlayacağım..
demek hafta sonu herkes bozuyo iii barimis gibi halıların hayırlı olsun deryacımgüzel günlerde kullan.
diyet konusu haftasonu bende sapıtıyor. aslında çok yemekten değil, düzenin bozulmasından sapıtıyor. o bakımdan senin menülerine ne diyebilirim:) senin bozuldu gibi dediğin bile masumdur eminim.
ve menü..
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak süt.
ara yok
ve KAÇAMAK
1 tabakta 1 dilim börek
3 mercimek köfte
2 sigara böreği
1 dilim yaş pasta
2 tane tatlı
adını unuttum ha şeker pareyanlız bu tatalrı epeydir yemiyorum ya tadları tuhaf geldi..deseniz onun içinmi yarıda bıraktın..
RABİA ÇOK MASUM DEĞİLMİ
HEPSİNİ YEDİMİ YEDİM AMA IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ miğdem bulandı halada miğdem kötü..akşam 1 yumurta az kıymayla yaptım..3 kaşık yoğurtla yedim..5 te mecburen..
su 2.5 litre
spor yok
ben yumurtaya bol bol kırmızı pul biber atarım:) ancak öyle yiyebiliyorum. diyet değil yani normalde de yumurtayı haşlanmış zor yiyen bir insanım. çeşitli baharatlar dene bence. mesela çörek otu serpebilirsin ve yerken o yumurtaları su böreği gibi hayal edersin bol çörek otlu
selam umarim iyisinizdir..
ben menumu vereyim.. sabah 2 dilik ekmek herzamanki gibi,1 rafadan yumurta,yesil cay
aksam firinda makarna bol salata...su ve bitki caylarimi icicem..
kizlar bugun tartildim yine..cuma gunu 77.1 cikmisti baya uzulmustum..cunku dikkat etmistim butun hafta.. bugun tarildim 75.6 cikti yani sisligim inmisbu hafta belli olcak vedigim kilo..
sevindim canım senin için bu hafta bende hastalnıcam korkuyorum şişkinlikten bide hastalnnca canım hep yemek istiyo benim napıcam bilmiyorum:18::18::18:
aynen canımm kendime dün kıyafet aldım bi beden küçük aldım göğüsler fırlıyooCanım evet bi ara kötü hissediyo insan kendini ama kısa süre kendini bi toparlama olayına gir ne bileyim aklına Karın yağların fırlamadan süper bi elbise giydiğini felan hayal et.Ahh iredeye sahip olmak ne zor şey bilmez miyim
selam umarim iyisinizdir..
ben menumu vereyim.. sabah 2 dilik ekmek herzamanki gibi,1 rafadan yumurta,yesil cay
aksam firinda makarna bol salata...su ve bitki caylarimi icicem..
kizlar bugun tartildim yine..cuma gunu 77.1 cikmisti baya uzulmustum..cunku dikkat etmistim butun hafta.. bugun tarildim 75.6 cikti yani sisligim inmisbu hafta belli olcak vedigim kilo..
Ayy bu hafta inşallah öyle olacak.işte bu diyetin özelli,ğide bu hiç aç kalınmıyor..hep tok oluyorsun.yanlız suyu ihmal etme..protein ağırlıklı beslenildiği için kas kaybı olamdan kilo veriliyor..birazda hareket eklersen sonuç süper oluyor..
ve menü..
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak süt.
ara yok
ve KAÇAMAK
1 tabakta 1 dilim börek
3 mercimek köfte
2 sigara böreği
1 dilim yaş pasta
2 tane tatlı
RABİA ÇOK MASUM DEĞİLMİ
su 2.5 litre
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?