Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kimseciklerrr yokkkk

evet ya haftasonu sanırım tatil oluyo grup

forumda yarışmaya katılmak isteyenler için başka bir sayfa var. oraya mesaj yazıyorsun ve davet bekliyorsun . sonrada davet gelen grupta benim gibi denemede olara bir hafta geçiriryorsun daha benim perşembeye kadar vaktim var öyle işte

tamam canım, aranıza kara kedi girerse her zaman bekleriz

ben isveç diyeti yapıyorum ve öğlen 2 haşlanmış yumurta vardı yiyemiyorum yaaa... yumartaları haşladıktan sonra bişi ilave ediyormusunuz içine ... yemesi kolay olsun diye...

yeni yıkanmış halılara bayılıyorum ... ben evleneli 2 ay oldu halıları 1 kere yıkamaya gönderdim geldi bile herkes kızdı ama olsun ... yalnız yaşarken bile en geç 2 ayda bir yıkamaya yolluyordum... mis mis tertemiz ... ii kirletmeler... bir sürü işide halletmişsiniz...

1:

ben isveç diyeti yapıyorum ve öğlen 2 haşlanmış yumurta vardı yiyemiyorum yaaa... yumartaları haşladıktan sonra bişi ilave ediyormusunuz içine ... yemesi kolay olsun diye...
ben yumurtaya bol bol kırmızı pul biber atarım:) ancak öyle yiyebiliyorum. diyet değil yani normalde de yumurtayı haşlanmış zor yiyen bir insanım. çeşitli baharatlar dene bence. mesela çörek otu serpebilirsin ve yerken o yumurtaları su böreği gibi hayal edersin bol çörek otlu

Amerika'da çalıştınız mı Rabia Ablacım ? Amiiin inşallah kilo vercezz

Teşekkür ederimm. evet dediğin gibi bi de diyorum ona vercem parayı biriktiririm şunu alırım falan..Yulaf kepeği rossmanda satılıyo diye duydum ama ben burda baktım yoktu.Türkiyede de internet sitelerinden sipariş ediyolarmış.Ben 250 gr.ına 4.10 zloti yani yaklaşık 2.50 lira falan verdim.Öyle yenmeyecek bişi de değil yoğurda karıştırınca tadı falan da belli olmadı.Sevdim ben.Bu yulaf kepeği kabızlık önlüyomuş bi de bağırsak için baya iyiymiş ondan tutturmuş Dukan Yulaf kepeği diye.

Canım ben Yumurtadan midesi bulanan kesimdendim önceden.Buraya bi geldim Kendi yemeğimi yapcam mecbur yavaş yavaş alıştım,Öğrenciyiz ya bulduğunu ye midesine döndü midem üstüne bişi dökmüyorum sade haşlanmış yumurta yiyorum ama Acibiber dök yoğurta döküldüğü gibi en azından görüntüsü çekici gelir.
ahahaha kağtanım süpersin Çörek otuyla su böreği hayali mükemmel ya öldüm gülmekten

evet kızlar az önce bişiler daha yedim.

Tavuk eti haşlanmış ve üstüne kimyon döktüm.
1 kase yoğurt

midem dolu.Aç değilim ve canım tatlı istemiyor.Süper bi gün bu olsa gerek

kötü huyundan vazgeçtin süpeeeer Hadi kısmet manikür yapabilecek kadar uzun ve güzel tırnaklara
inşşş bakalımmmm

vovvv tbr ederim bacımmm cüpperrrsinn bende bi iki gündür düşünüyorumm bu diyeti bugünde baktım netten benim eski diyete benziyoo sabahları 3 haşlanmış yumurta yerdimmgüzell kilocukkları verirdimm
zaten elma diyetinden sonra kendimi kaybettim kızlar bilirlerrr metabolizma yavaşladı sanırım kilocuklar gitmeyincede azim gidiyooo bişilerr yapmak lazımmmmm

Canım evet bi ara kötü hissediyo insan kendini ama kısa süre kendini bi toparlama olayına gir ne bileyim aklına Karın yağların fırlamadan süper bi elbise giydiğini felan hayal et.Ahh iredeye sahip olmak ne zor şey bilmez miyim

evet kızlar az önce bişiler daha yedim.

Tavuk eti haşlanmış ve üstüne kimyon döktüm.
1 kase yoğurt

midem dolu.Aç değilim ve canım tatlı istemiyor.Süper bi gün bu olsa gerek

işte bu diyetin özelli,ğide bu hiç aç kalınmıyor..hep tok oluyorsun.yanlız suyu ihmal etme..protein ağırlıklı beslenildiği için kas kaybı olamdan kilo veriliyor..birazda hareket eklersen sonuç süper oluyor..

selam umarim iyisinizdir..

ben menumu vereyim.. sabah 2 dilik ekmek herzamanki gibi,1 rafadan yumurta,yesil cay

aksam firinda makarna bol salata...su ve bitki caylarimi icicem..

kizlar bugun tartildim yine..cuma gunu 77.1 cikmisti baya uzulmustum..cunku dikkat etmistim butun hafta.. bugun tarildim 75.6 cikti yani sisligim inmis bu hafta belli olcak vedigim kilo..

normalde sade bende yiyemem ya peynir yada üzerine yoğurt +pul biberli iyi gidiyor..:13:su böreği gibi ha ..
saol canım..daha çok iş varrrrrrrrrrr..mutfak salon..gibi ..onuda haftaya gidecek kilolara bıraktım...
saol rabiş(kızmassın değilmi )çok iyi niyetlisin ama okadarda masum değil..bildiğin bir tabak dolusu kaçamak..:26:

Son düzenleme:
ve menü..
sabah 2 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak süt.
ara yok
ve KAÇAMAK
kermese gititiğimde burnumdna soluyordum..
1 tabakta 1 dilim börek
3 mercimek köfte
2 sigara böreği
1 dilim yaş pasta
2 tane tatlı
adını unuttum ha şeker pareyanlız bu tatalrı epeydir yemiyorum ya tadları tuhaf geldi..deseniz onun içinmi yarıda bıraktın..
RABİA ÇOK MASUM DEĞİLMİ
HEPSİNİ YEDİMİ YEDİM AMA IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ miğdem bulandı halada miğdem kötü..akşam 1 yumurta az kıymayla yaptım..3 kaşık yoğurtla yedim..5 te mecburen..
su 2.5 litre
spor yok
ev işi halıları serdim sildim. süpürdüm..

bu ne guzel menu tam damagima göre.. hamur islerine zaafim varda.. ama erken yedigin icin bence bisi olmaz.. cokta masum olmasada bencee masumm..

deryacım maşşallah hiç boş kalmıyosun hep çok yoğunsun.. bide sporda yapıyosun 2 ye katlanıyo yaktıkların bu arada geçen gün birisine leslie yi önermiştin bende baktım bugün indirdim güzelmiş baya beğendim yaptıktan sonra insanın bacaklarının çalıştığını hissettiriyo baya... tam bana lasım olan şeydi. teşekkür ederim
demek hafta sonu herkes bozuyo iii bari tek ben dilim...

afiyet olsun cnm.. ara sıra kaçamak yapmak rejimin devamlılığına yardım eder

Son düzenleme:
evet kızlar benim bugünkü menüme geliyim
sabah
2 yumurtayla biberli peynirli omlet
1 dlm çavdar
1 domates

öğlen
1 kaşarlı tost
1 nescafe (üçü biarada)

akşam
yarım tavuk göğsü ızgara
4 kaşık pilav
6-7 patates kızrtma
1 ayran
evede yeni geldim acayip yorgunum ama yinede leslie yapmadan yatmıycam

rabiacım bugün seni çok espirili gördüm allah neşeni arttırsın karakedi filanda ayrı güzeldi

sevindim canım senin için bu hafta bende hastalnıcam korkuyorum şişkinlikten bide hastalnnca canım hep yemek istiyo benim napıcam bilmiyorum:18::18::18:

aynen canımm kendime dün kıyafet aldım bi beden küçük aldım göğüsler fırlıyooama onun içine girecemmmmmmm inşşşuan 42yim 40 aldım bakalımm

oy oyy ortim gelmişşş kızzz aç kalmışsın bugünn ara öğünlerde bişiler ye metabolizman yavaşlamasınn:89: şişliğin inmesine sevindim motive olmuşsundurr şimdii

bugünkü menü
sabah 2dilim ekmek 1kk peynir domates salatalık 2 çk balllll
ara yeşilçay
öğlen 4yk taze fasulye kıymalı 1dilim ekmek 2yk yoğurt
aRa yeşilçay
akşam 4yk taze fasulye kıymalı eve gelincede 1kase den az yayla çorbası yağsız baharatsızzz

2ltren fazla suu

Ayy bu hafta inşallah öyle olacak.

Protein günü dengeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…