hoşgeldin canım:81:Merhaba arkadaşlar 2010 ocak ayında doğum yaptım. En son 80 kiloydum. Doğumdan bu yana da kendi çabalarımla 67.2 kg düştüm. Sizlerle beraber motive olmak dikkat etmek istiyorum. Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Nasıl oluyor hangi guruba kalımam gerekiyor bilgi verirmisiniz?
Merhaba arkadaşlar 2010 ocak ayında doğum yaptım. En son 80 kiloydum. Doğumdan bu yana da kendi çabalarımla 67.2 kg düştüm. Sizlerle beraber motive olmak dikkat etmek istiyorum. Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Nasıl oluyor hangi guruba kalımam gerekiyor bilgi verirmisiniz?
hoşgeldin canım:81:
grubumuzda yer var. bize katılabilirsin.
bazı kurallarımız var tabi, onları birazdan eklerim.
hedeflediğin kilo nedir, boy kaç vs kendin hakkında biraz daha bilgi verebilirsin.
canım, biz şu an 10 kişi yarışıyoruz. maksimum 13 kişi oluyor ama deneme süresinde olan 2 arkadaşımız da var. dolayısıyla 3 kişi aynı anda, maalesef, bizim takım için mümkün değil. 3. takımda yer var diye biliyorum. hep beraber yarışmak istiyorsanız 3. takım uygun olur sizin için.neyneyse ardakadışım.biz üç kişi olarak bi guraba girmeye karar verdik.zehra arkadaşımız bi danışalım demişti.ben 1 .gurabada yazdım.kabul eden olursa üç kişiyiz yani:)
neyneyse ardakadışım.biz üç kişi olarak bi guraba girmeye karar verdik.zehra arkadaşımız bi danışalım demişti.ben 1 .gurabada yazdım.kabul eden olursa üç kişiyiz yani:)
canım, biz şu an 10 kişi yarışıyoruz. maksimum 13 kişi oluyor ama deneme süresinde olan 2 arkadaşımız da var. dolayısıyla 3 kişi aynı anda, maalesef, bizim takım için mümkün değil. 3. takımda yer var diye biliyorum. hep beraber yarışmak istiyorsanız 3. takım uygun olur sizin için.
ayrıca yarışmaya katılmak istediğinizi aşağıdaki linkte belirtirseniz ordan da davet alabilirsiniz canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-129.html
tamam canım, aranıza kara kedi girerse her zaman beklerizteşekkürler canım..şimdilik üç kişi girmeyi bi deneyelim bakalım
rica ederim canımbliyorum orasını.ben bazı takalmara geçmek istemedigim için önce bazı gruplara yazmak istedim:) olmazsa orayada yazarız..sağol ilgin için:))
tamam canım, aranıza kara kedi girerse her zaman bekleriz
canım, biz şu an 10 kişi yarışıyoruz. maksimum 13 kişi oluyor ama deneme süresinde olan 2 arkadaşımız da var. dolayısıyla 3 kişi aynı anda, maalesef, bizim takım için mümkün değil. 3. takımda yer var diye biliyorum. hep beraber yarışmak istiyorsanız 3. takım uygun olur sizin için.
hoşgeldin canım:81:
grubumuzda yer var. bize katılabilirsin.
bazı kurallarımız var tabi, onları birazdan eklerim.
hedeflediğin kilo nedir, boy kaç vs kendin hakkında biraz daha bilgi verebilirsin.
rica ederim canım
tünaydın fıstıkk hadi bakalımm büyüsünler güzelleşsinlerr bende uzatıyom 3haftadır hemen hemen tırnaklara dokunmadım uzuyolarr kötü huyumdanda vazgeçtimmmmuzasınlar güzelleşsinlerrrrrr bizde güzelleşelimmm
afiyet olsun canım ya sanki karbnhidrat biraz fazla gibime geldi 2şer dilim ekmek ler 8 kaşık yemeklerr belki kiloyla alakalıdır ama senin öle okadar çok kilo yokki 8yk versin anlamadımm
tünaydın fıstıkk hadi bakalımm büyüsünler güzelleşsinlerr bende uzatıyom 3haftadır hemen hemen tırnaklara dokunmadım uzuyolarr kötü huyumdanda vazgeçtimmmmuzasınlar güzelleşsinlerrrrrr bizde güzelleşelimmm
canım, neden olmasın? kapatılan 9. takım açıldı mesela. tamamen yeterli üye sayısı ile ilgili bir şey bence. püsküüte bir sormakta zarar yok bence.ben birşey sormak istiyorum size.siz bilirsiniz.hani iptal edilen diyet grupları varya.istek üzerine yeniden açılabilirmiki.mesela 10 gurup gibi.biz çok kişiyiz aslında..açsak iyi olmazmık ipüsküüte desem olurmuki.
Alışverişten geldim hemen tavukları attım ocağa.Haşlanıyolar öğle için yoğurt ve onları yemeyi planlıyorum.ya da yoğurtsuz süt ile onları yemeyi planlıyorum.
bugün şu garip otların satıldığı dükkana gittim yulaf kepeği sordum varmış.Aldım hemen.Dukan diyeti yapıyorum galiba.galibası fazla dukan diyeti yapıyorum ama içinde hiç yağ olmayan yoğurt bulamadım daha doğrusu vardı da ucuzu yoktu hepsi ateş pahasıydı.Ben de yüz gramında 2.5 gram yağ olan yoğurt aldım.Sütüm diyet allahtan.O da indirime girmişti bu hafta tey tey de tey tey
Şimdiye kadar ;
Kahvaltı:
3 haşlanmış yumurta
ara:
1 kase yoğurt + 1,5 çorba kaşığı Yulaf kepeği
Öğle planım:
Haşlanmış tavuk eti + yoğurt
Alışverişten geldim hemen tavukları attım ocağa.Haşlanıyolar öğle için yoğurt ve onları yemeyi planlıyorum.ya da yoğurtsuz süt ile onları yemeyi planlıyorum.
bugün şu garip otların satıldığı dükkana gittim yulaf kepeği sordum varmış.Aldım hemen.Dukan diyeti yapıyorum galiba.galibası fazla dukan diyeti yapıyorum ama içinde hiç yağ olmayan yoğurt bulamadım daha doğrusu vardı da ucuzu yoktu hepsi ateş pahasıydı.Ben de yüz gramında 2.5 gram yağ olan yoğurt aldım.Sütüm diyet allahtan.O da indirime girmişti bu hafta tey tey de tey tey
Şimdiye kadar ;
Kahvaltı:
3 haşlanmış yumurta
ara:
1 kase yoğurt + 1,5 çorba kaşığı Yulaf kepeği
Öğle planım:
Haşlanmış tavuk eti + yoğurt
mis gibi halıların hayırlı olsun deryacımmerhabalar..bugün hiç giremdim.sbhtan halılar geldi..onalrı seremeden kızın okulunda kermes vardıoraya malzemem götürmemiz gerekti oraya gittik..geldik oğlanı uyutup yerleir sildim halılalrı seridm peşindne yemek koydum neyse durum bu..
bu gün öğlen diyeti bozuldu gibi ama akşama hallettim.. ve yarın saf proteinle toparlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?