Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günü toparlıyorum.
1.atak Günüm.
Sabah:
3 haşlanmış yumurta
Ara:
1 kase yoğurt+yulaf kepeği
Akşam niyetine:
haşlanmış Tavuk,kimyonlu
1 kase yoğurt
Az önce:
1 bardak süt tarçınlı
Su:3 litre kadar
Spor:30 dk yürüyüş

4 atak gününden 1.si tamamlandı

KIzlar iyi geceler öpüyorum yanaktan.

arkadaşlar menüme bir avuç fıstık ve 5-6 badem eklemem gerkiyo hemde gece gece... eşim saolsun

hafta sonu kaçamak yapmayan arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum
herkese iyi geceler...

Son düzenleme:

hemde nasil ortim.. ama senin destegin daha cok motive ediyo herkese senin gibi bi orti..

masallahh ortim menun cok güzel..:81:

iyi geceler canlarim..yarin görüsürüz..hepinizi öpüyorum..

tebrik ederim ... darısı diğer günlerin başına...

arkadaşlar menüme bir avuç fıstık ve 5-6 badem eklemem gerkiyo hemde gece gece... eşim saolsun

herkese iyi geceler...

ama onlar çok büyük kaçamak sayılmaz masummm bunlar...

isveç diyetimin 1. günü
sabah
sade neskafe
2 şeker

öğle
2 haşlanmış yumurta

akşam
5-6 tane nuget
(aslında biftek ve salata ama misafir geleceği için zaman kalmadı evi kokutmak istemedim )

erken yemek çok iyi oluyor..en geç 6 oda şartlar zorlrsa yoksa 5 te yemeyi kesiyorum..yanlız dün eşim 3 kilo nektarin aldı.ye ye diyor bir tane minicik yedim.ama yemem gerek..
lesilie iyidir spora alıştırıyor..
bu ne guzel menu tam damagima göre.. hamur islerine zaafim varda.. ama erken yedigin icin bence bisi olmaz.. cokta masum olmasada bencee masumm..
hamur işi iyi değil cnaım ya miğdem kalktı..
harikasın..lesliede yaptıysan bud abenden sana
sevindim canım senin için bu hafta bende hastalnıcam korkuyorum şişkinlikten bide hastalnnca canım hep yemek istiyo benim napıcam bilmiyorum:18::18::18:
çok açlık çektiğini hisedersen yoğurt ye..
güle güle giy..
yavru seninde benim gibi tombul problemin vardı değilmi..38 beden bol olmaya başladı ama tombullar tam oturuyor..

Ayy bu hafta inşallah öyle olacak.

Protein günü dengeler.

süpersin..cumaya süper bildirim yaparsın inşallah..atakta sakın kaçamak yapma..

herkese iyi geceler...
ara öğünde olsa bişey olazda gece gece fazla olmuş gerçekten..bu eşlrede sabotajcı yav..

iyi geceler canlarim..yarin görüsürüz..hepinizi öpüyorum..
günaydın..
tebrik ederim ... darısı diğer günlerin başına...

ama onlar çok büyük kaçamak sayılmaz masummm bunlar...

aman ne masuımu yapmayın ya..bal gibide k-a-ç-a-m-a-khata kralı..bu hafta toparlamam gerek o bir tabak pahalıya patlamsın bana..

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNNNNNNNN ankara yağmurlu .bugün antarese gidebilrisem yulaf kepeğimi alacağım..:79:..sizleir seviyorum az kaçamaksız bir pazar diliyorum..

GÜNAYDINNNNNNNNNNN ankara yağmurlu .bugün antarese gidebilrisem yulaf kepeğimi alacağım..:79:..sizleir seviyorum az kaçamaksız bir pazar diliyorum..
günaydınn
rossman'da varmış sanırım, öyle mi? inşallah gidersin deryacım. yalnız gidemezsen eti'nin bir yulaf ezmesi miydi öyle bir şey var. o da olabilir diye okudum bir yerde.

Amerika'da çalıştınız mı Rabia Ablacım ? Amiiin inşallah kilo vercezz
ahahaha kağtanım süpersin Çörek otuyla su böreği hayali mükemmel ya öldüm gülmekten
yok canım, amerika çalışmadım. evlendikten sonra gittim ve daha çok dil kursu ve gezme gibi işlerle uğraştım toplamda 1 yıl kaldım. en son tam iş bulmuştum, türkiyeye dönmemiz gerekti.
çörekotlu yumurtam iyi tutmuş anlaşılan

evet kızlar az önce bişiler daha yedim.

Tavuk eti haşlanmış ve üstüne kimyon döktüm.
1 kase yoğurt

midem dolu.Aç değilim ve canım tatlı istemiyor.Süper bi gün bu olsa gerek
protein ağırlıklı diyetler açlık hissettirmiyor. ben de dün haşlanmış tavuk göğsü yedim. üstüne başka hiçbir şey yiyesim gelmedi. süper bir duygu tokluk hissi.

hah şöyle canım. tartı hemen düzelmiş bak. cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum.

kızmam canım
bir yerde okumuştum ben, böyle canın bir şey çekiyorsa, onu hayal edersen içindeki yeme hissini önlüyormuş. ben de size hayal etme fırsatı sundum işte

kermes ortamları tehlikelidir canım, çok iyi biliyorum. bu kadar şeyi yedikten sonra midenin rahatsız olması da iyiye işaret. demek ki artık mide bunları istemiyor.

ufak tefek kaçmış noktalar var. yalnız haftasonu faktörüyle düşünürsek iyi bence.

rabiacım bugün seni çok espirili gördüm allah neşeni arttırsın karakedi filanda ayrı güzeldi
amin canım, Allah hepimizin neşesini artırsın

gayet güzel, afiyet olsun semine.

çok güzel menü verdin canım, maşallah sana

herkese iyi geceler...
fıstık yağlı biraz ama badem bu miktarda normal.

isveç diyetimin 1. günü
sabah
sade neskafe
2 şeker

öğle
2 haşlanmış yumurta

akşam
5-6 tane nuget
(aslında biftek ve salata ama misafir geleceği için zaman kalmadı evi kokutmak istemedim )
çok güzel canım. sen de isveç diyetine uygun güzel bir menü vermişsin

erken yemek çok iyi oluyor..en geç 6 oda şartlar zorlrsa yoksa 5 te yemeyi kesiyorum..yanlız dün eşim 3 kilo nektarin aldı.ye ye diyor bir tane minicik yedim.ama yemem gerek..
lesilie iyidir spora alıştırıyor..
nektarin miii, bayılırım:125:

herkese günaydınnn...
bugün berbat bi boğaz ağrısıyla uyandım üzerine hastalandım:84::84::84: birazdanda sınava gidicem, yarın da yine iş görüşmesine çağırdılar aynı yerden... hastayken canım hiç bişiy yapmak istemiyo
kusura bakmayın benim mod bugün kötü
neyse yinede herkeslere iyi hafta sonları dilerim:79:

sınavında başarılar canım
iş görüşmen de güzel geçer inşallah.
dışarı çıkınca açılırsın biraz, neşesizliğin geçer inşallah canım.

peıyorum herhalde atılacam gruptan ya hayırlısı. bugün biraz kaçamak oldu
azıcık sucuklu yumurta
5-6 tane kızarmış patates
3 zeytin iki iç dilim domates salatalık
sabah yedim bunları öğle yok
şimdi nescafe içiyorum
evi temizledim
akşamada ekmeksiz saçta az yağlı tavuk yapıp yiyeceğim görüşürüzzzzz

teşekkürler. akşam öğünü değişikte olsa isveçe uygun sayılır.

dr lar diyorki eğer kaçamak yapacaksanız bu sabah olsun en geçte öğleden sonra saat 16:00 a kadar olsun ki vücutta kalmasın ... e sabah yapmışsın üzerine evi temizlemişsin ... öğlen ve akşamı dengelersen süper...

bende bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım...
isveç diyeti 2. gün
sabah:
1 sade neskafe
2 şeker

öğlen
4-5 nuget
4-5 dilim sucuk
2-3 domates

akşam
2-3 kaşık yoğurt
2 ince dilim salam

akşamda bunları yiyeceğim bu kadar...

KİLO VERMEKKKK ZAYIF OLMAKKKKK İSTİYORUM HEMDE ÇOOOKKKK İSTİYORUMMM

daha akşama 1 saat bisiklete binecem inşallah şu işlerimi biraz yoluna koyayımda şöyle temmuz 25 e kadar 8 kilo versem süpeeeeer olur yahu. herkes güzel kilolar versin inşallahhh

Öğlen yediğim 2 dilim ekmek ve arada yediğim 1 avuç fıstık dukanı bozar mı ya ?:26:

diğer herşey güzel
Sabah
2 bardak süt.
Öğlen
Tavuk
ve 2 dilim ekmek
Ara
1 avuç fıstık.
şimdiye kadar 2 litre su.

Dukan bozuldu ama diyete devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…