bugünkü menü cağızım
sabAH 1kase çorba 1dilim ekmek
ara yok
öğlen 1 kase çorba 5yk peynirli makarna
ara 1dilim ekmek
1 yeşilelma
1yk makarna
akşam 4yk bezelyeli patates 1dilim ekmek
ara 2 çatal pasta
baŞKA bişi yedim mi bilmiyommama yok sanırım
2ltren fazla su
normal yemek düzenine geçmek istiyorum artıkkk
kilo veremicekmişim gibi hissediyom ama devam semine diyorumayy noluyo bana yaaa :84:
midem rahatsız diye
canm benimde açıkörtm sınavlrm var h.sonuselam kızlar bugün çok koşuşturmacalı bir gün geçirdim sabahın köründe kalkınca haliyle eve gelir gelmez uyudum şimdi kalktım bu arada cumartesi pazar günü giremeyebilirim aöf sınavlarım var hiç çalışamadımda a b c yapcam artık inşallah iyi sallarım
geçmişe şöyle bir baktım takımımız maşallah iyi durumda bu hafta herkesi tebrik ederim ebrucum sende sıkma canını arkadaşların dediği gibi şişkinliktir o 1 haftada o kadar kilo alman gerçekten zor
ortim kusura bakma senide yanlız bırakıcam 2 gün sporunu aksatma canım ben 2 gün spor yapamıcam zaten okulların yerini ararken koşuşturmaca olcak bana ama pazartesi çok sıkı bir şekilde sporuma devam
menümüde paylaşayım
sabah
1 gevrek
1 üçgen peynir
1 bardak form plus çay
ara yok
öğlen
ekmeksiz sade döner
1 bardak ayran
ara yok
1 bardak form plus çay
akşam
çok aç değildim ayak üstü
2 tane köfte attım ağzıma
spor olarak
izmirde olanlar bilir işçievlerinden forbese yürüdüm ordaki işlerimi bitirim forbesten buca heykele yürüdüm ordaki işlerim bitincede heykelden yedigöllere kadar yürüdüm. sonrasında baktım ayaklarımda can kalmadı dolmuşa bindim eve geldim
herkese günaydınlarrr uyuyanlarrr kalksınnnn sabah oldu daaaherkesee hayırlı mutlu huzurlu kaçamaksızzz bi hafta sonuuu ve benim gibi çalışanlaraa allah kolaylık versin diyorum ev hanımlarıda dahill sonuçta sizler bizden de fazla çalışıyonuzz 7 /24
yeni konsatre tekniğim biraz gülelim sabah sabahh
hommm kiloo vermek istiyommm veriyorummmm veriyorummmm yağlarıı eritiyorumm inceliyorumm
günaydınlar kızlar:79:
erkenci kuşu semineyi görüyorum
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
sakaleynmaster : 18
ozlemmtekinn : 13
jelibonibon : 11
neyneyse : 7
moonros : 7
ebruli_hayat : 6
ferdici : 4
file76 : 4
roseking35 : 2
sementa33 : 1 (misafiri var)
yasemin_s : 1
dombili: 0
dryrgp : 0 (bilgisayarı bozuk)
afiyet olsun canım ya sanki karbnhidrat biraz fazla gibime geldi 2şer dilim ekmek ler 8 kaşık yemeklerr belki kiloyla alakalıdır ama senin öle okadar çok kilo yokki 8yk versin anlamadımmmerhabalar herkeslere sabah kahvaltımı vereyim
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek (bu dilimler avuç içi kadar ve ince)
domates, salatalık
2 ince dilim sucuk
ara
3 çilek 1 kayısı
öğlen 8 kaşık sebze yemeği
1su bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
bir su bardağı yoğurt
8 kaşık yemek
4 yemek kaşığı pilav
ara iki porsiyon meyve
sucuk hariç diyetisyenin menüsü
Bu gün Alışverişe çıkacam.Dün törpü aldım tırnaklarıma şekil verdimbüyüsünler daha da güzelleşecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?