Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok az......

1 gün protein ağırlıklı beslen...

canım detoks gibi yapayım bugün diye düşündüm ondan az

bende kahvaltıyı çok severim aslında dün son 2 gün fena kaçırdım haliyle şimdi açım bişiler yemek istiyorum sürekli bugün biraz kendimi aç bırakmak istedim alışsın yine diye yarın böyle olmucak tabi normal menüme dönücem

geçmiş olsun cnm bizi buluşup dondurma yedik filan sancak herkes 2 orti 2 açıkörtm sınavı 2boğaz ağrısı 2 side izmirde
bu arada iş görüşmesinden şimdi geldim. şartları konuştuk bu sefer ama eşim şartları çok beğenmedi. hem ondan 1 saat geç çıkıcam hem parası az hem 3 vesait yol gözüm yemedi. beklenen satışlar olursa primi iyi ama ya olmazsa... eşim boşver onun yerine bi dersanede stajerlik yap daha iii olur en azından kendi mesleğine katkısı olur dedi. bide baktım orda çalışan kızlar genelde hep 20li yaşlarda... şölee olgun bi bayan göremedim. demek ki geleceği olmayan bi işş dedim ve boşverdim!!!!hayırlısı artık allah herkese istediği gibi bi iş ve eş nasip etsin
acayip yorgunum ve halsizim hemen yatıcam bugün menüm biras bozuk olcak ama hastayken olur. dimi:97: onuda akşama paylaşırım...görüşmek üzere:80:

en uyumlu ortiler bizde zaten
iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun canım. iş olsun diye de işe başlanmaz tabiiki. işin aklına yatması lazım.
hadi bakalım sen biraz dinlen, akşama bakarız menüne.:97:

hayırlısı olsun canım iş konusunda valla bende öyleyim yatıcam ama dengem bozuluyor sonra bir haftadır öğle uykusu uyumuyorum bugün uyursam yarında uyurum diye uyumuyorum

öğle menümüde yazayım iki kepekli ekmekten jambonlu marullu domatesli tost yaptım.

kızlar uyudum uyandım biras daha iyiyim . ben iyiyim ama menüm çok kötü

sabah
erken 1 muz 1 saat sonra
1 tost peynirli
ballı süt

öğlen 1 muz
8 badem
2 kuru incir

akşam
2 lahmacun

eşim sen uyu ben yemek getiririm hasta hasta uğraşma dedi.
ah rejimime ket vurdu bu hastalıklar. bide iki türlü hasta olunca dayanamadım

slm kızlar nasılsınız.benim yarın misafirlerim gidcek.inşallah paylaşımlara devam edebileceğim.çok şükür tekrar 90.300 oldum.sanırım bir iki güne inşallaahhhh 90 lardan kurtulcam:)yalnız dün biraz birayı fazla kaçırdım sanırım:)ama bişe yememiştim zaten.alkol kilo yapıyor biliyorum ama,muhabbet arasında farketmemişim işte nekadar içtiğimi:)neyse kızlar tam gaz kiloları vermeye devam ,hade öptm hepinizi:)

merhaba canım seninle fazla tanışamadık ama ben arada girdiğimde okuyorum yazdıklarınızı.yarın devam edcem paylaşımlara inşallah:)bu arada bende muzu çok severim evde olduğu zaman sabah aç karnına soğuk bir muza hayır diyemiyorum:)hep kilo yapar derler muz için ama geçen gün bir arkadaşım bir programda izlemiş aksine muz zayıflatıyormuş diyor.ammannn gerçi biz kime inanacağımızı şaşırdık yani.işte öyle muz yedim diye üzülme yani demek istedim:)

doğru düzgün bişi yememişsinki canım meyve ağırlıklı olmuş muz kilo yapmaz ya sanmıyorum daha iyi olmana sevindim

selam canım hoşgeldin ama uzun kaldı misafirlerin foruma girmeyeli alkolikmi oldun

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum,allahım ya millet rahat rahat yiyor içiyor gram almıyor,ben 2 hafta diyet yapayım 2 kilo zor veriyırum,2 gün yiyeyim hoooppp 2 kilo alıyorum.ama napalım bizimde fizyolojimiz böyle yaratılmış.birde vücut alışmış altık kiloya.bence 1 yıl zayıflasak,2 yılda o kilomuzu korusak sonrasında vücut zayıflığa alışır ve bir iki gün kaçırıp yesekte kilo almayız gibime geliyor

doğru düzgün bişi yememişsinki canım meyve ağırlıklı olmuş muz kilo yapmaz ya sanmıyorum daha iyi olmana sevindim

selam canım hoşgeldin ama uzun kaldı misafirlerin foruma girmeyeli alkolikmi oldun

evet canım misafirler uzun kaldı birazcık:)ya canım kalabalık muhabbet falan olunca güzel gidiyoo vallaa.sen bide eşimi görsenöyle işte canım.şimdi misafirlerim dolaşmaya çıktı az bende yazayım dedim.ama çıkcam yine.malum ayıp olur dimi.hepinizi çok öptm.

bizde seni tatlım

olsun cnm tanışırız bundan sonra burdasın nasılsa
ya muz bencede çok kilo yapmaz 100 kaloriymiş çok abartılı yenmesse sorun dil ama o lahmacunlar bozdu diyetimi diye üzüldüm. spor da yapçak durumum yok hiç, diğer günler normal sebze yemek düzenine dönüp toparlıcam inş. iyileşincede gelsin sporlar, gelsin incelmeler, gitsin kilolarinş

ben 14.takımın üyesiyim üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım ...

mrb fıstıklarr
bugünkü menü
sabah klasik kahvaltı ama 2dilim ekmek
ara yeşilçay
öğlen 5yk tavuk sote 4yk pilav 2yk yoğurt
ara yeşilçay
ara kabak çekirdeği bi avuç kadar
akşam 1yk pilav 2yk tavuk sote 2yk yoğurt

2lt su spor yok yarın gidicem inş

ya kızlar diyorum marketten kendime sandeviç ekmeklerden mi alsam kepekli baktım bi tanesinde 140 kalori var sabahları onunla yapsam kahvaltımı yok tutar diye düşünüyorum öğlende 2 3 gibi biraz geç yer akşama çok acıkmam diye düşünüyorum siz ne dersinizz?

canım menün güzelmiş sporda olsaydı tam olcakmış sandviç ekmeğide olur bence... ben de tost yiyorum ara öğünlerde. arada yine değişiklik yaparsın yalnız bu ekmek olayında en sağlıklısı çavdar diye biliyorum. kepek ekmek demirin vücut tarafından emilmesine engel oluyo sürekli yememek lasım aklında olsun...

sadece lahmacun şey olmuş; bi de muz kabız etmiyosa sorun yok.hastalığın geçsin geçmiş olsun toparlarsın inşallah canım.

ahh ah evet oturup düşünüp sorgulamıyorum artık: Şimdi iş başa düştü ve vermek lazım bu kiloları
amiiin amin

normal kepek ekmeğinden farkı ne ki canım? İşine nasıl geliyorsa hangisi kolaysa öyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…