Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet bu gün yediklerim:

Sabah:
Kek.
Öğlen
Ton balıklı salata.Tuzsuz yağsız.
Akşam:
2 dilim ekmek.

Spor: 80 dk yürüyüş.
Su:2 litre.

ayy bendede zaten demir eksikliği varr

canım normal kepek ekmeğinde ayarlayamıyom kendimi az daha az daha yiyimm

ben yatarrr fıstıklarr öpüldünüzzzz

Mesut YAr Acı yeşil biberin metabolizmayı hızlandırdığını söylemiş ropörtajda.Ete limon sıkıp yemenin falan yardımcı olduğunu söylemiş kilo vermeye.Bi de taş devri egzersizinden bahsetmiş.21 dk boyunca 2dk normal hızda yürürken,koşarken ya da bisiklete binerken 30 saniye kızınızı ikiye katlayıp egzersizi bu kombine ile tamamlıyormuşunuz.Bunun sonucunda vücut bi tehlike var enerji gerekiyor diyerek yağ yakıyormuş direkt. Mesut yarın yalancısıyım.

hayirlisi olsun canim..aminn insallah ayrica menun guzel bence.. kendimi senin yerine koydum ve cok gelmedi..
gecmis olsun.. iyi geceler..

ilk okudugumda yanlis okumusum nasi yani dedim ''misafirlerim gelicek'' diye okumusum.. bu kizin misafiri hic bitmicekmi dedim..bi daha okudumkii yanlis okudugumu anladim.. yani gözün aydin desem yeri heralde gidiyolar diye..misafirlere ragmen kilo vermek cok zor bence..

ben yatarrr fıstıklarr öpüldünüzzzz

iyi geceler canim..menun guzelmis.. valla sen bilirsin canim..tok tutacagi kesinde özlemde demis demiri emiyo yanlis hatirlamiyosam..e sende diyosun demir eksikligi var bende..kararsiz kaldim..:44:

iyi aksamlar bayanlar,nasilsiniz bakim??

ben daha iyiyim..menumu verim cikicam..

kahvalti standart..
ara bi elma
saat 4 te 4 tane tuzlu kuru pasta,2 tanede kurabiye
saat 7 de yarim balik,3 yk yagsiz sossuz makarna... su simdiye kadar 1,5 lt.

iyi geceler..görüsürüz..

iyi geceler.Biz iyiyiz sen de iyisindir umarım.

günaydın..
bu bel ağrısı geçmiyor..kaslarım kütür kütür ..ama nasıl geçsin benim sıpa yine geceleri hep ayağımda ...sabahı sabah ediyoruz yine..

günaydın fıstıklarrr ay sabah sabah ne işler gördüm dükkanı temizledim 1saattir hiç boş durmadımm sporr niyetine ama kahvaltıda simit yemiştim yakmıştır sanırım üstüne de şimdiye kadar 4 bardak suubugünde spora gidicem inşallahhhhama hiç kolumu kıpırdatasım yok kan tahlili yaptırcam gene yaaa ayyyyyy bide söleseler demir eksikliği niye oluyo ilaç yaz gönder sanki deneme tahtasıyım kardeşim ya

ayy çok konuştum sabah sabahhh hadi herkese kolay gelsinnnnn:79:

dukan diyeti atak dönemi 1. gün sabaha kahvaltısı
2 yumurta nane dereotu tuz karabiber li yağsız omlet
1 kupa şekersiz çay

lahmacun saat olarak kötü olmuş canım. ondan hariç kalori olarak toplasak burdan bir şey çıkmaz. hastalık dönemleri normal dönemler olmuyor. bu menüyü de öyle değerlendirmek lazım.

menün gayet güzel
sandviç de güzel bir fikir. değişiklik yapmak açısından iyi olur. keğek ekmeğin seni etkilememesi için daha çok c vitamini almaya çalışman gerek diye biliyorum. yani sandviçle beraber portakal suyu tüketirsen olumsuz etkisini üzeriden atmış olursun.

evet bu gün yediklerim:

Sabah:
Kek.
Öğlen
Ton balıklı salata.Tuzsuz yağsız.
Akşam:
2 dilim ekmek.

Spor: 80 dk yürüyüş.
Su:2 litre.
nerdeyse bir şey yememişsin canım. yürüyüşün de çok güzel

mesut yar nasıl zayıflamış öyle adamı görünce inanamadım.
taş devri egzersizine ne gerek var hayatım? bizim leslie abla 5 milde aynen bu dediğini yapıyor zaten.

oh oh kuru pastalar, kurabiyeler

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

moonros : 9
ozlemmtekinn : 8
neyneyse : 8
roseking35 : 7
ebruli_hayat : 6
ferdici : 5

sementa33 : 4
sakaleynmaster : 2

file76 : 0 (evinde değil)
dombili: 0 (tatilde)
dryrgp : 0 (bilgisayarı tamirde)
yasemin_s : 0
jelibonibon : 0

yasemin ve jelibonibon, deneme haftasındaki performansınızın iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. sizi bu şekilde listeye alamam. eğer listeye dahil olmak istiyorsanız bu yönde adımlar atmanızı tavsiye ederim.

kızlar,
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: 1 haftalık olarak vermedim çünkü önce bir deneme yapalım istedim. temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün salı günü ve ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.

30 - 31 mayıs : neyneyse
1 haziran - 2 haziran : ebruli_hayat
3 haziran - 4 haziran : ferdici
5 haziran - 6 haziran : roseking
7 haziran - 8 haziran : ozlemmtekinn
9 haziran - 10 haziran : moonros
11 haziran - 12 haziran : sakaleynmaster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…