çok geçmiş olsun canım.günaydın kızlar sabah sabaha menüm bir muz bir aprnx ağrıdan kıvranıyorum :84::84::84:
ben, iyiyim çok şükür. sen nasılsın canım?Günaydın kızlar nasılsınız.
Allah sana sabır versin deryacım. işin zor gerçekten.günaydın..
bu bel ağrısı geçmiyor..kaslarım kütür kütür ..ama nasıl geçsin benim sıpa yine geceleri hep ayağımda...sabahı sabah ediyoruz yine..
oh oh temizlik de yapılmış. eline sağlık canım.günaydın fıstıklarrr ay sabah sabah ne işler gördüm dükkanı temizledim 1saattir hiç boş durmadımmsporr niyetine ama kahvaltıda simit yemiştim yakmıştır sanırım üstüne de şimdiye kadar 4 bardak suu bugünde spora gidicem inşallahhhh ama hiç kolumu kıpırdatasım yok kan tahlili yaptırcam gene yaaa ayyyyyy bide söleseler demir eksikliği niye oluyo ilaç yaz gönder sanki deneme tahtasıyım kardeşim ya
ayy çok konuştum sabah sabahhh hadi herkese kolay gelsinnnnn:79:
günaydın kızlar sabah sabaha menüm bir muz bir aprnx ağrıdan kıvranıyorum :84::84::84:
Günaydın kızlar nasılsınız.
günaydın..
bu bel ağrısı geçmiyor..kaslarım kütür kütür ..ama nasıl geçsin benim sıpa yine geceleri hep ayağımda...sabahı sabah ediyoruz yine..
günaydın fıstıklarrr ay sabah sabah ne işler gördüm dükkanı temizledim 1saattir hiç boş durmadımmsporr niyetine ama kahvaltıda simit yemiştim yakmıştır sanırım üstüne de şimdiye kadar 4 bardak suu bugünde spora gidicem inşallahhhh ama hiç kolumu kıpırdatasım yok kan tahlili yaptırcam gene yaaa ayyyyyy bide söleseler demir eksikliği niye oluyo ilaç yaz gönder sanki deneme tahtasıyım kardeşim ya
ayy çok konuştum sabah sabahhh hadi herkese kolay gelsinnnnn:79:
günaydınn kızlar:79:
herkeslere günaydıııııngünaydınnn herkese...
anlaşıldı kaptan.kızlar,
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: 1 haftalık olarak vermedim çünkü önce bir deneme yapalım istedim. temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün salı günü ve ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
30 - 31 mayıs : neyneyse
1 haziran - 2 haziran : ebruli_hayat
3 haziran - 4 haziran : ferdici
5 haziran - 6 haziran : roseking
7 haziran - 8 haziran : ozlemmtekinn
9 haziran - 10 haziran : moonros
11 haziran - 12 haziran : sakaleynmaster
Vay be.Beni,m o leslieyi bi bulmam lazım.Mesut Yar acayip olmuş valla.nerdeyse bir şey yememişsin canım. yürüyüşün de çok güzel
mesut yar nasıl zayıflamış öyleadamı görünce inanamadım.
taş devri egzersizine ne gerek var hayatım? bizim leslie abla 5 milde aynen bu dediğini yapıyor zaten.
oh oh kuru pastalar, kurabiyeler
çok geçmiş olsun canım.
ben, iyiyim çok şükür. sen nasılsın canım?
Allah sana sabır versin deryacım. işin zor gerçekten.
oh oh temizlik de yapılmış. eline sağlık canım.
rabişş c vitamini şuan alamıyorum:18:çünkü akdeniz anemisi mi demir eksikliğimi daha belli deil akdeniz anemisindede c vitamini tavsiye edilmiyoo ama demir düşük olduğundan önce onu yükseltmeliymiş sonra akdeniz anemisi testini ancak yapabilirmişş benim demirde mübarek benim gibi inatçı çıktıılahmacun saat olarak kötü olmuş canım. ondan hariç kalori olarak toplasak burdan bir şey çıkmaz. hastalık dönemleri normal dönemler olmuyor. bu menüyü de öyle değerlendirmek lazım.
menün gayet güzel
sandviç de güzel bir fikir. değişiklik yapmak açısından iyi olur. keğek ekmeğin seni etkilememesi için daha çok c vitamini almaya çalışman gerek diye biliyorum. yani sandviçle beraber portakal suyu tüketirsen olumsuz etkisini üzeriden atmış olursun.
nerdeyse bir şey yememişsin canım. yürüyüşün de çok güzel
mesut yar nasıl zayıflamış öyleadamı görünce inanamadım.
taş devri egzersizine ne gerek var hayatım? bizim leslie abla 5 milde aynen bu dediğini yapıyor zaten.
oh oh kuru pastalar, kurabiyeler
kızlar,
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: 1 haftalık olarak vermedim çünkü önce bir deneme yapalım istedim. temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün salı günü ve ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
günaydın kızlar sabah sabaha menüm bir muz bir aprnx ağrıdan kıvranıyorum :84::84::84:
günaydın..
kızlar,
kızlar burası 13. takım dimi. sizinle birlikte hem yarışmak hemde zayıflamak istiyorum başvrumu nasıl yapacağım yarışa ne zaman alınırım acaba
canım leslie 5 mili indircek bi yer bulursan ve özellikle türkçesini buradan da paylaş cnm ben sadece 2 mili indirebildim çünkü:26:
hoşgeldin canım kaptanımız ve yardımcısı sa na gereken açıklamayı yapacaktır
canım leslie 5 mili indircek bi yer bulursan ve özellikle türkçesini buradan da paylaş cnm ben sadece 2 mili indirebildim çünkü:26:
oh oh missler gibi olunmuş, duşlar parfümlerherkeslere günaydııııın
Güzel bi gün.Duş aldım ohh mis gibi kokuyorum parfümü boca ettim başımdan aşağı
5 millik olan şöyle canım, kısaca bahsedeyim. her biri 1 millik parçalar var. önce yavaştan klasik leslie hareketleri var ve mil sonlarında hızlandırdığı bir bölüm var. isteyen leslie ablamız gibi hızlı yapıyor, istersen yavaş yavaş da devam edebiliyorsun. benim beğendiğim bir stildi bu 5 mil.anlaşıldı kaptan.
Vay be.Beni,m o leslieyi bi bulmam lazım.Mesut Yar acayip olmuş valla.Teşekkürler kaptanım.Devam etcek böyle. Adam bi samandağı biberi dedi tutturdu çok acıymış ya:83:
ama gene dikkat ettim de un yok şeker yok ve tuz yok.Olan bu.ve egzersiz.
afiyet olsun canımevet Sabah 8 gibi
1 bardak nescafe 3'ü bi arada.
saat 10.30 gibi
4 kaşık yoğurt+2 kaşık yulaf kepeği
sansür yemiş:) sen en iyisi özel mesaja bak:)canım leslie 5 mili indircek bi yer bulursan ve özellikle türkçesini buradan da paylaş cnm ben sadece 2 mili indirebildim çünkü:26:
hımm bu cuma bir bomba mı geliyoriyi olduğuna sevindim ,bende annemlerdeyim,diyet ve spor çok iyi gidiyor.bu cuma yüzüm gülecek.
hımm anladım canım. senin durumlar da karmaşıkmış. önce hangi anemi ona bakmaları lazım. ihmal etme de hallet canım. ona göre ilacını vs alırsın.rabişş c vitamini şuan alamıyorum:18:çünkü akdeniz anemisi mi demir eksikliğimi daha belli deil akdeniz anemisindede c vitamini tavsiye edilmiyoo ama demir düşük olduğundan önce onu yükseltmeliymiş sonra akdeniz anemisi testini ancak yapabilirmişş benim demirde mübarek benim gibi inatçı çıktııbakalım bi doktorcuğumu göreyim kan vereyim öle haftaya inş gitmeyi düşünüyom doktora tabi randevu alabilirsem
abovvv rabişşş seni saymıyomsenden sonra benim orti sonrada ben sıraya bakkk beee önce bizzz yuppiiiiii hatalarımız olursa affolaa :86: anlaşıldı kaptancımm öptüm seni
hoşgeldin canım. ben şimdi kuralları ekliyorum. orada gerekli bütün bilgiler var. sen de bize biraz kendinden bahset.kızlar burası 13. takım dimi. sizinle birlikte hem yarışmak hemde zayıflamak istiyorum başvrumu nasıl yapacağım yarışa ne zaman alınırım acaba
haber verdiğin için teşekkür ederim. buraya yazman yeterli, başka bir yere mesaj atman gerekmiyor.ben deneme süresindeydim zaten sanırım ... gruptan ayrılmak istiyorum.. sizlere güzel kilo vermeler başarılar... bunun için mesaj atmam gerekiyormu acaba ...
canım,kızlar bu leslie kaç dk sürüyo doğru şeyimi izliyom ondan soruyom youtubeden açtım izliyorumm 12 13 dklık videolar kaç dk yapılıyo bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?