Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar sabah sabaha menüm bir muz bir aprnx ağrıdan kıvranıyorum :84::84::84:
çok geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar nasılsınız.
ben, iyiyim çok şükür. sen nasılsın canım?

günaydın..
bu bel ağrısı geçmiyor..kaslarım kütür kütür ..ama nasıl geçsin benim sıpa yine geceleri hep ayağımda ...sabahı sabah ediyoruz yine..
Allah sana sabır versin deryacım. işin zor gerçekten.

oh oh temizlik de yapılmış. eline sağlık canım.

günaydın kızlar sabah sabaha menüm bir muz bir aprnx ağrıdan kıvranıyorum :84::84::84:

Günaydın kızlar nasılsınız.

günaydın..
bu bel ağrısı geçmiyor..kaslarım kütür kütür ..ama nasıl geçsin benim sıpa yine geceleri hep ayağımda ...sabahı sabah ediyoruz yine..

günaydınn kızlar:79:

günaydınnn herkese...
herkeslere günaydııııın
Güzel bi gün.Duş aldım ohh mis gibi kokuyorum parfümü boca ettim başımdan aşağı

anlaşıldı kaptan.

Vay be.Beni,m o leslieyi bi bulmam lazım.Mesut Yar acayip olmuş valla. Teşekkürler kaptanım.Devam etcek böyle. Adam bi samandağı biberi dedi tutturdu çok acıymış ya:83:

ama gene dikkat ettim de un yok şeker yok ve tuz yok.Olan bu.ve egzersiz.

evet Sabah 8 gibi
1 bardak nescafe 3'ü bi arada.

saat 10.30 gibi
4 kaşık yoğurt+2 kaşık yulaf kepeği

canım leslie 5 mili indircek bi yer bulursan ve özellikle türkçesini buradan da paylaş cnm ben sadece 2 mili indirebildim çünkü:26:

çok geçmiş olsun canım.

ben, iyiyim çok şükür. sen nasılsın canım?

Allah sana sabır versin deryacım. işin zor gerçekten.

oh oh temizlik de yapılmış. eline sağlık canım.

iyi olduğuna sevindim ,bende annemlerdeyim,diyet ve spor çok iyi gidiyor.bu cuma yüzüm gülecek.

rabişş c vitamini şuan alamıyorum:18:çünkü akdeniz anemisi mi demir eksikliğimi daha belli deil akdeniz anemisindede c vitamini tavsiye edilmiyoo ama demir düşük olduğundan önce onu yükseltmeliymiş sonra akdeniz anemisi testini ancak yapabilirmişş benim demirde mübarek benim gibi inatçı çıktıı bakalım bi doktorcuğumu göreyim kan vereyim öle haftaya inş gitmeyi düşünüyom doktora tabi randevu alabilirsem

abovvv rabişşş seni saymıyom senden sonra benim orti sonrada ben sıraya bakkk beee önce bizzz yuppiiiiii hatalarımız olursa affolaa :86:anlaşıldı kaptancımm öptüm seni

Son düzenleme:
kızlar burası 13. takım dimi. sizinle birlikte hem yarışmak hemde zayıflamak istiyorum başvrumu nasıl yapacağım yarışa ne zaman alınırım acaba

kıyamam canım bende aynıyım sabah kalkar kalkmaz baş ağrısı başım kalkmıyor yerinden bir apranax da ben aldım nolcaz böyle

günaydın..

sanada çok geçmiş olsun canım bu aralar hepimizin bir yerleri ağrıyor

tamamdır kaptan

canım leslie 5 mili indircek bi yer bulursan ve özellikle türkçesini buradan da paylaş cnm ben sadece 2 mili indirebildim çünkü:26:

tatlım bildiğim kadarı ile türkçesi yok youtube ye gir leslie 5 mill falan yaz orda hem izlersin beğenirsen indirirsin youtubeden video indirmek içinde ben real player kullanıyorum real playeri indir kur sonra youtubeden istediğin videoyu bul videonun sağ üst köşesinde küçük bir kutu beliriyor real player yazar oraya tıklayıp indiriyorsun alternatif olarak internet dowload manager diye bir programda var

ben deneme süresindeydim zaten sanırım ... gruptan ayrılmak istiyorum.. sizlere güzel kilo vermeler başarılar... bunun için mesaj atmam gerekiyormu acaba ...

canım malesef türkçesi yok. bende lelsie çılgını olarak her gün bir yerlenden buluo indiriyorum. özellikle yutubeden indirdim eğer mozilla kullanıyorsan indirme eklentisi indir ve kur. çok kolay her videoyu indirirsin Firefox video indirme eklentisi | bildirgec.org bu linkte açıklayıcı var. birde Diyet Sayfam bu sayfada lelisnin başka bir 5 mili var lastikle çaışlıyor dediğim gibi mozilla varsa indirme eklentisi kur eğer mozilla yoksa hemen mozilla indir arkasından indirme eklenditisi indir ve istediğin tüm videoları şıp diye yanında bul

herkeslere günaydııııın
Güzel bi gün.Duş aldım ohh mis gibi kokuyorum parfümü boca ettim başımdan aşağı
oh oh missler gibi olunmuş, duşlar parfümler

5 millik olan şöyle canım, kısaca bahsedeyim. her biri 1 millik parçalar var. önce yavaştan klasik leslie hareketleri var ve mil sonlarında hızlandırdığı bir bölüm var. isteyen leslie ablamız gibi hızlı yapıyor, istersen yavaş yavaş da devam edebiliyorsun. benim beğendiğim bir stildi bu 5 mil.
samandağı biberi jalapeno biberi gibi bir şey olsa gerek canım. illa denemek istiyorsan muhtemelen senin oralarda da vardır:) benim acıyla fazla aram olmadığından zor onu denemem.
3 beyazdan kaçınmak en büyük sır sanırım. üstüne de az buçuk spor yapıp verilmeyecek kilo yok.

evet Sabah 8 gibi
1 bardak nescafe 3'ü bi arada.

saat 10.30 gibi
4 kaşık yoğurt+2 kaşık yulaf kepeği
afiyet olsun canım
dukan amcanın yulaf kepeğini görüyorum orada:)

sansür yemiş:) sen en iyisi özel mesaja bak:)

iyi olduğuna sevindim ,bende annemlerdeyim,diyet ve spor çok iyi gidiyor.bu cuma yüzüm gülecek.
hımm bu cuma bir bomba mı geliyor

hımm anladım canım. senin durumlar da karmaşıkmış. önce hangi anemi ona bakmaları lazım. ihmal etme de hallet canım. ona göre ilacını vs alırsın.
senle ortine ilk sırayı verdim ben de öptüm canım

Son düzenleme:
kızlar bu leslie kaç dk sürüyo doğru şeyimi izliyom ondan soruyom youtubeden açtım izliyorumm 12 13 dklık videolar kaç dk yapılıyo bunlar

kızlar burası 13. takım dimi. sizinle birlikte hem yarışmak hemde zayıflamak istiyorum başvrumu nasıl yapacağım yarışa ne zaman alınırım acaba
hoşgeldin canım. ben şimdi kuralları ekliyorum. orada gerekli bütün bilgiler var. sen de bize biraz kendinden bahset.
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

ben deneme süresindeydim zaten sanırım ... gruptan ayrılmak istiyorum.. sizlere güzel kilo vermeler başarılar... bunun için mesaj atmam gerekiyormu acaba ...
haber verdiğin için teşekkür ederim. buraya yazman yeterli, başka bir yere mesaj atman gerekmiyor.
yalnız buraya haftasonu dahil olmak isteyen arkadaşları görmüşsündür. madem listeye katılma niyetin yoktu, neden o zaman yazmadın? ben de senin gideceğini bilerek o arkadaşları davet ederdim. deneme süresindeki arakadaşları neden gösterek onlara olumsuz cevap verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…