Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güncellemedir. moonros, ferdici, roseking listeyi gördüklerine dair teyit mesajı yazdı. diğer arkadaşlar nerelerde?

kızlar bu leslie kaç dk sürüyo doğru şeyimi izliyom ondan soruyom youtubeden açtım izliyorumm 12 13 dklık videolar kaç dk yapılıyo bunlar

güncellemedir. moonros, ferdici, roseking listeyi gördüklerine dair teyit mesajı yazdı. diğer arkadaşlar nerelerde?

bilgi için teşekkürler arkadaşlar ferdicim 1 mil 14-15dk 2mil 30 gittikçe artıyo galiba... youtube ta 1 mil bitince
part 2 yazıyo ona tıkla 2. mil gelcek 5 e ben de daha geçemedim iyileşince geççem inş.
kaptanım 7-8 haziran benim gördüm onay mesajı yazmak aklıma gelmedi ama cep tele taslaklara bile kaydetmiştim. aklımda yani öpt

yok o kadarda büyük bomba değil.

canım,
leslie seçtiğin mile göre değişir. 5 mil 1 saatten biraz fazla sürüyor. mil sayısı azaldıkça süre de kısalıyor.

tşk ederim kızlarrrrr:89:

merhaba.nasılsınız...belim yüzündne tüm işler yarım kaldı..doktora gitti kas ağrısı şükür..kas geveştici ve ağrı kesici verdi..şimdi daha iyiyim..
az geçmişe bakayım..

Bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Okudum anladım vede kabul ediyorum. Cuma günleri kilo bildirimlerimizi yine bu sayfadan mı yapacağız. yoksa özel bir mesaj mı yazacağız tarafınız sayın kaptanım. Burada olmak sizlerle paylaşımda bulunmak büyük keyif olacak çok teşekkür ederim

kaptanım 7-8 haziran benim gördüm onay mesajı yazmak aklıma gelmedi ama cep tele taslaklara bile kaydetmiştim. aklımda yani öpt
tamam canım:81:ben de öptüm

yok o kadarda büyük bomba değil.
ay ilahi elifcim yani:) bomba bombadır büyük veya küçük:97:

merhaba.nasılsınız...belim yüzündne tüm işler yarım kaldı..doktora gitti kas ağrısı şükür..kas geveştici ve ağrı kesici verdi..şimdi daha iyiyim..
az geçmişe bakayım..
geçmiş olsun deryacım. çok şükür ki sadece kas ağrısı. öbür türlü Allah vermesin çok zor.

rica ederim canım, ne demek..
cuma günleri yine burdan bildirimlerinizi yapıyorsunuz. özel mesaja ihtiyaç yok.
inşallah paylaşımların arttıkça takımdan daha çok keyif alırsın. motivasyonu iyi bir takımız çok şükür:81:
şimdi senden ricam hedef kilon nedir canım? biraz da kendinden bahsetmeni rica etmiştim ama gözünden mi kaçtı?

kısaca kendimi tanıtayım o zaman.
adım ipek 33 yaşındayım 2 evladım var evliyim. ev hanımıyım. 2 doğumum da arka arkaya olduğu için fazlaca kilo aldım. diyete 86 kiloda başladım 22 ocakta. bugün itibariyle kilom 66 4 ay gibi bir zamanda 20 kilo verdim. ve devam etmek istiyorum motiveem azaldı sanki o yüzden burada olmaya karar verdim

boyum 1.55
kilom 66
hedefim 58

inşallah başaracağım sizlerinde desteğiyle

yeni bir mesajda paylaşmak istedim hiç gzümden kaçarmı kaptanım

hımm gerçekten güzel kilo atmışsın sen, maşallah o kadar kilo verdikten sonra ister istemez bıkkınlık oluşuyor. bn kendim de biraz o durumu yaşıyorum şimdilerde. inşallah takımımız sana yeni kan olur ve hedefine ulaşırsın canım.
yavrularını da Allah bağışlasın ipekcim.
ben de kendimi tanıtayım. ismim rabia. kaptan benim, yardımcım da sakaleynmaster.
28 yaşındayım, evliyim. 1 tane oğluşum var 2.5 yaşında. ankarada yaşıyorum ve ben de ev hanımıyım.

az geçmişe bakayım..

bir haftadır bende bel ağrısı çekiyorum iğne bile yedin belim geçti şükür ama sol bacakta kasılmalar başladı hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz. çok geçmiş olsun cnmm

aramıza hoşgeldin canımm maşallah bak ne kadar çok güzel kilo vermişsin ve vermeye devam ediyosunn kız o 20 kiloyu nasıl verdin maşallahhh

çok memnun oldum kaptanım. işte yarışları bu yüzden çok seviyorum hemen kaynaşma oluyor yakınlaşma destek hemen geliyor. inşallah sğrekli burada olacağım umarım benden bıkmazssınız Allh sizin evladınızda size bağışlasın

amin canım, Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın. seninkiler kaç yaşlarındalar?

aa bıkmak ne demek canım? hareketliliği seviyoruz biz

kızlar bu leslie kaç dk sürüyo doğru şeyimi izliyom ondan soruyom youtubeden açtım izliyorumm 12 13 dklık videolar kaç dk yapılıyo bunlar

canıım her bir mili 12 ila 15 dakika arası değişiyor. 2 mile 30 dakika sürer. ben genelde 4 mil yapıyrum ama 2 mil öğlen 2 milde akşam üzeri böyle olunca metabolizmaya durma hakkı vermemiş oluyorsun. sporları setler halinde ve bölerek yapmak daha işe yarıyor. bir defada yapılan sporlada gün içerinde tembellik oluşturuyor bilmem anlataabildim mi

hayırdır canım? belden bacağa inmesi hayra alamet midir? doktora gittin mi?

yok gitmedim daha önce boyun fıtığı oldum hemde diyete başladığım ocak ayında ilaç ve doktor sevmem bir kere iğne yedim daha da ilaç kullanmadım işte bir haftadır da bel ağrım vardı doktora gştmedim iğnem vardı ondan vuruldum bel ağrımda calantis yaparken incildi sanırım şimdide bacakta kasılma var. şuan çok ince bir çizgideyim. eğer doktor ilaç ve istrahat olursa diyet spor güme gider. çok kötü değilim ama sporlarımı yapacak durumdayım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…